Blogolj!

Blogstar kávéház

Meleg helyzet

Fogadatlan prókátor

A DK elnöke a Coca-Cola körül kirobbant homofób botrány kapcsán Facebook-bejegyzésben úgy fogalmazott: szeress, ahogy szeretsz - írja a Mandiner.hu.

Vasárnap délutáni posztjában úgy fogalmazott: „Na akkor szerintem meg vannak közügyek, és vannak magánügyek. A szerelem szerintem magánügy. És nehezen látom be, hogy mi köze ehhez az államhatalomnak. Mindenki azt és úgy szeret, ahogy szíve, lelke diktálja. Mondom újra, szerintem.”

Gyurcsány kiállt a homoszexuális párokat bemutató reklámplakátok mellett | Mandiner

A DK elnöke Facebook-bejegyzésben úgy fogalmazott: szeress, ahogy szeretsz. Vasárnap délutáni posztjában úgy fogalmazott: „Na akkor szerintem meg vannak közügyek, és vannak magánügyek. A szerelem szerintem magánügy. És nehezen látom be, hogy mi köze ehhez az államhatalomnak. Mindenki azt és úgy szeret, ahogy szíve, lelke diktálja. Mondom újra, szerintem."

Németország

Hol marad a biztonság?

A friss felmérés adatai nem meglepők az eheti kegyetlen gyilkosságok után. Hétfőn egy eritreai bevándorló lökött a vonat elé egy édesanyát, és a 8 éves fiát Frankfurtban, szerdán pedig egy évek óta az országban élő, mégis azonosítatlan bevándorló szamurájkarddal ölt meg egy férfit Stuttgartban a nyílt utcán - olvasható a Hirado.hu oldalán. 

„Igaz, hogy nálunk valami nincs rendben?” – ezzel a címmel közölt cikket vasárnap a Bild am Sonntag. Az újságban megjelent felmérés szerint: a németek csaknem fele nem érzi magát biztonságban. Az Emnid közvélemény-kutató társaság felmérése alapján a megkérdezettek 47 százaléka gondolja úgy, hogy Németországban nem védik megfelelően a polgárokat a bűnözéstől.

A lakosság fele nem érzi magát biztonságban Németországban

A friss felmérés adatai nem meglepők az eheti kegyetlen gyilkosságok után. Hétfőn egy eritreai bevándorló lökött a vonat elé egy édesanyát, és a 8 éves fiát Frankfurtban, szerdán pedig egy évek óta az országban élő, mégis azonosítatlan bevándorló szamurájkarddal ölt meg egy férfit Stuttgartban a nyílt utcán.

Pénzosztás

Boris Johnson akcióba lépett

A Napi.hu beszámolója szerint csaknem kétmilliárd font plusz támogatást jelentett be a brit állami egészségügyi szolgálat (NHS) számára Boris Johnson kormányfő vasárnap. 

A brit miniszterelnök a The Sunday Times című vasárnapi lapban jelentette be az intézkedést. Az 1,85 milliárd fontot (663 milliárd forint) az angliai kórházak finanszírozására fordítják: egymilliárd fontból azonnal új felszereléseket vásárolnak 20 kórház számára, a fennmaradó 850 millió fontból pedig öt év alatt további fejlesztéseket visznek véghez.

Komoly pénzosztásról döntött Boris Johnson

Csaknem kétmilliárd font plusz támogatást jelentett be a brit állami egészségügyi szolgálat (NHS) számára Boris Johnson kormányfő vasárnap. A brit miniszterelnök a The Sunday Times című vasárnapi lapban jelentette be az intézkedést.

Új játékos

Barcelona

A Nemzeti Sport írta meg, hogy Megegyezett egymással Junior Firpo átigazolásáról az FC Barcelona és a Real Betis, így a 22 esztendős, korosztályos Európa-bajnok spanyol balhátvéd a katalán egyesületben folytatja pályafutását.

A katalánok 18 millió eurót, bizonyos feltételek teljesülése esetén további 12 milliót fizetnek a Betisnek a játékosért, aki öt évre, 2024-ig ír alá a Barcelonához, amely 200 millió euróban határozza meg a kivásárlási árát.

Barcelona: Sevillából érkezett balhátvéd 18 millióért - hivatalos -

Megegyezett egymással Junior Firpo átigazolásáról az FC Barcelona és a Real Betis, így a 22 esztendős, korosztályos Európa-bajnok spanyol balhátvéd a katalán egyesületben folytatja pályafutását - jelentette be hivatalos honlapján a két klub.

Születésnap

A szerelem hullámhosszán

Meghan hercegné augusztus 4-én töltötte be a harmincnyolcat, Harry pedig az Instagramon egy gyönyörű üzenetet írt feleségének a születésnapja alkalmából - írja a Blikk.

„Boldog Születésnapot kívánok az én elképesztő feleségemnek. Köszönöm, hogy csatlakoztál hozzám ebben a kalandban! – Szeretlek, H.”.

De édes: Harry herceg ezekkel a szerelmes sorokkal köszöntötte Meghant

Meghan hercegné augusztus 4-én tölti be a harmincnyolcat, és a hírek szerint nem tart nagy bulit, hanem otthon ünnepel Harryvel, Archie babával és pár közeli a baráttal. Harry az Instagramon egy gyönyörű üzenetet írt feleségének a születésnapja alkalmából: „Boldog Születésnapot kívánok az én elképesztő feleségemnek. Köszönöm, hogy csatlakoztál hozzám ebben a kalandban!

https://aktualis.blogstar.hu/./pages/aktualis/contents/blog/82067/pics/lead_800x600.jpg
Aktuális,Boris Johnson,bulvár,Gyurcsány,lapszemle,sport
 

Hozzászólások

Hasonló bejegyzések a témában

Blogstar kávéház

2020.07.11. 21:45
Aggasztó korona-körkép, sunnyogva hallgató francia baloldali sajtó, Hadházy kínos lebukása, rendkívüli lengyel kampányhajrá és Kulcsár Edina szexizése vasárnapi online lapszemlénkben.

Kánikula után lehűlés

2020.07.11. 17:30
Kicsit fellélegezhetünk, ugyanis este megérkezik a hűvösebb idő hazánkba. Ez persze csapadékkal, néhol pedig heves széllökésekkel is járni fog.

Hat új koronavírusos beteget regisztráltak, ketten elhunytak

2020.07.11. 09:10
Ezzel 4229 főre nőtt a hazánkban beazonosított fertőzöttek száma. Elhunyt két idős, krónikus beteg, ezzel 595-re emelkedett az elhunytak száma, 2974-en pedig már …

Blogstar kávéház

2020.07.10. 22:45
A német migránspolitika pálfordulása, a példamutató magyar járvány elleni védekezés, a haladó nyugat transznemű modellje, a közösségi média fenyegető veszélye és a magyar labdarúgás reménysége szombati online lapszemlénkben.

Hárommal nőtt a koronavírusos betegek száma

2020.07.10. 09:20
Ezzel 4223 főre nőtt a hazánkban beazonosított fertőzöttek száma. Elhunyt két idős, krónikus beteg, összesen így már 593-an haltak meg, de 2941-en pedig már meggyógyultak.

Blogstar kávéház

2020.07.10. 04:05
Az Európai Unió korrupciója, a koronavírus-járvány tombolása, a radikális baloldal káoszelmélete, a székelyek második esélye és Tóth Gabi szerelmi kürtölése pénteki online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2020.07.09. 04:45
A jogállamiság különös kompromisszumai, az európai szocialisták sunnyogása, a Nemzeti Konzultáció hasítása, a Balkán gócpontosodása és Farkasházi Réka lángoló szerelme csütörtöki online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2020.07.08. 04:00
Karácsony Gergely állati hazugsága, a szélsőbal előretörése, Magyarország rejtett csodái, az innovatív kenyerek térhódítása és Ada megtervezett babaprojektje szerdai online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2020.07.07. 05:20
Soros György abortuszpártolása, az iskolaőrök elrettentése, Baranyi Krisztina boszorkányüldözése, a britek kristálytiszta részegsége és a magyar Barbie testképzavara keddi online lapszemlénkben.

Feloszlatta magát Mohács képviselő-testülete

2020.07.06. 17:15
Feloszlatta magát a mohácsi képviselő-testület, ezért legkésőbb százhúsz napon belül helyhatósági választásokat tartanak a Duna-parti városban - közölte a település jegyzője hétfőn.

Ezeket a cikkeket olvastad már?