Blogolj!

Blogstar kávéház

Küszöb

Előválasztási tolongás.

A legtöbben a Móricz Zsigmond körtéren, az Örs vezér terén, a Nyugati téren és a Blaha Lujza téren szavaztak a budapesti előválasztáson – tudósít a Népszava Online.

„Már csaknem húszezren adták le a szavazatukat a főpolgármester-jelöltségért folyó előválasztás második napján – derült ki a szervezők statisztikájából. A többség a Budapest tizenöt helyszínén felállított sátrakban nyilvánított véleményt, ugyanis online csak ezerhétszázan voksoltak. A legtöbben a Móricz Zsigmond körtéren, az Örs vezér terén, a Nyugati téren és a Blaha Lujza téren szavaztak, míg a legkevesebben a Boráros téren és a XV. kerületben. A jelöltek tehát az egy hétig tartó procedúra második napján már közelednek az ötvenezer érvényes küszöb feléhez.”

Csaknem húszezren voksoltak az előválasztás első két napján

A legtöbben a Móricz Zsigmond körtéren, az Örs vezér terén, a Nyugati téren és a Blaha Lujza téren szavaztak. Már csaknem húszezren adták le a szavazatukat a főpolgármester-jelöltségért folyó előválasztás második napján - derült ki a szervezők statisztikájából. A többség a Budapest tizenöt helyszínén felállított sátrakban nyilvánított véleményt, ugyanis online csak ezerhétszázan voksoltak.

Tisztelet

A Spitzenkandidatok bukása.

Manfred Weber és Frans Timmermans elbukott, ami jó hír Magyarországnak, mert a magyar emberek nem akarták őket – az Origo.hu szerint erről beszélt Orbán Viktor Brüsszelben.

„Azt mondta, hogy ezzel a támogatottsággal meg tudja akadályozni, hogy olyan vezetői legyenek az Európai Uniónak, akik a bevándorlást pártfogolják. A kormányfő azt mondta, hogy azt is vállalta, hogy nem lesz olyan vezetője az uniónak, aki ne adná meg a tiszteletet Magyarországnak és a közép-európai országoknak. Orbán Viktor kiemelte, hogy ezt a két vállalást a tegnapi napig sikeresen teljesítette, mert a Spitzenkandidatok, Weber úr és Timmermans úr elestek, és a két követelmény közül egyiknek sem feleltek meg, távozásuk jó hír Magyarország számára.”

Orbán Viktor: Weberék elbuktak, a magyar emberek nem akarták őket

Jelentős lépéseket tettünk, mivel Manfred Weber és Frans Timmermans nem lesz az Európai Bizottság vezetője - így értékelte Orbán Viktor miniszterelnök a csütörtöki EU-csúcsot. Manfred Weber és Frans Timmermans elbukott, ami jó hír Magyarországnak, mert a magyar emberek nem akarták őket - jelentette ki Orbán Viktor miniszterelnök Brüsszelben.

Kényszermegoldás

Újbeszél ökoszorongás.

A Pride-hónap az üzleti világ számára is kiváló lehetőség arra, hogy kifejezze szimpátiáját az elnyomottak iránt. Az Alapjogokért Központ szemléje a politikailag korrekt hírekről a Mandiner.hu-n.

„Újbeszélül tanuló olvasóink a héten megismerkedhetnek az »ökoszorongás« kifejezéssel, mely a klímaváltozástól való félelem által kialakult mentális zavar trendi elnevezése. A Vice például bemutatja azt az anyát, aki azért tart otthon egy doboz mérget, hogy szükség esetén bármikor végezhessen önmagával és gyermekével is. Ilyen előrelátás olvasása közben gondolom sokan csettintenek elégedetten a nyelvükkel, de magunk között azért valljuk be: ez csak kényszermegoldás, ami fel sem merült volna, ha idejében elvégzik az abortuszt…”

Alapjogokért Központ: Itt a legforróbb hónap - az Alapjogokért Központ szemléje | Mandiner

A Pride-hónap az üzleti világ számára is kiváló lehetőség arra, hogy kifejezze szimpátiáját az elnyomottak iránt. Az Alapjogokért Központ szemléje a politikailag korrekt hírekről. Az Alapjogokért Központ szemléje „Az idő már hetek óta forró, jó eséllyel ez lesz az év legmelegebb hónapja.

Koreográfia

Magyarország bikinis szépségei.

Vasárnap kiderül, ki képviseli hazánkat az idei Miss World versenyen. Tizenhat lány jutott a döntőbe, közülük választ a zsűri és a közönség – így a Hirado.hu.

„Vasárnap este a Magyarország Szépe show-műsorban tizenhat lány mutatkozik be. A versenyzők négy különböző öltözékben vonulnak végig a kifutón. Bikiniben, estélyiben és nemzeti viseletben is megmutatják majd magukat. Az idei verseny különlegessége, hogy az egyik fordulóban kifejezetten magyar divattervezők ruháiban lesznek láthatók a lányok. A ruha, a smink és a frizura mellett pontos koreográfiával is készülnek a versenyzők.”

Célegyenesben a Magyarország Szépe verseny

Vasárnap kiderül, ki képviseli hazánkat az idei Miss World versenyen. Tizenhat lány jutott a döntőbe, közülük választ a zsűri és a közönség. Már az utolsó simítások zajlanak a stúdióban - közölte az M1 Híradója. Vasárnap este a Magyarország Szépe show-műsorban tizenhat lány mutatkozik be. A versenyzők négy különböző öltözékben vonulnak végig a kifutón.

Forma

Kelemen Anna szexi fürdőruhája.

Nem múlhat el hét Kelemen Anna formás idomai nélkül – ajánlja a Blikk Online.

„Kelemen Anna természetesen nem feledkezett meg a követőiről, így egy dögös fotóval jelentkezett be az Instagram-oldalán. A strandoló Annácska remek formában van, amit a szexi fürdőruhája csak még jobban kiemel. Mindezt a rajongói is megjegyezték a kommentekben.”

Engedje el a hét fáradalmait a szexi fürdőruciban itókát szürcsölő Kelemen Annával

Kelemen Anna természetesen nem feledkezett meg a követőiről, így egy dögös fotóval jelentkezett be az Instagram-oldalán. A strandoló Annácska remek formában van, amit a szexi fürdőruhája csak még jobban kiemel. Mindezt a rajongói is megjegyeztésk a kommentekben.

Címkék: Aktuális, lapszemle
https://aktualis.blogstar.hu/./pages/aktualis/contents/blog/74986/pics/lead_800x600.jpg
Aktuális,lapszemle
 

Hozzászólások

Hasonló bejegyzések a témában

Blogstar kávéház

2020.07.05. 05:15
Orbán Viktor szívélyes köszöntése, a baloldali vörösbárók dőzsölése, a szélsőbaloldal randalírozása, a szabadstrandok süllyedése és Soltész Rezső várva várt visszatérése vasárnapi online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2020.07.04. 04:10
A kormányzat kultúrharca, László Imre megfutamodása, Macron arcul csapása, az Európai Unió védtelensége és Árpa Attila fülledt szexjelenete szombati online lapszemlénkben.

Fidesz: Az önkormányzatoknak több pénz jut jövőre, mint idén, aki mást mond, az hazudik

2020.07.03. 21:35
Reagálás Karácsony Gergely, Csőzik László, Gémesi György és Tóth József sajtótájékoztatójára.

Szűk családi körben búcsúztak el Benedek Tibortól

2020.07.03. 16:40
A háromszoros olimpiai bajnok vízilabdázó családja közleményben tájékoztatta Benedek tisztelőit, hogy az augusztusi vízilabda Magyar Kupa-döntőn tudnak majd elbúcsúzni Benedektől.

Blogstar kávéház

2020.07.03. 05:15
A ferencvárosi balliberálisok széthullása, az anarchista ámokfutók történelemhamisítása, Brüsszel színvak neomarxizmusa, a Hableány-katasztrófa rejtélyei és Robbie Williams halálos fenyegetése pénteki online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2020.07.02. 04:00
Soros György radikális káoszelmélete, Brüsszel politikai bunkósbotja, az ingatlanpiac árzuhanása, a magyarság közös imája és a Barca-csillag megalázása csütörtöki online lapszemlénkben.

Az időjárás bemutatja: szauna

2020.07.01. 18:25
A legtipikusabb és legkellemetlenebb nyári időjárásra kell számítani csütörtökön, ugyanis nemcsak hőség, hanem sok-sok csapadék is várható.

Elkezdődött a nyári pihenő a Budapesti Operettszínházban

2020.07.01. 14:00
Bár a színház szűk két hónapra bezárta kapuit, ez korántsem jelenti azt, hogy előadások nélkül maradunk.

Blogstar kávéház

2020.07.01. 05:15
Az Európai Unió határnyitása, a baloldal hírhamisítási botrányai, az álcivilek lelepleződése, a globális közösségi média cenzúrája és Puskás Peti pálfordulása szerdai online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2020.06.30. 04:35
Orbán Viktor oktatása, Karácsony Gergely meghátrálása, a korrupció kiszűrése, a Sargentini-jelentés hazugsága és Bodrogi Gyula várva várt visszatérése keddi online lapszemlénkben.

Ezeket a cikkeket olvastad már?