Blogolj!

Blogstar kávéház

Meleg helyzet

Fogadatlan prókátor

A DK elnöke a Coca-Cola körül kirobbant homofób botrány kapcsán Facebook-bejegyzésben úgy fogalmazott: szeress, ahogy szeretsz - írja a Mandiner.hu.

Vasárnap délutáni posztjában úgy fogalmazott: „Na akkor szerintem meg vannak közügyek, és vannak magánügyek. A szerelem szerintem magánügy. És nehezen látom be, hogy mi köze ehhez az államhatalomnak. Mindenki azt és úgy szeret, ahogy szíve, lelke diktálja. Mondom újra, szerintem.”

Gyurcsány kiállt a homoszexuális párokat bemutató reklámplakátok mellett | Mandiner

A DK elnöke Facebook-bejegyzésben úgy fogalmazott: szeress, ahogy szeretsz. Vasárnap délutáni posztjában úgy fogalmazott: „Na akkor szerintem meg vannak közügyek, és vannak magánügyek. A szerelem szerintem magánügy. És nehezen látom be, hogy mi köze ehhez az államhatalomnak. Mindenki azt és úgy szeret, ahogy szíve, lelke diktálja. Mondom újra, szerintem."

Németország

Hol marad a biztonság?

A friss felmérés adatai nem meglepők az eheti kegyetlen gyilkosságok után. Hétfőn egy eritreai bevándorló lökött a vonat elé egy édesanyát, és a 8 éves fiát Frankfurtban, szerdán pedig egy évek óta az országban élő, mégis azonosítatlan bevándorló szamurájkarddal ölt meg egy férfit Stuttgartban a nyílt utcán - olvasható a Hirado.hu oldalán. 

„Igaz, hogy nálunk valami nincs rendben?” – ezzel a címmel közölt cikket vasárnap a Bild am Sonntag. Az újságban megjelent felmérés szerint: a németek csaknem fele nem érzi magát biztonságban. Az Emnid közvélemény-kutató társaság felmérése alapján a megkérdezettek 47 százaléka gondolja úgy, hogy Németországban nem védik megfelelően a polgárokat a bűnözéstől.

A lakosság fele nem érzi magát biztonságban Németországban

A friss felmérés adatai nem meglepők az eheti kegyetlen gyilkosságok után. Hétfőn egy eritreai bevándorló lökött a vonat elé egy édesanyát, és a 8 éves fiát Frankfurtban, szerdán pedig egy évek óta az országban élő, mégis azonosítatlan bevándorló szamurájkarddal ölt meg egy férfit Stuttgartban a nyílt utcán.

Pénzosztás

Boris Johnson akcióba lépett

A Napi.hu beszámolója szerint csaknem kétmilliárd font plusz támogatást jelentett be a brit állami egészségügyi szolgálat (NHS) számára Boris Johnson kormányfő vasárnap. 

A brit miniszterelnök a The Sunday Times című vasárnapi lapban jelentette be az intézkedést. Az 1,85 milliárd fontot (663 milliárd forint) az angliai kórházak finanszírozására fordítják: egymilliárd fontból azonnal új felszereléseket vásárolnak 20 kórház számára, a fennmaradó 850 millió fontból pedig öt év alatt további fejlesztéseket visznek véghez.

Komoly pénzosztásról döntött Boris Johnson

Csaknem kétmilliárd font plusz támogatást jelentett be a brit állami egészségügyi szolgálat (NHS) számára Boris Johnson kormányfő vasárnap. A brit miniszterelnök a The Sunday Times című vasárnapi lapban jelentette be az intézkedést.

Új játékos

Barcelona

A Nemzeti Sport írta meg, hogy Megegyezett egymással Junior Firpo átigazolásáról az FC Barcelona és a Real Betis, így a 22 esztendős, korosztályos Európa-bajnok spanyol balhátvéd a katalán egyesületben folytatja pályafutását.

A katalánok 18 millió eurót, bizonyos feltételek teljesülése esetén további 12 milliót fizetnek a Betisnek a játékosért, aki öt évre, 2024-ig ír alá a Barcelonához, amely 200 millió euróban határozza meg a kivásárlási árát.

Barcelona: Sevillából érkezett balhátvéd 18 millióért - hivatalos -

Megegyezett egymással Junior Firpo átigazolásáról az FC Barcelona és a Real Betis, így a 22 esztendős, korosztályos Európa-bajnok spanyol balhátvéd a katalán egyesületben folytatja pályafutását - jelentette be hivatalos honlapján a két klub.

Születésnap

A szerelem hullámhosszán

Meghan hercegné augusztus 4-én töltötte be a harmincnyolcat, Harry pedig az Instagramon egy gyönyörű üzenetet írt feleségének a születésnapja alkalmából - írja a Blikk.

„Boldog Születésnapot kívánok az én elképesztő feleségemnek. Köszönöm, hogy csatlakoztál hozzám ebben a kalandban! – Szeretlek, H.”.

De édes: Harry herceg ezekkel a szerelmes sorokkal köszöntötte Meghant

Meghan hercegné augusztus 4-én tölti be a harmincnyolcat, és a hírek szerint nem tart nagy bulit, hanem otthon ünnepel Harryvel, Archie babával és pár közeli a baráttal. Harry az Instagramon egy gyönyörű üzenetet írt feleségének a születésnapja alkalmából: „Boldog Születésnapot kívánok az én elképesztő feleségemnek. Köszönöm, hogy csatlakoztál hozzám ebben a kalandban!

https://aktualis.blogstar.hu/./pages/aktualis/contents/blog/82067/pics/lead_800x600.jpg
Aktuális,Boris Johnson,bulvár,Gyurcsány,lapszemle,sport
 

Hozzászólások

Hasonló bejegyzések a témában

Megjelent a kormányhatározat a börtönkártérítések felfüggesztéséről

2020.01.21. 12:55
Azonnali hatállyal felfüggeszti a kormány a börtönkártérítések kifizetését, az Igazságügyi Minisztérium pedig felülvizsgálja a …

A tartós, sűrű köd miatt adtak ki riasztást

2020.01.21. 10:10
Vas megye kivételével az egész országra elsőfokú figyelmeztetést adott ki az Országos Meteorológiai Szolgálat keddre.

Leégett egy kínai cég munkásszállója Szibériában, többen meghaltak

2020.01.21. 08:50
Leégett egy munkásszállónak használt faépület a nyugat-szibériai Tomszk megyében, a tűznek tizenegy halálos áldozata van.

Blogstar kávéház

2020.01.20. 22:50
Macronék rémisztő migránsinváziója, a balliberális propagandamédia hallgatása, a néppárti bölcsek összhangja, a Fidesz ingadozása, Curtis és Majka lazítása online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2020.01.20. 03:20
A Fidesz hatalmas győzelme, a kapcsolati erőszak elharapózása, a polgárőrök modern hazafisága, a királyi család krízise és Eva Longoria dekoratív dekoltázsa hétfői online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2020.01.18. 21:45
A néppárti bölcsek ingadozása, a Momentum kommunistásodása, Magyar György titokzatos börtönbiznisze, a családtámogatási rendszer bővülése és Horváth Tamás lebegős szelfije online lapszemlénkben.

Holtestet találtak egy kiégett kazánházban Makón

2020.01.18. 20:50
Egy férfi holttestét találták meg egy kiégett kazánházban a tűzoltók szombaton Makón – tájékoztatta a Csongrád Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-t.

Továbbra is marad a szmogriadó Budapesten

2020.01.18. 13:10
Bár megvan a maga romantikája a napok óta tartó ködös időnek, tudni kell, hogy ezt nem csupán a köd, hanem a szmog is okozza, így a szmogriadó továbbra is fennáll.

Kimentettek egy nőt a Dunából Budapestnél

2020.01.18. 11:05
A vízirendészeknek kellett kiemelni egy nőt a Dunából még szombat hajnalban.

Már több mint 160 ezren hagyták el a Taal-vulkán környékét, ami bármikor kitörhet

2020.01.18. 10:05
Óriási a készültség a Fülöp-szigeteken: már több mint 160 ezer lakos hagyta el a Taal-vulkán környékét, a tudósok szerint …

Ezeket a cikkeket olvastad már?