Blogolj!

Blogstar kávéház

Vita

Trócsányi első akadálya.

Legalább nyolc biztosjelölt pénzügyi nyilatkozatát visszadobta az Európai Parlament (EP) jogi kérdésekkel foglalkozó bizottsága (JURI), mert hiányosnak, ellentmondásosnak vagy gyanút keltőnek találta – lebegtet a Népszava Online.

„Úgy tudjuk, hogy Trócsányi Lászlóé nincs közöttük. Meg nem erősített információink szerint ugyanakkor a volt igazságügyi miniszter nem vette simán az első akadályt, mert a nyilatkozatának elfogadásáról szóló döntést a testület következő ülésére, szeptember 25-re halasztották. A JURI csütörtöki zárt ülésén állítólag nagy vita volt arról, hogy Trócsányit milyen jogi és pénzügyi kapcsolat fűzi az általa alapított ügyvédi irodához. Ennek tisztázására a jogi bizottság titkárságát kérték fel. A magyar biztosjelöltet nem szólították fel hiánypótlásra. Az Európai Bizottság parlamenti jóváhagyásának első állomása, hogy a leendő tagoknak be kell nyújtaniuk a pénzügyi érdekeltségeikről szóló nyilatkozatukat az EP jogi bizottságának. A testület tagjai megvizsgálják, hogy a dokumentumok tartalma pontos-e, teljes-e és felmerülhet-e az összeférhetetlenség.”

Trócsányi nem vette simán az első akadályt Strasbourgban

Legalább nyolc biztosjelölt pénzügyi nyilatkozatát visszadobta az Európai Parlament (EP) jogi kérdésekkel foglalkozó bizottsága (JURI), mert hiányosnak, ellentmondásosnak vagy gyanút keltőnek találta - értesült lapunk. Úgy tudjuk, hogy Trócsányi Lászlóé nincs közöttük. Meg nem erősített információink szerint ugyanakkor a volt igazságügyi miniszter nem vette simán az első akadályt, mert a nyilatkozatának elfogadásáról szóló döntést a testület következő ülésére, szeptember 25-re halasztották.

Ajánlat

Karácsony menekülése.

Úgy tűnik, Karácsony Gergely kampánytaktikát váltott a szerdai bohócplakátos, zenés incidens után – írja a Hirado.hu.

„Csütörtöki sajtótájékoztatójára már a szokásoktól eltérően meghívó sem érkezett. Annak ellenére, hogy a főpolgármester-jelölt szerepléseiről eddig szinte minden alkalommal tájékoztatták a szerkesztőségeket. Az esemény a távirati iroda ajánlatai között sem szerepelt és az újságíróknak szóló hivatalos programlistában sem lehetett megtalálni. Saját közösségi oldalára viszont feltöltött egy videót az akcióról. Ezen az látszik, hogy az átlagosnál jóval kevesebb újságíró lehetett jelen: a felvételen Karácsony Gergely mindössze az RTL Klub riporteréhez és egy másik, szivacs nélküli mikrofont tartó újságíróhoz beszélt.”

Csak szűk körben tartott sajtótájékoztatót Karácsony Gergely

Úgy tűnik, Karácsony Gergely kampánytaktikát váltott. Szerdán szinte a teljes hazai sajtó szeme láttára szakadt félbe a baloldali főpolgármester-jelölt sajtótájékoztatója, amikor egy bohócplakátos teherautó hangszóróiból megszólalt a cirkuszokból jól ismert zene. Csütörtökön Karácsony Gergely már szűk körű tájékoztatót tartott, ezúttal bohócplakát és zene nélkül - közölte az M1 Híradója.

Buzdítás

A vízválság megelőzése.

A 2013-as és 2016-os rendezvények sikerére építve a magyar kormány október 15-én ismét megrendezi az év legfontosabb hazai diplomáciai eseményét, a Budapesti Víz Világtalálkozót – számol be róla a Magyar Hírlap Online.

„A háromnapos konferencia kiemelt témája a globális vízválság megelőzése. A 'Megelőzni a vízválságot' szlogen mutatja, az esemény célja nemcsak a figyelemfelkeltés, hanem a cselekvésre való buzdítás is. A rendezvény programja többek között olyan kiemelt témákra fókuszál, mint a víz értéke, a vízkészletekre nehezedő nyomás és a tömeges migráció közötti összefüggések, illetve a tudomány, valamint a technológia szerepe a közelgő vízválság elkerülésében. Idén még nagyobb hangsúlyt kap a konferencia részeként megrendezett vízipari szakkiállítás, melyet 'Digitális és Természetközeli Fenntartható Megoldások' címmel szerveznek meg.”

Egy hónap múlva kezdődik a Budapesti Víz Világtalálkozó

A háromnapos konferencia kiemelt témája a globális vízválság megelőzése. A „Megelőzni a vízválságot" szlogen mutatja, az esemény célja nemcsak a figyelemfelkeltés, hanem a cselekvésre való buzdítás is. A rendezvény programja többek között olyan kiemelt témákra fókuszál, mint a víz értéke, a vízkészletekre nehezedő nyomás és a tömeges migráció közötti összefüggések, illetve a tudomány, valamint a technológia szerepe a közelgő vízválság elkerülésében.

Iksz

A Ferencváros hősiessége.

A csoport legerősebb csapata ellen, idegenben kezdett döntetlennel az FTC a labdarúgó Európa-liga csoportkörében – tudósít az Origo.hu.

„Hősies küzdelemben bravúros döntetlennel kezdett a Fradi az Európa-liga csoportkörében, idegenben a legerősebb ellenfél, az Espanyol ellen. A Fradi az első félidőben egyértelműen jobban játszott, vezetést is szerzett, sőt még a második félidőben is volt egy óriási magyar kapufa. A végén egyre többet támadtak a spanyolok, de a ferencvárosiak hősies küzdelemben megőrizték a döntetlent.”

Döntetlennel kezdett a Fradi idegenben a csoport legerősebb csapata ellen

Hősies küzdelemben bravúros döntetlennel kezdett a Fradi az Európa-liga csoportkörében, idegenben a legerősebb ellenfél, az Espanyol ellen. A Fradi az első félidőben egyértelműen jobban játszott, vezetést is szerzett, sőt még a második félidőben is volt egy óriási magyar kapufa. A végén egyre többet támadtak a spanyolok, de a ferencvárosiak hősies küzdelemben megőrizték a döntetlent.

Energia

Papp Annamária fitt kismamasága.

Terhesen is tornázik a Jóban Rosszban sztárja. Már csak néhány hét, aztán megszületik Papp Annamária (33) kisfia – derül ki a Blikk Online cikkéből.

„A Super TV2-n futó Jóban Rosszban Krasznai Ági nővérét alakító színésznő a várandóssága alatt sem hagyta el magát, folyamatosan mozgott: Czanik Balázs capoeira aerobik óráit látogatta sokáig. Mint mondja, terhességének nem volt egyetlen kellemetlen szakasza sem. – Úgy érzem, szerencsés vagyok, nem voltak rosszulléteim, nem éreztem fáradtnak magam – magyarázta Annamária. – A mozgás mindig is fontos volt számomra, a várandósság alatt pedig nem az hajtott, hogy fitt kismama legyek, hanem az, hogy a színházi szerepeimben és a Jóban Rosszban sorozatban is ugyanolyan energikus tudjak lenni, mint korábban, és ezt az energiát ne csokiból, hanem mozgásból nyerjem.”

„Nem az hajtott, hogy fitt kismama legyek" - Terhesen is tornázik a Jóban Rosszban sztárja

A Super TV2-n futó Jóban Rosszban Krasznai Ági nővérét alakító színésznő a várandóssága alatt sem hagyta el magát, folyamatosan mozgott: Czanik Balázs capoeira aerobik óráit látogatta sokáig. Mint mondja, terhességének nem volt egyetlen kellemetlen szakasza sem. - Úgy érzem, szerencsés vagyok, nem voltak rosszulléteim, nem éreztem fáradtnak magam - magyarázta Annamária.

Címkék: Aktuális, lapszemle
https://aktualis.blogstar.hu/./pages/aktualis/contents/blog/83784/pics/lead_800x600.jpg
Aktuális,lapszemle
 

Hozzászólások

Hasonló bejegyzések a témában

Blogstar kávéház

2020.01.24. 04:25
A Soros-hálózat tetten ért manipulációja, az Európai Néppárt liberális fordulata, a V4-ek jobboldalisága, a stressz felfoghatatlan rombolása és Rubint Réka drámai menekülése pénteki online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2020.01.23. 03:00
A BKV elkendőzött trükközése, a néppárti bölcsek salamoni döntése, Karácsony karácsonyi magyarázkodása, az influenza támadása és Tatár Csilla szexi kötődése csütörtöki online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2020.01.22. 04:15
Orbán Viktor kártyabarátsága, Karácsony Gergely méhhorrorja, Brüsszel magyarországi tényfeltárása, a liberálisok felmelegített házassága és Péter Szabó Szilvia lábadozása szerdai online lapszemlénkben.

Megjelent a kormányhatározat a börtönkártérítések felfüggesztéséről

2020.01.21. 12:55
Azonnali hatállyal felfüggeszti a kormány a börtönkártérítések kifizetését, az Igazságügyi Minisztérium pedig felülvizsgálja a …

A tartós, sűrű köd miatt adtak ki riasztást

2020.01.21. 10:10
Vas megye kivételével az egész országra elsőfokú figyelmeztetést adott ki az Országos Meteorológiai Szolgálat keddre.

Leégett egy kínai cég munkásszállója Szibériában, többen meghaltak

2020.01.21. 08:50
Leégett egy munkásszállónak használt faépület a nyugat-szibériai Tomszk megyében, a tűznek tizenegy halálos áldozata van.

Blogstar kávéház

2020.01.20. 22:50
Macronék rémisztő migránsinváziója, a balliberális propagandamédia hallgatása, a néppárti bölcsek összhangja, a Fidesz ingadozása, Curtis és Majka lazítása online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2020.01.20. 03:20
A Fidesz hatalmas győzelme, a kapcsolati erőszak elharapózása, a polgárőrök modern hazafisága, a királyi család krízise és Eva Longoria dekoratív dekoltázsa hétfői online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2020.01.18. 21:45
A néppárti bölcsek ingadozása, a Momentum kommunistásodása, Magyar György titokzatos börtönbiznisze, a családtámogatási rendszer bővülése és Horváth Tamás lebegős szelfije online lapszemlénkben.

Holtestet találtak egy kiégett kazánházban Makón

2020.01.18. 20:50
Egy férfi holttestét találták meg egy kiégett kazánházban a tűzoltók szombaton Makón – tájékoztatta a Csongrád Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-t.

Ezeket a cikkeket olvastad már?