Blogolj!

Blogstar kávéház

Csavar

A nemzeti tanévnyitó botránya.

A sárvári Nádasdy Tamás Általános Iskolában tartotta meg az idei nemzeti tanévnyitót Kásler Miklós emberi erőforrás miniszter, ahova a Pedagógusok Demokratikus Szakszervezetének elnökét, Szűcs Tamást nem akarták beengedni – tudósít a Népszava Online.

„A PDSZ vezetője és munkatársai molinókkal felszerelkezve érkeztek az iskolához, ahol a tanévnyitó megkezdése előtt élő Facebook-videóban tartottak tájékoztatót. Egy perc sem telt el, mire egy biztonsági őr átküldte őket az utca túloldalára. Az érdekvédők eleget tettek a kérésnek, majd a tájékoztató lezárása után megpróbáltak bemenni az iskolába, ám az őr az útjukat állta, a 'gyermekek jólétére' hivatkozva. Az egyik PDSZ-tag – egy tanárnő – videózni kezdett, mire a biztonsági ember megpróbálta kicsavarni a kezéből a telefont.”

Botrány a nemzeti tanévnyitón

A sárvári Nádasdy Tamás Általános Iskolában tartotta meg vasárnap délelőtt az idei "nemzeti tanévnyitót" Kásler Miklós emberi erőforrás miniszter, ahova a Pedagógusok Demokratikus Szakszervezetének elnökét, Szűcs Tamást nem akarták beengedni. A PDSZ vezetője és munkatársai molinókkal felszerelkezve érkeztek az iskolához, ahol a tanévnyitó megkezdése előtt élő Facebook-videóban tartottak tájékoztatót.

Hatalomátvétel

A baloldal bohóckodása.

A Miniszterelnöki Kabinetirodát vezető miniszter a Bayer show-ban kifejtette, a zöld ideológiába becsomagolt kommunizmussal szemben a nemzeti érdekeket védő jobboldali kormányok jelentik az alternatívát – foglalja össze az Origo.hu.

„Az önkormányzati választásról azt mondta Rogán Antal, hogy itt azokról az emberekről döntünk, akik a településeket vezetni akarják. Az emberek pontosan tudják, hogy kik alkalmasak erre, és a Fidesz szinte minden településen rendelkezik megfelelő emberekkel, míg a baloldal szimplán hatalomátvételre készül. Erre a legjobb példa Budapest, ahol Tarlós István komoly eredményeket ért el, míg vele szemben három bohóc áll – mondta Rogán Antal. Általános elégedetlenség nincsen, és egy ilyen környezetben egy ideológiai harcot hirdetni, nem szerencsés – mondta Rogán. Úgy látja, hogyha ezek a személyek nyernek, akkor a mögöttük lévő pártok fognak irányítani, köztük Gyurcsány Ferenc – tette hozzá. Nonszensz, hogy a Liberálisokkal kötött megállapodás révén Karácsony a drogliberalizációt is elfogadta. Valójában ezen emberek mögött Gyurcsány Ferenc politikai és gazdasági köre áll, akiket hírek szerint Gyurcsány Ferenc már össze is hívott, és pozíciókat ígért nekik, hogy segítsenek – zárta Rogán Antal.”

Rogán Antal: Gyurcsányék irányítják az ellenzéket

Komoly tiszteletlenségnek nevezte Rogán Antal azt, ahogy bizonyos ellenzéki politikusok és ellenzéki újságírók beszéltek, írtak az idős emberekről a 9000 forintos rezsiutalvány kapcsán, hiszen szó sincs szavazatvásárlásról, mert az embereket nem lehet megvenni. A Miniszterelnöki Kabinetirodát vezető miniszter a Bayer show-ban kifejtette, a zöld ideológiába becsomagolt kommunizmussal szemben a nemzeti érdekeket védő jobboldali kormányok jelentik az alternatívát.

Háború

Az ellenzék elmeháborodása.

Amíg a kormánypártokat az építkezés, az ellenzéket a háborúskodás, békétlenség és a gyűlölet jellemzi, az újabb történelmi bukás előszelét érezve, gyakorlatilag az elmeháborodás határán tántorog az önkormányzati választás előtt – állítja a Magyar Hírlap Online.

„Előre látható, az októberi voksolás különlegessége egyrészt abban rejlik, hogy az ellenzék valamilyen érthetetlen oknál fogva úgy gondolja, jelöltjei nyerése esetén elkergeti a kormányt. Ez elképesztő tájékozatlanságot és szereptévesztést, mi több, a választási típusok ismeretének teljes hiányát mutatja. Hiába mondják nekik, hogy ha minden jelöltjük nyerne is, a kormány akkor is a helyén marad. Elvakult és tudatlan emberekre nem lehet észérvekkel hatni. Márpedig az ellenzék mintha elveszítette volna realitásérzékét (már ha volt egyáltalán e téren bármit is elveszítenie), mert az őszi megmérettetéssel kapcsolatban a kormányt tekinti ellenfelének, ezért arra lehet számítani, hogy a parlamenti választásokon háromszorosan is megbukott csapat nem nyugszik majd bele a küszöbön álló újabb kudarcba. Mindenből háborút fog csinálni, ahogyan azt eddig is tette.”

Történelmi bukás küszöbén az ellenzék

A teljes összefogásra vonatkozó stratégia megbukott, hatalmas kudarccal indulnak az önkormányzati választáson. Amíg a kormánypártokat az építkezés, az ellenzéket a háborúskodás, békétlenség és a gyűlölet jellemzi, az újabb történelmi bukás előszelét érezve, gyakorlatilag az elmeháborodás határán tántorog. Előre látható, az októberi voksolás különlegessége egyrészt abban rejlik, hogy az ellenzék valamilyen érthetetlen oknál fogva úgy gondolja, jelöltjei nyerése esetén elkergeti a kormányt.

Figyelmeztetés

A bevándorlók gyülekezése.

Beindult az illegális bevándorlás, mindenütt egyre rosszabb a helyzet a Balkánon – figyelmeztet a Hirado.hu.

„Bosznia-Hercegovinában jelenleg is mintegy hétezren lehetnek. A legtöbben befogadóközpontokban várakoznak, de ezeken kívül is sokan vannak. Sokan a tanévkezdés miatt aggódnak, a határsértők ugyanis gyakran az iskolák környékén gyülekeznek. Egy velika kladusai iskolában például, az intézmény falai mellett hálózsákokban alszanak a bevándorlók. Hiába raktak ki figyelmeztető táblát, ami jelzi, hogy tilos idegeneknek az iskola területén tartózkodni, semmit sem javított a helyzeten. Vannak olyanok is, akik az udvarban emeltek sátrat. Problémát okoz az is, hogy alkoholt és kábítószert is fogyasztanak. Így előfordul, hogy a migránsok injekciós tűket is hagytak maguk után.”

Beindult az illegális bevándorlás - Egyre rosszabb a helyzet a Balkánon

A nyár közepe óta, de különösen az elmúlt két hétben beindult a bevándorlás az Égei-tengeren. A görög szigetekről egyre többen jutnak át a szárazföldre, és többségük indul észak felé. Belgrádban egy buszsofőrre támadtak, mert nem engedte, hogy jegy nélkül utazzanak.

Részlet

Bódi Sylvi dekoltázsvillantása.

A modell az Instagramjára töltött fel egy képet, amelyet egy fürdőruha-fotózáson készített – számol be róla a Blikk Online.

„Sylvi sajnálja, hogy nem mutathatja meg az új fürdőruha-kollekciót, de azt ígéri, hogy 'gyönyörűségesek' lesznek a jövőévi darabok. Sylvi a rajongók kedvéért egy kis részletet azért megmutatott a fürdőruhákból, ezért így született meg az alábbi kép.”

Bódi Sylvié a nyár végének legszexibb dekoltázs-szelfije - Fotó!

Sylvi sajnálja, hogy nem mutathatja meg az új fürdőruha-kollekciót, de azt ígéri, hogy "gyönyörűségesek" lesznek a jövőévi darabok. Sylvi a rajongók kedvéért egy kis részletet azért megmutatott a fürdőruhákból, ezért így született meg az alábbi kép:

Címkék: Aktuális, lapszemle
https://aktualis.blogstar.hu/./pages/aktualis/contents/blog/83118/pics/lead_800x600.jpg
Aktuális,lapszemle
 

Hozzászólások

Hasonló bejegyzések a témában

Blogstar kávéház

2020.01.20. 03:20
A Fidesz hatalmas győzelme, a kapcsolati erőszak elharapózása, a polgárőrök modern hazafisága, a királyi család krízise és Eva Longoria dekoratív dekoltázsa hétfői online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2020.01.18. 21:45
A néppárti bölcsek ingadozása, a Momentum kommunistásodása, Magyar György titokzatos börtönbiznisze, a családtámogatási rendszer bővülése és Horváth Tamás lebegős szelfije online lapszemlénkben.

Holtestet találtak egy kiégett kazánházban Makón

2020.01.18. 20:50
Egy férfi holttestét találták meg egy kiégett kazánházban a tűzoltók szombaton Makón – tájékoztatta a Csongrád Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-t.

Továbbra is marad a szmogriadó Budapesten

2020.01.18. 13:10
Bár megvan a maga romantikája a napok óta tartó ködös időnek, tudni kell, hogy ezt nem csupán a köd, hanem a szmog is okozza, így a szmogriadó továbbra is fennáll.

Kimentettek egy nőt a Dunából Budapestnél

2020.01.18. 11:05
A vízirendészeknek kellett kiemelni egy nőt a Dunából még szombat hajnalban.

Már több mint 160 ezren hagyták el a Taal-vulkán környékét, ami bármikor kitörhet

2020.01.18. 10:05
Óriási a készültség a Fülöp-szigeteken: már több mint 160 ezer lakos hagyta el a Taal-vulkán környékét, a tudósok szerint …

Ma sem szabadulunk a sűrű ködtől

2020.01.18. 06:45
Az Országos Meteorológiai Szolgálat figyelmeztetése szerint szombaton is folytatódik a borult, párás, ködös idő, a zárt felhőzetből ónos szitálás, hószállingózás alakulhat ki.

Blogstar kávéház

2020.01.18. 03:00
Orbán Viktor békétlen békéje, a momentumos kisasszonyok hőbörgése, az Európai Néppárt sorososodása, a 444 hamisítása és Csonka András viharos köszöntése szombati online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2020.01.17. 04:45
Karácsony Gergely zsarolása, a hálapénz mérgezése, a balliberálisok boszorkányüldözése, Magyarország tejfölösödése és Friderikusz Sándor tanácstalansága pénteki online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2020.01.16. 05:00
Orbán Viktor manipulációja, Cseh Katalin tombolása, az Európai Néppárt megosztottsága, a börtönbiznisz dübörgése és Köllő Babett péniszképei csütörtöki online lapszemlénkben.

Ezeket a cikkeket olvastad már?