Blogolj!

Blogstar kávéház

Haladék

A csúcsjelöltek elsüllyesztése.

Sem a zöld, sem a radikális baloldali EP-frakció nem támogatja a jövő heti szavazáson Ursula von der Leyen német védelmi miniszter jóváhagyását az Európai Bizottság élére, fokozódik az európai káosz – olvasható a Népszava Online cikkében.

„Von der Leyennek a jóváhagyáshoz legalább 376 szavazatra lenne szüksége a 751 tagú EP-ben. Elméletileg a három legnagyobb frakció, a néppárti, a szociáldemokrata és a liberális-centrista képviselőcsoport 444 voksa elegendő lenne, de számos képviselő, főként a szociáldemokraták soraiból, már jelezte, hogy a csúcsjelölti rendszer elsüllyesztése miatt nem fogja áldását adni az utolsó pillanatban kiválasztott német védelmi miniszterre, így több elemző szerint szoros eredmény várható. Egyesek azt is elképzelhetőnek tartják, hogy végül szeptemberre halasztják az egyébként jövő keddre tervezett szavazást.”

Újabb EP-frakciók jelezték, hogy nem támogatják Ursula von der Leyent

Elképzelhető, hogy végül szeptemberre halasztják az egyébként jövő keddre tervezett szavazást. Sem a zöld, sem a radikális baloldali EP-frakció nem támogatja a jövő heti szavazáson Ursula von der Leyen német védelmi miniszter jóváhagyását az Európai Bizottság élére. A két képviselőcsoport azután közölte ezt, hogy szerdán, illetve csütörtökön egyeztetést folytatott az európai uniós tagországok vezetői által előző héten Jean-Claude Juncker utódjául jelölt politikussal.

Elmélet

Hadházy Ákos önkontrollja.

A független képviselő szerint a jelenlegi magyar politikai helyzetről részben az Országház épülete tehet – képtelen kinyilatkoztatását a Mandiner.hu idézi.

„Hadházy Ákos az Arte magyar politikáról és a magyar–ukrán helyzetről szóló riportjában a következőket mondja németül (1:36-tól): – Az az elméletem, hogy ez az épület részben felelős a magyar helyzetért. Ez túl szép, túl elegáns, a kollégák bejönnek, és azt gondolják, hogy ők fontos emberek. Ez vezet ahhoz, hogy nincs többé önkontrolljuk. Ez az épület tulajdonképpen csak egy múzeum, csak egy színház. Ezért nem túl fontos, hogy az ellenzék itt mit mond.”

Hadházy Ákos a külföldi adónak: Túl szép, túl elegáns a magyar Országház (videó) | Mandiner

Hadházy Ákos a külföldi adónak: Túl szép, túl elegáns a magyar Országház (videó) | Mandiner: „Az az elméletem, hogy ez az épület részben felelős a magyar helyzetért. Ez túl szép, túl elegáns, a kollégák bejönnek, és azt gondolják, hogy ők fontos emberek" - fejtegeti a független ellenzéki képviselő az Arte videóriportjában.

Felrúgás

Lipótvárosi ketrecharc.

Továbbra is megoszlik az ellenzéki pártok véleménye arról, hogy jól alakulnak-e az önkormányzati választás előkészületei a fővárosban – állítja a Hirado.hu.

„A tárgyalásokat viszont a Liberálisok egyik jelöltje már másképp idézte fel az újságíróknak. Szabadai Viktor, a párt V. kerületi polgármesterjelöltje szerint az ellenzék megint cirkuszt csinált az egyezkedésből, miközben Lipótvárosban ő például már tavaly bejelentette, hogy versenybe szállna a kerületvezetésért. Az MSZP azonban végül Tüttő Katának harcolta ki a polgármesteri jelöltséget. A liberálisok szerint a szocialisták így felrúgták a korábbi megállapodást. Szabadai Viktor szerint a Jobbik sem tisztességes, az V. kerületi alkudozást ugyanis az is bonyolítja, hogy a Jobbik is saját jelöltet indít a kerületben. Lipótvárosban így egy helyett máris három jelölt szállna ringbe ősszel.”

Továbbra is megoszlik az ellenzéki pártok véleménye

Továbbra is megoszlik az ellenzéki pártok véleménye arról, hogy jól alakulnak-e az önkormányzati választás előkészületei a fővárosban. A DK szerdán úgy nyilatkozott, nem végleges a megállapodás, csütörtökön már úgy látta az egyik DK-s politikus, hogy minden kerületben teljes az összhang. A kijelentésének ellentmond az az információ, mely szerint V.

Szint

Meztelenkedő celebek.

Számos oka lehet annak, ha egy színész visszautasít egy meztelen jelenetet, és nem hajlandó (teljesen) levetkőzni a kamerák előtt. Az Origo.hu összeállításában nagy sztárok meséltek arról, hogy miért jobb ruhában forgatni.

„Jessica Alba hasonló okból nem vetkőzik, bár ő csak egy szűkebb körtől tart: a családjától. 'Nem akarom, hogy a nagyszüleim lássák a melleimet, ennyi az egész. Elég fura lenne karácsonykor' – mondta egyszer a Glamournak. A színésznő abban sem hisz egyébként, hogy a meztelenség magasabb szintre emelhetne egy filmet, a saját munkáiból sem tud olyan példát mondani, amikor elengedhetetlennek tartotta volna a pucérkodást.”

Ezért utasítják vissza a sztárok a meztelenkedést

Számos oka lehet annak, ha egy színész visszautasít egy meztelen jelenetet, és nem hajlandó (teljesen) levetkőzni a kamerák előtt. Van, aki nem szeretné, ha az idegenek az utcán tudnák, hogyan néz ki meztelenül, mást inkább csak az zavarna, ha a családja látná pucéran, de olyan is akad, aki egyszerűen nem tudja elképzelni, hogy bárki kíváncsi lenne a fenekére.

Oldalcici

Vasvári Vivien kerekded keble.

Hogy férje kedvére tegyen, egy igencsak merész ruhát öltött Vasvári Vivien, ám arra csak utólag jött rá, hogy valami nem egészen stimmel a szexi öltözékkel, ami alaposan kiemeli bájait – így a Blikk Online.

„Egy észbontóan dögös, mentazöld ruhában pózol legfrissebb képén Vasvári Vivien. Az Instagramra posztolt bejegyzés tanúsága szerint a csinos modell-üzletasszonyt férje, akit csak Fecsónak becéznek, egy romantikus vacsorára viszi őt ma este. Vasvári Vivien éppen ezért döntött úgy, hogy kiöltözik, választása pedig egy hosszú, ám felül mégis merész ruhára esett, ugyanis a viseletből oldalt majd' kibuggyan kerekded keble.”

Hüledezünk: brutál oldalcicit villantott Vasvári Vivi - fotó

Hogy férje kedvére tegyen, egy igencsak merész ruhát öltött Vasvári Vivien, ám arra csak utólag jött rá, hogy valami nem egészen stimmel a szexi öltözékkel, ami alaposan kiemeli bájait. Egy észbontóan dögös, mentazöld ruhában pózol legfrissebb képén Vasvári Vivien. Az Instagramra posztolt bejegyzés tanúsága szerint a csinos modell-üzletasszonyt férje, akit csak Fecsónak becéznek, egy romantikus vacsorára viszi őt ma este.

Címkék: Aktuális, lapszemle
https://aktualis.blogstar.hu/./pages/aktualis/contents/blog/75833/pics/lead_800x600.jpg
Aktuális,lapszemle
 

Hozzászólások

Hasonló bejegyzések a témában

Blogstar kávéház

2020.07.02. 04:00
Soros György radikális káoszelmélete, Brüsszel politikai bunkósbotja, az ingatlanpiac árzuhanása, a magyarság közös imája és a Barca-csillag megalázása csütörtöki online lapszemlénkben.

Az időjárás bemutatja: szauna

2020.07.01. 18:25
A legtipikusabb és legkellemetlenebb nyári időjárásra kell számítani csütörtökön, ugyanis nemcsak hőség, hanem sok-sok csapadék is várható.

Elkezdődött a nyári pihenő a Budapesti Operettszínházban

2020.07.01. 14:00
Bár a színház szűk két hónapra bezárta kapuit, ez korántsem jelenti azt, hogy előadások nélkül maradunk.

Blogstar kávéház

2020.07.01. 05:15
Az Európai Unió határnyitása, a baloldal hírhamisítási botrányai, az álcivilek lelepleződése, a globális közösségi média cenzúrája és Puskás Peti pálfordulása szerdai online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2020.06.30. 04:35
Orbán Viktor oktatása, Karácsony Gergely meghátrálása, a korrupció kiszűrése, a Sargentini-jelentés hazugsága és Bodrogi Gyula várva várt visszatérése keddi online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2020.06.29. 05:20
A magyar orvosok menekülése, a szolnoki baloldal széthullása, a Soros-hálózat gátlástalan hazugsághadjárata, Bécs isztambulosodása és Hunyadi Donatella egzotikus szépsége hétfői online lapszemlénkben.

Már egy bécsi gyógyszertárat is át kell nevezni állítólagos rasszista felhangja miatt

2020.06.28. 20:40
Bécset is elérte a hullám, ami valahogy mindent és mindenkit rasszistának bélyegez. Ezúttal a bécsi Szerecsen (vagy Mór) …

4 fővel emelkedett a beazonosított fertőzöttek száma

2020.06.28. 09:45
Így összesen, a járvány megjelenése óta a hazai betegek száma 4142 főre nőtt és hárman meghaltak, ezzel 581 járvány hazai áldozatainak száma.

Blogstar kávéház

2020.06.28. 05:25
Trianon többféle traumája, a balliberálisok nácimosdatása, a Momentum hazugságcunamija, Törökország destabilizációs kísérlete és Tatár Csilla titkos boldogsághormonjai vasárnapi online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2020.06.27. 05:05
A COVID-szűrések visszafogása, a Békás-szoros Trianonja, a balliberálisok lopkodása, a szélsőbalos tüntetők kiképzése és Khloé Kardashian elképesztő átalakulása szombati online lapszemlénkben.

Ezeket a cikkeket olvastad már?