Blogolj!

Blogstar kávéház

Lopás

A magyar egészségügy kannibalizmusa.

Nincs terv az orvoshiány ellen, akadoznak a szűrések, tovább csúsznak a kórházak eladósodása elleni intézkedések – a Népszava Online drámai lelete a szakellátók konferenciájáról.

„Nem sikerült egzakt válaszokat adniuk a rendszert szétfeszítő kérdésekre, így például a szakemberhiányra az egészségpolitika kormányzati képviselőinek a Magyar Járóbeteg Szakellátási Szövetség éves konferenciáján. A helyzetről sokat elárul az a momentum: miközben a rendezvénynek otthont adó épület folyosóin kormánypárti polgármesterek kampányfilmben győzködték a konferencia hallgatóságát arról, hogy nincs számukra fontosabb, mint a területükön élők egészsége, addig a teremben ülők arról kérdezgették a kabinet képviselőit, mit tudnak tenni a szakrendelők ellehetetlenülése ellen. Találtak-e például megoldást az intézmények közötti 'kannibalizmusra', arra, hogy egymástól 'lopják' a vállalkozási formában dolgozó orvosokat.”

Nem találja a terápiát a kormány az egészségügy bajaira

Nincs terv az orvoshiány ellen, akadoznak a szűrések, tovább csúsznak a kórházak eladósodása elleni intézkedések - drámai lelet a szakellátók konferenciájáról. Nem sikerült egzakt válaszokat adniuk a rendszert szétfeszítő kérdésekre, így például a szakemberhiányra az egészségpolitika kormányzati képviselőinek a Magyar Járóbeteg Szakellátási Szövetség éves konferenciáján.

Biztonság

Az EU balkáni nyitása.

Egész Magyarország sikere Trócsányi László bővítési biztosjelölti posztja – olvasható az Origo.hu-n.

„Ursula von der Leyen, az Európai Bizottság megválasztott elnöke a szomszédság- és bővítéspolitikáért felelős posztra jelölte a magyar politikust. Hollik István kiemelte: ez fontos visszajelzés, mivel Magyarországnak régóta az az álláspontja, hogy az Európai Unió nyugat-balkáni bővítése Magyarország és az EU biztonságát is növelheti.”

Egész Magyarország sikere Trócsányi László biztosjelölti posztja

A magyar diplomácia és egész Magyarország sikere, hogy Trócsányi Lászlót ilyen fontos területet jelentő biztosi posztra jelölték - mondta a kormányszóvivő az M1 aktuális csatornán csütörtök este. Ursula von der Leyen, az Európai Bizottság megválasztott elnöke a szomszédság- és bővítéspolitikáért felelős posztra jelölte a magyar politikust.

Feltétel

Karácsony ködösítése.

Végtelen vita a vitáról? címmel nyílt levelet tett közzé, egyúttal Karácsony Gergelynek üzent Tarlós István főpolgármester – közli a Hirado.hu.

„Azzal igyekszik tematizálni a kampányt, hogy a vitáról vitatkozik. Ez teljesen értelmetlen. Mivel a meghatározó feltételeket nyilvánvalóan kerülgeti, és ráadásul még a vita résztvevőinek köre is veszekedés tárgya, aminek a feltételekkel kapcsolatban további kiszámíthatatlan következményei lehetnek, így a vitáról való vitát méltatlannak és álságosnak tartom. Arra jó, hogy a kampány ne arról szóljon, amiről szólnia kell. Amíg a feltételek ennyire ködösek, a vita vitájáról nem kívánok tovább kommunikálni.”

Nyílt levelet írt Tarlós István

Végtelen vita a vitáról? címmel nyílt levelet tett közzé Tarlós István főpolgármester. Változtatás nélkül közöljük.

Babona

Demi Moore kirobbanó meztelensége.

56 évesen vállalt be egy meztelen címlapfotót Demi Moore – számol be róla a Blikk Online.

„Az 56 éves színésznő a Harper's Bazaar nevű magazin címlapfotója kedvéért szabadult meg minden ruhájától, amivel kétségtelenül megbabonázta követőit az Instagramon. A rajongók pedig – akárcsak Penelopé Cruz és Kate Hudson – egyetértenek abban, hogy Demi Moore kirobbanó formában van.”

56 évesen vállalt be egy meztelen címlapfotót Demi Moore - Ezt nézze!

Pucéran mutatta meg karcsú testét Demi Moore - figyelt fel rá a 24.hu. Az 56 éves színésznő a Harper's Bazaar nevű magazin címlapfotója kedvéért szabadult meg minden ruhájától, amivel kétségtelenül megbabonázta követőit az Instagramon. A rajongók pedig - akárcsak Penelopé Cruz és Kate Hudson - egyetértenek abban, hogy Demi Moore kirobbanó formában van.

Akadály

Az élsportolók divatbemutatója.

A New York-i Divathét sztárjává avanzsált a 37 éves teniszsztár Serena Williams, aki betört az haute couture piacára egyedi tervezésű és méretű ruháival – így a Magyar Hírlap Online.

„A kifutón – a divatbemutatót követően – megjelent a tervező Serena Williams ölében kétéves kislányával, Olympiával, és a világ legnagyobb divatlapjai gondolatban máris megkétszerezték a kollekció bemutatására szánt terjedelmüket. Az Elle, a világ vezető (25 millió olvasót elérő) divatlapjának online verziója hét képet hoz, és idéz Serenától is, aki az XS ruhák mellett felvonultatott 3X méretűekről azt mondta, be akarta bizonyítani, hogy egyes öltözetek kiválóan mutatnak a nem manöken alkatúakon is, és hogy nagyszerű érzés viselni őket. A Vogue sem maradt le az ünneplésről. Nagy teret szentelt annak is, milyen világnagyságok jelentek meg Serena US Open döntőjén (például Rachel Meghan sussexi hercegnő, a brit királyi család tagja), illetve bemutatóján (mint Kim Kardashian színésznő, top divattervező), és persze nekik is nyilatkozott Serena. Többek között arról, mennyire csodál bizonyos nőket, elsősorban azokat, akik legyőzik önmagukat, a félelmeiket, az önbizalomhiányukat, akik átlépik az akadályokat, és egyensúlyt találnak az életben édesanyaként és dolgozó nőként egyaránt.”

A kifutón is mutatnak a világ legjobb sportolói

Nem sokáig szomorkodott a huszonháromszoros Grand Slam-győztes amerikai teniszező, Serena Williams. Pár nappal azt követően, hogy New Yorkban, a US Openen nagy küzdelemben elbukta a döntőt a kanadai Bianca Andreescuval szemben, egy más területen, a divatszakmában csillogtathatta meg tehetségét. Ő lett ugyanis a New York-i Divathét sztárja.

Címkék: Aktuális, lapszemle
https://aktualis.blogstar.hu/./pages/aktualis/contents/blog/83561/pics/lead_800x600.jpg
Aktuális,lapszemle
 

Hozzászólások

Hasonló bejegyzések a témában

Blogstar kávéház

2020.07.11. 21:45
Aggasztó korona-körkép, sunnyogva hallgató francia baloldali sajtó, Hadházy kínos lebukása, rendkívüli lengyel kampányhajrá és Kulcsár Edina szexizése vasárnapi online lapszemlénkben.

Kánikula után lehűlés

2020.07.11. 17:30
Kicsit fellélegezhetünk, ugyanis este megérkezik a hűvösebb idő hazánkba. Ez persze csapadékkal, néhol pedig heves széllökésekkel is járni fog.

Hat új koronavírusos beteget regisztráltak, ketten elhunytak

2020.07.11. 09:10
Ezzel 4229 főre nőtt a hazánkban beazonosított fertőzöttek száma. Elhunyt két idős, krónikus beteg, ezzel 595-re emelkedett az elhunytak száma, 2974-en pedig már …

Blogstar kávéház

2020.07.10. 22:45
A német migránspolitika pálfordulása, a példamutató magyar járvány elleni védekezés, a haladó nyugat transznemű modellje, a közösségi média fenyegető veszélye és a magyar labdarúgás reménysége szombati online lapszemlénkben.

Hárommal nőtt a koronavírusos betegek száma

2020.07.10. 09:20
Ezzel 4223 főre nőtt a hazánkban beazonosított fertőzöttek száma. Elhunyt két idős, krónikus beteg, összesen így már 593-an haltak meg, de 2941-en pedig már meggyógyultak.

Blogstar kávéház

2020.07.10. 04:05
Az Európai Unió korrupciója, a koronavírus-járvány tombolása, a radikális baloldal káoszelmélete, a székelyek második esélye és Tóth Gabi szerelmi kürtölése pénteki online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2020.07.09. 04:45
A jogállamiság különös kompromisszumai, az európai szocialisták sunnyogása, a Nemzeti Konzultáció hasítása, a Balkán gócpontosodása és Farkasházi Réka lángoló szerelme csütörtöki online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2020.07.08. 04:00
Karácsony Gergely állati hazugsága, a szélsőbal előretörése, Magyarország rejtett csodái, az innovatív kenyerek térhódítása és Ada megtervezett babaprojektje szerdai online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2020.07.07. 05:20
Soros György abortuszpártolása, az iskolaőrök elrettentése, Baranyi Krisztina boszorkányüldözése, a britek kristálytiszta részegsége és a magyar Barbie testképzavara keddi online lapszemlénkben.

Feloszlatta magát Mohács képviselő-testülete

2020.07.06. 17:15
Feloszlatta magát a mohácsi képviselő-testület, ezért legkésőbb százhúsz napon belül helyhatósági választásokat tartanak a Duna-parti városban - közölte a település jegyzője hétfőn.

Ezeket a cikkeket olvastad már?