Blogolj!

Blogstar kávéház

Garancia

Karácsony gyávasága.

Karácsony Gergely most épp attól ijedt meg, hogy az MTVA előcsarnokában a másik két ellenzéki jelölttel is összefuthatott volna – számol be róla az Origo.hu.

„Az ellenzék városvezető-jelöltje nem csak televíziós szereplését utasította vissza az utolsó pillanatban. Nem jelent meg a Kossuth Rádióban sem. Berki Krisztián rádiós és televíziós interjújában is azt mondta: Karácsony Gergely úgy akarja vezetni Budapestet, hogy még ahhoz sem volt elég bátor, hogy szembenézzen velük. Berki Krisztián szerint Karácsony Gergely akkor lenne hajlandó interjút adni, ha garanciát kap arra, hogy senki nem lesz a stúdióban.”

Karácsony Gergely megijedt, hogy összefut az ellenzéki jelöltekkel

Ígérete ellenére nem jelent meg az M1 reggeli műsorában Karácsony Gergely. A döntés több szempontból is érdekes. Az alkalmatlan zuglói polgármester ugyan elfogadta a meghívást, de mikor megtudta, hogy a műsorban szerepelni fog Berki Krisztián és Puzsér Róbert is, lemondta azt. A döntés érthetetlen, hiszen nem közös műsoridőt kaptak a politikusok.

Készültség

Trump lopakodó háborúja.

Pengeélen a háború: a Pentagon már kész alternatívákat terjeszthet Trump elé. A nyílt fegyveres konfliktus kockázatát hordozó légicsapásoktól a készültség egyszerű növeléséig több döntési lehetőség vár az amerikai elnökre Irán ügyében – összegez a Népszava Online.

„Trump – aki elnökként az amerikai fegyveres erők 'főparancsnoka', vagyis a legfelső katonai utasítások kiadója is – választhatja azt a lehetőséget, hogy a katonák által elé tett iráni potenciális célpontlistáról kiválaszt többet vagy kevesebbet, és azokra rakétacsapást mérnek a levegőből. Dönthet úgy, hogy mellőzzék a fizikai rombolást, és ehelyett intézzenek kibernetikai rohamot az iráni állami infrastruktúra ellen, de juthat arra a következtetésre is, hogy elég lesz, ha megerősítik a szaúdiak védelmi kapacitását az ország északi, keleti részén, amelyet a támadás érintett. Szintén szóba jöhet az Irán elleni amerikai szankciók még drákóibb elemeinek a bevezetése, illetve újabb nemzetközi politikai és gazdasági lépések kezdeményezése Teherán ellen, a perzsa állam lehetőség szerinti teljes nemzetközi elszigetelésére irányuló törekvés. Ennek jegyében Donald Trump már tegnap újabb, ezúttal a perzsa állam bankját sújtó szankciókat jelentett be.”

Pengeélen a háború: a Pentagon már kész alternatívákat terjeszthet Trump elé

A nyílt fegyveres konfliktus kockázatát hordozó légicsapásoktól a készültség egyszerű növeléséig több döntési lehetőség vár Donald Trumpra Irán ügyében. Péntekre tűzték ki az első olyan fehér házi nemzetbiztonsági tanácsülést, amelyen a Pentagon már kész alternatívákat terjeszthet az elnök elé, milyen választ adjon az Egyesült Államok az előző hét végén szaúdi olajipari létesítményeket ért rakéta- és dróntámadásokra.

Tagadás

Az olasz elit köpönyegforgatása.

A csökkenő népszerűségű baloldalt bírálta tegnap Rómában Matteo Salvini volt belügyminiszter. Az Atreju nevű jobboldali rendezvényen ma Orbán Viktor kormányfő is felszólal – tudósít a Magyar Hírlap Online.

„Salvini tegnap keményen bírálta a baloldali kormányt tegnap a pártjával szövetséges Olasz Testvérek (FdI) Atreju című hagyományos római rendezvényén, amely nevét Michael Ende A végtelen történet regényének egyik szereplőjéről kapta. A volt belügyminiszter úgy fogalmazott, sose látott még akkora köpönyegforgatót, mint a régi-új miniszterelnök, Giuseppe Conte. Salvini szerint hatvanmillió embertől vették el a választás jogát, amikor Sergio Mattarella baloldali államfő a Liga-M5S-koalíció összeomlásakor nem írta ki az előrehozott választásokat, az ötcsillagosok pedig összeálltak a PD-vel. Hangsúlyozta, a következő hónapokban azonban harmincmillióan mondhatják el a véleményüket és szabadulhatnak meg a baloldaltól.”

Jobboldali csúcs Rómában

Továbbra is a Matteo Salvini vezette Liga (Lega) a legnépszerűbb párt Olaszországban a friss felmérések szerint: a Demopolis 33, a Termometro Politico pedig 36,1 százalékra mérte a bevándorlásellenes pártot. A kormánypártok ezzel szemben jelentősen le vannak maradva. Az Öt Csillag Mozgalom (M5S) 18,5-20,5 százalékon, a Demokrata Párt (PD) pedig 19,4-19,5 százalékon áll.

Porzsák

A Föld mesterséges hűtése.

Gigantikus porfelhővel lehetne a napsugarak útjába állni, hogy a Föld klímája lehűljön, véli egy nemzetközi kutatócsoport – írja a Hirado.hu.

„Több mint egy évtizede keresik a tudósok a Föld hűtésének mesterséges módszereit a klímakatasztrófa elkerülésére. Most annak a lehetőségét vizsgálják, hogyan lehetne a műholdakhoz hasonlóan aszteroidákat Föld körüli pályára állítani, hogy por kibocsátásával folyamatosan szűrjék a napfényt. 'Mintha a szoba közepén állna az ember és egy porzsák tartalmát rázná ki, csak sokkal nagyobb léptékben' – idézte Schmitz szavait a Lundi Egyetem közleménye.”

Gigantikus porfelhővel lehetne hűteni a Föld klímáját

Gigantikus porfelhővel lehetne a napsugarak útjába állni, hogy a Föld klímája lehűljön - véli egy nemzetközi kutatócsoport. A Földön 470 millió éve jégkorszak köszöntött be, miután egy aszteroida, vagyis kisbolygó felrobbanása óriási porfelhőt teremtett, ami a napsütés útjába állt. A tudósok most azt vizsgálják, hogyan állíthatna elő az ember valami hasonlót, hogy lehűtse a bolygó éghajlatát.

Sztármami

Mádai Vivien pizsamás szexizése.

Nincs annál szexibb, mint amikor Mádai Vivi egy szál melltartóban és pizsiben ül az ágyában – állítja a Blikk Online.

„Mádai Vivien az Instagram-oldalára töltötte fel azt a képet, amelyen egy szál melltartóban és pizsamában üdvözli a kamerát. A műsorvezetőnő brutális formában van. Nem is értjük, hogy szülése után hogy volt képes ennyire tökéletes alakot varázsolni magának, vékonyabb, mint valaha! A csodaszép fotóit öröm nézni, a sztármami nem tud hibázni a képek terén!”

Nincs annál szexibb, mint amikor Mádai Vivi egy szál melltartóban és pizsiben ül az ágyában

A műsorvezetőnő brutális formában van. Nem is értjük, hogy szülése után hogy volt képes ennyire tökéletes alakot varázsolni magának, vékonyabb, mint valaha! A csodaszép fotóit öröm nézni, a sztármami nem tud hibázni a képek terén!

Címkék: Aktuális, lapszemle
https://aktualis.blogstar.hu/./pages/aktualis/contents/blog/83816/pics/lead_800x600.gif
Aktuális,lapszemle
 

Hozzászólások

Hasonló bejegyzések a témában

Blogstar kávéház

2020.01.23. 03:00
A BKV elkendőzött trükközése, a néppárti bölcsek salamoni döntése, Karácsony karácsonyi magyarázkodása, az influenza támadása és Tatár Csilla szexi kötődése csütörtöki online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2020.01.22. 04:15
Orbán Viktor kártyabarátsága, Karácsony Gergely méhhorrorja, Brüsszel magyarországi tényfeltárása, a liberálisok felmelegített házassága és Péter Szabó Szilvia lábadozása szerdai online lapszemlénkben.

Megjelent a kormányhatározat a börtönkártérítések felfüggesztéséről

2020.01.21. 12:55
Azonnali hatállyal felfüggeszti a kormány a börtönkártérítések kifizetését, az Igazságügyi Minisztérium pedig felülvizsgálja a …

A tartós, sűrű köd miatt adtak ki riasztást

2020.01.21. 10:10
Vas megye kivételével az egész országra elsőfokú figyelmeztetést adott ki az Országos Meteorológiai Szolgálat keddre.

Leégett egy kínai cég munkásszállója Szibériában, többen meghaltak

2020.01.21. 08:50
Leégett egy munkásszállónak használt faépület a nyugat-szibériai Tomszk megyében, a tűznek tizenegy halálos áldozata van.

Blogstar kávéház

2020.01.20. 22:50
Macronék rémisztő migránsinváziója, a balliberális propagandamédia hallgatása, a néppárti bölcsek összhangja, a Fidesz ingadozása, Curtis és Majka lazítása online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2020.01.20. 03:20
A Fidesz hatalmas győzelme, a kapcsolati erőszak elharapózása, a polgárőrök modern hazafisága, a királyi család krízise és Eva Longoria dekoratív dekoltázsa hétfői online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2020.01.18. 21:45
A néppárti bölcsek ingadozása, a Momentum kommunistásodása, Magyar György titokzatos börtönbiznisze, a családtámogatási rendszer bővülése és Horváth Tamás lebegős szelfije online lapszemlénkben.

Holtestet találtak egy kiégett kazánházban Makón

2020.01.18. 20:50
Egy férfi holttestét találták meg egy kiégett kazánházban a tűzoltók szombaton Makón – tájékoztatta a Csongrád Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-t.

Továbbra is marad a szmogriadó Budapesten

2020.01.18. 13:10
Bár megvan a maga romantikája a napok óta tartó ködös időnek, tudni kell, hogy ezt nem csupán a köd, hanem a szmog is okozza, így a szmogriadó továbbra is fennáll.

Ezeket a cikkeket olvastad már?