Blogolj!

Blogstar kávéház

Atom

A kormányzat idegessége.

Élesedik az uniós atombomba. Először tartanak meghallgatást a magyarországi jogállam helyzetéről az EU miniszteri tanácsában. A jelek szerint a kormány ideges – állítja a Népszava Online.

„Varga Judit igazságügyi miniszter még a hét elején találkozót kezdeményezett Frans Timmermansszal, az Európai Bizottság első alelnökével, hogy a Magyarországgal szemben tavaly elindított 7. cikkelyes eljárás szeptember 16-ikán esedékes következő fordulójáról érdeklődjön. A soros finn EU-elnökség javaslatára a tagállamok miniszterei ekkor tartják az első meghallgatást a magyarországi jogállam és demokrácia helyzetéről. A hétfői megbeszélésről Natasha Bertaud bizottsági szóvivő adott lapunknak rövid tájékoztatást. Ebből kiviláglik, hogy a bizottsági alelnök nem kívánta beavatni vendégét a részletekbe. A beszámoló szerint 'a találkozón Frans Timmermans világossá tette, hogy a tartalmi kérdéseket magán a meghallgatáson fogják megvitatni a résztvevők.' Közölte azt is, hogy „az Európai Bizottság kérésre kész minden információt átadni a Tanácsnak, de egyedül ez a miniszteri testület illetékes a meghallgatás megszervezésére.”

Élesedik az uniós atombomba

Először tartanak meghallgatást a magyarországi jogállam helyzetéről az EU miniszteri tanácsában. A jelek szerint a kormány ideges. Varga Judit igazságügyi miniszter még a hét elején találkozót kezdeményezett Frans Timmermans-szal, az Európai Bizottság első alelnökével, hogy a Magyarországgal szemben tavaly elindított 7. cikkelyes eljárás szeptember 16-ikán esedékes következő fordulójáról érdeklődjön.

Bukás

Gyurcsányné hazugsága.

Korábban a DK azt ígérte, kivizsgálja Gyurcsányné korrupt, brüsszeli asszisztensének ügyét. Ez azonban nem történt meg, a politikus európai parlamenti oldalán található információk szerint ugyanis Jose Alberto Alves Pereira minden gond nélkül kihúzta a szerződésben foglalt két hónapot – foglalja össze az Origo.hu.

„Erősen kérdéses azonban, hogy 60 nap alatt milyen szakmai munkát lehet elvégezni uniós tisztviselőként. Nyilvánvalóan semmilyet, ami azt jelenti, hogy nem is erről szólt a történet: a portugál férfira indokolatlanul szórták el az európai adófizetők pénzét. Ahogy azt már megírtuk, az egész mögött egy nyugdíjcsalás sejlik fel: a korrupcióba belebukott Jose Alberto Alves Pereirának egyszerűen szüksége volt még néhány hét uniós munkaviszonyra a maximális nyugdíjhoz. A kérdés továbbra is megválaszolatlan: mit kapott Gyurcsányné azért, hogy menedéket nyújtott egy köztörvényes bűnökkel gyanúsított tisztviselőnek?”

Gyurcsányné hazudott: nem vizsgáltatta ki korrupt asszisztense ügyét

Korábban a Demokratikus Koalíció (DK) azt ígérte, kivizsgálja Gyucsányné korrupt, brüsszeli asszisztensének ügyét. Ez azonban nem történt meg, a politikus európai parlamenti oldalán található információk szerint ugyanis Jose Alberto Alves Pereira minden gond nélkül kihúzta a szerződésben foglalt két hónapot. Erősen kérdéses azonban, hogy 60 nap alatt milyen szakmai munkát lehet elvégezni uniós tisztviselőként.

Hit

Karácsony kavarodása.

Megint összekevert két budapesti helyszínt Karácsony Gergely. A politikus az ATV műsorában éppen a Liget-projektet bírálta, amikor arról beszélt, hogy brutálisnak tartja a Nemzeti Múzeum épületét egy park közepén. Csakhogy a Nemzeti Múzeum több kilométerre van a Városligettől – így a Hirado.hu.

„Karácsony Gergely valószínűleg az épülő Néprajzi Múzeumra gondolhatott a Nemzeti Múzeum helyett. Az ellenzék közös főpolgármester-jelöltje nem először keveredett bele a budapesti helyszínekbe. Márciusban a fejlesztési terveiről kérdezték a politikust. Az újságíró hívta fel a figyelmét, hogy tévesztett. Karácsony Gergely tavasszal még nem tudta, hol van Csepel. A főpolgármester-jelölt akkor úgy hitte: a kerület, ahová városvezetőként fejlesztéseket tervezne – északon van.”

Karácsony Gergely nem tudja hol van a Nemzeti Múzeum

Megint összekevert két budapesti helyszínt Karácsony Gergely. A politikus az ATV műsorábanéppen a Liget-projektet bírálta, amikor arról beszélt, hogy brutálisnak tartja a Nemzeti Múzeum épületét egy park közepén. Csakhogy a Nemzeti Múzeum több kilométerre van a Városligettől. Karácsony Gergely tavasszal még azt sem tudta, hol van Csepel.

Nyelv

Az egyházak megfiatalodása.

Más nyelvet beszélnek, más világban nőnek fel a fiatalok. Mégis, hogyan lehetséges megközelíteni őket? Hogyan lehet átadni a keresztény értékeket az új generációknak? A budapesti nemzetközi keresztény konferencián Böjte Csaba, Bese Gergő és külföldi vitapartnereik kereszték a választ a nemzedéki kérdésekre – tudósít a Mandiner.hu.

„Bese Gergő atya pedagógusként látja, hogy az a négy-öt óra, amit a fiatalok az online világban töltenek, kiszakítja őket a való világból. Szerinte az egyházzal is az az egyik legnagyobb baj, hogy nem érti a 2000 után születettek nyelvét. Ezért is dolgoznak a 777 blognál azon, hogy megpróbálják 'lebontani azt a falat, ami a nyelvi meg nem értésből adódik', illetve olyan témákkal foglalkozni, amely érdekli a fiatalokat.”

Hogyan tudják az egyházak megszólítani a fiatalokat? | Mandiner

Más nyelvet beszélnek, más világban nőnek fel a fiatalok. Mégis, hogyan lehetséges megközelíteni őket? Hogyan lehet átadni a keresztény értékeket az új generációknak? A budapesti nemzetközi keresztény konferencián Böjte Csaba, Bese Gergő és külföldi vitapartnereik kereszték a választ a nemzedéki kérdésekre.

Bomba

Sharon Stone kortalan szexisége.

Nem hiszünk a szemünknek! Sharon Stone márciusban ünnepelte a 61. születésnapját, de ezt biztosan senki nem mondaná meg róla – fogalmaz a Blikk Online.

„A díva legújabb fotóin 20 éveseket megszégyenítő alakkal és magabiztossággal pózol. A fotókollázst a DailyMail állította össze, tisztelegve ezzel a szexi színésznő bomba alakja előtt. Teste szépségéért és formája megőrzéséért állítása szerint nagyon is keményen megdolgozik: hetente legalább ötször látogatja a konditermeket.”

Nem öregszik semmit: veszedelmes, mennyire szexi még 61 évesen is Sharon Stone - Most épp bikiniben pózol - fotó

A díva legújabb fotóin 20 éveseket megszégyenítő alakkal és magabiztossággal pózol. A fotókollázst a DailyMail állította össze, tisztelegve ezzel a szexi színésznő bomba alakja előtt. Teste szépségéért és formája megőrzéséért állítása szerint nagyon is keményen megdolgozik: hetente legalább ötször látogatja a konditermeket. Stone egyébként anno több szépségversenyt is megnyert, ezt követően pedig modellként csinált karriert.

Címkék: Aktuális, lapszemle
https://aktualis.blogstar.hu/./pages/aktualis/contents/blog/83252/pics/lead_800x600.jpg
Aktuális,lapszemle
 

Hozzászólások

Hasonló bejegyzések a témában

Blogstar kávéház

2020.01.23. 03:00
A BKV elkendőzött trükközése, a néppárti bölcsek salamoni döntése, Karácsony karácsonyi magyarázkodása, az influenza támadása és Tatár Csilla szexi kötődése csütörtöki online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2020.01.22. 04:15
Orbán Viktor kártyabarátsága, Karácsony Gergely méhhorrorja, Brüsszel magyarországi tényfeltárása, a liberálisok felmelegített házassága és Péter Szabó Szilvia lábadozása szerdai online lapszemlénkben.

Megjelent a kormányhatározat a börtönkártérítések felfüggesztéséről

2020.01.21. 12:55
Azonnali hatállyal felfüggeszti a kormány a börtönkártérítések kifizetését, az Igazságügyi Minisztérium pedig felülvizsgálja a …

A tartós, sűrű köd miatt adtak ki riasztást

2020.01.21. 10:10
Vas megye kivételével az egész országra elsőfokú figyelmeztetést adott ki az Országos Meteorológiai Szolgálat keddre.

Leégett egy kínai cég munkásszállója Szibériában, többen meghaltak

2020.01.21. 08:50
Leégett egy munkásszállónak használt faépület a nyugat-szibériai Tomszk megyében, a tűznek tizenegy halálos áldozata van.

Blogstar kávéház

2020.01.20. 22:50
Macronék rémisztő migránsinváziója, a balliberális propagandamédia hallgatása, a néppárti bölcsek összhangja, a Fidesz ingadozása, Curtis és Majka lazítása online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2020.01.20. 03:20
A Fidesz hatalmas győzelme, a kapcsolati erőszak elharapózása, a polgárőrök modern hazafisága, a királyi család krízise és Eva Longoria dekoratív dekoltázsa hétfői online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2020.01.18. 21:45
A néppárti bölcsek ingadozása, a Momentum kommunistásodása, Magyar György titokzatos börtönbiznisze, a családtámogatási rendszer bővülése és Horváth Tamás lebegős szelfije online lapszemlénkben.

Holtestet találtak egy kiégett kazánházban Makón

2020.01.18. 20:50
Egy férfi holttestét találták meg egy kiégett kazánházban a tűzoltók szombaton Makón – tájékoztatta a Csongrád Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-t.

Továbbra is marad a szmogriadó Budapesten

2020.01.18. 13:10
Bár megvan a maga romantikája a napok óta tartó ködös időnek, tudni kell, hogy ezt nem csupán a köd, hanem a szmog is okozza, így a szmogriadó továbbra is fennáll.

Ezeket a cikkeket olvastad már?