Blogolj!

Orbán: Trócsányi "bűne", hogy segített megvédeni az országot a migrációtól

Trócsányi László segített megvédeni Magyarországot a migrációtól, és most ezt "dörgölik az orra alá" - mondta Orbán Viktor miniszterelnök pénteken a Kossuth rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában, miután előző nap az Európai Parlament jogi bizottsága összeférhetetlenséget állapított meg Trócsányi László biztosi pozíciója, valamint a Nagy és Trócsányi ügyvédi iroda tevékenysége között.

A kormányfő úgy fogalmazott:

Trócsányi László korábbi igazságügyi miniszter nemzetközi tekintélyű jogtudós, tapasztalt diplomata, a legalkalmasabb ember arra, hogy az Európai Bizottság tagja legyen. Büszkék lehetünk Trócsányi Lászlóra, az eddigi életművére, a megírt könyveire és tudományos előadásaira is. Ám "van neki egy bűne", segített a kormánynak és személyesen nekem, megvédeni Magyarországot a migrációtól, az ő segítségével alkották meg a jogszabályokat ahhoz, hogy senki se érkezhessen okmányok nélkül, szabálytalanul az ország területére. "Ezt dörgölik most az orra alá", de nem szemből támadnak, hanem egy "sunyi oldalvágást" tettek, és nem a külügyi meg a szakmai bizottságban kaszálták őt el, hanem a jogi bizottságban szavaztak ellene, pártalapon" - közölte a kormányfő.

Majd azt is elmondta, csütörtökön beszélt Ursula von der Leyennel, az Európai Bizottság megválasztott elnökével, és abban maradt vele, hogy megvárják, amíg írásba adják a jogi bizottság véleményét, majd ismét konzultálnak.

"Van a zsebemben második, harmadik és negyedik megoldás" is - tette hozzá Orbán Viktor arra a kérdésre, hogy mit lehet tenni, gondolkodni kell-e egy újabb jelöltön.

1
https://aktualis.blogstar.hu/./pages/aktualis/contents/blog/84004/pics/lead_800x600.jpg
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
Hát, így van ez 2019-09-29 11:34:03
Időközben már az is kiderült, hogy ez az alattomos, aljas, gyurcsányné (furcsányné) külön, négyoldalas levélben kérte a - mocskosságban vele egy szellemi és erkölcsi szinten lévő - EU. bizottságot arra, hogy első körben meszeljék el a Trócsányit.
Piszkosságban az aberrált liberráltak tényleg verhetetlenek, hiszen a világon sehol nem "divat" az, hogy egy képviselő, a saját országa, illetve annak embere ellen forduljon !!!
Aki erre más országban kísérletet tenne, azt azonnal kivetné magából az adott társadalom, az biztos.
Mi továbbra is némán tűrjük ezeket a sorozatos álnokságokat, éppen ezért ezek a gyalázatos szörnyszülöttek ezt is megcsinálják, csakhogy valamiképp ártsanak az országnak, a magyar jobboldalnak.
Fel kéne már ébredni végre, bíróság elé vinni és elítélni ezeket a szemét hazaárulókat !!!!!!!!!!!
Nem szeretnék jósolni, de lehet, hogy a FIDESZ kormány egyszer ebbe a - valóban túlzott - lojalitásába fog belebukni !!!!!
Ne legyen igazam !!!
Válaszolok

Hasonló bejegyzések a témában

Hasznos tippek, hogy elkerüljük a dugókat hétvégenként az M7-esen

2020.07.16. 13:25
Aki az utóbbi hetekben péntek délután vagy szombat délelőtt a Velencei tavat vagy a Balatont próbálta megközelíteni az M7-es autópályán, az tapasztalhatta, …

Elmaradnak a Szent István napi-rendezvények

2020.07.16. 10:25
Idén nem lesz tűzijáték augusztus 20-án Budapesten, elmarad a légi parádé és minden nagy tömeget vonzó rendezvény is - erről számolt be Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter a …

Szijjártó: A magyar vállalatoknak érdemes lesz megjelenniük Üzbegisztánban

2020.07.16. 09:45
Szijjártó Péter közösségi oldalán számolt be jelenleg zajló üzbegisztáni tárgyalásairól.

Nem feltétlenül jelent karantént a sárga és piros jelzés

2020.07.16. 09:00
Fontos módosítása jelent meg a Magyar Közlönyben a járványügyi készültségi időszak utazási korlátaira vonatkozó kormányrendeletnek.

16 fővel emelkedett a beazonosított fertőzöttek száma, nincs újabb elhunyt

2020.07.16. 08:45
16 újabb magyar állampolgárnál mutatták ki az új koronavírus-fertőzést (COVID-19), ezzel 4279 főre nőtt a hazánkban beazonosított …

Blogstar kávéház

2020.07.16. 05:20
Vona Gábor helyezkedése, a balliberális összefogás stupiditása, Európa migrációs felfrissítése, a koronavírus politikai kockázata és Kovács Patrícia mesés szexjelenete csütörtöki online lapszemlénkben.

Távozik a Volánbusz elnök-vezérigazgatója

2020.07.15. 14:25
Távozik a Volánbusz Zrt. éléről Dávid Ilona - olvasható a nemzeti vagyon kezeléséért felelős tárca nélküli miniszter közleményében.

Ősszel 491 helyszínen kezdhetik meg munkájukat az iskolaőrök

2020.07.15. 11:25
Az iskolaőrség külön rendészeti szervként, a rendőrség irányítása alatt jön létre. Feladatuk az intézmények belső rendjének fenntartása lesz.

5 fővel emelkedett a hazai koronavírus-fertőzöttek száma

2020.07.15. 08:55
5 újabb magyar állampolgárnál mutatták ki az új koronavírus-fertőzést (COVID-19), ezzel 4263 főre nőtt a hazánkban beazonosított fertőzöttek száma.

Éjféltől életbe léptek a beutazási korlátozások

2020.07.15. 07:25
Hatályba léptek a koronavírus külföldről történő behurcolásának veszélye miatt elrendelt beutazási korlátozások, szerdától zöld, sárga és vörös jelzésű országok is vannak …

Ezeket a cikkeket olvastad már?