Blogolj!

Blogstar kávéház

Siker

A hétvége számos hazai sportsikert és érmet hozott, többek között a magyar női junior kézilabda-válogatott aranyozódott be az Európa-bajnokságon.

„A magyar csapat valamennyi mérkőzésén vezetett legalább egyszer nyolc góllal, ez a penzum az 56. percben lett meg Kuczora Csenge találatával. Ekkor már csak a különbség volt kérdéses, és sokat elmondott, hogy a magyarok az utolsó percekben emberhátrányban már nem erőltették az üres kapus játékot. A magyar junior női kézilabda-válogatott végül 27-20-ra győzte le Hollandiát és története során először szerzett Európa-bajnoki címet.”

BREAKING: Európa-bajnok a magyar női junior kézilabda-válogatott!

Telt ház várta a magyar illetve a holland csapatot a győri Európa-bajnokság döntőjében. Az Audi Arénába kilátogató mintegy 5000 ember többsége természetesen azt várta, hogy a magyar női junior kézilabda-válogatott folytatja győzelmi szériáját és veretlenül lesz Európa-bajnok. A mieink ellenfele Hollandia volt, amely egy vereséget már szenvedett a tornán.

Fölény

Zelenszkij és a Nép Szolgája párt simán lekörözött mindenkit az előrehozott ukrán parlamenti választáson.

„Az úgynevezett „nemzeti exit-poll” felmérés szerint a Nép Szolgája pártra a választáson résztvevők 43,9 százaléka szavazott. A második helyen a Moszkva-barát politikusokból álló, Viktor Medvedcsuk által irányított Ellenzéki Platform – Életért párt végzett 11,5 százalékkal.” 

Exit poll: Zelenszkij pártja toronymagasan nyerte az ukrán parlamenti választást | Mandiner

Exit poll: Zelenszkij pártja toronymagasan nyerte az ukrán parlamenti választást | Mandiner: A Nép Szolgája pártra a választáson résztvevők 43,9 százaléka szavazott. A második helyen a Moszkva-barát politikusokból álló, Viktor Medvedcsuk által irányított Ellenzéki Platform - Életért párt végzett 11,5 százalékkal.

Megsemmisülés

Az ellenzéki erők szinte sorra semmisülnek meg országszerte. Most a Jobbik és az MSZP harcolt egymás ellen Békéscsabán.

„Az MSZP és a Jobbik háborújának köszönhetően atomjaira hullottak a kormányellenes erők Békéscsabán, a helyi szocialisták azonban valamiért fontosnak tartották, hogy csavarjanak még egyet ezen. Legutóbbi, Guinness-rekord hosszúságú közleményükben kitartóan támadták ellenfelüket, teljesen képtelen történet három hónappal az önkormányzati választás előtt.”

KLIKK: https://www.origo.hu/itthon/20190721-beksecsaba-ellenzek-vitatkozik-mszp-es-jobbik.html

Hódítás

Varga Csaba erdélyi hegymászó elképesztően nehéz körülmények között újabb nyolcezres hegycsúcsot hódított meg a Himaláján.

„Olyan időjárás-előrejelzésem volt, hogy jó idő lesz, ehhez képest végig hóvihar volt. A csúcsmászást éjjel fél egykor kezdtük el és hiába vártuk, hogy a helyzet jobbra forduljon, a hóesés mellett nagyon fújt a szél is, szinte semmit nem láttunk, ezért ilyen szempontból nagyon nehéz volt. Viszont utána remek idő lett”

Varga Csaba hóviharban mászta meg negyedik nyolcezres csúcsát

Jól van és elégedett Varga Csaba, a Kalifa Alpin Csapat erdélyi magyar hegymászója, aki pénteken hóviharban mászta meg a 8080 méteres Hidden Peaket a Himalájában. „Olyan időjárás-előrejelzésem volt, hogy jó idő lesz, ehhez képest végig hóvihar volt.

Nász

Egy évvel ezelőtt a fél világ figyelte Harry herceg esküvőjét, és lehet, hogy hamarosan újabb királyi frigynek lehetünk szemtanúi.

„Már javában elindult a fogadás arról, hogy a királyi családban ki fog következőként az oltár elé állni. Az Express szerint Beatrix yorki hercegnő a legesélyesebb, hogy őt látjuk a következő menyasszonyként, hiszen egyre többet látni a párjával.”

Érik az új esküvő a királyi családban, eláruljuk a következő menyasszony nevét

Már javában elindult a fogadás arról, hogy a királyi családban ki fog következőként az oltár elé állni. Az Express szerint Beatrix yorki hercegnő a legesélyesebb, hogy őt látjuk a következő menyasszonyként, hiszen egyre többet látni a párjával. Egyébként még II.

Címkék: Aktuális, lapszemle
https://aktualis.blogstar.hu/./pages/aktualis/contents/blog/81576/pics/lead_800x600.jpg
Aktuális,lapszemle
 

Hozzászólások

Hasonló bejegyzések a témában

Blogstar kávéház

2019.08.25. 03:55
Orbán rejtélyes diadalmenete, Bangóné tanévkezdési patkánykodása, a Fidesz rohamszerű aláírásgyűjtése, a világ tüdejének pusztulása és a fitnesznagyi csúcsformája vasárnapi online lapszemlénkben.

Az egész országra figyelmeztetést adtak ki zivatarveszély miatt

2019.08.24. 13:45
Zivatarveszély miatt az egész országra elsőfokú figyelmeztetést adott ki szombatra és vasárnapra az Országos Meteorológiai Szolgálat.

Kajak-kenu-vb: Kopasz Bálint és Csipes Tamara aranyérmes, megvan az első kvóta

2019.08.24. 12:35
Kopasz Bálint és Csipes Tamara aranyérmet szerzett kajak egyes 1000 méteren a szegedi, olimpiai kvalifikációs kajak-kenu világbajnokságon. …

Gyilkosság Budán - Fegyelmi eljárás indult a rendőrségi ügyeletes ellen

2019.08.24. 12:05
Fegyelmi eljárás indult az ellen a rendőrségi ügyeletes ellen, aki csütörtökön fogadta annak a nőnek a bejelentését, akinek a szomszédjában …

Blogstar kávéház

2019.08.24. 05:20
A kormányzat zavaros rezsikedvezménye, Gyurcsány reklámarca, Karácsony suta kormánybuktatási akciója, az esőerdők gyújtogatása és a modern Lassie csodás hazatérése szombati online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2019.08.23. 02:55
A liberális demokrácia tévútja, Orbán Viktor rejtélyes részvétnyilvánításai, Gyurcsányék gubanca, Ursula von der Leyen fejtörése és Eperjes Károly harmóniája pénteki online lapszemlénkben.

Többen meghaltak, és rengetegen megsérültek villámcsapás miatt a Tátrában

2019.08.22. 17:30
A csütörtökön hirtelen kitört vihar miatt még mindig folyamatban vannak a mentőakciók a Lengyel-Tátrában.

Az elmúlt öt év Veszprém egyik legsikeresebb időszaka volt

2019.08.22. 11:35
A mögöttünk hagyott öt esztendő Veszprém rendszerváltás utáni történetének egyik legsikeresebb időszaka volt - jelentette ki a város kormánypárti polgármesterjelöltje …

Blogstar kávéház

2019.08.22. 05:10
A homoszexualitás elutasítása, Gyurcsány és Márki-Zay titkos paktuma, a Momentum lopása, a Mátrix újraélesztése és Demcsák Zsuzsa pózolása csütörtöki online lapszemlénkben.

Tizenhét fokos hőmérséklet-különbség van az országon belül

2019.08.21. 18:05
Az ország nyugati és keleti része között 17 Celsius-fokos hőmérséklet-különbség alakult ki - közölte az Országos Meteorológiai Szolgálat szerdán a …

Ezeket a cikkeket olvastad már?