Blogolj!

Blogstar kávéház

Követelés

A gyurcsányisták cirkuszolása.

A decemberi MTVA-s eseményeket nem kell senkinek bemutatni, volt ott ajtónak rohanás, készült pár „k*rva erős kép”, hogy az MSZP-s Bangóné Borbély Ildikót idézzük, és még Pókember is megfordult az épületben. A cirkusz most folytatódott – számol be róla a Magyar Hírlap Online.

„Szombaton aztán négy DK-s képviselő jelent meg a székházban, többször hangsúlyozták, hogy nekik mindenhez joguk van. Az ellenzéki képviselők egy nyilatkozatot is elküldtek e-mailen az MTVA-nak, a székház előtt várakozó újságíróknak azt mondták, a nyilatkozaton túl további szereplési lehetőséget követelnek. A gyurcsányisták arra tettek ígéretet, hogy hétfőn folytatják a cirkuszolást. Vajon ezúttal vajon mennyi időre terveznek beköltözni az MTVA-ba?”

Folytatódott az ellenzéki cirkusz az MTVA épületében

A decemberi MTVA-s eseményeket nem kell senkinek bemutatni, volt ott ajtónak rohanás, készült pár „k*rva erős kép", hogy az MSZP-s Bangóné Borbély Ildikót idézzük, és még Pókember is megfordult az épületben. Az ellenzéki bohóckodást az MTVA érthetően jogszerűtlennek minősítette és birtokvédelmet kért, amely pénteken a bíróság elutasított, igaz, csak első fokon, és az ítélet nem is jogerős.

Alkalmatlanság

Karácsony kínos bukdácsolása.

Kocsis Máté Fidesz-frakcióvezető szerint Karácsony őszödi beszéde is mutatja, teljesen alkalmatlan Budapest vezetésére – írja az Origo.hu.

„Rossz nézni Karácsony Gergely kínosabbnál kínosabb bukdácsolását, és azt, hogy ezekkel az ügyekkel kapcsolatban egyre szerencsétlenebb magyarázkodásokba gabalyodik. Rossz nézni a Párbeszéd pancser-polgármesterét akkor is, amikor egymásnak ellentmondó nyilatkozatait 'egyszerű és zavarodott' hazugságokkal próbálja cáfolni – mondta. Teljesen világos, hogy Karácsony Gergely már Zugló vezetésére is alkalmatlan volt, és teljesen világos, hogy Budapest vezetésére is az lenne – fogalmazott Kocsis Máté.”

Kocsis Máté: Karácsony Gergely teljesen alkalmatlan Budapest vezetésére

A kiszivárgott hangfelvétel újabb bizonyíték arra, hogy Karácsony Gergely teljesen alkalmatlan Budapest vezetésére, hiszen még a saját háza táján sem tud rendet tartani - mondta a Fidesz frakcióvezetője és budapesti elnöke szombaton. Karácsony Gergely őszödi beszéde két napja került nyilvánosságra, arra kellene mielőbb épelméjű magyarázatot adnia, hogy hogyan kell érteni az általa elmondottakat - mondta Kocsis Máté.

Szavazóvásárlás

A migráltatás biznisze.

Állampolgárságot adna a bevándorlók Olaszországban született gyerekeinek az új baloldali kormány. Az egyik cél, hogy hosszú távon növeljék szavazóik számát – állítja a Hirado.hu.

„Szomráky Béla Olaszország-szakértő szerint nem véletlen, hogy most ismét felmerült a kérdés, hiszen mint fogalmazott: a migráltatás óriási üzlet politikai és gazdasági értelemben is. Olaszországba nagyjából 600 ezerre tehető az elmúlt 20 évben született bevándorló gyerekek száma. De 160 ezren vannak azok is, akik ugyan nem Olaszországban születtek, de öt évet már ott jártak iskolába – hangzott el az M1 Híradójában.”

Állampolgárságot adna a migráns gyerekeknek a baloldali olasz kormány

Állampolgárságot adna a bevándorlók Olaszországban született gyerekeinek az új baloldali kormány. A törvényjavaslat már jövő héten a római parlament elé kerülhet. Két évvel ezelőtt az akkori baloldali kormány már próbálkozott egy ilyen javaslattal, de végül a képviselők nem támogatták az ötletet.

Következmény

A kereszténység definiálatlan harsogása.

Kifulladt a migránsokkal való rémisztgetés. Egyszerű az oka: nagyon erősen leapadt a nálunk menedéket kérők száma, immár nem lehet, mert nincs kikkel megtenni, hogy napokig aszalják őket a főváros egyik legforgalmasabb terén. Új jelszóval hirdetett célt kellett tehát találnia a Fidesznek – elemezget a Népszava Online.

„Keresztény Magyarországot kell megteremtenünk! Ezt harsogja meglehetősen sűrűn az immár vezérré nőtt miniszterelnök, a hűséges házelnök meg a sok tucatnyi államtitkár. Érdekes cél. Mi, mérnökök már elsőéves korunktól megtanultuk, hogy egy feladat, vagyis cél kitűzésekor mindenkor definiálnunk kell a használt fogalmakat és nem kevésbé a megvalósulást követő következményeket. Ezt azonban a jelszavakat harsogó politikusok – meg csatlós zsurnalisztáik – eddig nem tették meg. Márpedig definíció nélkül elvész a tartalom. Próbáljuk meg, hátha sikerül. Alapvető kérdés: ki a keresztény (vagy keresztyén), aki Magyarország alkotó komponense kell legyen? Az, akit megkereszteltek, volt első áldozása, bérmálása (konfirmálása)? Vagy még magasabbra emelve a mércét: csak az, aki emellett rendszeresen jár templomba, gyón, ha katolikus és áldozik is? Nyilván keresztény a katolikus, a protestáns. És a Hit gyülekezete? A Jehova tanúi, a baptista, a metodista, a mormon, az ortodox hívők? Csakis azok az egyházak számítanak kereszténynek, amelyeket a magyar országgyűlés törvénnyel befogadott?”

Kifulladt a migránsokkal való rémisztgetés

Nyugtalan halott Rubensként Pogány Judit, a Rubens és a nemeuklideszi asszonyok előadásában. Nemigen akarja tudomásul venni, hogy meghalt. Icereg-ficereg. Perlekedik. Oda-odamond valami szemtelenül vagányat a körülötte állóknak. Azok meg csak bambulják és bambulják, aztán rövidesen mindannyiuk nyelve alaposan megered, Esterházy Péter szövegének szóáradata tolul ki a szájukon, kacskaringós mondatindák terjednek a Színház-és Filmművészeti Egyetem közkedvelt, Padlás nevű játszóhelyén.

Tetkó

Mihalik Enikő szexi csillagocskája.

Nincs is jobb szombat esti program, mint Mihalik Enikő szexizése – fogalmaz a Blikk Online.

„A brutálszexi szupermodell apró tetoválását általában kitakarja a bugyi, azonban a mostani fotózáson kivillant a kis minta egy kép erejéig. A dögös modell csupán annyit fűzött a bejegyzéshez: 'A zöld a kedvenc színem.' Az egyik hozzászóló szerint a tetoválás egy csillagot ábrázol, közelebbről megnézve lehet, hogy igaza is van.”

Nincs is jobb szombat esti program, mint Mihalik Enikő szexizése - fotó

A brutálszexi szupermodell apró tetoválását általában kitakarja a bugyi, azonban a mostani fotózáson kivillant a kis minta egy kép erejéig.

Címkék: Aktuális, lapszemle
https://aktualis.blogstar.hu/./pages/aktualis/contents/blog/84055/pics/lead_800x600.jpg
Aktuális,lapszemle
 

Hozzászólások

Hasonló bejegyzések a témában

Blogstar kávéház

2020.01.17. 04:45
Karácsony Gergely zsarolása, a hálapénz mérgezése, a balliberálisok boszorkányüldözése, Magyarország tejfölösödése és Friderikusz Sándor tanácstalansága pénteki online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2020.01.16. 05:00
Orbán Viktor manipulációja, Cseh Katalin tombolása, az Európai Néppárt megosztottsága, a börtönbiznisz dübörgése és Köllő Babett péniszképei csütörtöki online lapszemlénkben.

Bezárt a „bádogváros” a Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren

2020.01.15. 13:50
A karámnak is csúfolt várót bezárták a reptéren, egyúttal pedig átadták az új utasmólót, ahol már sokkal kényelmesebb körülmények között …

Blogstar kávéház

2020.01.15. 05:30
Szél Bernadett képmutatása, a Jobbik pártháborúja, az egészségügy elvesztett emberéletei, a természetvédelem nemzeti ügye és Jáksó László frontális támadása szerdai online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2020.01.14. 02:50
Karácsony Gergely hazudozása, a Fidesz értékelvűsége, az MSZP feketekasszája, a DK zarándokútja és Tóth Gabi babaszobája keddi online lapszemlénkben.

Az egész országra figyelmeztetést adtak ki a köd miatt

2020.01.13. 17:50
Nagyon nem akar javulni az idő: keddre is országos figyelmeztetést adtak ki a tartós, sűrű köd veszélye miatt.

Blogstar kávéház

2020.01.13. 05:15
A gyermekvállalás elüzletiesedése, az ellenzéki mítoszok eloszlatása, a balliberálisok szellemi terrorja, a gátlástalan börtönbiznisz megállítása és Király Linda döbbenetes újjászületése hétfői online lapszemlénkben.

Három épület ég Budapesten

2020.01.12. 19:25
Leszakadt egy nagyfeszültségű vezeték Budapesten, a III. kerületi Kunigunda útján vasárnap este, három egymás melletti épület ég - közölte a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság helyettes szóvivője.

Újabb tűzoltó vesztette életét az ausztrál tűzvészben

2020.01.12. 12:35
Vasárnapra virradó éjjel életét vesztette a lángokkal harcoló egyik hivatásos tűzoltó Ausztráliában, rádőlt egy fa, a miniszterelnök pedig kijelentette, hogy a kormány …

Két holttestet találtak egy kiégett budapesti épületben

2020.01.12. 09:35
A Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság helyettes szóvivőjének tájékoztatása szerint szombat reggel kigyulladt egy kétszintes lakóépület Budapest XVIII. kerületében az …

Ezeket a cikkeket olvastad már?