Blogolj!

Blogstar kávéház

Hergelés

Tordai Bence ripacskodása.

Indulatos sms-interjút adott a Népszava Online-nak Tarlós István, miután a fogyatékosok megsértéséről kérdezték.

„Egyébként erőltetett heccelési kísérlet (írta, a kérdésre utalva – a szerk). Az értelmi fogyatékosokkal semmi bajom. A ripacskodó Tordait kritizáltam, mint annyian mások. Kár hergelni olyan embereket, akiket eszembe sem jutott megbántani. Ez olyan népszavás, olyan karácsonyos. Arra utaltam, Tordai talán nincs ítélőképessége 100 százalékos tudatában. Ami nem szégyellnivaló, de nem biztos, hogy politikai vezetőnek kell állnia.”

Indulatos sms-interjút adott Tarlós, miután a fogyatékosok megsértéséről kérdeztük

A főpolgármester már azt is provokációnak érezte, hogy saját szavaival szembesítettük, de azért válaszolt nekünk. Mindössze fél percig sikerült vonalban maradnunk, miközben a főpolgármestert próbáltunk kérdezni arról, miért bántotta meg szimultán az értelmi fogyatékkal élőket is Tordai Bence becsmérlése közben.

Csődközel

Karácsony Gergely mismásolása.

Karácsony Gergely ellenzéki főpolgármester-jelölt tavaly óta próbálja elmismásolni a zuglói parkolási botrányt, arra pedig alkalmatlan, hogy rendet tegyen – állítja a Fidesz a Magyar Hírlap Online tudósítása szerint.

„Zsigmond Barna Pál úgy fogalmazott, Karácsony Gergely már alig talál oda Zuglóba, pedig legfőbb ideje lenne, hogy számot adjon ottani tevékenységéről: az önkormányzat gazdasági problémáiról, a sorozatos titkolózásról. Felszólította a XIV. kerület polgármesterét, vállalja a felelősséget, amiért Zuglóban már csődközelben van az önkormányzat és közel egymilliárdos veszteséget okozott a parkolás.”

Fidesz: Karácsony mismásol, képtelen rendbe tenni a zuglói parkolást

Zsigmond Barna Pál úgy fogalmazott, Karácsony Gergely már alig talál oda Zuglóba, pedig legfőbb ideje lenne, hogy számot adjon ottani tevékenységéről: az önkormányzat gazdasági problémáiról, a sorozatos titkolózásról. Felszólította a XIV. kerület polgármesterét, vállalja a felelősséget, amiért Zuglóban már csődközelben van az önkormányzat és közel egymilliárdos veszteséget okozott a parkolás.

Válság

Az ellenzék majomkodása.

Felelőtlenül fenyegetőzik a balliberális oldal. a klímavészhelyzetről: a hazai ellenzék a nyugati liberálisokat „majmolja”, csakhogy a klímaügyben sincsenek hiteles politikusaik – így a Hirado.hu.

„Felelőtlenül fenyegetőzik az ellenzék a klímavészhelyzet kihirdetéséről – erről már Ifj. Lomnici Zoltán alkotmányjogász beszélt az M1 Híradónak. A Századvég jogi szakértője szerint óriási károkat okozna a magyar embereknek, ha meggondolatlanul klímaválságot hirdetnének. A szakértő hozzátette: szakmailag is megalapozatlan az ellenzék jövő hétre összehívott rendkívüli parlamenti ülése, ami leginkább kampányfogásnak tekinthető néhány héttel az önkormányzati választások előtt.”

Ifj. Lomnici szerint felelőtlenül fenyegetőzik az ellenzék a klímavészhelyzetről

Az ellenzéki pártok szerint nem igaz, hogy az önkormányzati választás kampánya miatt kezdeményezték az országgyűlés rendkívüli ülését a klímaügyben. Szerintük az sem árulkodó, hogy tavaly decemberben is volt már egy klíma-vita, ám azon végül nem vettek részt az ellenzéki képviselők.

Hidegvér

A Führer és a Duce ölelkezése.

Ez volt a világtörténelem legőrültebb légi kommandós akciója – az Origo.hu bemutatja, hogyan mentették meg a nácik a megbuktatott Mussolinit.

„A német kommandó így egyetlen puskalövés nélkül foglalta el az épületet, ahol az egyik emeleti szobában rábukkantak az elmúlt hónapok eseményeitől igencsak megviselt Ducéra. A teljes sikerrel végződött rajtaütés ellenére akadtak azonban komoly problémák is. Amikor Mussolini és Skorzeny beszálltak a Storchba, ahová az egyik katona még betette a diktátor összecsomagolt bőröndjét, a nekifutó kisgép a rövid lejtő végén hirtelen megbillent. Először úgy tűnt, hogy a túlsúlyos Storch nem fog tudni a magasba emelkedni, ám a pilóta hidegvérű manőverezése megmentette a gépet az áteséstől és a lezuhanástól. A kiszabadított Ducét még aznap Bécsbe menekítették, ahonnan – alig három nappal a kalandregénybe illő kiszabadítása után – Rastenburgba, Hitler főhadiszállására repült, ahol összeölelkezhetett az őt megmentő Führerrel.”

Ez volt a világtörténelem legőrültebb légi kommandós akciója

Mussolini bukása után Pietro Badoglio marsall, az új olasz kormányfő Hitler bosszújától tartva elrendelte, hogy a volt diktátort egy olyan távol eső, és katonai egységek számára megközelíthetetlen helyen őrizzék, ahol nem kell tartani a megbukott Duce kiszabadításától. A közép-olaszországi Gran Sasso hegység egyik kétezer méter feletti meredek csúcsán álló Hotel Campo Imperator pont ideális helyszínnek tűnt erre a célra.

Erő

Kylie Jenner kendőzetlen lepedőakrobatikája.

Kertelés nélkül vallott arról Kylie Jenner, hogy a szülés után változtak-e a dolgok az ágyban közte és gyermekének apja, Travis Scott között – számol be róla a Blikk Online.

„Ugyanúgy gondolkozunk, és ugyanazok a céljaink, szenvedélyeink az életben. Amellett, hogy jó köztünk a kémia, mi nagyon jól szórakozunk együtt. Travis az én legjobb barátom. Minden kapcsolatnak megvannak a maga jó és rossz dolgai, de mi ezek által válunk egyre erősebbé – mondta Kylie Jenner, akivel párja természetesen egyetértett.”

Intim részletek: kendőzetlenül vallott szexuális életéről Kylie Jenner

Intim részletekbe avatta be legújabb interjújában rajongóit Kylie Jenner. A Kardashian-Jenner klán tagja tavaly februárban adott életet első gyermekének, Stormie Websternek, ám mint kiderült, a szülés egyáltalán nem lohasztotta le a szexszel kapcsolatos lelkesedését sem neki, sem pedig rapper párjának, Travis Scottnak. Mint kiderült, azóta is ugyanúgy szeretik gyűrni a lepedőt, mielőtt kislányuk megszületett - ha nem jobban.

Címkék: Aktuális, lapszemle
https://aktualis.blogstar.hu/./pages/aktualis/contents/blog/83608/pics/lead_800x600.jpg
Aktuális,lapszemle
 

Hozzászólások

Hasonló bejegyzések a témában

Blogstar kávéház

2020.02.18. 02:20
Jakab Péter tisztogatásai, Hadházy Ákos botránypolitizálása, Gyurcsány Ferenc baráti milliói, a mesterséges intelligencia térhódítása és Nicki Minaj szexi vonaglása keddi online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2020.02.17. 04:10
Orbán Viktor szabad kereszténydemokráciája, a kormány különös klímahitele, a Momentum öncélú károkozása, Salvini harcos euroszkepticizmusa és Singh Viki fantasztikus megújulása hétfői online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2020.02.16. 03:00
A fővárosi taxitrend átalakítása, a sport közösségformáló ereje, a bűntudat üzletté tétele, a migránstömegek követelései és Melanie Trump különleges Valentin-napja vasárnapi online lapszemlénkben.

Jól teljesít az új utasmóló Ferihegyen

2020.02.15. 12:20
Napra pontosan egy hónapja adták át az új utasmólót a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren, a visszajelzések alapján pedig igen szépen teljesít.

Lövöldözés Berlinben, egy ember meghalt

2020.02.15. 10:55
Több ember tüzet nyitott egy rendezvényközpont előtt a német fővárosban pénteken.

Több mint 1500 halálos áldozata van a koronavírusnak

2020.02.15. 09:25
A járvány kiindulópontjának számító kínai Hupej tartományban a helyzet még mindig kritikus, a vírus tovább szedi áldozatait. Jó hír viszont, hogy a tartományon kívül a …

Blogstar kávéház

2020.02.15. 05:05
A koronavírus megállíthatatlan terjedése, Pikó András politikai porhintése, Macronék szaftos szexbotránya, Magyarország látványos depressziója és Gregor Bernadett féltve őrzött magánélete szombati online lapszemlénkben.

Koronavírus: A Kínából hazaszállított franciák első csoportja elhagyhatta a karantént

2020.02.14. 15:40
Két hete érkezett Vuhanból Franciaországba az a csoport, akik ezidáig karanténban voltak. Most mind a 181 ember …

Blogstar kávéház

2020.02.14. 02:55
Az árbomba aggasztó robbanása, Dobrev Klára képtelen képmutatása, az MSZP pénzszórása, a migrációs nyomás növekedése és Nádai Anikó pozitív energiái pénteki online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2020.02.13. 03:55
Karácsony Gergely résnyire nyitott ajtója, Gyurcsány Ferenc mindent elsöprő lendülete, Soros szervezeteinek tüntetése, a házasság reneszánsza és Labancz Lilla szívdöglesztő popsija csütörtöki online lapszemlénkben.

Ezeket a cikkeket olvastad már?