Blogolj!

Blogstar kávéház

Terasz

Orbán bronzos vendéglátása.

Baji Balázs atléta egy Orbán Viktorral készült közös fotót tett ki a közösségi oldalára – számol be róla az Origo.hu.

„Hajrá, Magyarország! – ezt írta a világbajnoki bronzérmes magyar futó a közösségi oldalára kitett fénykép mellé, amin Orbán Viktor miniszterelnökkel látható. A kép a kormányfő irodájának teraszán készült.”

Baji Balázs egy Orbán Viktorral készült közös fotót tett ki az oldalára

Hajrá Magyarország! - ezt írta a világbajnoki bronzérmes magyar futó a közösségi oldalára kitett fénykép mellé, amin Orbán Viktor miniszterelnökkel látható. A kép a kormányfő irodájának teraszán készült.

Razzia

Pikó sötét aktái.

Jöhet a hadsereg, a légierő, a TEK, akkor sem ijedünk meg. Ezt üzente az ellenzék a Pikó András VIII. kerületi polgármester-jelölt melletti demonstráción, melyről a Népszava Online tudósít.

„A tüntetésen Pikó András rágalomhadjáratnak nevezte az elmúlt napok eseményeit, azt mondta, hogy a Fidesznek azért volt szüksége a rendőrségi akcióra, mert gyávák. – Milyen párt az, amelyik retteg kiállni vitára és a programja a rendőrségi razzia? – tette fel a kérdést, amire jól rímelt a tömegben egy, 'A zsaru nem választási kellék!' feliratú molinó is. Pikó úgy vélte, a támadásokat azért kapták, mert elkezdték kinyitogatni 'a józsefvárosi sötét aktákat'. Azt ígérte, nem ijednek meg, és a következő napokban, hetekben is előállnak a Fidesznek kellemetlen ügyekkel.”

Több százan tüntettek Pikó András mellett a Práter utcában

Jöhet a hadsereg, a légierő, a TEK, akkor sem ijedünk meg - üzente az ellenzék a Pikó András VIII. kerületi polgármester-jelölt melletti demonstráción. Több száz ember gyűlt össze péntek este a „Védjük meg a megtámadott Pikó Andrást és csapatát" nevű tüntetésen, alig lehetett mozdulni a Práter utcában.

Mérték

Thürmer bukása.

Visszautasította Thürmer Gyula főpolgármester-jelölti nyilvántartásba vételét az FVB – jelenti a Hirado.hu.

„Visszautasította a Fővárosi Választási Bizottság Thürmer Gyula (Magyar Munkáspárt) főpolgármester-jelöltkénti nyilvántartásba vételét pénteken. A főpolgármester-jelölteknek ötezer ajánlást kellett összegyűjteniük szeptember 9-én 16 óráig. Az FVB pénteki határozatából kiderül: a Fővárosi Választási Iroda Thürmer Gyula 747 ajánlóívének ellenőrzése során 4491 érvényes ajánlást rögzített. Mivel a politikus által benyújtott érvényes ajánlások száma nem érte el a törvényben meghatározott mértéket, a Fővárosi Választási Bizottság a jelölt bejelentését visszautasította. Az FVB határozata nem jogerős, ellene három napon belül lehet jogorvoslati kérelmet benyújtani.”

Visszautasította Thürmer Gyula főpolgármester-jelölti nyilvántartásba vételét az FVB

Visszautasította a Fővárosi Választási Bizottság Thürmer Gyula (Magyar Munkáspárt) főpolgármester-jelöltkénti nyilvántartásba vételét pénteken. A főpolgármester-jelölteknek ötezer ajánlást kellett összegyűjteniük szeptember 9-én 16 óráig. Az FVB pénteki határozatából kiderül: a Fővárosi Választási Iroda Thürmer Gyula 747 ajánlóívének ellenőrzése során 4491 érvényes ajánlást rögzített.

Motor

Az építőipar szárnyalása.

Tovább pörög az építőipar az országban. Az ágazat teljesítményének növekedését a magas kereslet mellett a foglalkoztatottak számának emelkedése, a technológia fejlődése és a jobb munkaszervezés magyarázhatja – összegez a Magyar Hírlap Online.

„Horváth András, a Takarékbank vezető elemzője lapunkhoz eljuttatott kommentárjában arra figyelmeztet, hogy a júliusi lendületet követően a későbbiekben továbbra is hónapról hónapra hektikusan alakulhat az építőipari kapacitáskihasználás. Az okok közé tartozik a sokat emlegetett szakemberhiány, ami a lakó- és irodaépületek esetében kifejezetten komoly csúszásokat okoz, de a visszaemelkedő áfa és egyéb bizonytalanságok is visszafoghatják a kibocsátást a következő időszakban. Az állami, infrastrukturális és egyéb ipari beruházások viszont továbbra is motorjai lesznek az iparágnak. Regős Gábor, a Századvég Gazdaságkutató makrogazdasági üzletágának vezetője azt emelte ki a távirati irodának, hogy a júliusi tempó fennmaradása esetén a harmadik negyedévben is egy százalékpont körüli mértékben segítheti a gazdaság növekedését az építőipar. Értékelése szerint az ágazat teljesítményének kiemelkedő növekedését a magas kereslet mellett a foglalkoztatottak számának emelkedése, a technológia fejlődése és a jobb munkaszervezés magyarázhatja.”

Tovább pörög az építőipar az országban

A magyar építőipar nemzetközi összehasonlításban is kiemelkedően jól teljesít - kommentálta Schanda Tamás, az Innovációs és Technológiai Minisztérium parlamenti államtitkára a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) pénteken publikált adatait.

Pech

Horváth Éva meglovasítása.

A legkevésbé sem telt jól a misztikus péntek 13. Horváth Éva számára, a balszerencsésnek gondolt naptól valószínűleg nem véletlenül tartanak olyan sokan – így a Blikk Online.

„Mondhatni minden összejött a mai napon Horváth Évának. Az egygyermekes modell a Facebook-oldalán árulta el rajongóinak, hogy a péntek 13-a alaposan kiszúrt vele: nemcsak megbüntették parkolásért, de valaki még a napszemüvegét is meglovasította. 'Péntek 13? Kinek milyen napja volt? Én kaptam egy parkolási csekket, és valakinek megtetszett ez a szemüvegem, elvette a fotózós bőröndöm tetejéről az Andrássy úton, ezúton is köszönöm szépen!' – írta Horváth Éva a fotóhoz.”

Balszerencsés péntek 13.: finoman szólva sem volt jó napja Horváth Évának

Mondhatni minden összejött a mai napon Horváth Évának. Az egygyermekes modell a Facebook-oldalán árulta el rajongóinak, hogy a péntek 13-a alaposan kiszúrt vele: nemcsak megbüntették parkolásért, de valaki még a napszemüvegét is meglovasította. „Péntek 13? Kinek milyen napja volt?

Címkék: Aktuális, lapszemle
https://aktualis.blogstar.hu/./pages/aktualis/contents/blog/83584/pics/lead_800x600.gif
Aktuális,lapszemle
 

Hozzászólások

Hasonló bejegyzések a témában

Blogstar kávéház

2020.01.24. 04:25
A Soros-hálózat tetten ért manipulációja, az Európai Néppárt liberális fordulata, a V4-ek jobboldalisága, a stressz felfoghatatlan rombolása és Rubint Réka drámai menekülése pénteki online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2020.01.23. 03:00
A BKV elkendőzött trükközése, a néppárti bölcsek salamoni döntése, Karácsony karácsonyi magyarázkodása, az influenza támadása és Tatár Csilla szexi kötődése csütörtöki online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2020.01.22. 04:15
Orbán Viktor kártyabarátsága, Karácsony Gergely méhhorrorja, Brüsszel magyarországi tényfeltárása, a liberálisok felmelegített házassága és Péter Szabó Szilvia lábadozása szerdai online lapszemlénkben.

Megjelent a kormányhatározat a börtönkártérítések felfüggesztéséről

2020.01.21. 12:55
Azonnali hatállyal felfüggeszti a kormány a börtönkártérítések kifizetését, az Igazságügyi Minisztérium pedig felülvizsgálja a …

A tartós, sűrű köd miatt adtak ki riasztást

2020.01.21. 10:10
Vas megye kivételével az egész országra elsőfokú figyelmeztetést adott ki az Országos Meteorológiai Szolgálat keddre.

Leégett egy kínai cég munkásszállója Szibériában, többen meghaltak

2020.01.21. 08:50
Leégett egy munkásszállónak használt faépület a nyugat-szibériai Tomszk megyében, a tűznek tizenegy halálos áldozata van.

Blogstar kávéház

2020.01.20. 22:50
Macronék rémisztő migránsinváziója, a balliberális propagandamédia hallgatása, a néppárti bölcsek összhangja, a Fidesz ingadozása, Curtis és Majka lazítása online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2020.01.20. 03:20
A Fidesz hatalmas győzelme, a kapcsolati erőszak elharapózása, a polgárőrök modern hazafisága, a királyi család krízise és Eva Longoria dekoratív dekoltázsa hétfői online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2020.01.18. 21:45
A néppárti bölcsek ingadozása, a Momentum kommunistásodása, Magyar György titokzatos börtönbiznisze, a családtámogatási rendszer bővülése és Horváth Tamás lebegős szelfije online lapszemlénkben.

Holtestet találtak egy kiégett kazánházban Makón

2020.01.18. 20:50
Egy férfi holttestét találták meg egy kiégett kazánházban a tűzoltók szombaton Makón – tájékoztatta a Csongrád Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-t.

Ezeket a cikkeket olvastad már?