Blogolj!

Blogstar Kávéház

Ragnar Volarus

Túl sok

Tele van

Működőképessége határán a Liszt Ferenc repülőtér.

Évi csaknem tizenötmillió utassal a terhelhetősége határára jutott a Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér. A napokban a szokásosnál is többen fordulnak meg Ferihegyen két sportesemény miatt, ám az időről időre tapasztalható tömegjeleneteknek nem ez az oka, hanem hogy a fejlesztések nem követték az utasszám-növekedést.

Működőképessége határán a Liszt Ferenc repülőtér | Magyar Nemzet

A köznyelvben továbbra is Ferihegyként emlegetett Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér a napokban a szokásosnál is nagyobb terhelésnek van kitéve a Maccabi Európai Játékok és a Forma-1 Magyar Nagydíj miatt. A reptér azonban ettől függetlenül a szaporodó utaspanaszok tükrében és saját tapasztalataink szerint is mintha egyre több gonddal küszködne.

Nyughely

Dillinger sírja

Így fény derülhet arra, igazak-e a pletykák,miszerint az egyesek által népi hősként ünnepelt bandita nem is a nevét viselő sírban nyugszik - írja a Népszava.

Felnyitják az egyik leghírhedtebb amerikai bűnöző, az FBI-ügynökök által 85 éve lelőtt John Dillinger indianapolisi sírját, és még aznap vissza is temetik az 1930-as években elhíresült gengsztert. A holttest kihantolása véget vethet az összeesküvés-elméleteknek, amelyek szerint az egyesek által népi hősként ünnepelt bandita talán nem is a nevét viselő sírban nyugszik.

Felnyitják az egyik leghírhedtebb amerikai bűnöző sírját

Így fény derülhet arra, igazak-e a pletykák,miszerint az egyesek által népi hősként ünnepelt bandita nem is a nevét viselő sírban nyugszik. Felnyitják az egyik leghírhedtebb amerikai bűnöző, az FBI-ügynökök által 85 éve lelőtt John Dillinger indianapolisi sírját, és még aznap vissza is temetik az 1930-as években elhíresült gengsztert.

Kézrátétel

Szexi popsi

Pénzbüntetést kért az ügyészség Kenderesi Tamásra

A kvangdzsui ügyészség azt javasolja a bíróságnak, hogy 3 millió dél-koreai vonra büntessék Kenderesi Tamást a szexuális zaklatás miatt – jelentette a Yonhap dél-koreai hírügynökség. Ez nagyjából 2500 amerikai dollár, és 720-730 ezer forint körüli összegnek felel meg.

Pénzbüntetést kért az ügyészség Kenderesi Tamásra

A kvangdzsui ügyészség azt javasolja a bíróságnak, hogy 3 millió dél-koreai vonra büntessék Kenderesi Tamást a szexuális zaklatás miatt - jelentette a Yonhap dél-koreai hírügynökség. Ez nagyjából 2500 amerikai dollár, és 720-730 ezer forint körüli összegnek felel meg. Az ügyészség közlése szerint Kenderesi ezt az összeget már be is fizette, és kérte, hogy engedjék haza Magyarországra.

Népszerűség

Szerelmes üzenetek

Igyekszik megbirkózni a népszerűséggel Milák Kristóf (19).

A fiatal sportoló a kvangdzsui vizes vébén világcsúccsal (1:50.73 perc) nyerte meg a férfi 200 méter pillangó döntőjét, s pillanatok alatt több ezer szurkoló szívébe lopta be magát – szó szerint.

Szerelmes üzenetekkel bombázzák a Michael Phelps világcsúcsát megdöntő Milákot - Népszerűvé tette az úszót a világbajnoki arany

A fiatal sportoló a kvangdzsui vizes vébén világcsúccsal (1:50.73 perc) nyerte meg a férfi 200 méter pillangó döntőjét, s pillanatok alatt több ezer szurkoló szívébe lopta be magát - szó szerint. Hogy sikerül feldolgoznia a nagy sikert és a népszerűséget? Az ilyen gond mindig kellemes...

https://aktualis.blogstar.hu/./pages/aktualis/contents/blog/81952/pics/lead_800x600.jpg
 

Hozzászólások

Hasonló bejegyzések a témában

Kína idén kimarad a külföldi nyelvtanulási program célországai közül

2020.02.25. 10:30
Ebben a tanévben nem utaznak Kínába a nyelvtanuló diákok a koronavírus-járvány miatt - közölte Bartos Mónika, a külföldi nyelvi kurzusokért …

Blogstar kávéház

2020.02.25. 03:10
A Fidesz tetemes előnye, a pandémia előszele, a kommunizmus keresztény áldozatai, Köllő Babett szürreális galambfeje és Bordán Lili gólyahíre keddi online lapszemlénkben.

Fidesz: a Gyurcsány-párt ne riogasson a koronavírussal!

2020.02.24. 19:30
A nagyobbik kormánypárt ismét arra figyelmezteti a DK-t és elnökét, hogy a koronavírust ne használja hatalmi céljaihoz.

Koronavírussal fertőződött meg egy magyar

2020.02.24. 18:15
Koronavírussal fertőződött meg egy magyar Japánban – jelentette be a Külgazdasági és Külügyminisztérium tájékoztatásért és Magyarország nemzetközi megjelenítéséért felelős államtitkára …

Autó hajtott a tömegbe egy német farsangi karneválon

2020.02.24. 16:10
Többen megsérültek, amikor egy autó a tömegbe hajtott egy német kisváros, Volkmarsen farsangi karneválján - írja a helyi sajtó.

Új vezérigazgató a Veszprém EKF élén

2020.02.24. 14:45
Markovits Alíz fő célja, hogy 2023 sikeres és emlékezetes év legyen, amelynek hosszú távú hatása továbbgyűrűzik Veszprém és a Balaton régió fejlődésben.

Földrengés volt Szerencs közelében

2020.02.24. 13:25
Csak kisebb rengés rázta meg a földet Szerencs közelében, a lakosság nem is érzékelte.

Izsák Balázs: Székelyföld az egész magyarság támogatását megérdemli

2020.02.24. 07:00
A Székely Nemzeti Tanács a nemzeti régiók védelmét célzó európai polgári kezdeményezése olyan ügy, mely nem oszthatja meg a magyarságot, melyben …

A kommunizmus áldozataira emlékezik Magyarország

2020.02.24. 06:00
A rendezvénysorozat már hétfőn megkezdődik, a központi programokat kedden tartják.

Fölényes Fidesz-diadal született Harsányban

2020.02.24. 05:50
Közel 70 százalékot kapott a kormánypártok jelöltje a Borsod megyei településen, megsemmisítő vereséget szenvedett a rejtőzködő szivárványkoalíció.

Ezeket a cikkeket olvastad már?