Blogolj!

Blogstar kávéház

Veszély

Karácsony kínos mosakodása.

Összevissza beszélve, kínosan magyarázkodott a teljesen megzavarodott Karácsony Gergely az őszödi beszéde után az ATV-ben – írja az Origo.hu.

„A beszélgetés legérdekesebb pillanatai azok voltak, amikor Karácsony életszerűtlen módon ragaszkodott ahhoz, hogy nem emlékszik, hol és mikor beszélt a korrupt szocialistákról és Tóth Csabáról. Ha ez igaz lenne, az azt jelentené, hogy nagyon súlyos mentális problémái vannak, de mi ezt nem állítjuk róla. Feltehetően arról van szó, hogy Karácsony számára nem csak az elhangzottak jelentenek veszélyt, hanem az is, hogy kiderül, ezek a mondatok hol és mikor hangzottak el. Az is valószínűnek tűnik, hogy Karácsony tudja, mondhatott más kínos dolgokat is ebben a beszélgetésben.”

Kínosan magyarázkodott Karácsony Gergely az őszödi beszéde miatt

Az ATV Egyenes Beszéd című műsorában zavaros magyarázkodásba kezdett a ma nyilvánosságra került őszödi beszédével kapcsolatban a láthatóan megrendült Karácsony Gergely. Mint ismert, a felvételen többek között a zuglói szocialisták korrupciójáról beszélt, és felemlegette, hogy Tóth Csaba XIV. kerületi MSZP-s politikus megfenyegette a családját.

Fenntartás

Trócsányi László elhasalása.

Megbukott az Európai Parlament jogi bizottsága előtt: a volt miniszter a bővítési és szomszédságpolitikai biztosi poszt várományosának pénzügyi érdekeltségeit vizsgálták és összeférhetetlenséget találtak – fogalmaz a Népszava Online.

„Az ilyen esetekben követett eljárásnak megfelelően a JURI úgy döntött, hogy levelet ír Ursula von der Leyen bizottsági elnöknek, amelyben összegzi a fenntartásait. Ezt követően von der Leyen határoz arról, hogy ragaszkodik-e Trócsányi László személyéhez, vagy új jelöltre kér javaslatot Orbán Viktor miniszterelnöktől. Egyelőre nem tudni pontosan, hogy milyen érvek és ellenérvek hangzottak el az EP jogi bizottságának zárt ülésén. A JURI korábbi ülésein a képviselők a Tócsányi által alapított jogi irodához fűződő kapcsolatát firtatták.”

Trócsányi megbukott az Európai Parlament jogi bizottsága előtt

A volt minisztere, a bővítési és szomszédságpolitikai biztosi poszt várományosának pénzügyi érdekeltségeit vizsgálták és összeférhetetlenséget találtak. Trócsányi László magyar biztosjelölt elbukott az első vizsgán: az Európai Parlament jogi bizottsága (JURI) nem hagyta jóvá a pénzügyi érdekeltségeiről szóló nyilatkozatát.

Rettegés

A de-generáció ámokfutása.

No, akkor most álljon meg a menet! Nyilvánosságra került, hogy a Szabolcs megyei Kemecsén egy tizennégy éves diák szándékosan eltörte egy tanárnő sípcsontját – mutatja be a Magyar Hírlap Online.

„A pályakezdő martalóc most is az intézmény tanulója, az ügyészség felfüggesztett börtönt indítványoz, a tanárnő elmenekült az iskolából. Eközben ugyebár nekünk van egy mocskos szájú Blankánk, aki DK-s rendezvényeken szónokol, és a világnak egy Asperger-szindrómás Greta Thunbergje, aki mind a tizenhat évének tapasztalatával osztja az észt. A honi és globális liberálisok pedig térdre borulnak. Nincs ebben semmi különös. Nyilván sokan emlékeznek még az egykori SZDSZ-es oktatáspolitikusok terveire, mely szerint meg kellene szüntetni a történelem érettségit, és a tanuló nyugodtan kisétálhat az óráról, ha unja azt. Mert a világ szabadelvűi rettegnek mindentől, ami rend, ami tekintély, ami hagyomány.”

De-generáció

A pályakezdő martalóc most is az intézmény tanulója, az ügyészség felfüggesztett börtönt indítványoz, a tanárnő elmenekült az iskolából. Eközben ugyebár nekünk van egy mocskos szájú Blankánk, aki DK-s rendezvényeken szónokol, és a világnak egy Asperger-szindrómás Greta Thunbergje, aki mind a tizenhat évének tapasztalatával osztja az észt. A honi és globális liberálisok pedig térdre borulnak.

Szolgálat

Európa építőmesterének hagyatéka.

Jacques Chirac korábbi francia államfő halála kapcsán Orbán Viktor miniszterelnök – a magyar emberek nevében – levélben fejezte ki együttérzését Emmanuel Macron köztársasági elnöknek és a francia nemzetnek – számol be róla a Hirado.hu.

„Megtiszteltetés és egyben ösztönzés is volt számomra, hogy Európa egyik nagy építőmesterével egy időben, egyszerre szolgáltuk hazánkat. Meggyőződésem, hogy politikai hagyatéka nem csupán nemzedékem vezető politikusait inspirálja, de az elkövetkező generációk számára is követendő útmutatást jelent – fogalmazott részvétlevelében Orbán Viktor.”

Orbán Viktor: Jacques Chirac politikai hagyatéka a következő generációk számára is útmutatás

Jacques Chirac korábbi francia államfő halála kapcsán Orbán Viktor miniszterelnök - a magyar emberek nevében - levélben fejezte ki együttérzését Emmanuel Macron köztársasági elnöknek és a francia nemzetnek - tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a kormányfő sajtófőnöke csütörtök délután. „Mély ...

Apácazárda

Vasvári Vivi romantikus randizása.

A Feleségek luxuskivitelben sztárja egy évvel az esküvője után nem sokkal, éppen egy hónapja bejelentette, hogy elválik kisfia édesapjától, Fecsótól. Azóta a roppant csinos Vivit folyamatosan ostromolják az udvarlók, s most elárulta, hogy már randizni is elment – így a Blokk Online.

„Nem zárkóztam a négy fal közé, nem is vonultam apácazárdába. Egy hónapja élünk külön Fecsóval, és bár nem vagyok az a típus, aki rögtön más férfival bújik egy ágyba, most már randizom. Nem szeretnék egyelőre többet mondani, de van valaki, akivel mostanában találkozgatunk, tőle kaptam a virágot is – mondta sejtelmesen Vivi.”

Egy hónappal a szakítás után Vasvári Vivi máris újra randizik

Vasvári Vivien a Blikk vendége volt, s szerkesztőségünkben kendőzetlen őszinteséggel válaszolt Sztárchatünkön az olvasók kérdéseire. A Feleségek luxuskivitelben sztárja egy évvel az esküvője után nem sokkal, éppen egy hónapja bejelentette, hogy elválik kisfia édesapjától, Fecsótól. Azóta a roppant csinos Vivit folyamatosan ostromolják az udvarlók, s most elárulta, hogy már randizni is elment.

Címkék: Aktuális, lapszemle
https://aktualis.blogstar.hu/./pages/aktualis/contents/blog/83995/pics/lead_800x600.jpg
Aktuális,lapszemle
 

Hozzászólások

Hasonló bejegyzések a témában

Koronavírus: A Budapest Airport felkészült a rendkívüli hatósági intézkedésekre

2020.01.28. 20:00
A Budapest Airport felkészült arra, ha a magyar hatóságok rendkívüli intézkedéseket vezetnek be a Liszt Ferenc-repülőtéren - …

Rendkívüli sajtótájékoztatót tartott a Belügyminisztérium

2020.01.28. 12:40
A röszkei események után a Belügyminisztériumban összeült a Migrációs Munkacsoport koordinációs ülése, amelyen részt vett Orbán Viktor miniszterelnök is.

Szakértő: A migránsok tudják, hogy egyedül nincs esélyük átjutni a határon

2020.01.28. 10:40
Deák Dániel, a XXI. Század Intézet vezető elemzője szerint a migránsok tisztában vannak azzal, hogy egyedül nincs esélyük átjutni a déli …

Megpróbálták áttörni a kerítést Röszkénél a migránsok - Figyelmeztető lövések adtak le

2020.01.28. 07:55
Csoportosan próbáltak meg áttörni a kerítésen illegális bevándorlók a déli határnál, Röszkénél. A …

Koronavírus - Száz fölé emelkedett a halottak száma Kínában

2020.01.28. 07:35
Az orvosok versenyt futnak az idővel: újabb 25 beteg vesztette életét Kínában hétfő estig koronavírus okozta tüdőgyulladás miatt, ezzel a ragály halottainak száma egy …

Blogstar kávéház

2020.01.28. 04:55
Varju László koncepciós rabosítása, a Jobbik szánalmas hallgatása, a balliberálisok hazaárulása, Botkáék korrupciója és Szabó Zsófi rejtélyes eltűnése keddi online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2020.01.27. 03:30
A Fidesz győri hasítása, Jakab Péter képmutatása, a balliberálisok börtönbiznisze, a cölibátus kettős mércéje és Iszak Eszti buja meztelenkedése hétfői online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2020.01.26. 05:20
A bürokráciai útvesztők gyermekáldozatai, Karácsony Gergely főkegyúri jogkörei, a Soros-hálózat globális mesterkedése, a Jobbik döbbenetes mélyrepülése és Szögeczki Ági oltári cukisága vasárnapi online lapszemlénkben.

Ónos eső teszi kellemetlenné a hétvégét

2020.01.25. 13:55
Több megyére is figyelmeztetést adott ki az Országos Meteorológiai Szolgálat.

Megint rossz a levegőminőség több nagyvárosban

2020.01.25. 12:25
A Nemzeti Népegészségügyi Központ tájékoztatása szerint sok hazai városban kifogásolt a levegőminőség a magas szállópor-tartalom miatt.

Ezeket a cikkeket olvastad már?