Blogolj!

Orbán: Trócsányi "bűne", hogy segített megvédeni az országot a migrációtól

Trócsányi László segített megvédeni Magyarországot a migrációtól, és most ezt "dörgölik az orra alá" - mondta Orbán Viktor miniszterelnök pénteken a Kossuth rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában, miután előző nap az Európai Parlament jogi bizottsága összeférhetetlenséget állapított meg Trócsányi László biztosi pozíciója, valamint a Nagy és Trócsányi ügyvédi iroda tevékenysége között.

A kormányfő úgy fogalmazott:

Trócsányi László korábbi igazságügyi miniszter nemzetközi tekintélyű jogtudós, tapasztalt diplomata, a legalkalmasabb ember arra, hogy az Európai Bizottság tagja legyen. Büszkék lehetünk Trócsányi Lászlóra, az eddigi életművére, a megírt könyveire és tudományos előadásaira is. Ám "van neki egy bűne", segített a kormánynak és személyesen nekem, megvédeni Magyarországot a migrációtól, az ő segítségével alkották meg a jogszabályokat ahhoz, hogy senki se érkezhessen okmányok nélkül, szabálytalanul az ország területére. "Ezt dörgölik most az orra alá", de nem szemből támadnak, hanem egy "sunyi oldalvágást" tettek, és nem a külügyi meg a szakmai bizottságban kaszálták őt el, hanem a jogi bizottságban szavaztak ellene, pártalapon" - közölte a kormányfő.

Majd azt is elmondta, csütörtökön beszélt Ursula von der Leyennel, az Európai Bizottság megválasztott elnökével, és abban maradt vele, hogy megvárják, amíg írásba adják a jogi bizottság véleményét, majd ismét konzultálnak.

"Van a zsebemben második, harmadik és negyedik megoldás" is - tette hozzá Orbán Viktor arra a kérdésre, hogy mit lehet tenni, gondolkodni kell-e egy újabb jelöltön.

1
https://aktualis.blogstar.hu/./pages/aktualis/contents/blog/84004/pics/lead_800x600.jpg
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
Hát, így van ez 2019-09-29 11:34:03
Időközben már az is kiderült, hogy ez az alattomos, aljas, gyurcsányné (furcsányné) külön, négyoldalas levélben kérte a - mocskosságban vele egy szellemi és erkölcsi szinten lévő - EU. bizottságot arra, hogy első körben meszeljék el a Trócsányit.
Piszkosságban az aberrált liberráltak tényleg verhetetlenek, hiszen a világon sehol nem "divat" az, hogy egy képviselő, a saját országa, illetve annak embere ellen forduljon !!!
Aki erre más országban kísérletet tenne, azt azonnal kivetné magából az adott társadalom, az biztos.
Mi továbbra is némán tűrjük ezeket a sorozatos álnokságokat, éppen ezért ezek a gyalázatos szörnyszülöttek ezt is megcsinálják, csakhogy valamiképp ártsanak az országnak, a magyar jobboldalnak.
Fel kéne már ébredni végre, bíróság elé vinni és elítélni ezeket a szemét hazaárulókat !!!!!!!!!!!
Nem szeretnék jósolni, de lehet, hogy a FIDESZ kormány egyszer ebbe a - valóban túlzott - lojalitásába fog belebukni !!!!!
Ne legyen igazam !!!
Válaszolok

Hasonló bejegyzések a témában

Kína idén kimarad a külföldi nyelvtanulási program célországai közül

2020.02.25. 10:30
Ebben a tanévben nem utaznak Kínába a nyelvtanuló diákok a koronavírus-járvány miatt - közölte Bartos Mónika, a külföldi nyelvi kurzusokért …

Blogstar kávéház

2020.02.25. 03:10
A Fidesz tetemes előnye, a pandémia előszele, a kommunizmus keresztény áldozatai, Köllő Babett szürreális galambfeje és Bordán Lili gólyahíre keddi online lapszemlénkben.

Fidesz: a Gyurcsány-párt ne riogasson a koronavírussal!

2020.02.24. 19:30
A nagyobbik kormánypárt ismét arra figyelmezteti a DK-t és elnökét, hogy a koronavírust ne használja hatalmi céljaihoz.

Koronavírussal fertőződött meg egy magyar

2020.02.24. 18:15
Koronavírussal fertőződött meg egy magyar Japánban – jelentette be a Külgazdasági és Külügyminisztérium tájékoztatásért és Magyarország nemzetközi megjelenítéséért felelős államtitkára …

Autó hajtott a tömegbe egy német farsangi karneválon

2020.02.24. 16:10
Többen megsérültek, amikor egy autó a tömegbe hajtott egy német kisváros, Volkmarsen farsangi karneválján - írja a helyi sajtó.

Új vezérigazgató a Veszprém EKF élén

2020.02.24. 14:45
Markovits Alíz fő célja, hogy 2023 sikeres és emlékezetes év legyen, amelynek hosszú távú hatása továbbgyűrűzik Veszprém és a Balaton régió fejlődésben.

Földrengés volt Szerencs közelében

2020.02.24. 13:25
Csak kisebb rengés rázta meg a földet Szerencs közelében, a lakosság nem is érzékelte.

Izsák Balázs: Székelyföld az egész magyarság támogatását megérdemli

2020.02.24. 07:00
A Székely Nemzeti Tanács a nemzeti régiók védelmét célzó európai polgári kezdeményezése olyan ügy, mely nem oszthatja meg a magyarságot, melyben …

A kommunizmus áldozataira emlékezik Magyarország

2020.02.24. 06:00
A rendezvénysorozat már hétfőn megkezdődik, a központi programokat kedden tartják.

Fölényes Fidesz-diadal született Harsányban

2020.02.24. 05:50
Közel 70 százalékot kapott a kormánypártok jelöltje a Borsod megyei településen, megsemmisítő vereséget szenvedett a rejtőzködő szivárványkoalíció.

Ezeket a cikkeket olvastad már?