Blogolj!

Blogstar kávéház

Párhuzam

Trócsányi páros meghallgatása.

Elkészült az Európai Parlamentben a biztosjelöltek meghallgatásának menetrendje – számol be róla a Népszava Online.

„A magyar biztosjelölt október 1-jén, kedden, az utolsó párban kerül sorra ciprusi kollégájával párhuzamosan, valószínűleg kora este. Trócsányi László a szomszédságpolitikai és bővítési biztos helyét kapná Ursula von der Leyen, az Európai Bizottság megválasztott elnökének jelölése alapján.”

Megvan Trócsányi meghallgatásának időpontja

Elkészült az Európai Parlamentben a biztosjelöltek meghallgatásának menetrendje. Ursula von der Leyen csapatának tagjait a szakterületükkel foglalkozó parlamenti bizottságok teszik majd próbára, és utólag véleményt is formálnak felkészültségükről - írja a Bruxinfo. Ezt a bizottság megválasztott elnöke ugyan nem köteles figyelembe venni, ám ebben az esetben azzal is számolnia kell, hogy az Európai Parlament az október 23-ra tervezett végszavazáson az egész testületet elutasítja.

Forrás

Márki-Zay gyanús álcivilsége.

A Civil Összefogás Fórum (CÖF) és a Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány (CÖKA) aggodalommal figyeli az Európai Unióban és Magyarországon is egyre szaporodó és egyre aktívabb balliberális álcivil szervezetek tevékenységét, amelyek összehangoltan támadják a magyar kormányt – mondja a Magyar Hírlap Online-nak Csizmadia László.

„Csizmadia László szerint komolyan kell venni az uniós aláírásgyűjtő akciót, mivel a balliberális politikai erők Magyarországon is egyre jelentősebb mértékben igyekeznek civil álca mögé bújni. A Márki-Zay Péter–féle Mindenki Magyarországa Mozgalom is egy ilyen balliberális álcivil szervezet – vélte a CÖKA kuratóriumának elnöke, aki szerint teljesen hiteltelen Márki-Zay Péter civilsége, hiszen miközben állítólag helyi érdekeket képvisel, mégis folyamatosan csak országos politikai kérdésekkel foglalkozik, és a kormányt támadja. A Márki-Zay-féle álcivil, balliberális politikai fedőszervezetek működésével összefüggésben ráadásul még azt sem lehet tudni, hogy milyen forrásokból működnek, és hogy kapnak-e külföldi pénzügyi támogatásokat, ami törvénysértést jelentene – tette hozzá a CÖF alapítója.”

Aggodalomra ad okot az álcivil szervezetek tevékenysége

A Civil Összefogás Fórum (CÖF) és a Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány (CÖKA) aggodalommal figyeli az Európai Unióban és Magyarországon is egyre szaporodó és egyre aktívabb balliberális álcivil szervezetek tevékenységét, amelyek összehangoltan támadják a magyar kormányt - mondta el lapunknak Csizmadia László, aki szerint Márki-Zay Péter mozgalma is egy ilyen szervezet.

Őszöd

A baloldal morális válsága.

Tizenhárom éve, az őszödi beszéd 2006. szeptember 17-i kiszivárgása után több ezren vonultak a Magyar Televízió Szabadság téri székházához, és az akkori miniszterelnök, Gyurcsány Ferenc lemondását követelték. A demonstrálók szeptember 18-án éjjel többször összecsaptak a rendőrökkel, majd betörtek az épületbe – foglalja össze a Hirado.hu.

„Már aznap este többezres tiltakozó tömeg gyűlt össze a Kossuth téren, a tüntetők Gyurcsány Ferenc távozását követelték. Az akkori miniszterelnök igazságbeszédnek nevezte az elhangzottakat, nem értett egyet azokkal, akik szerint le kellett volna mondania – és ezt a sorozatos tüntetések ellenére sem tette meg. Aki a választók megtévesztésével szerez szavazatokat, az a büntető törvénykönyv szerint bűncselekményt követ el – mondta ifj. Lomnici Zoltán az M1 Híradójában. A Századvég jogi szakértője hangsúlyozta: a mai napig nem sikerült a baloldalnak helyreállítania azt a morális válságot, amit az őszödi beszéd okozott. Hozzátette: a kiszivárogtatás sem egy egyenes, gerinces módja annak, hogy valaki kinyilvánítsa a nemtetszését a beszédben elhangzottak miatt.”

Gyurcsány Ferenc őszödi beszédének kiszivárgása után - Tizenhárom éve volt az MTV-székház ostroma

Ma tizenhárom éve több ezren vonultak a Magyar Televízió Szabadság téri székházához, és az akkori miniszterelnök, Gyurcsány Ferenc lemondását követelték. A demonstrálók többször összecsaptak a rendőrökkel, majd betörtek az épületbe. Az őszödi beszéd szeptember 17-i nyilvánosságra kerülésének napján Budapesten, a Kossuth téren és több vidéki városban is tüntetések kezdődtek, amelyeken Gyurcsány Ferenc lemondását követelték.

Kegyelemdöfés

A Real Madrid megalázása.

Legnagyobb ászai, Neymar, Mbappé és Cavani nélkül ütötte ki a királyi gárdát a BL-ben a PSG – tudósít az Origo.hu.

„A kegyelmdöfést végül Meunier adta meg a Reálnak a hosszabbításban, egy olyan támadás végén, amit vélhetően még sokszor látunk majd – gálamérkőzéseken is megalázó találat lett volna, nem hogy a BL-csoportmeccsen.”

Sztárjai nélkül alázta meg a PSG a Real Madridot

Szerdán este újabb nyolc mérkőzéssel folytatódtak a Bajnokok Ligája küzdelmei, többek között olyan rangadókkal, mint a PSG-Real Madrid, és az Atlético Madird-Juventus. A két sztárcsapat rangadóját a két portugál szupersztár különharcaként, afféle generációk csatájaként is beharangozták: Cristiano Ronaldo és Joao Felix nézett farkaszemet egymással.

Jakuzzi

Varga Izabella bikinis tündöklése.

A Barátok Közt sztárja 46 évesen is bárki fejét elcsavarná – mutatja be a Blikk Online.

„Varga Izabella tökéletes formában van. A színésznő legújabb Instagram-posztjában egy jakuzziból jelentkezett be rajongóinak, akik természetesen odáig voltak a látványtól. A fehér bikinijében pompázó színésznőt látva ez nem is csoda... Nyugodtan kijelenthetjük, hogy gyönyörűbb, mint valaha.”

Hoppá! Bikinire vetkőzött Varga Izabella, a Barátok közt sztárja

Varga Izabella tökéletes formában van. A színésznő legújabb Instagram-posztjában egy jakuzziból jelentkezett be rajongóinak, akik természetesen odáig voltak a látványtól. Afehér bikinijében pompázó színésznőt látva ez nem is csoda... Nyugodtan kijelenthetjük, hogy gyönyörűbb, mint valaha.

Címkék: Aktuális, lapszemle
https://aktualis.blogstar.hu/./pages/aktualis/contents/blog/83743/pics/lead_800x600.jpg
Aktuális,lapszemle
 

Hozzászólások

Hasonló bejegyzések a témában

Blogstar kávéház

2020.01.24. 04:25
A Soros-hálózat tetten ért manipulációja, az Európai Néppárt liberális fordulata, a V4-ek jobboldalisága, a stressz felfoghatatlan rombolása és Rubint Réka drámai menekülése pénteki online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2020.01.23. 03:00
A BKV elkendőzött trükközése, a néppárti bölcsek salamoni döntése, Karácsony karácsonyi magyarázkodása, az influenza támadása és Tatár Csilla szexi kötődése csütörtöki online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2020.01.22. 04:15
Orbán Viktor kártyabarátsága, Karácsony Gergely méhhorrorja, Brüsszel magyarországi tényfeltárása, a liberálisok felmelegített házassága és Péter Szabó Szilvia lábadozása szerdai online lapszemlénkben.

Megjelent a kormányhatározat a börtönkártérítések felfüggesztéséről

2020.01.21. 12:55
Azonnali hatállyal felfüggeszti a kormány a börtönkártérítések kifizetését, az Igazságügyi Minisztérium pedig felülvizsgálja a …

A tartós, sűrű köd miatt adtak ki riasztást

2020.01.21. 10:10
Vas megye kivételével az egész országra elsőfokú figyelmeztetést adott ki az Országos Meteorológiai Szolgálat keddre.

Leégett egy kínai cég munkásszállója Szibériában, többen meghaltak

2020.01.21. 08:50
Leégett egy munkásszállónak használt faépület a nyugat-szibériai Tomszk megyében, a tűznek tizenegy halálos áldozata van.

Blogstar kávéház

2020.01.20. 22:50
Macronék rémisztő migránsinváziója, a balliberális propagandamédia hallgatása, a néppárti bölcsek összhangja, a Fidesz ingadozása, Curtis és Majka lazítása online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2020.01.20. 03:20
A Fidesz hatalmas győzelme, a kapcsolati erőszak elharapózása, a polgárőrök modern hazafisága, a királyi család krízise és Eva Longoria dekoratív dekoltázsa hétfői online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2020.01.18. 21:45
A néppárti bölcsek ingadozása, a Momentum kommunistásodása, Magyar György titokzatos börtönbiznisze, a családtámogatási rendszer bővülése és Horváth Tamás lebegős szelfije online lapszemlénkben.

Holtestet találtak egy kiégett kazánházban Makón

2020.01.18. 20:50
Egy férfi holttestét találták meg egy kiégett kazánházban a tűzoltók szombaton Makón – tájékoztatta a Csongrád Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-t.

Ezeket a cikkeket olvastad már?