Blogolj!

A szakértő kimondta: egyre erőszakosabb a világ

Az ok pedig természetesen leginkább nem más, mint a bevándorlás, a muzulmán terjeszkedés, valamint a fegyverlobbi.

Fotó: Lokál Online

Az egész világ egyre erőszakosabbá válik – ezt mondta Gyarmati István biztonságpolitikai szakértő az M1-en. Hozzátette, olyan hatások érik az embereket, amelynek következtében sokan a saját kezükbe akarják venni biztonságukat.

A szakértőt egyebek között arról kérdezték, hogy egy felmérés szerint a németek csaknem fele nem érzi magát biztonságban. Erről azt mondta: ez nem meglepő olyankor, amikor egy országba nagy mértékű lakosságbeáramlás történik, ráadásul egy más kultúrából. A muzulmán kultúrából érkezők számára nem minden bűncselekmény, ami Németországban annak számít – jegyezte meg az MTI összefoglalója szerint.

A szakértőt kérdezték arról is, hogy harmincnégy ember halt meg az Egyesült Államokban tömegmészárlásokban és lövöldözésekben. Rámutatott, a speciális helyzetű Egyesült Államokban mindig is voltak „szörnyű gyilkosságok”. Ezt több tényező is befolyásolja, mint például a fegyverlobbi. Megjegyezte: az Egyesült Államokban az alkotmányban is benne van a fegyverviselés. Akár sorozatlövő fegyverük is lehet az embereknek – hangsúlyozta Gyarmati István, aki szerint ezt időszerű lenne betiltani.

1
https://aktualis.blogstar.hu/./pages/aktualis/contents/blog/82119/pics/lead_800x600.jpg
bevándorlás,erőszak,fegyver,fegyverlobbi,migráció,terrorizmus
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
Hát, így van ez 2019-08-06 15:39:39
Könyörögve kérem, hogy ezt meg ne próbálja senki felolvasni, pláne megmagyarázni a sok, begyepesedett agyú liberálbolseviknak - köztük példának okáért az újhülyének, furcsány furkó ferkónak, furcsánynénak, a léckerítésfogú neidermüller Töhötömnek, a karigerinek, momentán a Momentumos nihilistáknak - mert azonnal kitérnek a nemlétező hitükből !!!!!
Amellett még az erre fordítandó időtartam is csupán merő időhúzás lenne, mert az aberrált libernyákok már csak ilyenek !!!!
A normális szót soha nem értették, ma sem értik, és a jövőben sem fogják érteni.
Válaszolok

Hasonló bejegyzések a témában

Egyre jobban kóstolgatják a migránsok a magyar határt

2020.05.28. 03:50
A járványveszély lecsengésével újra fokozódik a nyomás.

Orbán: a veszély nem múlt el, a készültséget fenn kell tartani

2020.05.22. 08:20
Mindenki összefogott Magyarországon a koronavírus-járvány elleni védekezésben, leszámítva a baloldalt, amely kihúzta magát a közös védekezésből - mondta Orbán …

A kormánynak fel kell számolnia a tranzitzónákat

2020.05.21. 12:05
Magyarország jól teljesített az új típusú koronavírus-járvány elleni védekezés első szakaszában - mondta Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter a csütörtöki Kormányinfón.

A kormány nem fogadja el a tranzitzónáról hozott ítéletet

2020.05.19. 10:25
A kormány nem fogadja el az Európai Unió luxemburgi székhelyű bíróságának tranzitzónákról hozott ítéletét, és vizsgálja, hogy azok működtetése ütközik-e a magyar …

Németh Szilárd: A kormány mindent megtesz, hogy működjenek a tranzitzónák

2020.05.17. 13:35
Magyarországon a Fidesz-KDNP többsége és a kormány mindent megtesz azért, hogy a továbbiakban is megmaradjon a kerítés, az élőerős …

Magyarország továbbra sem kér a migránsokból

2020.05.16. 04:35
Nem engedünk a Soros-hálózat nyomásgyakorlásának.

Több mint kétszázezer migráns vár útnak indulásra

2020.05.09. 08:00
Törökországban mintegy 100 ezer, a balkáni útvonalon mintegy 130 ezer migráns tartózkodik. Ha ők útnak indulnak, jelentősen megemelkedhet az illegális határátlépések száma a …

Orbán Viktor Donald Trumppal tárgyalt

2020.05.06. 21:00
A koronavírus-járványról is egyeztetett telefonon a magyar miniszterelnök és az amerikai elnök!

Ha elül a koronavírus, berobbanhat a migránsözön

2020.05.06. 04:50
Dupla szorítással kell szembenéznie Európának.

Bakondi: A migránsok között is megjelent a koronavírus

2020.04.22. 09:20
Bakondi György szerda reggel az M1 műsorában arról beszélt, hogy már a Görögországban lévő migránsok között is megjelent a koronavírus.

Ezeket a cikkeket olvastad már?