Blogolj!

Blogstar kávéház

Eszköz

Kopasz Bálint anyai sikerreceptje.

A 22 évesen már a csúcsra jutó kajakos világbajnok Kopasz Bálinttal és edző-édesanyjával, Demeter Irénnel a Magyar Hírlap Online beszélget a győzelemhez vezető taktikáról és a sikert segítő mamafőztjéről.

„Nem titok: mustáros sertéssült volt, almás–zelleres körettel, sok céklával és salátával. Bálint nagyon profi, mindig keresi, hogyan növelheti a teljesítményét megengedett eszközökkel. Ebben segíti Marics Balázs sporttáplálkozási szakember.”

Bevált az anya taktikája és receptje is

Esélyesként hatalmas teherrel rajtolt. Mi volt a győztes taktika? -­ kérdeztük a világbajnoktól. - Nagyon tudatosan készültünk édesanyámmal erre a döntőre. Sokszor edzettünk kánikulában, számítva arra, hogy a világbajnokságon is forróság lehet. Lett is, harmincegy fok. Arra számítottam, hogy legnagyobb riválisaim erősen kezdenek, ezért a táv feléig arra vigyáztam, hogy ne szakadjak le tőlük.

Félelem

Trump és Macron birkózása.

Emmanuel Macron igen apró sikereket ért el a G7-ek biarritzi csúcstalálkozóján. Trump elnökkel nehéz dolga volt – foglalja össze a Népszava Online.

„A recessziótól való félelem jellemezte a hét legfejlettebb ipari ország, a G7-ek franciaországi, biarritzi csúcstalálkozóját. A házigazda, Emmanuel Macron köztársasági elnök megpróbálta elérni azt, hogy a Donad Trump miatt a szétesés jeleit mutató fórum legalább minimális egységet mutasson. Az amerikai elnököt ezért rögtön megérkezése után ebédre invitálta, ez nem szerepelt a Fehér Ház programjában. Trump munkatársai sem vettek részt az ebéden. Ez a húzás – ha időlegesen is –, meg is tette hatását. Az elutazása előtt még a francia borok elleni büntetővámmal fenyegetőző Trump retorikája hirtelen megváltozott, kiváló kapcsolatokról beszélt a francia elnökkel.”

Macron megküzdött Trumppal

Nemzetközi sajtószemle, 2019. augusztus 25. Spiegel Európa válságban van, és ahelyett, hogy összenőne, ismét a nemzeti bezárkózás felé tart. Ezért a lap szerint fel kell tenni a kérdést: elképzelhető-e egy újabb háború a földrészen? Erre első megközelítésben az a felelet, hogy pillanatnyilag semmi sem indokolja a pánikot, ám ha még rosszabbra fordulnak a dolgok, akkor meg kell nézni, mi lehet a végállomás.

Öncél

A bukott SZDSZ-esek revansizmusa.

Destabilizálási kísérletnek minősítette az ellenzék önkormányzati választási kampányát a harmadik ciklusára készülő Tarlós István főpolgármester – írja az Origo.hu.

„Tarlós István, a Fidesz-KDNP főpolgármester-jelöltje arra a kérdésre válaszolva, milyen kampányra számít, úgy fogalmazott: ami az ellenzék részéről folyik, az nem is hasonlít önkormányzati választási kampányhoz, inkább revansista szemléletű, hevenyészett és változatosság nélküli destabilizálási kísérlet, aminek a főváros menedzselése szempontjából egyszerűen semmi értelme. Hozzátette, több telefonos jelzésből meg lehetett bizonyosodni arról, hogy a háttérben régi SZDSZ-esek közreműködésével az elégedetlenség felszítására igyekeznek alapozni, de tulajdonképpen nem kis mértékben erőforrások öncélú megszerzéséről is szó van.”

Tarlós István: Destabilizálási kísérlet az ellenzéki kampány

Destabilizálási kísérletnek minősítette az ellenzék önkormányzati választási kampányát a harmadik ciklusára készülő Tarlós István főpolgármester, aki a Kossuth Rádió Vasárnapi újság című műsorában azt mondta, hogy az eddig elvégzett munkának köszönhetően a jövőben lesz lehetőség a környezetvédelemre és a hajléktalanság kérdésére koncentrálni.

Hiba

A Jobbik antiszemitizmusa.

Elindul az önkormányzati választáson a Jobbik antiszemita botrányairól elhíresült, volt országgyűlési képviselője. Kulcsár Gergely volt az, aki beleköpött a holokauszt áldozatainak emléket állító cipők egyikébe, később pedig „kamukausztnak” nevezte a holokausztot. Most a Jobbik, az LMP és a Momentum közös képviselőjelöltje Debrecenben – így a Hirado.hu.

„Néhány napja pedig Kulcsár Gergely már ott volt az ellenzék debreceni jelöltjei között. Az antiszemita botrányairól híres politikust az LMP, a Momentum és a Jobbik közösen indítja képviselőjelöltnek. A Momentum szerint nekik nincsenek antiszemita jelöltjeik. Arra a kérdésre viszont már nem kapott választ az M1, hogyan lehetséges az, hogy Kulcsár Gergely az ő jelöltjükként indul az önkormányzati választáson. A kérdésre a jobbikos Varga-Damm Andrea adott választ. A párt országgyűlési képviselője szerint azért indítják Kulcsár Gergelyt, mert az eset régen történt, és szerinte párttársa azóta már jóvátette hibáját. Varga-Damm Andrea véleménye szerint, aki ma szélsőségesnek tekinti a Jobbikot, az tájékozatlan.”

Az ellenzék jelöltjeként indul a Jobbik antiszemita botrányokba keveredett politikusa

Elindul az önkormányzati választáson a Jobbik antiszemita botrányairól elhíresült, volt országgyűlési képviselője. Kulcsár Gergely volt az, aki beleköpött a holokauszt áldozatainak emléket állító cipők egyikébe, később pedig „kamukausztnak" nevezte a holokausztot. Kulcsár Gergely most a Jobbik, az LMP és a Momentum közös képviselőjelöltje Debrecenben.

Volán

Patai Anna nőies szőkesége.

Patai Anna 2010-ben, a Megasztár ötödik évadában tűnt fel: a akkor 11 éves kislányból azóta komoly, felnőtt nő lett, aki pár hónapja el is költözött otthonról, s már szerelmével, Bencével él együtt. A haja ugyan szőke lett, máig felismerik és leszólítják az utcán – számol be róla a Blikk Online.

„Még nem kezdtem el az egyetemet, mert a sok fellépés mellett nem tudnám beiktatni az életembe, márpedig nekem most a zene a legfontosabb. A műsor után játszottam színházban, ráadásul olyan nagy színészekkel, mint Törőcsik Mari, ami hatalmas megtiszteltetés volt. Nemrég megszereztem a jogosítványt, a vezetésórákat is nehéz volt leszervezni, de végre vezethetek! Hamarosan indul a turném, lehet, hogy párszor én ülök majd a volán mögé.”

Felnőtt a megasztáros Patai Anna, már otthonról is elköltözött

Az akkor 11 éves kislányból azóta komoly, felnőtt nő lett, aki pár hónapja el is költözött otthonról, s már szerelmével, Bencével él együtt. Anna hétfőn ünnepli a 20. születésnapját, s bár külseje jócskán megváltozott a műsor óta, a haja például szőke lett, máig felismerik és leszólítják az utcán. Hogyan szokott ünnepelni?

Címkék: Aktuális, lapszemle
https://aktualis.blogstar.hu/./pages/aktualis/contents/blog/82820/pics/lead_800x600.jpg
Aktuális,lapszemle
 

Hozzászólások

Hasonló bejegyzések a témában

Blogstar kávéház

2020.02.18. 02:20
Jakab Péter tisztogatásai, Hadházy Ákos botránypolitizálása, Gyurcsány Ferenc baráti milliói, a mesterséges intelligencia térhódítása és Nicki Minaj szexi vonaglása keddi online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2020.02.17. 04:10
Orbán Viktor szabad kereszténydemokráciája, a kormány különös klímahitele, a Momentum öncélú károkozása, Salvini harcos euroszkepticizmusa és Singh Viki fantasztikus megújulása hétfői online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2020.02.16. 03:00
A fővárosi taxitrend átalakítása, a sport közösségformáló ereje, a bűntudat üzletté tétele, a migránstömegek követelései és Melanie Trump különleges Valentin-napja vasárnapi online lapszemlénkben.

Jól teljesít az új utasmóló Ferihegyen

2020.02.15. 12:20
Napra pontosan egy hónapja adták át az új utasmólót a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren, a visszajelzések alapján pedig igen szépen teljesít.

Lövöldözés Berlinben, egy ember meghalt

2020.02.15. 10:55
Több ember tüzet nyitott egy rendezvényközpont előtt a német fővárosban pénteken.

Több mint 1500 halálos áldozata van a koronavírusnak

2020.02.15. 09:25
A járvány kiindulópontjának számító kínai Hupej tartományban a helyzet még mindig kritikus, a vírus tovább szedi áldozatait. Jó hír viszont, hogy a tartományon kívül a …

Blogstar kávéház

2020.02.15. 05:05
A koronavírus megállíthatatlan terjedése, Pikó András politikai porhintése, Macronék szaftos szexbotránya, Magyarország látványos depressziója és Gregor Bernadett féltve őrzött magánélete szombati online lapszemlénkben.

Koronavírus: A Kínából hazaszállított franciák első csoportja elhagyhatta a karantént

2020.02.14. 15:40
Két hete érkezett Vuhanból Franciaországba az a csoport, akik ezidáig karanténban voltak. Most mind a 181 ember …

Blogstar kávéház

2020.02.14. 02:55
Az árbomba aggasztó robbanása, Dobrev Klára képtelen képmutatása, az MSZP pénzszórása, a migrációs nyomás növekedése és Nádai Anikó pozitív energiái pénteki online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2020.02.13. 03:55
Karácsony Gergely résnyire nyitott ajtója, Gyurcsány Ferenc mindent elsöprő lendülete, Soros szervezeteinek tüntetése, a házasság reneszánsza és Labancz Lilla szívdöglesztő popsija csütörtöki online lapszemlénkben.

Ezeket a cikkeket olvastad már?