Blogolj!

Portik szerint Gyárfás egész életében börtönben lesz

Ez egyre szövevényesebb: a Magyar Nemzet közölt egy terjedelmes cikket, amelyben részleteket villantanak fel Portik Tamás és Gyárfás Tamás beszélgetéseiből. Durva…

Fotó: MTI

A lap cikkének egyik legkeményebb részlete: 

Portik: – Neked örök életben börtön lesz, amíg élsz, börtönben leszel.
Gyárfás: – Én nem akarok börtönbe menni!
Portik: – Pedig hidd el, van tíz házad, ha jól tudom, abból egész jó lesz egy három négyzetméteres zárka, hamar meg fogod szokni!

Az írásból emellett az is kiderült, hogy több tanú állítása szerint Portik, akit a gyanú szerint Gyárfás felbérelt Fenyő János meggyilkolására, úgy beszélt az egykori médiavállalkozóval, mint egy kutyával. Simán csicskáztatta Gyárfást, amikor az tette a hülyét a beszélgetések közben. Egyre gyanúsabb, hogy Gyárfás sejtette: Portik rögzíti a beszélgetéseket és ezért adta a butát, amitől aztán a jelenleg is börtönben ülő bűnöző igencsak begőzölt. 

A nyilvánosságra hozott beszélgetésekből mindenesetre  sejteni lehet, hogy a két férfi Fenyő János megyilkolásának kapcsán beszélget. Végig úgy tűnik, hogy a gyanús részletek közben a Vico egykori tulajdonosáról van szó, akivel Gyárfás rossz kapcsolatban volt, még akkor is, ha korábban kezetfogtak és látszólag kibékültek egymással. 

P.: – Huszonnyolcadszor elmondom neked, ha te nem szabadítasz rá erre az emberre, névtelenül mondom…
Gy.: – [Közbevág.] Nem, nem ezt mondtam…
P.: – Akkor ez az ember valószínűleg él.

Csak a hülye nem látja, hogy ebben a beszélgetésben van valam egészen furcsa. Nem nehéz beleképzelni, hogy miről, vagy éppen kiről folyik a diskurzus. 

Gyárfás Tamás szerint semmi sem bizonyítja, hogy ő adott volna megbízást Fenyő János meggyilkolására. Hamarosan kiderül, hogy az ügyészség vádat emel-e az egykori sportvezető ellen. 

https://aktualis.blogstar.hu/./pages/aktualis/contents/blog/75724/pics/lead_800x600.jpeg
 

Hozzászólások

Hasonló bejegyzések a témában

Újra bezárhatnak a boltok vasárnaponként?

2019.11.12. 14:50
A 400 négyzetméternél nagyobb üzletek vasárnap bezárásával kapcsolatban fordult Karácsony Gergelyhez a Kereskedelmi Dolgozók Független Szakszervezete (KDFSZ).

Blogstar kávéház

2019.11.12. 04:35
A Z generáció hazaárulása, Soros embereinek támadása, Lázár különös szurkapiszkája, az életmódgenetika forradalma és Tolvai Reni vadító villantása keddi online lapszemlénkben.

A Néppártban tartanának a Fideszt a német barátok

2019.11.11. 21:10
Kérdés, mennyire befolyásolja majd ez a magyar kormánypárt tagságáról döntő Bölcsek Tanácsát.

Blogstar kávéház

2019.11.11. 05:05
Orbán gyurcsányista motorozása, Karácsony álzöld képmutatása, a Jobbik ordas hazugsága, Skócia függetlenségi harca és Vasvári Vivien személyiséglopása hétfői online lapszemlénkben.

Ismét pokolgép robbant Tell-Abjadnál

2019.11.10. 16:10
Nyolc ember életét vesztette és több mint húszan megsebesültek, amikor autóba rejtett pokolgép robbant az északkelet-szíriai Salik Atik faluban, a török határ mellett fekvő Tell-Abjad várostól délre - közölte …

Változékony, enyhe időre számíthatunk a jövő héten

2019.11.10. 15:55
A jövő héten is változékony lesz az időjárás, többször várható eső. Ezzel együtt marad az enyhe idő, a maximumok 10 fok körül alakulnak, de helyenként 20 fok is lehet - derül …

Blogstar kávéház

2019.11.10. 05:00
A szocialisták gazembersége, az ellenzék polgárháborúja, a nemzet sportolóinak segélykiáltása, mindent gyógyító csodaszerek és Csobot Adél párterápiája vasárnapi online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2019.11.09. 04:45
A kormány csinos kis hiánya, a gátlástalan baloldal zsebtömködése, Baranyi Krisztina látszatpolitizálása, Németország kettéosztottsága és Nagy Feró dutyidilije szombati online lapszemlénkben.

A legrangosabb európai kutatási alap támogatását nyerte el az ELTE kémikusa

2019.11.08. 14:40
Az Európai Kutatási Tanács (European Research Council, ERC) legrangosabb, fiatal kutatóknak kiírt alapkutatási pályázatán nyert támogatást …

Robbanás egy német bányában, munkások ragadtak a mélyben

2019.11.08. 11:50
Ellentmondásos hírek láttak napivlágot, de legalább 30–35 bányász ragadt a mélyben egy németországi robbanás után.

Ezeket a cikkeket olvastad már?