Blogolj!

Blogstar kávéház

Vicc

Gyurcsány röhejes machinációi.

Moldován László volt LMP-s önkormányzati képviselő, erzsébetvárosi polgármesterjelölt a 444.hu interjújában azt mondja, a sikertelen ellenzéki egyeztetések hátterében zsarolás, szószegés és sértettség húzódik meg.

„Eközben a pártok helyi szervezetei számára nyilvánvaló volt, hogy én leszek a közös jelölt. Kilenc éve vagyok önkormányzati képviselő. Lehet, hogy nagyképűség de az egyik legaktívabb, legismertebb politikus vagyok a kerületben. Itt lakom, beágyazott vagyok, átlátom az önkormányzat működését, logikus volt, hogy én legyek az ellenzéki polgármester-jelölt. Támogattak a pártok. De aztán jött a DK, és kijelentették, hogy nekik kell a kerület. Azt mondták, ők jelölnek és kész. Megvétózták a jelölésemet. Ez egyébként az MSZP-vel kötött szerződés felrúgását jelentette. Pedig a DK-nak helyben nem is volt alkalmas jelöltje. Első körben Somogyi Zoltán politológusban gondolkodtak, akinek nincs önkormányzati tapasztalata. Aztán kitalálták a Niedermüllert, aki a rossz nyelvek szerint azért kapta meg a lehetőséget, mert az EP képviselőségből kigolyózták. Fájdalomdíjként megkapja a hetedik kerületet. Röhejes a dolog. Niedermüller Péternek semmi köze Erzsébetvároshoz. A kerület életében soha nem vett részt. A DK azt állítja, hogy 67 éve itt született. Ez egy vicc.”

„Mégis hogy képzelik az összefogás pártjai, hogy megpróbálják Niedermüller Pétert lenyomni az erzsébetvárosiak torkán?" - 444

Három ellenzéki jelölt áll fel a Fidesszel szemben Erzsébetvárosban. A DK felrúgta a szocialistákkal kötött titkos megállapodását. A játék arról szól, hogy ki lesz az ellenzéki térfél ura. Az Erzsébetváros Niedermüller Péter vigaszdíja. Hunvald Györgyöt beáldozták a szocialisták. Éjféli záróra a bulinegyedben.

Tudat

Salvini előretörése.

A Liga vált a legnagyobb erővé Olaszországban. A bő egy évben Matteo Salvini belügyminiszterként bebizonyította, hogy a migrációt a tengeren is meg lehet állítani, és ezzel átrendezte az erőviszonyokat a kormányon belül – így a Hirado.hu.

„Szabó Dávid ugyanakkor kiemelte, egy kérdésben azonban nagy az egyetértés, ez pedig a migráció ügye. Szerinte ez valóban megteremtheti a jövőben is a kohéziót a választók között. Úgy véli, ha a következő választáson sikerül Salvininek saját neve alatt kormányt alakítania, akkor ez a siker megteremheti az összetartozás-tudatot a választók körében, és egy nagy nemzeti, jobboldali, konzervatív párt jöhet létre.”

A Liga vált a legnagyobb erővé Olaszországban

Szűk másfél évig kormányzott Olaszországban az Öt Csillag Mozgalom és a Matteo Salvini vezette Liga. A tavaly márciusi választások után, a hosszú viták végére pontot téve alakítottak koalíciót. A bő egy évben Matteo Salvini belügyminiszterként bebizonyította, hogy a migrációt a tengeren is meg lehet állítani, és ezzel átrendezte az erőviszonyokat a kormányon belül.

Érvény

A migránssimogatók alpári akciói.

A tehetetlen Európára ismét a terror árnya vetülhet, mert az is hír, hogy újjáéledt az Iszlám Állam – elemez a Magyar Hírlap.

„Az unió migránssimogató elöljárói csapata, kihasználva a szervezet 'vakációját', minden igyekezetét arra fordítja, hogy elképzelései megvalósuljanak. Közömbösek maradnak arra a hírre, miszerint Európára ismét a terror árnya vetülhet, már csak azért is, mert az is hír, hogy újjáéledt az Iszlám Állam. Bennünket, magyarokat szünet nélkül támadnak, holott az Alaptörvényben rögzített szabályokat nem is bírálhatnák, kivált nem a soha össze nem foglalt európai normákra hivatkozva. Változatlanul tömegesen szállítják a kontinensre a migránsokat, és közben alpári módon nekimennek Salvini olasz belügyminiszter szigorító intézkedéseinek. Mert nekik mindent lehet! Titkos terveket dédelgetni, kikötőkbe betörni törvényellenesen, embercsempészekkel összefogni, minden terrorcselekményt elbagatellizálni, miközben – valószínűleg akarat híján – a saját intézkedéseiknek is képtelenek érvényt szerezni. Például a jogtalanul itt tartózkodókat, bűnözőket kiutasítani. Valamint tönkretenni az emberek biztonságérzetét.”

Az elefánt igaza

A hazai álliberálisok által nem kedvelt Herczeg Ferenc író egyik - látnokinak mondható - novellájából idézek. Címe: A tulsó partról. „A gyérsörényű, vén oroszlán elfoglalja az elnöki széket. Fölrakja a pápaszemet, és írásaiba tekint. - Elnök: Az állatok országgyűlése által kiküldött fölirati bizottság folytatja tanácskozását. Kíván az előadó úr nyilatkozni?

Rejtély

Az atom-tengeralattjáró katasztrófája.

2000 augusztusában az orosz haditengerészet a Szovjetunió 1991-ben történt felbomlása utáni legnagyobb szabású, éleslövészettel is egybekötött hadgyakorlatát tolta le Barents-tengeren. Hogy mi történt pontosan a Kurszkkal, arról ír az Origo.hu.

„Az első, a szovjet időket idéző velős tömörségű hivatalos kommüniké csak az atom-tengeralattjárót ért baleset után három nappal később jelent meg a Kurszk 'kisebb problémáiról'. Pedig a mentésben résztvevők számára ekkora már teljesen egyértelművé vált, hogy nem valamiféle 'kisebb', hanem végzetesen súlyos problémával kell szembenéznie a haditengerészet főparancsnokságának. Azt, hogy a hermetizált mentőjáratnak a Kurszk egyetlen épen maradt búvónyílására tett rögzítési kísérlete totális kudarcot vallott a folyosó hanyag szigetelés miatt, természetesen mélyen elhallgatták az illetékesek.”

Máig rejtély a Kurszk-atomtengeralattjáró katasztrófája

2000. augusztus 12-én reggel fél kilenckor a norvégiai Bergen haditengerészeti támaszpont lehallgató központjában két egymást követő víz alatti detonáció akusztikus zörejét rögzítették a szolgálatos operátorok. A második robbanás ereje a Richter-skála szerinti 3,5-ös erősségű földmozgás energiájával volt egyenértékű.

Csöppség

Tóth Andi formás idomai.

Újabb szexi fotóval örvendeztette meg a rajongóit Tóth Andi, aki ezúttal egy piros body-ban mutatta meg szexiségét – számol be róla a Blikk Online.

„Mintha csak a Baywatch című sorozatból lépett volna ki, úgy néz ki az énekesnő a legfrissebb fotóján. Követői persze, azonnal elárasztották hízelgő üzenetekkel, ám a kommentelők között akad egy ismerős arc is: 'Andika, a másik mintha csöppecskébb lett volna?' – jegyezte meg Rózsa György.”

Irulunk-pirulunk: Rózsa György sem hagyhatta szó nélkül Tóth Andi legújabb szexis, fürdőruhás fotóját

Mintha csak a Baywatch című sorozatból lépett volna ki, úgy néz ki az énekesnő a legfrissebb fotóján. Követői persze, azonnal elárasztották hízelgő üzenetekkel, ám a kommentelők között akad egy ismerős arc is: „Andika, a másik mintha csöppecskébb lett volna?" - jegyezte meg Rózsa György.

Címkék: Aktuális, lapszemle
https://aktualis.blogstar.hu/./pages/aktualis/contents/blog/82381/pics/lead_800x600.jpg
Aktuális,lapszemle
 

Hozzászólások

Hasonló bejegyzések a témában

Blogstar kávéház

2019.08.25. 03:55
Orbán rejtélyes diadalmenete, Bangóné tanévkezdési patkánykodása, a Fidesz rohamszerű aláírásgyűjtése, a világ tüdejének pusztulása és a fitnesznagyi csúcsformája vasárnapi online lapszemlénkben.

Az egész országra figyelmeztetést adtak ki zivatarveszély miatt

2019.08.24. 13:45
Zivatarveszély miatt az egész országra elsőfokú figyelmeztetést adott ki szombatra és vasárnapra az Országos Meteorológiai Szolgálat.

Kajak-kenu-vb: Kopasz Bálint és Csipes Tamara aranyérmes, megvan az első kvóta

2019.08.24. 12:35
Kopasz Bálint és Csipes Tamara aranyérmet szerzett kajak egyes 1000 méteren a szegedi, olimpiai kvalifikációs kajak-kenu világbajnokságon. …

Gyilkosság Budán - Fegyelmi eljárás indult a rendőrségi ügyeletes ellen

2019.08.24. 12:05
Fegyelmi eljárás indult az ellen a rendőrségi ügyeletes ellen, aki csütörtökön fogadta annak a nőnek a bejelentését, akinek a szomszédjában …

Blogstar kávéház

2019.08.24. 05:20
A kormányzat zavaros rezsikedvezménye, Gyurcsány reklámarca, Karácsony suta kormánybuktatási akciója, az esőerdők gyújtogatása és a modern Lassie csodás hazatérése szombati online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2019.08.23. 02:55
A liberális demokrácia tévútja, Orbán Viktor rejtélyes részvétnyilvánításai, Gyurcsányék gubanca, Ursula von der Leyen fejtörése és Eperjes Károly harmóniája pénteki online lapszemlénkben.

Többen meghaltak, és rengetegen megsérültek villámcsapás miatt a Tátrában

2019.08.22. 17:30
A csütörtökön hirtelen kitört vihar miatt még mindig folyamatban vannak a mentőakciók a Lengyel-Tátrában.

Az elmúlt öt év Veszprém egyik legsikeresebb időszaka volt

2019.08.22. 11:35
A mögöttünk hagyott öt esztendő Veszprém rendszerváltás utáni történetének egyik legsikeresebb időszaka volt - jelentette ki a város kormánypárti polgármesterjelöltje …

Blogstar kávéház

2019.08.22. 05:10
A homoszexualitás elutasítása, Gyurcsány és Márki-Zay titkos paktuma, a Momentum lopása, a Mátrix újraélesztése és Demcsák Zsuzsa pózolása csütörtöki online lapszemlénkben.

Tizenhét fokos hőmérséklet-különbség van az országon belül

2019.08.21. 18:05
Az ország nyugati és keleti része között 17 Celsius-fokos hőmérséklet-különbség alakult ki - közölte az Országos Meteorológiai Szolgálat szerdán a …

Ezeket a cikkeket olvastad már?