Blogolj!

Blogstar kávéház

Hasonlat

Orbán Viktor körforgalmai.

Kétértelmű hasonlattal vázolta Európa és Magyarország útját a kormányfő – állítja a Népszava Online.

„Orbán a beszédében – az ATV szerint – körforgalmas hasonlattal illusztrálta Magyarország és Európa jövőjét: az országok együtt haladnak, de akadnak, amelyek egy adott pillanatban kihajtanak egy sztrádára. A miniszterelnök szerint Magyarország szerencsés, mert látja Európa nyugati országainak mintáját, és eldöntheti, mikor hajt ki a körforgalomból, melyik úton indul tovább. Az európai gazdasággal kapcsolatban figyelmeztetett, látszanak egy újabb válság jelei. Szerinte azonban a magyar gazdaság állapota miatt ez nem lenne olyan megrázó hatású az országban, mint a 2008-ban kezdődő volt.”

Orbán a körforgalomban - Kétértelmű hasonlattal vázolta Európa és Magyarország útját a kormányfő

A miniszterelnököt nemhogy kérdezni, már fotózni is alig lehetett. Nemzeti függetlenség, önkormányzati választás, családpolitika, gazdaság - ezek voltak főbb témák a kötcsei polgári pikniken szombaton, ahol Orbán Viktor kormányfő szokás szerint a nyilvánosság kizárásával mondott beszédet.

Bukás

Karácsony matematikai bukfence.

Karácsony Gergely egyszerűen nem ismeri Budapestet, folyton eltéved, ezért nem szabad rábízni a nemzet fővárosát – erről Borbély Ádám, a Fidelitas budapesti beszélt az Origo.hu tudósítása szerint.

„A Fidesz ifjúsági szervezetének politikusa úgy fogalmazott, Karácsony Gergely ellenzéki főpolgármester-jelölt alkalmatlansága újabb és újabb területeken nyilvánul meg, újabb tantárgyból bukott meg. Azt eddig is tudtuk, hogy kihívásokkal küzd a matematika területén. Elég csak arra gondolni, hogy nyereségként magyarázza az egymilliárd forintos veszteséget elérő parkolási botrányt – fejtette ki Borbély Ádám.”

Karácsony Gergely nem ismeri Budapestet

Karácsony Gergely egyszerűen nem ismeri Budapestet, folyton eltéved, ezért nem szabad rábízni a nemzet fővárosát - mondta Borbély Ádám, a Fidelitas budapesti elnöke vasárnap, Budapesten tartott sajtótájékoztatóján. A Fidesz ifjúsági szervezetének politikusa úgy fogalmazott, Karácsony Gergely ellenzéki főpolgármester-jelölt alkalmatlansága újabb és újabb területeken nyilvánul meg, újabb tantárgyból bukott meg.

Vészhelyzet

A migrációs nyomás erősödése.

Ismét egyre többen igyekeznek az Európai Unió belső területei felé a balkáni migrációs útvonalon, a görög kormány pedig a Törökországból érkező menedékkérők számának növekedése miatt az EU-Törökország menekültügyi megállapodás reformját sürgeti – így a Magyar Hírlap Online.

„Athéni kormányzati körökben azt mondják, vészhelyzet alakult ki az országban, és hangsúlyozzák, hogy a lakosság érdekeit szem előtt tartva kell cselekedni. A menedékkérők elhelyezéséért felelős államtitkár, Manosz Logotetisz rámutatott, hogy az Égei-tenger déli részén fekvő Léroszon már a lakosság 20 százalékát teszik ki a hajóval érkezett menekültek.”

Ismét erősödik a migrációs nyomás a balkáni útvonalon

A német szövetségi belügyminisztérium egy szóvivője a lapnak nyilatkozva a megállapodás következetes betartását kérte az athéni vezetéstől. Mint mondta, a görög-török tengeri határ vidékén fekvő szigetek helyzetének javításához fokozni kell a maradásra nem jogosult emberek Törökországba visszaszállításának hatékonyságát, és el kell kerülni a határátlépésre ösztönző tényezők - az úgynevezett pull faktorok - kialakulását.

Hangulat

Az Ős-Bikini édes visszatérése.

A közönség rendkívül hosszú idő után láthatja újra a színpadon a Bikini zenekart az eredeti felállásában, amely 1982 és 1985 között létezett ebben a formában – jelenti a Hirado.hu.

„Ha nem várnak erre harmincöt évet, akkor nem lenne olyan édes – fejtette ki Németh Alajos a Kossuth Rádió Vasárnapi újság című műsorában. A Nagy Feró, Németh Alajos, Németh Gábor, Vedres József és Szűcs Antal Gábor alkotta Ős-Bikini 1982 és 1985 között két nagylemezt adott ki. A szeptember 12-i visszatérésre ezúttal Gidófalvy Attila mellett három fúvós, valamint három vokálos csatlakozik, de a zenekar ugyanazt a hangulatot ígéri, mint harmincöt éve.”

Harmincöt év után újra összeáll az Ős-Bikini

A közönség rendkívül hosszú idő után láthatja újra a színpadon a Bikini zenekart az eredeti felállásában, amely 1982 és 1985 között létezett ebben a formában. A három év alatt két nagylemezt is kiadó együttes alapító tagjai harmincöt évet követően ragadnak együtt hangszert a színpadon. A Várkert Bazárban megrendezésre kerülő koncertre minden jegy elkelt.

Betekintés

Kárpáti Rebeka brutális dekoltázsa.

Kárpáti Rebeka brutál mélyen dekoltált felsőben lopta el a show-t az About You partiján – látható a Blikk Online különleges galériájában.

„A hírességek alaposan kitettek magukért az About You szombat esti partiján! Mindenki igyekezett a legfeltűnőbb ruhakölteményt kiválasztani, Kárpáti Rebeka (24) szemébe ritkán néztek az este folyamán, mert mélyen dekoltált felsőbe bújt, amit Horváth Éva (40) sem félt neki megjegyezni. Az egykori szépségkirálynő hozzá méltó estélyit választott a bulira, amiben ő is betekintést engedett kerek idomai közé.”

Kárpáti Rebeka brutál mélyen dekoltált felsőben lopta el a show-t az About You partiján - parádés galéria

Budapest - A hírességek alaposan kitettek magukért az About You szombat esti partiján! Mindenki igyekezett a legfeltűnőbb ruhakölteményt kiválasztani, Kárpáti Rebeka (24) szemébe ritkán néztek az este folyamán, mert mélyen dekoltált felsőbe bújt, amit Horváth Éva (40) sem félt neki megjegyezni.

Címkék: Aktuális, lapszemle
https://aktualis.blogstar.hu/./pages/aktualis/contents/blog/83397/pics/lead_800x600.jpg
Aktuális,lapszemle
 

Hozzászólások

Hasonló bejegyzések a témában

Blogstar kávéház

2020.01.20. 03:20
A Fidesz hatalmas győzelme, a kapcsolati erőszak elharapózása, a polgárőrök modern hazafisága, a királyi család krízise és Eva Longoria dekoratív dekoltázsa hétfői online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2020.01.18. 21:45
A néppárti bölcsek ingadozása, a Momentum kommunistásodása, Magyar György titokzatos börtönbiznisze, a családtámogatási rendszer bővülése és Horváth Tamás lebegős szelfije online lapszemlénkben.

Holtestet találtak egy kiégett kazánházban Makón

2020.01.18. 20:50
Egy férfi holttestét találták meg egy kiégett kazánházban a tűzoltók szombaton Makón – tájékoztatta a Csongrád Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-t.

Továbbra is marad a szmogriadó Budapesten

2020.01.18. 13:10
Bár megvan a maga romantikája a napok óta tartó ködös időnek, tudni kell, hogy ezt nem csupán a köd, hanem a szmog is okozza, így a szmogriadó továbbra is fennáll.

Kimentettek egy nőt a Dunából Budapestnél

2020.01.18. 11:05
A vízirendészeknek kellett kiemelni egy nőt a Dunából még szombat hajnalban.

Már több mint 160 ezren hagyták el a Taal-vulkán környékét, ami bármikor kitörhet

2020.01.18. 10:05
Óriási a készültség a Fülöp-szigeteken: már több mint 160 ezer lakos hagyta el a Taal-vulkán környékét, a tudósok szerint …

Ma sem szabadulunk a sűrű ködtől

2020.01.18. 06:45
Az Országos Meteorológiai Szolgálat figyelmeztetése szerint szombaton is folytatódik a borult, párás, ködös idő, a zárt felhőzetből ónos szitálás, hószállingózás alakulhat ki.

Blogstar kávéház

2020.01.18. 03:00
Orbán Viktor békétlen békéje, a momentumos kisasszonyok hőbörgése, az Európai Néppárt sorososodása, a 444 hamisítása és Csonka András viharos köszöntése szombati online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2020.01.17. 04:45
Karácsony Gergely zsarolása, a hálapénz mérgezése, a balliberálisok boszorkányüldözése, Magyarország tejfölösödése és Friderikusz Sándor tanácstalansága pénteki online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2020.01.16. 05:00
Orbán Viktor manipulációja, Cseh Katalin tombolása, az Európai Néppárt megosztottsága, a börtönbiznisz dübörgése és Köllő Babett péniszképei csütörtöki online lapszemlénkben.

Ezeket a cikkeket olvastad már?