Blogolj!

Blogstar kávéház

Stílus

Orbán brüsszeli ökle.

Beosztottaival agresszív, a kormányhoz végtelenül lojális, felkészült, és rá fogja rúgni az ajtót az Európai Bizottságra – így jellemzik a Népszava Online forrásai az új magyar biztosjelöltet, Várhelyi Olivért.

„– Simán lehazugozza vitapartnereit, annyira arrogáns néha, hogy arról már követi jelentések is születtek – mondta egy forrásunk. Más az 'intellektuális Németh Szilárd' és az 'ÁVÓS' kifejezéseket használta Várhelyi habitusára. – Várhelyi rá fogja rúgni az ajtót a Bizottságra, ami lehet, hogy tetszeni fog Orbánnak, de ezzel a stílussal biztosan nem szerez majd magának szövetségeseket. Márpedig a személyes jó viszony más biztosokkal vagy valamelyik főigazgatóság vezetőjével nagyon fontos az uniós érdekképviseletben, ilyen kapcsolat révén olyan információkhoz juthat hozzá, amikhez hivatalos úton nem, ráadásul lobbimunkáját is befolyásolja elfogadottsága. – Ez nála valószínűleg hiányozni fog, ami összességében nem lesz jó Magyarországnak – mondta egy ismerőse lapunknak.”

Trócsányi helyett bevetik a kormány brüsszeli öklét

Beosztottaival agresszív, a kormányhoz végtelenül lojális, felkészült, és rá fogja rúgni az ajtót az Európai Bizottságra - jellemezték forrásaink az új magyar biztosjelöltet, Várhelyi Olivért. - B...meg! K...va életbe! Hogy a f...ba gondolhatod ezt? - egy volt munkatársa szerint rendszeresen ilyen stílusban beszél beosztottaival Várhelyi Olivér, a brüsszeli magyar állandó uniós képviselet vezetője, aki hétfő óta a magyar kormány biztosjelöltje az Európai Bizottságba.

Felfedezés

Karácsony totális zavara.

Karácsony Gergely bár elismerte, hogy valóban ő hallható a múlt csütörtökön kiszivárgott felvételen, arra továbbra sem ad magyarázatot, miért kritizálta keményen saját szövetségeseit – foglalja össze az Origo.hu.

„A politikus azt felelte, hogy a saját hangját véli felfedezni a felvételen, ezért a maga részéről valószínűnek tartja, hogy ezek nem generált beszélgetések, valószínűleg történtek ilyen beszélgetések. Egész biztos benne, hogy ez egy összevágott anyag, de nem biztos, hogy minden válasza arra a kérdésre érkezett, amelyek szerepelnek a hanganyagban – mondta Karácsony. Vagyis Karácsony már nem állítja határozottan, hogy van olyan válasza, amit más kérdés mögé vágtak be, csak 'nem biztos benne', hogy nincs.”

Teljesen belezavarodott Karácsony az őszödi beszédének magyarázatába

Karácsony Gergely bár elismerte, hogy valóban ő hallható a múlt csütörtökön kiszivárgott felvételen, arra továbbra sem ad magyarázatot, miért kritizálta keményen saját szövetségeseit. A teljesen alkalmatlan főpolgármester-jelölt azt mondja, teljes mértékben megbízik a Párbeszéd elnökségében, ezért nem lesz semmilyen vizsgálat azzal kapcsolatban, hogy közülük szivárogtatta-e ki valaki a felvételt - pedig ez a legkézenfekvőbb megoldás.

Átok

Gyurcsány hatásvadász csomagolása.

Az anyanyelve szerint magyar, egykori bukott miniszterelnökünk ismét kreativitásáról tett tanúbizonyságot, midőn megcsináltatta géntérképét – így a Magyar Hírlap Online.

„Gyurcsány ezzel arra kívánt reflektálni, hogy Orbán Viktor kijelentette, a magyar nép nem kíván mesterségesen és erőszakkal kevert nemzet lenni. Utóbbit amúgy néhány aprócska tény – választások, népszavazások – igazolják, de Fletónk nem arról híres, hogy különösebben megzavarja a valóság. Ám hatásvadász költői kérdése mellbevágó: 'Lehet, hogy akkor csomagolnom kell?' Nem, Gyurcsány úr, EZÉRT nem kell csomagolnia! Hiszen élnek itt százezerszám svábok, tótok, bunyevácok, zsidók, akik itt szenvedték meg a múltat s jövendőt. És akik ennek ellenére nem árulták el, nem átkozták szülőföldjüket.”

Gyurcsány csomagol

Gyurcsány Ferenc ezúttal a genealógia rejtelmeiben révedt el, s tapasztalásait legott meg is osztotta a gyanútlan internetpublikummal. „Én mostanában megcsináltattam a géntérképemet. Eszerint döntően kelet-európai, talán dél-lengyel származék vagyok, német-francia és némi görög, balkáni beütéssel." Gyurcsány ezzel arra kívánt reflektálni, hogy Orbán Viktor kijelentette, a magyar nép nem kíván mesterségesen és erőszakkal kevert nemzet lenni.

Önkéntesség

A szarvasmarhatartás robotizációja.

Betört a robotizáció a szarvasmarhatelepekre is. Az ágazat technológiai újdonságai, az automatizáció kihívásai álltak idén a kaposvári szarvasmarha-tenyésztési konferencia fókuszában – tudósít a Hirado.hu.

„Fejőrobottal automatizálhatjuk a monoton fejést, ami nagy fizikai megterhelést jelent és szaktudást igényel. A fejőrobot a fejés valamennyi műveletét szigorúan rögzített protokoll szerint végzi emberi felügyelet és beavatkozás nélkül. A fejőrobottal megvalósul a szarvasmarha-tenyésztők régi álma: a valódi, vakfejésmentes fejés, hiszen az automatika az adott tőgynegyed kifejését követően leveszi a fejőkelyhet, megszüntetve a vákuumterhelést – ismertette a folyamatot Húth Balázs. A robotizált fejés igazodik a tejleadás élettani folyamataihoz, stresszmentes és önkéntes, tehát a tehén maga választja meg, hogy naponta hányszor keresi fel a fejőegységet. 'Ezekben a technológiai rendszerekben nem viselhetők el azok az állatok, amelyek agresszívek, a társaikat bántják, túlságosan dominánsak a rendszerben' – fogalmazott a tanszékvezető.”

Betört a robotizáció a szarvasmarha telepekre is

A szarvasmarha ágazat technológiai újdonságai, az automatizáció kihívásai álltak idén a kaposvári szarvasmarha-tenyésztési konferencia fókuszában. Kiemelt téma volt a tejtermelés mint a hazai állattenyésztés egyik legnagyobb gazdasági súlyú ágazata. Az élő munkaerőt egyre inkább felváltja a robotizáció, a precíziós technológiák a magyar üzemekben is megjelentek már.

Búslakodás

Vasvári Vivien titkos plasztikáztatása.

Szépészeti beavatkozáson vett részt, most árulta el, pontosan mi is történt – így a Blikk Online.

„Vasvári Viviennek sosem volt oka a külseje miatt búslakodni, ám úgy tűnik, ő mégsem elégedett magával. Plasztikai sebészhez fordult hát, aki szépészeti beavatkozást hajtott végre rajta, Vivien pedig erről közösségi oldalán is hírt adott. Viccesen jegyezte meg, hogy mivel mostanában nem gyötrik gondok, ezért úgy néz ki, a hajbeültetést megúszta.”

Plasztikai sebésznél járt Vasvári Vivien: na, vajon mit csináltatott meg magán?

Vasvári Viviennek sosem volt oka a külseje miatt búslakodni, ám úgy tűnik, ő mégsem elégedett magával. Plasztikai sebészhez fordult hát, aki szépészeti beavatkozást hajtott végre rajta, Vivien pedig erről közösségi oldalán is hírt adott. Viccesen jegyezte meg, hogy mivel mostanában nem gyötrik gondok, ezért úgy néz ki, a hajbeültetést megúszta.

Címkék: Aktuális, lapszemle
https://aktualis.blogstar.hu/./pages/aktualis/contents/blog/84187/pics/lead_800x600.gif
Aktuális,lapszemle
 

Hozzászólások

Hasonló bejegyzések a témában

Továbbra is marad a szmogriadó Budapesten

2020.01.18. 13:10
Bár megvan a maga romantikája a napok óta tartó ködös időnek, tudni kell, hogy ezt nem csupán a köd, hanem a szmog is okozza, így a szmogriadó továbbra is fennáll.

Kimentettek egy nőt a Dunából Budapestnél

2020.01.18. 11:05
A vízirendészeknek kellett kiemelni egy nőt a Dunából még szombat hajnalban.

Már több mint 160 ezren hagyták el a Taal-vulkán környékét, ami bármikor kitörhet

2020.01.18. 10:05
Óriási a készültség a Fülöp-szigeteken: már több mint 160 ezer lakos hagyta el a Taal-vulkán környékét, a tudósok szerint …

Ma sem szabadulunk a sűrű ködtől

2020.01.18. 06:45
Az Országos Meteorológiai Szolgálat figyelmeztetése szerint szombaton is folytatódik a borult, párás, ködös idő, a zárt felhőzetből ónos szitálás, hószállingózás alakulhat ki.

Blogstar kávéház

2020.01.18. 03:00
Orbán Viktor békétlen békéje, a momentumos kisasszonyok hőbörgése, az Európai Néppárt sorososodása, a 444 hamisítása és Csonka András viharos köszöntése szombati online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2020.01.17. 04:45
Karácsony Gergely zsarolása, a hálapénz mérgezése, a balliberálisok boszorkányüldözése, Magyarország tejfölösödése és Friderikusz Sándor tanácstalansága pénteki online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2020.01.16. 05:00
Orbán Viktor manipulációja, Cseh Katalin tombolása, az Európai Néppárt megosztottsága, a börtönbiznisz dübörgése és Köllő Babett péniszképei csütörtöki online lapszemlénkben.

Bezárt a „bádogváros” a Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren

2020.01.15. 13:50
A karámnak is csúfolt várót bezárták a reptéren, egyúttal pedig átadták az új utasmólót, ahol már sokkal kényelmesebb körülmények között …

Blogstar kávéház

2020.01.15. 05:30
Szél Bernadett képmutatása, a Jobbik pártháborúja, az egészségügy elvesztett emberéletei, a természetvédelem nemzeti ügye és Jáksó László frontális támadása szerdai online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2020.01.14. 02:50
Karácsony Gergely hazudozása, a Fidesz értékelvűsége, az MSZP feketekasszája, a DK zarándokútja és Tóth Gabi babaszobája keddi online lapszemlénkben.

Ezeket a cikkeket olvastad már?