Blogolj!

Blogstar kávéház

Hergelés

Tordai Bence ripacskodása.

Indulatos sms-interjút adott a Népszava Online-nak Tarlós István, miután a fogyatékosok megsértéséről kérdezték.

„Egyébként erőltetett heccelési kísérlet (írta, a kérdésre utalva – a szerk). Az értelmi fogyatékosokkal semmi bajom. A ripacskodó Tordait kritizáltam, mint annyian mások. Kár hergelni olyan embereket, akiket eszembe sem jutott megbántani. Ez olyan népszavás, olyan karácsonyos. Arra utaltam, Tordai talán nincs ítélőképessége 100 százalékos tudatában. Ami nem szégyellnivaló, de nem biztos, hogy politikai vezetőnek kell állnia.”

Indulatos sms-interjút adott Tarlós, miután a fogyatékosok megsértéséről kérdeztük

A főpolgármester már azt is provokációnak érezte, hogy saját szavaival szembesítettük, de azért válaszolt nekünk. Mindössze fél percig sikerült vonalban maradnunk, miközben a főpolgármestert próbáltunk kérdezni arról, miért bántotta meg szimultán az értelmi fogyatékkal élőket is Tordai Bence becsmérlése közben.

Csődközel

Karácsony Gergely mismásolása.

Karácsony Gergely ellenzéki főpolgármester-jelölt tavaly óta próbálja elmismásolni a zuglói parkolási botrányt, arra pedig alkalmatlan, hogy rendet tegyen – állítja a Fidesz a Magyar Hírlap Online tudósítása szerint.

„Zsigmond Barna Pál úgy fogalmazott, Karácsony Gergely már alig talál oda Zuglóba, pedig legfőbb ideje lenne, hogy számot adjon ottani tevékenységéről: az önkormányzat gazdasági problémáiról, a sorozatos titkolózásról. Felszólította a XIV. kerület polgármesterét, vállalja a felelősséget, amiért Zuglóban már csődközelben van az önkormányzat és közel egymilliárdos veszteséget okozott a parkolás.”

Fidesz: Karácsony mismásol, képtelen rendbe tenni a zuglói parkolást

Zsigmond Barna Pál úgy fogalmazott, Karácsony Gergely már alig talál oda Zuglóba, pedig legfőbb ideje lenne, hogy számot adjon ottani tevékenységéről: az önkormányzat gazdasági problémáiról, a sorozatos titkolózásról. Felszólította a XIV. kerület polgármesterét, vállalja a felelősséget, amiért Zuglóban már csődközelben van az önkormányzat és közel egymilliárdos veszteséget okozott a parkolás.

Válság

Az ellenzék majomkodása.

Felelőtlenül fenyegetőzik a balliberális oldal. a klímavészhelyzetről: a hazai ellenzék a nyugati liberálisokat „majmolja”, csakhogy a klímaügyben sincsenek hiteles politikusaik – így a Hirado.hu.

„Felelőtlenül fenyegetőzik az ellenzék a klímavészhelyzet kihirdetéséről – erről már Ifj. Lomnici Zoltán alkotmányjogász beszélt az M1 Híradónak. A Századvég jogi szakértője szerint óriási károkat okozna a magyar embereknek, ha meggondolatlanul klímaválságot hirdetnének. A szakértő hozzátette: szakmailag is megalapozatlan az ellenzék jövő hétre összehívott rendkívüli parlamenti ülése, ami leginkább kampányfogásnak tekinthető néhány héttel az önkormányzati választások előtt.”

Ifj. Lomnici szerint felelőtlenül fenyegetőzik az ellenzék a klímavészhelyzetről

Az ellenzéki pártok szerint nem igaz, hogy az önkormányzati választás kampánya miatt kezdeményezték az országgyűlés rendkívüli ülését a klímaügyben. Szerintük az sem árulkodó, hogy tavaly decemberben is volt már egy klíma-vita, ám azon végül nem vettek részt az ellenzéki képviselők.

Hidegvér

A Führer és a Duce ölelkezése.

Ez volt a világtörténelem legőrültebb légi kommandós akciója – az Origo.hu bemutatja, hogyan mentették meg a nácik a megbuktatott Mussolinit.

„A német kommandó így egyetlen puskalövés nélkül foglalta el az épületet, ahol az egyik emeleti szobában rábukkantak az elmúlt hónapok eseményeitől igencsak megviselt Ducéra. A teljes sikerrel végződött rajtaütés ellenére akadtak azonban komoly problémák is. Amikor Mussolini és Skorzeny beszálltak a Storchba, ahová az egyik katona még betette a diktátor összecsomagolt bőröndjét, a nekifutó kisgép a rövid lejtő végén hirtelen megbillent. Először úgy tűnt, hogy a túlsúlyos Storch nem fog tudni a magasba emelkedni, ám a pilóta hidegvérű manőverezése megmentette a gépet az áteséstől és a lezuhanástól. A kiszabadított Ducét még aznap Bécsbe menekítették, ahonnan – alig három nappal a kalandregénybe illő kiszabadítása után – Rastenburgba, Hitler főhadiszállására repült, ahol összeölelkezhetett az őt megmentő Führerrel.”

Ez volt a világtörténelem legőrültebb légi kommandós akciója

Mussolini bukása után Pietro Badoglio marsall, az új olasz kormányfő Hitler bosszújától tartva elrendelte, hogy a volt diktátort egy olyan távol eső, és katonai egységek számára megközelíthetetlen helyen őrizzék, ahol nem kell tartani a megbukott Duce kiszabadításától. A közép-olaszországi Gran Sasso hegység egyik kétezer méter feletti meredek csúcsán álló Hotel Campo Imperator pont ideális helyszínnek tűnt erre a célra.

Erő

Kylie Jenner kendőzetlen lepedőakrobatikája.

Kertelés nélkül vallott arról Kylie Jenner, hogy a szülés után változtak-e a dolgok az ágyban közte és gyermekének apja, Travis Scott között – számol be róla a Blikk Online.

„Ugyanúgy gondolkozunk, és ugyanazok a céljaink, szenvedélyeink az életben. Amellett, hogy jó köztünk a kémia, mi nagyon jól szórakozunk együtt. Travis az én legjobb barátom. Minden kapcsolatnak megvannak a maga jó és rossz dolgai, de mi ezek által válunk egyre erősebbé – mondta Kylie Jenner, akivel párja természetesen egyetértett.”

Intim részletek: kendőzetlenül vallott szexuális életéről Kylie Jenner

Intim részletekbe avatta be legújabb interjújában rajongóit Kylie Jenner. A Kardashian-Jenner klán tagja tavaly februárban adott életet első gyermekének, Stormie Websternek, ám mint kiderült, a szülés egyáltalán nem lohasztotta le a szexszel kapcsolatos lelkesedését sem neki, sem pedig rapper párjának, Travis Scottnak. Mint kiderült, azóta is ugyanúgy szeretik gyűrni a lepedőt, mielőtt kislányuk megszületett - ha nem jobban.

Címkék: Aktuális, lapszemle
https://aktualis.blogstar.hu/./pages/aktualis/contents/blog/83608/pics/lead_800x600.jpg
Aktuális,lapszemle
 

Hozzászólások

Hasonló bejegyzések a témában

Blogstar kávéház

2020.09.29. 05:00
A jogállamiság német felvizezése, Joe Biden gyógyszertesztje, az iskolák lázellenőrzése, Soós Zoltán történelmi bravúrja és Kovács Ákos különös vallomása keddi online lapszemlénkben.

Október elseje után is marad a határzár

2020.09.28. 15:15
Bár a határátlépésre vonatkozó korlátozó intézkedések továbbra is fennmaradnak, a visegrádi országok polgárai számára még mindig élnek a könnyítések.

Müller Cecília: most az egyéni felelősségvállalás a legfontosabb

2020.09.28. 11:45
Az operatív törzs megtartotta szokásos napi sajtótájékoztatóját, ahol a legfrissebb járványügyi adatokat és intézkedéseket ismertették.

702 fővel emelkedett a fertőzöttek száma

2020.09.28. 08:10
Ezzel 24 716 főre nőtt a hazánkban beazonosított fertőzöttek száma. Elhunyt 13 beteg, így az elhunytak száma 749 főre emelkedett, 5152-en pedig már meggyógyultak.

Blogstar kávéház

2020.09.28. 05:15
A balliberálisok mohácsi megsemmisülése, Karácsony Gergely pálfordulása, a Momentum kamupropagandája, a brit felsőoktatás karanténkáosza és Hajdú Péter gyémántos lánykérése hétfői online lapszemlénkben.

Megmutatja igazi arcát az ősz

2020.09.27. 11:50
Így szeptember végéhez érve már itt volt az ideje, hogy az időjárás is ősziesre forduljon. Az biztos, hogy a kabát és az esernyő állandó kellék lesz a következő napokban.

937 fővel emelkedett a beazonosított fertőzöttek száma

2020.09.27. 09:30
Ezzel 24 014 főre nőtt a hazánkban beazonosított fertőzöttek száma. Elhunyt 6 beteg, így az elhunytak száma 736 főre emelkedett, 5141-en pedig már meggyógyultak.

Blogstar kávéház

2020.09.27. 03:00
Bajnai Gordon furcsa kerülői, a Soros-szervezetek börtönmachinációi, az európai turizmus csődhulláma, a filmtörténet legemlékezetesebb csókjai és Rose Leslie terhespocakja vasárnapi online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2020.09.26. 04:00
A fővárosi fürdők csoportos leépítése, Fekete-Győr András nemzetárulása, a kötelező kvóta vörös vonala, a koronavírus-járvány generációs háborúja és a nyitott házasságok instabilitása szombati online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2020.09.25. 04:55
A Hajógyári-sziget megmenekülése, a Jobbik eredendő rasszizmusa, az európai túlélés kézikönyve, Demcsák Zsuzsa nudizmusa és Tóth Andi dekoltázsvillantása pénteki online lapszemlénkben.

Ezeket a cikkeket olvastad már?