Nem volt telitalálat az ötös lottón
Nyerőszámok: 19, 21, 26, 37, 88 Nyeremények: 5 találatos szelvény nem volt; 4 találatos szelvény 23 darab, nyereményük egyenként 2.206.750 forint; 3 találatos szelvény 3266 darab, nyereményük egyenként 16.785 forint; 2 találatos szelvény 90.612 darab, nyereményük egyenként 1570 forint. Joker: 578880
Blogolj!

Blogstar kávéház

Korrupció

Gyurcsányné nyugdíjas trükkjei.

Szocialista pénzügyi maffiahálózat ügyintézője lehetett Gyurcsányné asszisztense Brüsszelben – állítja az Origo.hu.

„A V4NA nemzetközi hírügynökség ezután kiderítette, hogy azért alkalmazhatták a korrupt portugál tisztviselőt, mert néhány hónap szolgálati idő hiányzik neki, hogy uniós nyugdíja legyen. Úgy tudjuk, ha szeptember elejéig munkát kap, akkor uniós nyugdíja is lesz. Ifj. Lomnici Zoltán szerint mindez felveti a nyugdíjcsalás gyanúját. Továbbra is kérdés: kapott-e és ha igen, mit Gyurcsányné cserébe azért a portugál szocialistáktól, hogy lebukott, korrupt emberüket alkalmazta. És összefüggésben lehet-e mindez azzal, hogy Gyurcsányné lett az európai szocialisták EP-alelnök-jelöltje.”

Pénzügyi maffiahálózat ügyintézője lehetett Gyurcsányné asszisztense

Miután egyértelművé vált, hogy José Alberto Alves Pereira közreműködésével komoly pénzügyi visszaélések történtek a portugál Szocialista Párt uniós delegációjában az előző ciklusban, az S&D frakcióban helyet foglaló képviselők könyvvizsgálókat bíztak meg azzal, vizsgálják ki az állítólagos pénzügyi manővereket. Egy 369 ezer eurós "eltérítési", és egy 914 eurós "adócsalási" ügyben is komoly szerepet tölthetett be Gyurcsányné beosztottja.

Becsület

A szocialisták erkölcstelensége.

A Magyar Hírlap Online szerint az MSZP nem lehet büszke európai arcára.

„Holott a szakmán kívül van itt más is. Egyszerű erkölcsi okok. Jobb helyeken, életképesebb pártokban, ha valaki súlyos korrupció gyanújába kerül, akkor megkérik, hogy tisztázza ezt. Igaz-e, hogy elfogadott 38 millió forintot a háza felújítására, vagy csak rágalom? Ha rágalom, akkor hozza be a bizonyítékait, a számlákat, szerződéseket a házai, nyaralói felújításáról, majd tegyen feljelentést, védje meg magát, a becsületét. S persze legfőképp a párt becsületét. Az MSZP-ben azonban ez nem jutott eszébe a pártvezetésnek, az etikai bizottság sem mozdult meg. Illetve csak akkor, amikor a pártvezetést bírálni merészelőkkel szemben kellett fellépni. Lásd a Mesterházy Attilával vagy a Szanyi Tiborral szemben indult fegyelmi eljárásokat a közelmúltból.”

Az MSZP európai arca

„Már csak nevetni tudok a fideszesek szánalmas erőlködésén, az pedig tulajdonképpen büszkeséggel tölt el, hogy engem jelöltek ki a hatalom főellenségének. A narancsuralmi rendszernek nem tetszik, hogy feljelentem őket. Üssenek nyugodtan, én csak keményebb leszek tőle. Egyébként épp tegnap nyertem egy újabb pert Deutsch Tamás és a fideszes lakájmédia szereplői ellen a velem szembeni hazugságaik miatt.

Láncszem

A bevándorlók taxiztatása.

Kezd nagyüzemivé válni a bevándorló taxiztatás a Földközi-tengeren. Ha így megy tovább, heti több ezer embert hozhatnak, kérdés meddig hagyják az uniós tagállamok – írja a Hirado.hu.

„A Migrációkutató Intézet igazgatóhelyettese az M1-en beszélt arról, hogy amíg az uniós tagállamok mindig találnak megoldást az illegális bevándorlók befogadására és elosztására, addig NGO-k hajói továbbra is szállítani fogják a migránsokat az európai partokhoz. 'Értelemszerűen, ha ezt az egészet látják Líbia vagy akár Tunézia partjairól azok, akik útnak szeretnének indulni, és őket erről tájékoztatják az embercsempészek, akik szervezik ezeket az indulásokat sok pénzért, akkor ez egy önfenntartó rendszerré válik. Mindaddig, amíg minden láncszem és minden szereplő a helyén van, addig ezek az indulások várhatók lesznek a jövőben is' – mondta Janik Szabolcs, a Migrációkutató Intézet igazgatóhelyettese.”

Kezd nagyüzemivé válni a bevándorló taxiztatás

Kezd nagyüzemivé válni a bevándorló taxiztatás a Földközi-tengeren. Ahogy tegnap is elhangzott az M1-en: egy német hajó, alighogy kirakott 40 bevándorlót Máltán, máris indult vissza Líbia felé. Franciaországból közben kifutott egy 70 méteres hajó. Egy olasz indulásra kész, egy spanyol arra vár, hogy átadja valakinek a korábban felvett bevándorlókat.

Tanács

Az óvónők túlhajszolása.

Túlhajszolt óvónők pesztrálják majd a kicsiket szeptembertől, ráadásul az óvodapedagógusi fizetés is szerény – részletezi a Népszava Online.

„A létszámhiány miatt több óvodában előre gondolkodnak. A Pedagógusok Szakszervezetétől kérnek tanácsot, hogyan kezdjék a tanévet, ha eleve túlmunkára számíthatnak. 'Már most sok helyről kérdésként jött, hogy 1 óvodapedagógussal, 29 gyerekkel, megkezdhető-e a tanév Rákényszeríthetik-e őt arra, hogy ezért semmiféle plusz bérezést, túlóra díjat nem gondolnak elszámolni' – jelentette ki Verba Attiláné, a Pedagógusok Szakszervezete, Óvoda tagozat elnöke.”

Túlhajszolt óvónők pesztrálják majd a kicsiket szeptembertől

Parkolóbővítés, élhető, szerethető, elismert város - egyebek mellett így jellemzi Újpestet Wintermantel Zsolt polgármester a Facebookon. Ha ez így van, miért akarja leváltani fideszes ellenfelét? Például a lila köd miatt, amit az emberek arcába nyom. Az ilyenek miatt nem tudják, hogy a háttérben valójában mit művel.

Hasonmás

Varga Izabella tojásai.

Megdöbbentő hasonlóság! Olyanok, mint két tojás! Feltűnt már, hogy Varga Izabella kiköpött mása Catherine Zeta-Jones Oscar-díjas színésznőnek? A Barátok közt sztárja szerint azonban ő csak az egyik – olvasható a Blikk Online-on.

„Sok mindenkire szokták mondani, hogy hasonlítok, illetve vannak pillanatok, elkapott képek, amelyeken néha úgy nézek ki, mint Catherine Zeta-Jones vagy Salma Hayek, esetleg Kéri Kitti vagy Pénelope Cruz – mesélte Iza, aki hozzátette: a közösségi oldalára kitett képet is viccnek szánta elsősorban. – Szeretek humoros, különleges képeket megosztani, szerintem egy ilyen oldal erre jó, hogy szórakoztasson.”

Olyanok, mint két tojás: a megszólalásig hasonlít Catherine Zeta-Jonesra a Barátok közt sztárja - fotó

„Sok mindenkire szokták mondani, hogy hasonlítok, illetve vannak pillanatok, elkapott képek, amelyeken néha úgy nézek ki, mint Catherine Zeta-Jones vagy Salma Hayek, esetleg Kéri Kitti vagy Pénelope Cruz" - mesélte Iza, aki hozzátette: a közösségi oldalára kitett képet is viccnek szánta elsősorban. „Szeretek humoros, különleges képeket megosztani, szerintem egy ilyen oldal erre jó, hogy szórakoztasson."

Címkék: Aktuális, lapszemle
https://aktualis.blogstar.hu/./pages/aktualis/contents/blog/82118/pics/lead_800x600.jpg
Aktuális,lapszemle
 

Hozzászólások

Hasonló bejegyzések a témában

Kánikula után lehűlés

2020.07.11. 17:30
Kicsit fellélegezhetünk, ugyanis este megérkezik a hűvösebb idő hazánkba. Ez persze csapadékkal, néhol pedig heves széllökésekkel is járni fog.

Hat új koronavírusos beteget regisztráltak, ketten elhunytak

2020.07.11. 09:10
Ezzel 4229 főre nőtt a hazánkban beazonosított fertőzöttek száma. Elhunyt két idős, krónikus beteg, ezzel 595-re emelkedett az elhunytak száma, 2974-en pedig már …

Blogstar kávéház

2020.07.10. 22:45
A német migránspolitika pálfordulása, a példamutató magyar járvány elleni védekezés, a haladó nyugat transznemű modellje, a közösségi média fenyegető veszélye és a magyar labdarúgás reménysége szombati online lapszemlénkben.

Hárommal nőtt a koronavírusos betegek száma

2020.07.10. 09:20
Ezzel 4223 főre nőtt a hazánkban beazonosított fertőzöttek száma. Elhunyt két idős, krónikus beteg, összesen így már 593-an haltak meg, de 2941-en pedig már meggyógyultak.

Blogstar kávéház

2020.07.10. 04:05
Az Európai Unió korrupciója, a koronavírus-járvány tombolása, a radikális baloldal káoszelmélete, a székelyek második esélye és Tóth Gabi szerelmi kürtölése pénteki online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2020.07.09. 04:45
A jogállamiság különös kompromisszumai, az európai szocialisták sunnyogása, a Nemzeti Konzultáció hasítása, a Balkán gócpontosodása és Farkasházi Réka lángoló szerelme csütörtöki online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2020.07.08. 04:00
Karácsony Gergely állati hazugsága, a szélsőbal előretörése, Magyarország rejtett csodái, az innovatív kenyerek térhódítása és Ada megtervezett babaprojektje szerdai online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2020.07.07. 05:20
Soros György abortuszpártolása, az iskolaőrök elrettentése, Baranyi Krisztina boszorkányüldözése, a britek kristálytiszta részegsége és a magyar Barbie testképzavara keddi online lapszemlénkben.

Feloszlatta magát Mohács képviselő-testülete

2020.07.06. 17:15
Feloszlatta magát a mohácsi képviselő-testület, ezért legkésőbb százhúsz napon belül helyhatósági választásokat tartanak a Duna-parti városban - közölte a település jegyzője hétfőn.

Blogstar kávéház

2020.07.06. 05:10
Az olasz jobboldal szabadságharca, a gyermekorvosi ellátás megreccsenése, a hazai nyaralás biztonsága, a magyar gazdaság élénkülése és Kiszel Tünde ütős naptárfotója hétfői online lapszemlénkben.

Ezeket a cikkeket olvastad már?