Blogolj!

Blogstar kávéház

Irányítás

Gyurcsányék megduplázódása.

Gyurcsányból kettő lett a tavalyi országgyűlési választás óta – mondta Orbán Viktor újraválasztott pártelnök, miniszterelnök a Fidesz tisztújító kongresszusán. Nyilván a bukott miniszterelnök feleségére, Gyurcsánynéra utalt – így az Origo.hu.

„Az egy Gyurcsányból kettő lett a tavalyi országgyűlési választás óta – mondta egyebek mellett Orbán Viktor a Fidesz tisztújító kongresszusán. A kormányfő egyértelműen a bukott miniszterelnök feleségére, Gyurcsánynéra utalt, aki európai parlamenti képviselő lett a májusi EP-választások után. Azt érzékeltette, hogy az ellenzéki pártot – úgy tűnik – már ketten irányítják, férj és feleség.”

Orbán Viktor: Az egy Gyurcsányból kettő lett a tavalyi választás óta

Az egy Gyurcsányból kettő lett a tavalyi országgyűlési választás óta - mondta Orbán Viktor újraválasztott pártelnök, miniszterelnök a Fidesz tisztújító kongresszusán. Nyilván a bukott miniszterelnök feleségére, Gyurcsánynéra utalt. Többször is szellemesen üzent az ellenzéknek a beszédében az önkormányzati választás előtt. Az egy Gyurcsányból kettő lett a tavalyi országgyűlési választás óta - mondta egyebek mellett Orbán Viktor a Fidesz tisztújító kongresszusán.

Feljegyzés

A migránsok tengeri rohama.

Több mint 200 migráns érkezett a hét végén az olasz partokhoz, a líbiai parti őrség 71 embert tartóztatott fel, és juttatott vissza az észak-afrikai országba – tudósít a Magyar Hírlap Online.

„Az olasz belügyminisztérium tájékoztatása szerint nőtt a tengeren keresztül érkezők száma ebben a hónapban, először azóta, hogy folyamatosan csökkenés mutatkozott e számokban 2018 eleje óta. A szeptember 27-ig bezárólag készített feljegyzések szerint 1952 alkalommal érkeztek az olasz partokhoz, miközben 2018 szeptemberében ez a szám 947 volt. Január 1-je óta több mint hétezren érkeztek eddig, miközben a 2018-as évben körülbelül 21 ezer ember ért partot.”

Több száz migráns érkezett az olasz partokhoz

Az ANSA olasz hírügynökség jelentése szerint mintegy 150 ember érkezett a dél-olaszországi Lampedusa szigetére hét hajón. A dpa német hírügynökség pedig úgy tudja, hogy további mintegy 40 algériai érkezett meg Szardíniára, és 33 tunéziai ért partot az Olaszországhoz tartozó Pantelleria szigetén, amely körülbelül félúton Szicília és Tunézia között található.

Teljesítmény

Budapest fantasztikus futása.

Több mint 30 ezren futottak a hétvégén Budapesten a futófesztiválon – számol be róla a Hirado.hu.

„Amatőröktől a profikig csaknem 6000-en álltak a rajtvonalhoz a Spar Budapest Maraton Fesztivál klasszikus maratoni futásán. Mozgássérült sportolók is indultak a versenyen, többen évről évre részt vesznek a megmérettetésen azért, hogy megmutassák, ők is képesek nagy teljesítményekre. Pontban 9 órakor Szabó Tünde sportért felelős államtitkár indította el a versenyt. Magyarország több mint 1000 településéről érkeztek futók, a versenyzők a főváros legszebb helyein futottak, egyéniben és váltóban is indulhattak.”

Több mint 30 ezren futottak a hétvégén Budapesten

A 42 kilométeres távval folytatódott a hétvégi futófesztivál a fővárosban. Több mint ötezren futottak neki a Spar Maraton leghosszabb távjának, és gyönyörködhettek közben Budapest nevezetességeiben - hangzott el az M1 Híradójában. A leggyorsabb sportoló 2 óra 23 perc alatt ért célba. Idén is több M1-es kollégánk futott a tömeggel, volt, aki egyéniben, mások váltóban próbálták ki magukat.

Világítás

Bryan Adams szellemes megkoronázása.

A becslések szerint több mint 70 ezer ember gyűlt össze szombaton a Hősök terén, a Skandináv lottó huszadik születésnapja alkalmából rendezett ingyenes Szuperkoncerten, hogy élőben hallhassa a kanadai világsztárt, Bryan Adamst – olvasható a Népszava Online-on.

„Az utolsó szám (All for love) az est megkoronázása volt. Amolyan extra ráadásként játszotta el, miután többszöri, szellemesen kedves felszólításra: 'Emberek, menjetek haza, ideje vacsorázni, enni szeretnék!' sem mozdult senki. Egy szál gitárral, egyedül állt a hatalmas színpadon. Kérte, hogy kapcsolják le a fényeket, így csak a mögötte tornyosuló ledfal és 70 ezer magasba nyújtott telefon világított.”

Bryan Adams az első perctől az utolsóig uralta a teret

A becslések szerint több mint 70 ezer ember gyűlt össze szombaton a Hősök terén, a Skandináv lottó huszadik születésnapja alkalmából rendezett ingyenes Szuperkoncerten, hogy élőben hallhassa a kanadai világsztárt, Bryan Adamst. Esősnek indult a szombat este, de kitartó volt a közönség. És mennyire megérte annak lenni!

Modell

Király Viktor szerelmes sminkelése.

Szépségkirálynőt kért fel új klipje forgatásához Király Viktor (35). Ugyanis Kárpáti Rebeka (24) lesz a női főszereplő – írja a Blikk Online.

„Az énekes menyasszonya, Virág Anita is segédkezett, kivette a részét a munkából. A modell-műsorvezető ugyanis kozmetikusnak tanult, így ő sminkelte a szerelmét a felvételekhez. 'Köszönöm, babám! Te vagy a világ legjobbja! Pont' – üzente Viktor közösségi oldalán menyasszonyának.”

Hoppá: így sminkelte ki a szerelme Király Viktort

Az énekes menyasszonya, Virág Anita is segédkezett, kivette a részét a munkából. A modell-műsorvezető ugyanis kozmetikusnak tanult, így ő sminkelte a szerelmét a felvételekhez. „Köszönöm, babám! Te vagy a világ legjobbja! Pont" - üzente Viktor közösségi oldalán menyasszonyának. A forgatás két napig tartott, az eddig megjelent képek alapján a klipet egy lakásban rögzítették.

Címkék: Aktuális, lapszemle
https://aktualis.blogstar.hu/./pages/aktualis/contents/blog/84108/pics/lead_800x600.jpg
Aktuális,lapszemle
 

Hozzászólások

Hasonló bejegyzések a témában

Blogstar kávéház

2020.01.24. 04:25
A Soros-hálózat tetten ért manipulációja, az Európai Néppárt liberális fordulata, a V4-ek jobboldalisága, a stressz felfoghatatlan rombolása és Rubint Réka drámai menekülése pénteki online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2020.01.23. 03:00
A BKV elkendőzött trükközése, a néppárti bölcsek salamoni döntése, Karácsony karácsonyi magyarázkodása, az influenza támadása és Tatár Csilla szexi kötődése csütörtöki online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2020.01.22. 04:15
Orbán Viktor kártyabarátsága, Karácsony Gergely méhhorrorja, Brüsszel magyarországi tényfeltárása, a liberálisok felmelegített házassága és Péter Szabó Szilvia lábadozása szerdai online lapszemlénkben.

Megjelent a kormányhatározat a börtönkártérítések felfüggesztéséről

2020.01.21. 12:55
Azonnali hatállyal felfüggeszti a kormány a börtönkártérítések kifizetését, az Igazságügyi Minisztérium pedig felülvizsgálja a …

A tartós, sűrű köd miatt adtak ki riasztást

2020.01.21. 10:10
Vas megye kivételével az egész országra elsőfokú figyelmeztetést adott ki az Országos Meteorológiai Szolgálat keddre.

Leégett egy kínai cég munkásszállója Szibériában, többen meghaltak

2020.01.21. 08:50
Leégett egy munkásszállónak használt faépület a nyugat-szibériai Tomszk megyében, a tűznek tizenegy halálos áldozata van.

Blogstar kávéház

2020.01.20. 22:50
Macronék rémisztő migránsinváziója, a balliberális propagandamédia hallgatása, a néppárti bölcsek összhangja, a Fidesz ingadozása, Curtis és Majka lazítása online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2020.01.20. 03:20
A Fidesz hatalmas győzelme, a kapcsolati erőszak elharapózása, a polgárőrök modern hazafisága, a királyi család krízise és Eva Longoria dekoratív dekoltázsa hétfői online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2020.01.18. 21:45
A néppárti bölcsek ingadozása, a Momentum kommunistásodása, Magyar György titokzatos börtönbiznisze, a családtámogatási rendszer bővülése és Horváth Tamás lebegős szelfije online lapszemlénkben.

Holtestet találtak egy kiégett kazánházban Makón

2020.01.18. 20:50
Egy férfi holttestét találták meg egy kiégett kazánházban a tűzoltók szombaton Makón – tájékoztatta a Csongrád Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-t.

Ezeket a cikkeket olvastad már?