Blogolj!

Részeg vandálok rongálták meg a mentősök magán autóit

Egy tizennégy fős, feltehetően ittas társaság randalírozott péntek éjjel a budapesti Markó utcában, az incidens során pedig megrongálták az éppen szolgálatot teljesítő Országos Mentőszolgálat dolgozóinak autóit is.

Az Országos Mentőszolgálat Facebook-oldalán tette közzé a hírt, melyből az is kiderült, hogy a fiatalok végigmasíroztak a Mentőpalota előtt parkoló autók tetején, milliós károkat okozva ezzel a szolgálatban lévő életmentőknek.

"Bajtársaink nagy része csak a reggeli váltást követően szembesült az összetört autójával az átdolgozott éjszaka után."

A rendőrség keresi az elkövetőket.

1
https://aktualis.blogstar.hu/./pages/aktualis/contents/blog/83356/pics/lead_800x600.jpg
Aktuális,mentős,Országos Mentőszolgálat,rongálás
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
Hát, így van ez 2019-09-08 10:42:37
Állítólag már Beethoven is megmondta, hogy a hülyeség (kunhalmiul: hűjjeség) ellen az istenek is hasztalan küzdenek. Íme az újabb bizonyíték erre !!!!
Csak egyszer hallanám, és látnám már, hogy ezeket a húgyagyúakat elítélik, keményen megbüntetik, és mellékbüntetésként - táblácskával a nyakukban - köteleznék az általuk okozott kár rendbetételére, kijavítására, és megtérítésére !!!
A mostani bírói ítélkezési anomáliákat figyelve - gyanítom - én már azt nem fogom megélni !!!
Válaszolok

Hasonló bejegyzések a témában

Blogstar kávéház

2020.01.17. 04:45
Karácsony Gergely zsarolása, a hálapénz mérgezése, a balliberálisok boszorkányüldözése, Magyarország tejfölösödése és Friderikusz Sándor tanácstalansága pénteki online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2020.01.16. 05:00
Orbán Viktor manipulációja, Cseh Katalin tombolása, az Európai Néppárt megosztottsága, a börtönbiznisz dübörgése és Köllő Babett péniszképei csütörtöki online lapszemlénkben.

Bezárt a „bádogváros” a Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren

2020.01.15. 13:50
A karámnak is csúfolt várót bezárták a reptéren, egyúttal pedig átadták az új utasmólót, ahol már sokkal kényelmesebb körülmények között …

Blogstar kávéház

2020.01.15. 05:30
Szél Bernadett képmutatása, a Jobbik pártháborúja, az egészségügy elvesztett emberéletei, a természetvédelem nemzeti ügye és Jáksó László frontális támadása szerdai online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2020.01.14. 02:50
Karácsony Gergely hazudozása, a Fidesz értékelvűsége, az MSZP feketekasszája, a DK zarándokútja és Tóth Gabi babaszobája keddi online lapszemlénkben.

Az egész országra figyelmeztetést adtak ki a köd miatt

2020.01.13. 17:50
Nagyon nem akar javulni az idő: keddre is országos figyelmeztetést adtak ki a tartós, sűrű köd veszélye miatt.

Blogstar kávéház

2020.01.13. 05:15
A gyermekvállalás elüzletiesedése, az ellenzéki mítoszok eloszlatása, a balliberálisok szellemi terrorja, a gátlástalan börtönbiznisz megállítása és Király Linda döbbenetes újjászületése hétfői online lapszemlénkben.

Három épület ég Budapesten

2020.01.12. 19:25
Leszakadt egy nagyfeszültségű vezeték Budapesten, a III. kerületi Kunigunda útján vasárnap este, három egymás melletti épület ég - közölte a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság helyettes szóvivője.

Újabb tűzoltó vesztette életét az ausztrál tűzvészben

2020.01.12. 12:35
Vasárnapra virradó éjjel életét vesztette a lángokkal harcoló egyik hivatásos tűzoltó Ausztráliában, rádőlt egy fa, a miniszterelnök pedig kijelentette, hogy a kormány …

Két holttestet találtak egy kiégett budapesti épületben

2020.01.12. 09:35
A Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság helyettes szóvivőjének tájékoztatása szerint szombat reggel kigyulladt egy kétszintes lakóépület Budapest XVIII. kerületében az …

Ezeket a cikkeket olvastad már?