Blogolj!

Blogstar kávéház

Veszteség

Babis süllyedő hajója.

Politikai bomba Prágában: leállította a főügyész az Andrej Babis miniszterelnökkel szembeni eljárását, miközben az Európai Unió más következtetéseket vont le ügyeiből – mutatja be a Népszava Online.

„Milyen politikai következményei lettek Babis kétes ügyeinek? A válasz egyszerű: semmilyenek. Csehországban ugyanis amolyan kéz kezet mos alapon zajlik a politika. Az ANO segített Milos Zeman elnökké való újraválasztásában, cserében az államfő közölte, történjék bármi is, ő kitart Babis mellett. Ha Babist elítélték volna, feltehetően a szociáldemokraták sem hagyták volna el a kabinet süllyedő hajóját, mert egy előrehozott választáson nagy veszteségeket könyvelnének el.”

Politikai bomba Prágában

Leállította a főügyész az Andrej Babis miniszterelnökkel szembeni eljárását, miközben az Európai Unió más következtetéseket vont le ügyeiből. Bombaként robbant a hír Csehországban, hogy a prágai főügyész, Jaroslav Saroch leállította a nyomozást Andrej Babis miniszterelnökkel, illetve munkatársaival szemben, amelyet uniós támogatások törvénytelen felhasználása miatt indítottak.

Következtetés

Franciaország pszichotikus állapota.

Franciaországban hivatalos politika lett az iszlám terror tagadása. Nagy döbbenetet váltott ki, hogy a francia hatóságok és az elnök, Emmanuel Macron pártjának politikusai már a hétvégén mentegetni kezdték a lyoni késes támadót – így az Origo.hu.

„Az afgán migráns – akinek a francia hatóságok még a pontos életkorát sem tudják, mert több személyazonossága is van – egy 19 éves fiút megölt, nyolc másik embert megsebesített. Közülük hárman élet és halál között voltak. A lyoni polgármester, aki Macron bukott belügyminisztere, már a támadás napján azt tartotta fontosnak, hogy senki ne vonjon le 'elhamarkodott' következtetéseket a támadásból. Az ügyészség értette az alig burkolt utasítást és már másnap arról beszélt, hogy az afgán gyilkos 'pszichotikus állapotban' volt és rengeteg marihuánát fogyasztott (nem világos, hogy ez utóbbi mitől mentő körülmény). Ugyanilyen ködösítésbe kezdtek a kormánypárti és elvben ellenzéki baloldali politikusok is. Eközben a sajtó megpróbál minél kevesebbet elárulni az áldozatról, a 19 éves fiú életvitele ugyanis a hagyományos Franciaország jelképe volt.”

Franciaországban hivatalos politika lett az iszlám terror tagadása

Nagy döbbenetet váltott ki Franciaországban, hogy a francia hatóságok és az elnök, Emmanuel Macron pártjának politikusai már a hétvégén mentegetni kezdték a lyoni késes támadót. Az afgán migráns - akinek a francia hatóságok még a pontos életkorát sem tudják, mert több személyazonossága is van - egy 19 éves fiút megölt, nyolc másik embert megsebesített.

Koherencia

Karácsony botfülű demagógiája.

Negatív kampánnyal indított és nyilvánvalóan azt is folytat az önkormányzati választásokig Karácsony Gergely ellenzéki főpolgármester-jelölt Tarlós István szerint – mutatja be a Magyar Hírlap Online.

„Karácsony Gergely nem ismeri a főváros helyzetét, hiszen a fővárosi közgyűlési ülések legalább kétharmadán nem vett részt, és a ciklusban a nagyjából nyolcvan bizottsági ülésből is csak körülbelül tízen volt jelen – emelte ki Tarlós István. Megjegyezte: Karácsony Gergelynek például fogalma sem volt arról, hogy a közgyűlés másfél éve elfogadta Budapest klímastratégiáját. Tarlós István a kampánynyitón elhangzottakat összegezve úgy fogalmazott: 'kicsit lírikus hangulatot érzékeltem, reális konkrétumok nélkül'. Megint bebizonyosodott, hogy Karácsony Gergely mögött 'bizony ott állnak a régi SZDSZ-esek, hiszen (...), ott sétált izgatottan Horn Gábor, mint egy hegedűtanár, aki tudja bár, hogy a tanítványa botfülű, mégis gyengéd érzelmeket táplál iránta' – fejtegette. A kampánynyitón elhangzottakban nagyon sok demagógia volt, semmi értelem és koherencia nem volt ebben a felvezetésben – mondta, hozzátéve, hogy ennél azért többet várt.”

Tarlós: Negatív kampányt folytat Karácsony Gergely

Tarlós István Karácsony Gergely szombati, fővárosi kampánynyitójára reagálva arról beszélt, hogy az egy negatív kampányt vetített elő a zuglói polgármester részéről- Ezen semmi csodálnivaló nincsen, hiszen polgármesteri eredményekről nemigen tud beszámolni - mondta.

Bontás

Gyurcsány ármánykodásai.

Tájékoztató kampányt indít a Fidesz, amelyben arra akarják felhívni a figyelmet, hogy Gyurcsány Ferencék lebontanák a határkerítést és beengednék a bevándorlókat – elemez a Hirado.hu.

„Gyurcsány Ferencnek és pártjának továbbra is egy célja van, hogy a legerősebb ellenzéki pártot tudja maga mögött. Úgy véli, ez a harc már 2010 óta folyik, de akkor még Gyurcsány Ferenc egyfajta mélyponton volt, és onnan kellett visszajönnie. Most azt látjuk, hogy a DK elnökének programja érvényesült a baloldalon, és minden más ellenzéki pártot maga mögé utasított. Szerinte kérdéses, hogy például létezni fog-e még a Jobbik 2022-ben, és az is, hogy az MSZP végül egyesül-e vagy sem a DK-val. Az ellenzék szerint az önkormányzati választás kezdheti el lebontani a Fidesz-KDNP kormányzását. Boros Bánk Levente ezzel kapcsolatban elmondta, 2010 óta folyamatosan ezt mondja az ellenzék, de erre eddig sosem volt példa. Ezt csak azért hangoztatják, mert más valós, legitim és elhihető ígéretet nem tudnak megfogalmazni a választók felé.”

Bár tagadja, de lebontaná a kerítést a DK

Tájékoztató kampányt indít a Fidesz, amelyben arra akarják felhívni a figyelmet, hogy Gyurcsány Ferencék lebontanák a határkerítést és beengednék a bevándorlókat. Az előzmény, hogy Gyurcsány Ferenc felesége arról beszélt egy interjúban: nem támogatja, hogy Brüsszel kifizesse a magyar határvédelmi költségeket. Gyurcsány Ferenc úgy reagált, hogy nem akarja lebontani a kerítést, ugyanis túl sokba kerülne.

Óra

Berki Krisztián luxuslazítása.

Nemcsak a nyaralásról szólt Berki Krisztián és Mazsi legutóbbi ciprusi kiruccanása, hanem egy befektetői találkozó is megfűszerezte azt – írja a Blikk Online.

„Az üzleti megbeszélések mellett természetesen volt ideje a párosnak pihennie és élveznie a luxust. A nyáron Berki Krisztián és felesége, Mazsi Ciprus felé vették az irányt, hogy lazíthassanak egy kicsit az itthoni hajtások után. Berki nem feledkezett meg felesége születésnapjáról sem, akinek egy luxuscikket vásárolt. 'Mazsit magamnál is jobban szeretem. Ha ne adj Isten valami történik vele és nem tud hazajutni, mert nincs nála pénz, akkor ez az óra – amit születésnapjára kapott – ott lesz. Mutassa fel, adja oda és kérje, hogy vigyék haza a férjéhez. Ennek az órának akkora értéke van, hogy ha ezt bárhol a világon megteszi, hazahozzák hozzám. Nekem ő a legfontosabb és az, hogy mindig biztonságban legyen. Remélem, sose lesz rá szükség, hogy ezt bevesse' – mesélte.”

Elárulta nagy tervét Berki Krisztián - erre készül most

Az üzleti megbeszélések mellett természetesen volt ideje a párosnak pihennie és élveznie a luxust. A nyáron Berki Krisztián és felesége, Mazsi Ciprus felé vették az irányt, hogy lazíthassanak egy kicsit az itthoni hajtások után. Berki nem feledkezett meg felesége születésnapjáról sem, akinek egy luxuscikket vásárolt. Mazsit magamnál is jobban szeretem.

Címkék: Aktuális, lapszemle
https://aktualis.blogstar.hu/./pages/aktualis/contents/blog/83150/pics/lead_800x600.jpg
Aktuális,lapszemle
 

Hozzászólások

Hasonló bejegyzések a témában

Blogstar kávéház

2020.01.20. 03:20
A Fidesz hatalmas győzelme, a kapcsolati erőszak elharapózása, a polgárőrök modern hazafisága, a királyi család krízise és Eva Longoria dekoratív dekoltázsa hétfői online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2020.01.18. 21:45
A néppárti bölcsek ingadozása, a Momentum kommunistásodása, Magyar György titokzatos börtönbiznisze, a családtámogatási rendszer bővülése és Horváth Tamás lebegős szelfije online lapszemlénkben.

Holtestet találtak egy kiégett kazánházban Makón

2020.01.18. 20:50
Egy férfi holttestét találták meg egy kiégett kazánházban a tűzoltók szombaton Makón – tájékoztatta a Csongrád Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-t.

Továbbra is marad a szmogriadó Budapesten

2020.01.18. 13:10
Bár megvan a maga romantikája a napok óta tartó ködös időnek, tudni kell, hogy ezt nem csupán a köd, hanem a szmog is okozza, így a szmogriadó továbbra is fennáll.

Kimentettek egy nőt a Dunából Budapestnél

2020.01.18. 11:05
A vízirendészeknek kellett kiemelni egy nőt a Dunából még szombat hajnalban.

Már több mint 160 ezren hagyták el a Taal-vulkán környékét, ami bármikor kitörhet

2020.01.18. 10:05
Óriási a készültség a Fülöp-szigeteken: már több mint 160 ezer lakos hagyta el a Taal-vulkán környékét, a tudósok szerint …

Ma sem szabadulunk a sűrű ködtől

2020.01.18. 06:45
Az Országos Meteorológiai Szolgálat figyelmeztetése szerint szombaton is folytatódik a borult, párás, ködös idő, a zárt felhőzetből ónos szitálás, hószállingózás alakulhat ki.

Blogstar kávéház

2020.01.18. 03:00
Orbán Viktor békétlen békéje, a momentumos kisasszonyok hőbörgése, az Európai Néppárt sorososodása, a 444 hamisítása és Csonka András viharos köszöntése szombati online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2020.01.17. 04:45
Karácsony Gergely zsarolása, a hálapénz mérgezése, a balliberálisok boszorkányüldözése, Magyarország tejfölösödése és Friderikusz Sándor tanácstalansága pénteki online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2020.01.16. 05:00
Orbán Viktor manipulációja, Cseh Katalin tombolása, az Európai Néppárt megosztottsága, a börtönbiznisz dübörgése és Köllő Babett péniszképei csütörtöki online lapszemlénkben.

Ezeket a cikkeket olvastad már?