hirdetés
Blogolj!

Portik szerint Gyárfás egész életében börtönben lesz

Ez egyre szövevényesebb: a Magyar Nemzet közölt egy terjedelmes cikket, amelyben részleteket villantanak fel Portik Tamás és Gyárfás Tamás beszélgetéseiből. Durva…

Fotó: MTI

A lap cikkének egyik legkeményebb részlete: 

Portik: – Neked örök életben börtön lesz, amíg élsz, börtönben leszel.
Gyárfás: – Én nem akarok börtönbe menni!
Portik: – Pedig hidd el, van tíz házad, ha jól tudom, abból egész jó lesz egy három négyzetméteres zárka, hamar meg fogod szokni!

Az írásból emellett az is kiderült, hogy több tanú állítása szerint Portik, akit a gyanú szerint Gyárfás felbérelt Fenyő János meggyilkolására, úgy beszélt az egykori médiavállalkozóval, mint egy kutyával. Simán csicskáztatta Gyárfást, amikor az tette a hülyét a beszélgetések közben. Egyre gyanúsabb, hogy Gyárfás sejtette: Portik rögzíti a beszélgetéseket és ezért adta a butát, amitől aztán a jelenleg is börtönben ülő bűnöző igencsak begőzölt. 

A nyilvánosságra hozott beszélgetésekből mindenesetre  sejteni lehet, hogy a két férfi Fenyő János megyilkolásának kapcsán beszélget. Végig úgy tűnik, hogy a gyanús részletek közben a Vico egykori tulajdonosáról van szó, akivel Gyárfás rossz kapcsolatban volt, még akkor is, ha korábban kezetfogtak és látszólag kibékültek egymással. 

P.: – Huszonnyolcadszor elmondom neked, ha te nem szabadítasz rá erre az emberre, névtelenül mondom…
Gy.: – [Közbevág.] Nem, nem ezt mondtam…
P.: – Akkor ez az ember valószínűleg él.

Csak a hülye nem látja, hogy ebben a beszélgetésben van valam egészen furcsa. Nem nehéz beleképzelni, hogy miről, vagy éppen kiről folyik a diskurzus. 

Gyárfás Tamás szerint semmi sem bizonyítja, hogy ő adott volna megbízást Fenyő János meggyilkolására. Hamarosan kiderül, hogy az ügyészség vádat emel-e az egykori sportvezető ellen. 

https://aktualis.blogstar.hu/./pages/aktualis/contents/blog/75724/pics/lead_800x600.jpeg
 

Hozzászólások

Hasonló bejegyzések a témában

Blogstar kávéház

2019.07.22. 00:05
Magyar sportsikerek, újabb nyolcezres csúcs meghódítása, ellenzéki szétesés, újabb közelgő brit királyi esküvő és az ukrán parlamenti választás hétfői online lapszemlénkben.

Változásra van szükség, de von der Leyen nyit Közép-Európa felé

2019.07.21. 16:25
Hidvéghi Balázs szerint nagyon fontos, hogy az Európai Bizottság új elnöke szerint csak akkor lehet erőssé tenni az EU-t, ha minden tagállammal szemben egyenlő …

Ne reménykedjünk, a héten tovább tombol a hőség

2019.07.21. 15:35
A hétvégi hidegfront után ismét felmelegszik az idő a következő napokban, sok lesz a napsütés és helyenként lehetnek csak záporok.

Induljon időben, ha kocsival utazna Szerbiába, vagy Romániába

2019.07.21. 10:55
A Nyugat-Európából hazatérő vendégmunkások és a nyaralók miatt torlódás alakult ki több Csongrád megyei határátkelőhelyen vasárnap délelőtt, több órát kell …

Blogstar kávéház

2019.07.21. 05:25
A kultúra kivéreztetése, a szocialisták személyeskedése, a magyarság lejáratása, Brüsszel illiberalizmusa és Ellie Goulding bombaesküvője vasárnapi online lapszemlénkben.

Több vonat menetrendje is módosult pályafelújítás miatt

2019.07.20. 12:35
Több vonat menetrendje módosult pályafelújítás vagy pályakarbantartás miatt - közölte a Mávinform szombaton az MTI-vel.

Von der Leyen fényévekre van a junckeri őrülettől

2019.07.20. 05:45
Érti és tiszteli ugyanis Kelet-Közép-Európa sajátos szempontjait és érdekeit.

Csak a katonák védhetik meg Európát a migrációs nyomástól

2019.07.20. 05:40
A népességrobbanás és az éghajlatváltozás miatt ugyanis évtizedekre meghatározza kontinensünket a bevándorlás egyre fokozódó kihívása.

Blogstar kávéház

2019.07.20. 04:55
Ursula von der Leyen narancsszemüvege, a magyarság vegzálása, a migráció kihívásai, Berki Krisztián pályára lépése és Várkonyi Andrea özönvízszerű válása szombati online lapszemlénkben.

Elhunyt Heller Ágnes

2019.07.19. 21:15
Péntek kora este elhunyt Heller Ágnes, a magyar filozófia 20. századi történetének meghatározó, nemzetközileg elismert alakja -értesült a 444.hu.

Ezeket a cikkeket olvastad már?