Blogolj!

Blogstar kávéház

Lopás

A magyar egészségügy kannibalizmusa.

Nincs terv az orvoshiány ellen, akadoznak a szűrések, tovább csúsznak a kórházak eladósodása elleni intézkedések – a Népszava Online drámai lelete a szakellátók konferenciájáról.

„Nem sikerült egzakt válaszokat adniuk a rendszert szétfeszítő kérdésekre, így például a szakemberhiányra az egészségpolitika kormányzati képviselőinek a Magyar Járóbeteg Szakellátási Szövetség éves konferenciáján. A helyzetről sokat elárul az a momentum: miközben a rendezvénynek otthont adó épület folyosóin kormánypárti polgármesterek kampányfilmben győzködték a konferencia hallgatóságát arról, hogy nincs számukra fontosabb, mint a területükön élők egészsége, addig a teremben ülők arról kérdezgették a kabinet képviselőit, mit tudnak tenni a szakrendelők ellehetetlenülése ellen. Találtak-e például megoldást az intézmények közötti 'kannibalizmusra', arra, hogy egymástól 'lopják' a vállalkozási formában dolgozó orvosokat.”

Nem találja a terápiát a kormány az egészségügy bajaira

Nincs terv az orvoshiány ellen, akadoznak a szűrések, tovább csúsznak a kórházak eladósodása elleni intézkedések - drámai lelet a szakellátók konferenciájáról. Nem sikerült egzakt válaszokat adniuk a rendszert szétfeszítő kérdésekre, így például a szakemberhiányra az egészségpolitika kormányzati képviselőinek a Magyar Járóbeteg Szakellátási Szövetség éves konferenciáján.

Biztonság

Az EU balkáni nyitása.

Egész Magyarország sikere Trócsányi László bővítési biztosjelölti posztja – olvasható az Origo.hu-n.

„Ursula von der Leyen, az Európai Bizottság megválasztott elnöke a szomszédság- és bővítéspolitikáért felelős posztra jelölte a magyar politikust. Hollik István kiemelte: ez fontos visszajelzés, mivel Magyarországnak régóta az az álláspontja, hogy az Európai Unió nyugat-balkáni bővítése Magyarország és az EU biztonságát is növelheti.”

Egész Magyarország sikere Trócsányi László biztosjelölti posztja

A magyar diplomácia és egész Magyarország sikere, hogy Trócsányi Lászlót ilyen fontos területet jelentő biztosi posztra jelölték - mondta a kormányszóvivő az M1 aktuális csatornán csütörtök este. Ursula von der Leyen, az Európai Bizottság megválasztott elnöke a szomszédság- és bővítéspolitikáért felelős posztra jelölte a magyar politikust.

Feltétel

Karácsony ködösítése.

Végtelen vita a vitáról? címmel nyílt levelet tett közzé, egyúttal Karácsony Gergelynek üzent Tarlós István főpolgármester – közli a Hirado.hu.

„Azzal igyekszik tematizálni a kampányt, hogy a vitáról vitatkozik. Ez teljesen értelmetlen. Mivel a meghatározó feltételeket nyilvánvalóan kerülgeti, és ráadásul még a vita résztvevőinek köre is veszekedés tárgya, aminek a feltételekkel kapcsolatban további kiszámíthatatlan következményei lehetnek, így a vitáról való vitát méltatlannak és álságosnak tartom. Arra jó, hogy a kampány ne arról szóljon, amiről szólnia kell. Amíg a feltételek ennyire ködösek, a vita vitájáról nem kívánok tovább kommunikálni.”

Nyílt levelet írt Tarlós István

Végtelen vita a vitáról? címmel nyílt levelet tett közzé Tarlós István főpolgármester. Változtatás nélkül közöljük.

Babona

Demi Moore kirobbanó meztelensége.

56 évesen vállalt be egy meztelen címlapfotót Demi Moore – számol be róla a Blikk Online.

„Az 56 éves színésznő a Harper's Bazaar nevű magazin címlapfotója kedvéért szabadult meg minden ruhájától, amivel kétségtelenül megbabonázta követőit az Instagramon. A rajongók pedig – akárcsak Penelopé Cruz és Kate Hudson – egyetértenek abban, hogy Demi Moore kirobbanó formában van.”

56 évesen vállalt be egy meztelen címlapfotót Demi Moore - Ezt nézze!

Pucéran mutatta meg karcsú testét Demi Moore - figyelt fel rá a 24.hu. Az 56 éves színésznő a Harper's Bazaar nevű magazin címlapfotója kedvéért szabadult meg minden ruhájától, amivel kétségtelenül megbabonázta követőit az Instagramon. A rajongók pedig - akárcsak Penelopé Cruz és Kate Hudson - egyetértenek abban, hogy Demi Moore kirobbanó formában van.

Akadály

Az élsportolók divatbemutatója.

A New York-i Divathét sztárjává avanzsált a 37 éves teniszsztár Serena Williams, aki betört az haute couture piacára egyedi tervezésű és méretű ruháival – így a Magyar Hírlap Online.

„A kifutón – a divatbemutatót követően – megjelent a tervező Serena Williams ölében kétéves kislányával, Olympiával, és a világ legnagyobb divatlapjai gondolatban máris megkétszerezték a kollekció bemutatására szánt terjedelmüket. Az Elle, a világ vezető (25 millió olvasót elérő) divatlapjának online verziója hét képet hoz, és idéz Serenától is, aki az XS ruhák mellett felvonultatott 3X méretűekről azt mondta, be akarta bizonyítani, hogy egyes öltözetek kiválóan mutatnak a nem manöken alkatúakon is, és hogy nagyszerű érzés viselni őket. A Vogue sem maradt le az ünneplésről. Nagy teret szentelt annak is, milyen világnagyságok jelentek meg Serena US Open döntőjén (például Rachel Meghan sussexi hercegnő, a brit királyi család tagja), illetve bemutatóján (mint Kim Kardashian színésznő, top divattervező), és persze nekik is nyilatkozott Serena. Többek között arról, mennyire csodál bizonyos nőket, elsősorban azokat, akik legyőzik önmagukat, a félelmeiket, az önbizalomhiányukat, akik átlépik az akadályokat, és egyensúlyt találnak az életben édesanyaként és dolgozó nőként egyaránt.”

A kifutón is mutatnak a világ legjobb sportolói

Nem sokáig szomorkodott a huszonháromszoros Grand Slam-győztes amerikai teniszező, Serena Williams. Pár nappal azt követően, hogy New Yorkban, a US Openen nagy küzdelemben elbukta a döntőt a kanadai Bianca Andreescuval szemben, egy más területen, a divatszakmában csillogtathatta meg tehetségét. Ő lett ugyanis a New York-i Divathét sztárja.

Címkék: Aktuális, lapszemle
https://aktualis.blogstar.hu/./pages/aktualis/contents/blog/83561/pics/lead_800x600.jpg
Aktuális,lapszemle
 

Hozzászólások

Hasonló bejegyzések a témában

Továbbra is marad a szmogriadó Budapesten

2020.01.18. 13:10
Bár megvan a maga romantikája a napok óta tartó ködös időnek, tudni kell, hogy ezt nem csupán a köd, hanem a szmog is okozza, így a szmogriadó továbbra is fennáll.

Kimentettek egy nőt a Dunából Budapestnél

2020.01.18. 11:05
A vízirendészeknek kellett kiemelni egy nőt a Dunából még szombat hajnalban.

Már több mint 160 ezren hagyták el a Taal-vulkán környékét, ami bármikor kitörhet

2020.01.18. 10:05
Óriási a készültség a Fülöp-szigeteken: már több mint 160 ezer lakos hagyta el a Taal-vulkán környékét, a tudósok szerint …

Ma sem szabadulunk a sűrű ködtől

2020.01.18. 06:45
Az Országos Meteorológiai Szolgálat figyelmeztetése szerint szombaton is folytatódik a borult, párás, ködös idő, a zárt felhőzetből ónos szitálás, hószállingózás alakulhat ki.

Blogstar kávéház

2020.01.18. 03:00
Orbán Viktor békétlen békéje, a momentumos kisasszonyok hőbörgése, az Európai Néppárt sorososodása, a 444 hamisítása és Csonka András viharos köszöntése szombati online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2020.01.17. 04:45
Karácsony Gergely zsarolása, a hálapénz mérgezése, a balliberálisok boszorkányüldözése, Magyarország tejfölösödése és Friderikusz Sándor tanácstalansága pénteki online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2020.01.16. 05:00
Orbán Viktor manipulációja, Cseh Katalin tombolása, az Európai Néppárt megosztottsága, a börtönbiznisz dübörgése és Köllő Babett péniszképei csütörtöki online lapszemlénkben.

Bezárt a „bádogváros” a Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren

2020.01.15. 13:50
A karámnak is csúfolt várót bezárták a reptéren, egyúttal pedig átadták az új utasmólót, ahol már sokkal kényelmesebb körülmények között …

Blogstar kávéház

2020.01.15. 05:30
Szél Bernadett képmutatása, a Jobbik pártháborúja, az egészségügy elvesztett emberéletei, a természetvédelem nemzeti ügye és Jáksó László frontális támadása szerdai online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2020.01.14. 02:50
Karácsony Gergely hazudozása, a Fidesz értékelvűsége, az MSZP feketekasszája, a DK zarándokútja és Tóth Gabi babaszobája keddi online lapszemlénkben.

Ezeket a cikkeket olvastad már?