Blogolj!

Blogstar kávéház

Csoportkör

Fantasztikus Fradi-ünnep.

Másfél évtized után szerepelhet újra európai csoportkörben a Ferencváros futballcsapata – tudósít az Origo.hu.

„A Ferencváros a litván Suduva együttesét fogadta az Európa-liga selejtezőinek playoff-körében. Az első meccsen 0-0-t játszott a két csapat, a Groupama Arénában, annak ellenére, hogy a Suduva vezetést szerzett, a Ferencváros fel tudott állni, és már az első félidő végére ledolgozta a hátrányát. A második félidőben még egyenlített a litván csapat, de a Fradinak sokkal jobb volt az erőnléte, a magyar bajnok sorra dolgozta ki a helyzeteket, végül 4-2-re nyert, ezzel pedig 15 év után újra európai kupa csoportkörében szerepelhet.” 

Fantasztikus Fradi-ünnep: újra európai csoportkörben a Ferencváros

A Ferencváros a litván Suduva együttesét fogadta az Európa-liga selejtezőinek playoff-körében. Az első meccsen 0-0-t játszott a két csapat, a Groupama Arénában, annak ellenére, hogy a Suduva vezetést szerzett, a Ferencváros fel tudott állni, és már az első félidő végére ledolgozta a hátrányát.

Túlélés

A Jobbik végelgyengülése.

A Jobbik történelmi mélységbe zuhant a májusi EP-választáson, akkor még külön listán indultak az ellenzéki pártok. Az önkormányzati választáson azonban több helyen közös jelölteket támogatnak. Elemzők szerint ez a Jobbik végét jelentheti – így a Hirado.hu.

„Az M1-nek nyilatkozó elemző szerint a Jobbik baloldali párttá akarja magát átformálni a túléléshez, ezért is működik együtt Gyurcsány Ferenccel. Tóth Erik úgy vélte: a DK elnöke hosszú távon ellenérdekelt az összefogásban, és csak a Jobbik szavazótáborának egy részét szeretné megszerezni. Az elemző úgy látja: az összefogás hosszú távon nem lesz működőképes, és az sem kizárt, hogy a Jobbik 2022-ben már nem fog létezni a mai formájában – közölte az M1 Híradó.”

A korábbi fogadkozások ellenére fogott össze a Jobbik és a DK

Működik, bár nem felhőtlen az együttműködés Gyurcsány Ferencékkel - erről beszélt a Jobbik alelnöke az M1-en. A Jobbik történelmi mélységbe zuhant a májusi EP-választáson, akkor még külön listán indultak az ellenzéki pártok. Az önkormányzati választáson azonban több helyen közös jelölteket támogatnak. Elemzők szerint ez a Jobbik végét jelentheti - közölte az M1 Híradója.

Zuhanás

A forint történelmi mélysége.

Csütörtökön 331,9 forintot is ért egy euró, még soha nem volt még ilyen gyenge a hazai deviza a közös pénzzel szemben – foglalja össze a Népszava Online.

„Várható volt, hogy az alacsony nyári forgalomban előbb-utóbb 330 forint felé emelkedik az euró árfolyama – hasonló csúcsokra a következő napokban még lehet számítani – nyilatkozta a Népszavának Török Zoltán. A Raiffeisen Bank elemzője megerősítette, hogy a mostani forintgyengülésnek nincsenek hazai indokai, a forinttal együtt gyengült például a lengyel złoty is, és azzal kalkulál, hogy szeptemberben már a mostaninál erősebb forintot láthatunk. A tartósan gyenge forint érezhetően drágítja az importtermékeket, különösen az üzemanyagokat.”

Történelmi mélységben a forint: drágább üzemanyagokra készüljön

Csütörtökön 331,9 forintot is ért egy euró, még soha nem volt még ilyen gyenge a hazai deviza a közös pénzzel szemben. A forintgyengülés ellen a legtöbbet a A Magyar Nemzeti Bank (MNB) tehetné, de az intézmény épp csütörtökön közölte a Reuteres-szel, hogy nincs árfolyamcélja - vagyis lefordítva nem zavarja a forint gyengélkedése mindaddig amíg az a hazai inflációt érdemben nem fenyegeti.

Lehetőség

A magyar vidék megmozgatása.

A kistelepüléseken élők életminőségének javítása érdekében a kormány 2 milliárd forinttal támogatja sportparkok építését a Magyar Falu Program keretében – idézi a Miniszterelnökséget a Magyar Hírlap Online.

„A programért felelős Gyopáros Alpár kormánybiztos az érintett települések vezetőivel folyamatosan egyeztet a falvak igényeiről, a támogatási célok bővítéséről. A visszajelzések nyomán nyílt meg az új sportfejlesztési lehetőség közel kétszázötven 5000 lélekszám alatti település számára. A támogatási program keretében korábban már bevált konstrukció szerint az A és B típusú sportparkok 40, illetve 70 m2 alapterületen az egészséges életmódot, a mindennapi testmozgás elősegítését szolgálják. A kormány célja, hogy a mindennapos sportolás lehetőségét minden településen elérhetővé tegye, ehhez ezekkel a könnyen hozzáférhető és ingyenesen használható létesítményekkel kíván hozzájárulni. A korábban tartaléklistára került települések a napokban kapják meg az értesítést, hogy a Magyar Falu Program keretében lehetőséget kapnak a megálmodott fejlesztés megvalósítására, 239 önkormányzat 40 m2-es, további 7 önkormányzat pedig 70 m2-es sportparkot alakíthat ki.”

Sportparkok építésével bővül a Magyar Falu Program

A programért felelős Gyopáros Alpár kormánybiztos az érintett települések vezetőivel folyamatosan egyeztet a falvak igényeiről, a támogatási célok bővítéséről. A visszajelzések nyomán nyílt meg az új sportfejlesztési lehetőség közel kétszázötven 5000 lélekszám alatti település számára. A támogatási program keretében korábban már bevált konstrukció szerint az A és B típusú sportparkok 40, illetve 70 m2 alapterületen az egészséges életmódot, a mindennapi testmozgás elősegítését szolgálják.

Biztosíték

Köllő Babett meztelenkedése.

Köllő Babett sosem tartozott a szégyenlős típusok közé, de ezúttal talán még magán is túltett – állítja a Blikk Online.

„A Feleségek luxuskivitelben sztárja nemrég osztott meg Instagram-oldalán egy nagyon forró, medencés képet, amelyen bizony bikini felső nélkül látható. Formás idomainak egy részét ugyan hetykén kitakarja kezeivel, de így is akad bőven látnivaló. Rajongóinál ezzel a fotóval ki is verte a biztosítékot.”

Hoppá: meztelen képet posztolt magáról Köllő Babett - Fotó

A Feleségek luxuskivitelben sztárja nemrég osztott meg Instagram-oldalán egy nagyon forró, medencés képet, amelyen bizony bikini felső nélkül látható. Formás idomainak egy részét ugyan hetykén kitakarja kezeivel, de így is akad bőven látnivaló. Rajongóinál ezzel a fotóval ki is verte a biztosítékot.

Címkék: Aktuális, lapszemle
https://aktualis.blogstar.hu/./pages/aktualis/contents/blog/82984/pics/lead_800x600.jpg
Aktuális,lapszemle
 

Hozzászólások

Hasonló bejegyzések a témában

Blogstar kávéház

2020.02.25. 03:10
A Fidesz tetemes előnye, a pandémia előszele, a kommunizmus keresztény áldozatai, Köllő Babett szürreális galambfeje és Bordán Lili gólyahíre keddi online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2020.02.24. 04:30
Kelet-Európa demográfiai válsága, a nemzetállamok szuverenista forradalma, Magyarország klímavédelme, a téli Balaton meghódítása és Várkonyi Andrea titkos romantikázása hétfői online lapszemlénkben.

Viharos szél miatt adtak ki figyelmeztetést hétfőre

2020.02.23. 19:40
A kellemes idő úgy tűnik a múlté, ugyanis hétfőn újra feltámad a szél, emiatt pedig az egész országra figyelmeztetéseket adott ki az Országos Meteorológiai Szolgálat.

Karanténba kerülnek az Olaszországból hazatérő diákok

2020.02.23. 17:40
Tizenegy magyar középiskolás diák, valamint egy kísérőjük és az autóbusz két vezetője kerül a Szent László Kórházba kéthetes elkülönítésre, miután ma este hazatérnek …

A Külügyminisztérium óvatosságra int az észak-olaszországi utazásokkal kapcsolatban

2020.02.23. 16:10
Olaszország több északi tartományában is rendkívüli a helyzet a koronavírus miatt, ötvenezer ember került vesztegzár alá. …

Ötvenezer embert érint a karantén Olaszországban

2020.02.23. 13:50
Egyre komolyabb a helyzet Észak-Olaszországban a koronavírus miatt: olasz fegyveres erők katonái ellenőrzik a kivezető utakat, leállították a vasúti és a helyi tömegközlekedést, valamint …

Földrengés volt a török-iráni határnál, többen meghaltak

2020.02.23. 12:50
Egy közepesen erős, 5,9-es fokozatú földrengés rázott meg néhány török falut Irán közelében vasárnap reggel.

Két olasz tartományban is karantént rendeltek el a koronavírus miatt

2020.02.23. 08:15
Az észak-olaszországi Lombardia és Veneto térségében is lezárják az új koronavírus gócpontjait. Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy ott élők a következő …

Blogstar kávéház

2020.02.22. 21:55
Karácsony kockázatos költségvetése, a Soros-birodalom felsorakozása, Szili Katalin kiállása, a munkaerőhiány kreativitása és Istenes Bence havas lazítása online lapszemlénkben.

Újból többezer migráns várható Európába

2020.02.22. 10:30
Hiába örülünk annak, hogy kezd jó idő lenni, ez azt is jelenti, hogy a migránsok is jobban mozgásba lendülnek.

Ezeket a cikkeket olvastad már?