Blogolj!

Blogstar kávéház

Trágárka

Ki ne emlékezne az akkor még gimnazista Nagy Blanka decemberi köztrágárkodására? A szimplán csak Trágárka néven elhíresült ellenzéki szimbólum néhány fideszes képviselő mellett a köztársasági elnököt is becsmérelte. Mi sem természetesebb, hogy most már érettségivel a kezében polgármesteri babérokra tör...

"Mostanra úgy tűnik, már nem elég neki, hogy Gyurcsányné és a magyarellenes Timmermans reklámembere legyen, úgy érzi, a trágársággal rászolgált, hogy ellenzéki politikus lehessen. A szocialisták már biztosan támogatják, valószínűleg a DK is és korábban kiállt mellette a Momentum is. Vagyis nagyot nem téved: a magyar ellenzéknek a trágárság már elég, hogy támogassanak valakit."

Képviselő akar lenni Nagy Blanka

Önkormányzati képviselő akar lenni a trágár beszédeiről ismert lett Nagy Blanka Kiskunfélegyházán - számolt be róla a Hír TV. A Hír TV birtokába került az MSZP elnökségi tájékoztatója, ebből derült ki, hogy a szocialisták támogatják az egyik decemberi tüntetésen obszcén szónoklatot tartó Nagy Blankát. Nyilván a Gyurcsány-párt is mellé áll.

Megsértett erkölcsök

Csúnya üggyel zárult magyar szempontból a kvangdzsui vizes világbajnokság, olimpiai bronzérmes úszónkat, Kenderesi Tamást ugyanis szexuális zaklatás vádjával őrizetbe vették a helyi hatóságok. A kihallgatás után ugyan kiengedték, de az első információk szerint legalább tíz napig még nem hagyhatja el az országot.

"A hvg.hu szövetségi forrásból úgy értesült, hogy az esetről videófelvétel készült. Úgy tudjuk, az ahogyan Kenderesi leírta a saját verzióját a történtekről, egybevág azzal, amit a videón a magyar küldöttség csapatvezetője látott."

Az úszószövetség már látta a videót Kenderesi Tamás esetéről

A szövetség azt mondja, mindent megtesznek annak érdekében, hogy tisztázódjon, jogosak-e a Kenderesi ellen felhozott, szexuális zaklatásról szóló vádak.

Vérbőség, vérhiány

Egyre inkább felüti a fejét a bűnözés a korábban békésnek hitt Észak-Európában. A helyzet talán Svédországban a legkritikusabb, elképesztő mértékben ugrott meg az erőszakos bűnügyek száma.

"Múlt héten két halálos késelés is történt a svéd városban, az egyik esetnél egy 21 éves fiatalt gyanúsítanak egy gyilkossággal, továbbá letartóztattak egy 24 éves illetőt is, a gyanú szerint ő segítette a gyilkost."

Annyi a késelés egy „multikulti" svéd városban, hogy már vérhiány lépett fel

Göteborg városának egészségügyi dolgozói már SMS-ben kérlelik a lakosokat: ha tehetik, adjanak vért, ugyanis hiány lépett fel. A helyi Sahlgrenska egyetemi kórház dolgozója, Stefan Jakobsson a városban aggasztó mértékben elszaporodott késelésekkel magyarázza a vérhiányt. Múlt héten két halálos késelés is történt a svéd városban, az egyik esetnél egy 21 éves fiatalt gyanúsítanak egy gyilkossággal, továbbá [...]

Szemét nélkül

Ma már Magyarországon is egyre divatosabb a szemétmentes élet, amelynek lényege, hogy a lehető legkevesebb le nem bomló szemetet termeljük a háztartásunkban. Ha ezt az életmódot választjuk, már elmondhatjuk magunkról, hogy tettünk a Földünkért.

"A zero waste-nek nevezett életmóddal 8 hónap alatt csak egy befőttesüvegnyi szemete gyűlt össze Éváéknak. Eleinte nehéz volt az átállás, ma már meghatározza az életüket."

A lány, aki nem termel szemetet, és még spórol is vele

A lány, aki nem termel szemetet, és még spórol is vele - A zero waste-nek nevezett életmóddal 8 hónap alatt csak egy befőttesüvegnyi szemete gyűlt össze Éváéknak. De nem könnyű átállni.

Taroló Tarantino

Remekül nyitott az ékszak-amerikai mozikban a rendezőzseni legújabb filmje, a Brad Pitt és Leonardo DiCaprio nevével fémjelzett Volt egyszer egy Hollywood. Korábban egyetlen Tarantino-mozi sem tudott ilyen erősen kezdeni ami a bevételt illeti, de ez sem volt elég ahhoz, hogy letaszítsa a csúcsról az Oroszlánkirály újragondolt változatát.

"Dicséretes 40 millió dolláros jegybevétellel nyitott az észak-amerikai jegypénztáraknál Quentin Tarantino Volt egyszer egy Hollywood című új filmje, de még így sem tudta megelőzi Az oroszlánkirályt. Pedig a 40 milliós jegyeladás rekord: egyetlen Tarantino-film sem kezdett még ilyen erősen, amit már a legelső napi 16,8 millió dollár is előrevetített, ami szintén rekordösszeg."

Tarantino sosem volt még ilyen erős, de Az oroszlánkirállyal még így sem bírt el | 24.hu

Az oroszlánkirály maradt a csúcson.

Címkék: Blogstar
https://aktualis.blogstar.hu/./pages/aktualis/contents/blog/81812/pics/lead_800x600.jpg
Blogstar
 

Hozzászólások

Hasonló bejegyzések a témában

Ötéves a Blogstar – ezeket a cikkeket imádtátok a legjobban!

2020.05.28. 07:00
Összegyűjtöttük azokat a témákat, melyekre a leginkább rákattantatok az elmúlt öt esztendőben. Mutatjuk a toplistát!

Ezeket a cikkeket olvastad már?