Blogolj!

Lázár János: A vásárhelyi polgároknak vissza kell foglalniuk a várost!

Ahhoz, hogy Vásárhely jó hely legyen, hamarosan el kell küldenünk a város élén lévő zavaros embereket – jelentette ki Lázár János a Boldog Gizella-díj átadóján - idén második alkalommal adományozta a Polgári Hódmezővásárhelyért Alapítvány olyan helyi lakosoknak, akik kiemelkedő életútjuk során példamutató hűséggel szolgálták szülővárosukat -, amelyen Draskovitsné Joó Erzsébet újságírót és Nagy István háziorvost tüntették ki. Az országgyűlési képviselő beszédében elmondta: jelenleg egy liberális kísérlet részesei a településen élők, aminek mihamarabb véget kell vetni.

– Isten éltesse Magyarországot, isten éltesse minden honfitársunkat – köszöntötte a jelenlévőket Lázár János, aki köszönetet mondott a mecénásoknak, hogy lehetőséget biztosítottak a díj megszületésére.

– A városban ma vannak olyanok, akik bennünket, polgári gondolkodásúakat, fideszeseket, kereszténydemokratákat nemcsak gyűlölettel támadnak, hanem arra akarnak rávenni, hogy szégyelljük magukat. Abban a városban, aminek az elmúlt harminc évben a polgári közösség és a polgári kormány adta a legtöbbet. Ezért aki valaha is a polgári oldalra szavazott, az semmiképpen ne hajtsa le a fejét, hanem legyen büszke arra, hogy ennek a közösségnek a tagja

– fejtette ki az országgyűlési képviselő.

Kiemelte, Szent István egyszerű, ám nagyon fontos döntéseket hozott meg, ami személyes elköteleződés, hit, akarat, bölcsesség és bátorság nélkül nem valósulhatott volna meg. – Mindig nyugatnak haladni és mindig kereszténynek maradni. Erről egyszerű beszélni, de a mai világban nagy kihívás betartani – magyarázta a politikus.

Lázár János szerint az is mindig nagy kérdés, hogy milyen hely legyen Magyarország és azon belül Hódmezővásárhely.

– Az országnak Európa egyik legjobb helyévé kell, hogy váljon, amin én is dolgozom, míg lehetőségem lesz rá. Ahhoz pedig, hogy Vásárhely is végre jó hely legyen, hamarosan el kell küldenünk azokat, akik zavaros emberként hatalmon vannak – hívta fel a figyelmet a honatya.

Leszögezte: 2018. február 25. óta egy liberális kísérlet részesei vagyunk a városban, amiben valaki szenved, valaki pedig tűri és bírja. – Véget kell vetnünk ennek a kísérletnek, és nem szabad hagynunk, hogy az elmúlt kudarcos másfél év után a zavaros emberek tönkretegyék a jövőnket és gyermekeink, unokáink jövőjét. Ehhez kell egy jó ember, aki békét és egységet teremt, illetve az kell, hogy a polgárok visszafoglalják a várost – jelentette ki Lázár János.

Forrás, fotó: promenad.hu

https://aktualis.blogstar.hu/./pages/aktualis/contents/blog/82663/pics/lead_800x600.jpg
 

Hozzászólások

Hasonló bejegyzések a témában

Világháborús bombát hatástalanítanak ma a Móricz Zsigmond körtérnél

2019.09.15. 06:35
Világháborús bombát hatástalanítanak ma Újbudán a Magyar Honvédség (MH) tűzszerészei. Emiatt kiürítésre és lezárásokra, …

Blogstar kávéház

2019.09.15. 04:35
Tordai Bence ripacskodása, Karácsony Gergely mismásolása, az ellenzék majomkodása, Hitler és a Duce ölelkezése és Kylie Jenner kendőzetlen lepedőakrobatikája vasárnapi online lapszemlénkben.

Ezekkel a számokkal nem lett milliárdos senki

2019.09.14. 20:10
Megint nem volt ötös a lottón, de mondjuk a négyesek jól fizetnek.

Politikai rongálás a Józsefvárosban

2019.09.14. 15:10
Zajlik az élet a Józsefvárosban. Az ellenzéki jelöltekre a csalás árnyéka vetült, most meg valakik, gyaníthatóan az ellenzék szimpatizánsai rongáltak is a kerületben.

Ebből baj lesz! Az olaszok be-, a törökök kiengedik a migránsokat!

2019.09.14. 13:35
Lampedusán kapott partraszállási engedélyt az Ocean Viking civil hajón tartózkodó 82 migráns – jelentette be az olasz kormány szombaton, biztonságos helyként …

Bombát találtak Budán – óriási lezárások lesznek

2019.09.14. 07:15
Világháborús bombát hatástalanítanak vasárnap Újbudán a Magyar Honvédség (MH) tűzszerészei. Emiatt kiürítésre és lezárásokra kell készülni a Móricz Zsigmond körtérnél. A …

Blogstar kávéház

2019.09.14. 03:55
Orbán bronzos vendéglátása, Pikó sötét aktái, Thürmer bukása, az építőipar szárnyalása és Horváth Éva meglovasítása szombati online lapszemlénkben.

Meghalt Konrád György

2019.09.13. 19:10
Életének 87. évében elhunyt Konrád György Kossuth- és Herder-díjas író, esszéista, szociológus.

Az automata berendezés akadályozta meg, hogy két vonat egymásba rohanjon Pécelen

2019.09.13. 12:30
A tiltójelzés ellenére egy vonat nem állt meg péntek reggel Pécelnél, de az automata vonatbefolyásoló rendszernek köszönhetően nem …

Blogstar kávéház

2019.09.13. 04:05
A magyar egészségügy kannibalizmusa, az EU balkáni nyitása, Karácsony ködösítése, Demi Moore kirobbanó meztelensége és az élsportolók divatbemutatója pénteki online lapszemlénkben.

Ezeket a cikkeket olvastad már?