Blogolj!

Blogstar kávéház

Narratíva

Karácsony tehetetlen alkalmatlansága.

A Fidesz eddig igyekezett elbagatellizálni a budapesti választást, de most maga a kormányfő adott súlyt annak azzal, hogy kihívóként azonosította Karácsonyt – vélik a Népszava Online-nak nyilatkozó elemzők.

„– Valóban ritkaság, hogy Orbán Viktor név szerint beszéljen egy ellenzéki politikusról, kivéve, ha nem Gyurcsány Ferenc az illető – mondta lapunknak Böcskei Balázs politikai elemző is. Az IDEA Intézet vezetője szerint az elsőre váratlannak tetsző lépést két dolog indokolhatja. Az egyik, hogy a helyhatósági választás, és azon belül a főpolgármester-választás eredményének nagy hatással lehet az Orbán-rezsim és az ellenzék jövőjére is. A másik ok, hogy az éppen az interjú előtti napon nyilvánosságra került felvétel olyan képet sugallhat Karácsony Gergelyről, amit a kormánypárti média már hónapok óta tudatosan sulykol a választókba: tehetetlen, alkalmatlan jelöltként igyekeznek beállítani. – A hangfelvétel kapóra jött Orbán Viktornak, nem neki magának kellett szóba hoznia a témát, úgy is mondhatjuk, lábra jött neki és a kormányzati politikai narratívájának – mondta Böcskei Balázs.”

Orbán is beszállt a budapesti kampányba

A Fidesz eddig igyekezett elbagatellizálni a budapesti választást, de most maga a kormányfő adott súlyt annak azzal, hogy kihívóként azonosította Karácsonyt - vélik elemzők. - Nekem volt kihívóm a baloldal főpolgármester-jelöltje, Karácsony úr, volt kormányfőjelölt is. Most látom ezt a hangfelvételt, hát csetlik-botlik, lassan megsajnálom, olyan lehetetlen helyzetekbe sodorja magát - fogalmazott Orbán Viktor kormányfő a közrádiónak tett szokásos rádiónyilatkozatában.

Program

Az ellenzék hazug hangoskodása.

A helyi ellenzék az összetartó közösségeket próbálja gyűlöletkeltéssel szétverni magasabb szintről érkező utasításra – állítja Sára Botond VIII. kerületi polgármester a Magyar Hírlap Online-nak adott interjújában.

„A következő a helyzet: elindul a jelenlegi polgármester, akinek van programja, az eddigi munkának pedig kézzel fogható, látható eredménye. Tíz józsefvárosiból egyébként kilenc azt mondja, a VIII. kerület soha ilyen dinamikusan nem fejlődött, mint az elmúlt szűk évtizedben. Az is fontos, hogy míg 2010-ben az emberek inkább elköltözni akartak innen, ma egyre többen vásárolnak a kerületben ingatlant mind befektetési, mind lakhatási céllal. Ezeket azért lehet eredménynek nevezni. Velem szemben pedig a kihívóm, azaz Pikó András mögé beáll minden ellenzéki párt, ám a jelöltet itt nem ismerik, és programot sem nagyon tud felmutatni. Így nem tud mást csinálni, hangoskodnia kell, hogy felhívja magára a figyelmet. Ennek része, hogy hazudozik rólam és a kerületről, olyan ügyekkel jön elő, amilyenekbe annak idején az ellenzék belebukott, és most rajtunk kérik számon.”

„Hazugságokat szajkóz az ellenzék, mert eredményt nem tud felmutatni"

Szűk két héttel ezelőtt házkutatást tartott a rendőrség Pikó András józsefvárosi ellenzéki polgármesterjelölt kampányközpontjában személyes adattal való visszaélés miatt. Utóbbi és választás rendje elleni bűncselekmény gyanúja miatt a Magyar Nemzet cikke nyomán indult nyomozás. Mit tud az ügyről? - Nyilvánosságra került egy fotó. Önmagában, ami ezen szerepel már gyanút vet fel, vagyis a hivatalos ajánlóívek feldolgozása.

Konfliktus

Soros álciviljeinek hallgatása.

Soros álciviljei hallgatásba és tétlenségbe menekülnek Karácsony őszödi beszédével kapcsolatban – így az Origo.hu.

„A kiszivárgott felvételen többek között nyíltan beszél a zuglói MSZP lopásairól, kritizálja ellenzéki szövetségeseit és a családját ért fenyegetésekre is utal a teljesen alkalmatlan polgármester. A Transparency International kérdésünkre azt közölte, hogy nem tesznek feljelentést a kiszivárgott anyaggal kapcsolatban, mert szerintük nem hangzott el konkrét jogsértésre való utalás. A TASZ úgy vélekedik az ügyről, hogy itt csupán két politikus konfliktusáról van szó.”

Soros álciviljei hallgatnak Karácsony őszödi beszédével kapcsolatban

Sem a Transparency International, sem a K-Monitor, sem az Amnesty International, sem a Társaság a Szabadságjogokért nevezetű szervezet nem adott ki felháborodott és számonkérő közleményt azzal kapcsolatban, hogy a Karácsony Gergelyről kiszivárgott felvétel szerint súlyos törvénysértések gyanúja merülhetett fel Zuglóban.

Ajánlás

Trócsányi megbuktatásának buktatói.

Politikai támadás zajlik Trócsányi László biztosi jelölése ellen – elemez a Hirado.hu.

„Boros Bánk Levente szerint ez azt jelenti, hogy a Magyarország-ellenesek mindenre felkészültek, és bármibe belekötnek, ha hazánkról van szó. Azzal azonban nem számolnak, hogyha valóban sikerül megbuktatni Trócsányi László biztosi jelöltségét, előfordulhat, hogy egy sokkal határozottabb és markánsabb politikust kapnak ajánlásként, aki már kevésbé lehet diplomata, mint a teljes mértékben européer Trócsányi – jegyezte meg.”

Politikai támadás zajlik Trócsányi László biztosi jelölése ellen

Trócsányi László „bűne", hogy segített megvédeni az országot a migrációtól és most ezt dörgölik az orra alá - jelentette ki Orbán Viktor miniszterelnök a Kossuth Rádióban. Arra reagált, hogy csütörtökön az Európai Parlament jogi bizottsága összeférhetetlenséget állapított meg Trócsányi biztosi pozíciója, valamint a Nagy és Trócsányi Ügyvédi Iroda tevékenysége között.

Áradat

Hargitai Bea szexi pózolása.

Hargitai Bea brutál szexi fotót rakott ki az Instagramra, ahogy egy mélyen dekoltált fürdőruhában pózol – mutatja be a Blikk Online.

„A modell több fürdőruhás képet is felrakott a közösségi oldalára, nyilván nehezen tudta eldönteni, melyik sikerült a legtökéletesebben. A képáradat egyáltalán nem zavarta a rajongóit, hiszen az összes fotón eszméletlenül dögösen néz ki!”

Hűha, Hargitai Bea kipakolta a melleit! - szexis fotó

A modell több fürdőruhás képet is felrakott a közösségi oldalára, nyilván nehezen tudta eldönteni, melyik sikerült a legtökéletesebben. A képáradat egyáltalán nem zavarta a rajongóit, hiszen az összes fotón eszméletlenül dögösen néz ki!

Címkék: Aktuális, lapszemle
1
https://aktualis.blogstar.hu/./pages/aktualis/contents/blog/84022/pics/lead_800x600.gif
Aktuális,lapszemle
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
Pitrikné Széll Ágnes
Pitrikné Széll Ágnes 2019-10-14 00:04:03
A nevem Pitrikné Széll Ágnes, forma, Budapest, Magyarország 12 éves házasság után én és a férjem egy vagy több veszekedésben voltak, amíg végül elhagyott engem, és Kaliforniába költözött, hogy egy másik nővel legyenek. Úgy éreztem, hogy véget ért az életem, és a gyerekeim azt hitték, hogy soha többé nem fogják látni apájukat. Csak a gyerekekkel próbáltam erős lenni, de nem tudtam ellenőrizni azokat a fájdalmakat, amelyek gyötörték a szívemet, a szívem fájdalommal és fájdalommal tele volt, mert igazán szerelmes voltam a férjembe. Minden nap és éjjel gondolok rá, és mindig azt akarom, hogy visszajöjjön hozzám. Nagyon ideges vagyok, és segítségre van szükségem, tehát online kerestem segítséget, és találkoztam egy weboldalon, amely azt sugallta, hogy Dr. Osagiede segíthet az ex gyors visszatérésében. . Szóval úgy éreztem, meg kell próbálnom őt. Felvettem a kapcsolatot velem, és ő mondta nekem, mit tegyek, és megtettem, aztán szerelem varázslatot tett nekem. 48 órával később a férjem tényleg felhívott és azt mondta, hogy annyira hiányzik tőlem és a gyerekektől, olyan elképesztő !! Szóval így jött vissza ugyanazon a napon, sok szeretettel és örömmel, és elnézést kért a hibáért, valamint a fájdalomért, amelyet nekem és a gyerekeknek okozott. Ettől a naptól kezdve a házasságunk erősebb volt, mint korábban, Dr. Osagiede köszönhetően. annyira hatalmas, és úgy döntöttem, hogy megosztom a történetemet az interneten, hogy Dr. Osagiede valódi és hatalmas varázsló-bíró, aki mindig imádkozni fogok, hogy hosszú ideig éljek, hogy segítsen gyermekeinek a baj idején, ha itt vagy, és szüksége van az Ex-re vissza, vagy a férjed egy másik nőhez költözött, ne sírj tovább, vegye fel a kapcsolatot ezzel a hatalmas varázslógombával. Itt található a kapcsolattartó e-mail címe: doctorosagiede75@gmail.com vagy a whatsapp a +2349014523836 telefonszámon.
vagy viber +2349014523836
Válaszolok

Hasonló bejegyzések a témában

Blogstar kávéház

2020.01.24. 04:25
A Soros-hálózat tetten ért manipulációja, az Európai Néppárt liberális fordulata, a V4-ek jobboldalisága, a stressz felfoghatatlan rombolása és Rubint Réka drámai menekülése pénteki online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2020.01.23. 03:00
A BKV elkendőzött trükközése, a néppárti bölcsek salamoni döntése, Karácsony karácsonyi magyarázkodása, az influenza támadása és Tatár Csilla szexi kötődése csütörtöki online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2020.01.22. 04:15
Orbán Viktor kártyabarátsága, Karácsony Gergely méhhorrorja, Brüsszel magyarországi tényfeltárása, a liberálisok felmelegített házassága és Péter Szabó Szilvia lábadozása szerdai online lapszemlénkben.

Megjelent a kormányhatározat a börtönkártérítések felfüggesztéséről

2020.01.21. 12:55
Azonnali hatállyal felfüggeszti a kormány a börtönkártérítések kifizetését, az Igazságügyi Minisztérium pedig felülvizsgálja a …

A tartós, sűrű köd miatt adtak ki riasztást

2020.01.21. 10:10
Vas megye kivételével az egész országra elsőfokú figyelmeztetést adott ki az Országos Meteorológiai Szolgálat keddre.

Leégett egy kínai cég munkásszállója Szibériában, többen meghaltak

2020.01.21. 08:50
Leégett egy munkásszállónak használt faépület a nyugat-szibériai Tomszk megyében, a tűznek tizenegy halálos áldozata van.

Blogstar kávéház

2020.01.20. 22:50
Macronék rémisztő migránsinváziója, a balliberális propagandamédia hallgatása, a néppárti bölcsek összhangja, a Fidesz ingadozása, Curtis és Majka lazítása online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2020.01.20. 03:20
A Fidesz hatalmas győzelme, a kapcsolati erőszak elharapózása, a polgárőrök modern hazafisága, a királyi család krízise és Eva Longoria dekoratív dekoltázsa hétfői online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2020.01.18. 21:45
A néppárti bölcsek ingadozása, a Momentum kommunistásodása, Magyar György titokzatos börtönbiznisze, a családtámogatási rendszer bővülése és Horváth Tamás lebegős szelfije online lapszemlénkben.

Holtestet találtak egy kiégett kazánházban Makón

2020.01.18. 20:50
Egy férfi holttestét találták meg egy kiégett kazánházban a tűzoltók szombaton Makón – tájékoztatta a Csongrád Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-t.

Ezeket a cikkeket olvastad már?