Blogolj!

Blogstar kávéház

Meleg helyzet

Fogadatlan prókátor

A DK elnöke a Coca-Cola körül kirobbant homofób botrány kapcsán Facebook-bejegyzésben úgy fogalmazott: szeress, ahogy szeretsz - írja a Mandiner.hu.

Vasárnap délutáni posztjában úgy fogalmazott: „Na akkor szerintem meg vannak közügyek, és vannak magánügyek. A szerelem szerintem magánügy. És nehezen látom be, hogy mi köze ehhez az államhatalomnak. Mindenki azt és úgy szeret, ahogy szíve, lelke diktálja. Mondom újra, szerintem.”

Gyurcsány kiállt a homoszexuális párokat bemutató reklámplakátok mellett | Mandiner

A DK elnöke Facebook-bejegyzésben úgy fogalmazott: szeress, ahogy szeretsz. Vasárnap délutáni posztjában úgy fogalmazott: „Na akkor szerintem meg vannak közügyek, és vannak magánügyek. A szerelem szerintem magánügy. És nehezen látom be, hogy mi köze ehhez az államhatalomnak. Mindenki azt és úgy szeret, ahogy szíve, lelke diktálja. Mondom újra, szerintem."

Németország

Hol marad a biztonság?

A friss felmérés adatai nem meglepők az eheti kegyetlen gyilkosságok után. Hétfőn egy eritreai bevándorló lökött a vonat elé egy édesanyát, és a 8 éves fiát Frankfurtban, szerdán pedig egy évek óta az országban élő, mégis azonosítatlan bevándorló szamurájkarddal ölt meg egy férfit Stuttgartban a nyílt utcán - olvasható a Hirado.hu oldalán. 

„Igaz, hogy nálunk valami nincs rendben?” – ezzel a címmel közölt cikket vasárnap a Bild am Sonntag. Az újságban megjelent felmérés szerint: a németek csaknem fele nem érzi magát biztonságban. Az Emnid közvélemény-kutató társaság felmérése alapján a megkérdezettek 47 százaléka gondolja úgy, hogy Németországban nem védik megfelelően a polgárokat a bűnözéstől.

A lakosság fele nem érzi magát biztonságban Németországban

A friss felmérés adatai nem meglepők az eheti kegyetlen gyilkosságok után. Hétfőn egy eritreai bevándorló lökött a vonat elé egy édesanyát, és a 8 éves fiát Frankfurtban, szerdán pedig egy évek óta az országban élő, mégis azonosítatlan bevándorló szamurájkarddal ölt meg egy férfit Stuttgartban a nyílt utcán.

Pénzosztás

Boris Johnson akcióba lépett

A Napi.hu beszámolója szerint csaknem kétmilliárd font plusz támogatást jelentett be a brit állami egészségügyi szolgálat (NHS) számára Boris Johnson kormányfő vasárnap. 

A brit miniszterelnök a The Sunday Times című vasárnapi lapban jelentette be az intézkedést. Az 1,85 milliárd fontot (663 milliárd forint) az angliai kórházak finanszírozására fordítják: egymilliárd fontból azonnal új felszereléseket vásárolnak 20 kórház számára, a fennmaradó 850 millió fontból pedig öt év alatt további fejlesztéseket visznek véghez.

Komoly pénzosztásról döntött Boris Johnson

Csaknem kétmilliárd font plusz támogatást jelentett be a brit állami egészségügyi szolgálat (NHS) számára Boris Johnson kormányfő vasárnap. A brit miniszterelnök a The Sunday Times című vasárnapi lapban jelentette be az intézkedést.

Új játékos

Barcelona

A Nemzeti Sport írta meg, hogy Megegyezett egymással Junior Firpo átigazolásáról az FC Barcelona és a Real Betis, így a 22 esztendős, korosztályos Európa-bajnok spanyol balhátvéd a katalán egyesületben folytatja pályafutását.

A katalánok 18 millió eurót, bizonyos feltételek teljesülése esetén további 12 milliót fizetnek a Betisnek a játékosért, aki öt évre, 2024-ig ír alá a Barcelonához, amely 200 millió euróban határozza meg a kivásárlási árát.

Barcelona: Sevillából érkezett balhátvéd 18 millióért - hivatalos -

Megegyezett egymással Junior Firpo átigazolásáról az FC Barcelona és a Real Betis, így a 22 esztendős, korosztályos Európa-bajnok spanyol balhátvéd a katalán egyesületben folytatja pályafutását - jelentette be hivatalos honlapján a két klub.

Születésnap

A szerelem hullámhosszán

Meghan hercegné augusztus 4-én töltötte be a harmincnyolcat, Harry pedig az Instagramon egy gyönyörű üzenetet írt feleségének a születésnapja alkalmából - írja a Blikk.

„Boldog Születésnapot kívánok az én elképesztő feleségemnek. Köszönöm, hogy csatlakoztál hozzám ebben a kalandban! – Szeretlek, H.”.

De édes: Harry herceg ezekkel a szerelmes sorokkal köszöntötte Meghant

Meghan hercegné augusztus 4-én tölti be a harmincnyolcat, és a hírek szerint nem tart nagy bulit, hanem otthon ünnepel Harryvel, Archie babával és pár közeli a baráttal. Harry az Instagramon egy gyönyörű üzenetet írt feleségének a születésnapja alkalmából: „Boldog Születésnapot kívánok az én elképesztő feleségemnek. Köszönöm, hogy csatlakoztál hozzám ebben a kalandban!

https://aktualis.blogstar.hu/./pages/aktualis/contents/blog/82067/pics/lead_800x600.jpg
Aktuális,Boris Johnson,bulvár,Gyurcsány,lapszemle,sport
 

Hozzászólások

Hasonló bejegyzések a témában

Operatív törzs: Mindenki éljen az ingyenes influenza elleni oltás lehetőségével

2020.10.21. 11:40
Az operatív törzs ma is megtartotta sajtótájékoztatóját, ahol közölték a járvánnyal kapcsolatos intézkedéseket és a legfrissebb …

Elhunyt a nyíregyházi covid-kórház koronavírussal kezelt főigazgatója

2020.10.21. 11:20
Adorján Gusztávról október elején derült ki, hogy megfertőződött.

1423 fővel emelkedett a beazonosított fertőzöttek száma

2020.10.21. 09:30
Ezzel 50 180 főre nőtt a hazánkban beazonosított fertőzöttek száma. Elhunyt 48 többségében idős, krónikus beteg, így az elhunytak száma 1259 főre emelkedett, 14 905-en pedig …

Varga Judit is elkapta a koronavírust

2020.10.21. 07:10
Az igazságügyi minisztert kedden tesztelték.

Blogstar kávéház

2020.10.21. 04:40
Az Egyesült Államok színes forradalma, a balliberálisok szellemi demenciája, az iskolák őszi fertőtlenítése, az osztálykirándulások veszélyforrása és Demcsák Zsuzsa különleges különórái szerdai online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2020.10.20. 05:00
A koronavírus gyermeki legyőzése, Joe Biden arrogáns menekülése, Gyurcsány Ferenc frontális támadása, Jakab Péter összeomlása és Medveczky Ilona kalandos magánya keddi online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2020.10.19. 04:00
Az SZFE-lázadók összekapaszkodása, a baloldal szánalmas felelősséghárítása, az LMBTQ-érzékenyítés elutasítása, az uniós intézményrendszer fejre állása és Luxus Vivi luxusférjének felkapaszkodása hétfői online lapszemlénkben.

Bíró Imre lett Balatonszepezd polgármestere

2020.10.18. 21:50
Az időközi önkormányzati választáson a független jelölt Bíró Imre került ki győztesen.

Demeter Szilárd: Az egyetemfoglalásról

2020.10.18. 19:25
Nincs olyan nap, amikor ne hallanánk az SZFE-ügyről. Tüntetés, ellenállás, megy a mindennapos csata. Demeter Szilárd, a Petőfi Irodalmi Múzeum főigazgatója az Origón megjelent írásában fejtette ki, ő hogyan …

Pár napra visszatér a kellemes idő

2020.10.18. 16:20
A hét kimondottan borongósan indult és nagyon úgy tűnt, hogy a Napot sem fogjuk egyhamar látni, de az időjárás szerencsére meggondolta magát és visszatér a kellemes, langyos idő.

Ezeket a cikkeket olvastad már?