Blogolj!

Blogstar kávéház

Stílus

Orbán brüsszeli ökle.

Beosztottaival agresszív, a kormányhoz végtelenül lojális, felkészült, és rá fogja rúgni az ajtót az Európai Bizottságra – így jellemzik a Népszava Online forrásai az új magyar biztosjelöltet, Várhelyi Olivért.

„– Simán lehazugozza vitapartnereit, annyira arrogáns néha, hogy arról már követi jelentések is születtek – mondta egy forrásunk. Más az 'intellektuális Németh Szilárd' és az 'ÁVÓS' kifejezéseket használta Várhelyi habitusára. – Várhelyi rá fogja rúgni az ajtót a Bizottságra, ami lehet, hogy tetszeni fog Orbánnak, de ezzel a stílussal biztosan nem szerez majd magának szövetségeseket. Márpedig a személyes jó viszony más biztosokkal vagy valamelyik főigazgatóság vezetőjével nagyon fontos az uniós érdekképviseletben, ilyen kapcsolat révén olyan információkhoz juthat hozzá, amikhez hivatalos úton nem, ráadásul lobbimunkáját is befolyásolja elfogadottsága. – Ez nála valószínűleg hiányozni fog, ami összességében nem lesz jó Magyarországnak – mondta egy ismerőse lapunknak.”

Trócsányi helyett bevetik a kormány brüsszeli öklét

Beosztottaival agresszív, a kormányhoz végtelenül lojális, felkészült, és rá fogja rúgni az ajtót az Európai Bizottságra - jellemezték forrásaink az új magyar biztosjelöltet, Várhelyi Olivért. - B...meg! K...va életbe! Hogy a f...ba gondolhatod ezt? - egy volt munkatársa szerint rendszeresen ilyen stílusban beszél beosztottaival Várhelyi Olivér, a brüsszeli magyar állandó uniós képviselet vezetője, aki hétfő óta a magyar kormány biztosjelöltje az Európai Bizottságba.

Felfedezés

Karácsony totális zavara.

Karácsony Gergely bár elismerte, hogy valóban ő hallható a múlt csütörtökön kiszivárgott felvételen, arra továbbra sem ad magyarázatot, miért kritizálta keményen saját szövetségeseit – foglalja össze az Origo.hu.

„A politikus azt felelte, hogy a saját hangját véli felfedezni a felvételen, ezért a maga részéről valószínűnek tartja, hogy ezek nem generált beszélgetések, valószínűleg történtek ilyen beszélgetések. Egész biztos benne, hogy ez egy összevágott anyag, de nem biztos, hogy minden válasza arra a kérdésre érkezett, amelyek szerepelnek a hanganyagban – mondta Karácsony. Vagyis Karácsony már nem állítja határozottan, hogy van olyan válasza, amit más kérdés mögé vágtak be, csak 'nem biztos benne', hogy nincs.”

Teljesen belezavarodott Karácsony az őszödi beszédének magyarázatába

Karácsony Gergely bár elismerte, hogy valóban ő hallható a múlt csütörtökön kiszivárgott felvételen, arra továbbra sem ad magyarázatot, miért kritizálta keményen saját szövetségeseit. A teljesen alkalmatlan főpolgármester-jelölt azt mondja, teljes mértékben megbízik a Párbeszéd elnökségében, ezért nem lesz semmilyen vizsgálat azzal kapcsolatban, hogy közülük szivárogtatta-e ki valaki a felvételt - pedig ez a legkézenfekvőbb megoldás.

Átok

Gyurcsány hatásvadász csomagolása.

Az anyanyelve szerint magyar, egykori bukott miniszterelnökünk ismét kreativitásáról tett tanúbizonyságot, midőn megcsináltatta géntérképét – így a Magyar Hírlap Online.

„Gyurcsány ezzel arra kívánt reflektálni, hogy Orbán Viktor kijelentette, a magyar nép nem kíván mesterségesen és erőszakkal kevert nemzet lenni. Utóbbit amúgy néhány aprócska tény – választások, népszavazások – igazolják, de Fletónk nem arról híres, hogy különösebben megzavarja a valóság. Ám hatásvadász költői kérdése mellbevágó: 'Lehet, hogy akkor csomagolnom kell?' Nem, Gyurcsány úr, EZÉRT nem kell csomagolnia! Hiszen élnek itt százezerszám svábok, tótok, bunyevácok, zsidók, akik itt szenvedték meg a múltat s jövendőt. És akik ennek ellenére nem árulták el, nem átkozták szülőföldjüket.”

Gyurcsány csomagol

Gyurcsány Ferenc ezúttal a genealógia rejtelmeiben révedt el, s tapasztalásait legott meg is osztotta a gyanútlan internetpublikummal. „Én mostanában megcsináltattam a géntérképemet. Eszerint döntően kelet-európai, talán dél-lengyel származék vagyok, német-francia és némi görög, balkáni beütéssel." Gyurcsány ezzel arra kívánt reflektálni, hogy Orbán Viktor kijelentette, a magyar nép nem kíván mesterségesen és erőszakkal kevert nemzet lenni.

Önkéntesség

A szarvasmarhatartás robotizációja.

Betört a robotizáció a szarvasmarhatelepekre is. Az ágazat technológiai újdonságai, az automatizáció kihívásai álltak idén a kaposvári szarvasmarha-tenyésztési konferencia fókuszában – tudósít a Hirado.hu.

„Fejőrobottal automatizálhatjuk a monoton fejést, ami nagy fizikai megterhelést jelent és szaktudást igényel. A fejőrobot a fejés valamennyi műveletét szigorúan rögzített protokoll szerint végzi emberi felügyelet és beavatkozás nélkül. A fejőrobottal megvalósul a szarvasmarha-tenyésztők régi álma: a valódi, vakfejésmentes fejés, hiszen az automatika az adott tőgynegyed kifejését követően leveszi a fejőkelyhet, megszüntetve a vákuumterhelést – ismertette a folyamatot Húth Balázs. A robotizált fejés igazodik a tejleadás élettani folyamataihoz, stresszmentes és önkéntes, tehát a tehén maga választja meg, hogy naponta hányszor keresi fel a fejőegységet. 'Ezekben a technológiai rendszerekben nem viselhetők el azok az állatok, amelyek agresszívek, a társaikat bántják, túlságosan dominánsak a rendszerben' – fogalmazott a tanszékvezető.”

Betört a robotizáció a szarvasmarha telepekre is

A szarvasmarha ágazat technológiai újdonságai, az automatizáció kihívásai álltak idén a kaposvári szarvasmarha-tenyésztési konferencia fókuszában. Kiemelt téma volt a tejtermelés mint a hazai állattenyésztés egyik legnagyobb gazdasági súlyú ágazata. Az élő munkaerőt egyre inkább felváltja a robotizáció, a precíziós technológiák a magyar üzemekben is megjelentek már.

Búslakodás

Vasvári Vivien titkos plasztikáztatása.

Szépészeti beavatkozáson vett részt, most árulta el, pontosan mi is történt – így a Blikk Online.

„Vasvári Viviennek sosem volt oka a külseje miatt búslakodni, ám úgy tűnik, ő mégsem elégedett magával. Plasztikai sebészhez fordult hát, aki szépészeti beavatkozást hajtott végre rajta, Vivien pedig erről közösségi oldalán is hírt adott. Viccesen jegyezte meg, hogy mivel mostanában nem gyötrik gondok, ezért úgy néz ki, a hajbeültetést megúszta.”

Plasztikai sebésznél járt Vasvári Vivien: na, vajon mit csináltatott meg magán?

Vasvári Viviennek sosem volt oka a külseje miatt búslakodni, ám úgy tűnik, ő mégsem elégedett magával. Plasztikai sebészhez fordult hát, aki szépészeti beavatkozást hajtott végre rajta, Vivien pedig erről közösségi oldalán is hírt adott. Viccesen jegyezte meg, hogy mivel mostanában nem gyötrik gondok, ezért úgy néz ki, a hajbeültetést megúszta.

Címkék: Aktuális, lapszemle
https://aktualis.blogstar.hu/./pages/aktualis/contents/blog/84187/pics/lead_800x600.gif
Aktuális,lapszemle
 

Hozzászólások

Hasonló bejegyzések a témában

Tizenegy fővel emelkedett a koronavírus-fertőzöttek száma itthon

2020.08.05. 10:50
Ezzel 4564 főre nőtt a hazánkban beazonosított fertőzöttek száma és elhunyt egy idős krónikus beteg. A járvánnyal összefüggésben eddig 599-en haltak meg, …

Bejrúti robbanás: Megsérült a magyar követség épülete is

2020.08.05. 10:10
Bár a keddi robbanásban megsérült a magyar nagykövetség épülete is, de magyar érintettről nem tudni, segítséget eddig senki nem kért – közölte a Külgazdasági és …

Magyar szemtanúja is volt a bejrúti robbanásnak

2020.08.05. 07:45
Egy Bejrútban élő magyar férfi szemtanúja volt a libanoni főváros kikötőjében kedd este történt robbanásnak, amelynek több ezer sebesültje és már több tucat halottja van.

Blogstar kávéház

2020.08.04. 23:40
Márki-Zay magyarázkodása, Bejrút tragédiája, Kaleta visszatánca, a kisvárdai futballcsapat koronavírus-harca és a volt spanyol király inkognitóba vonulása szerdai lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2020.08.03. 22:25
Irán koronavírus-áldozatainak tagadása, Karácsony Gergely Lánchíd körüli töketlenkedése, II. Lipót szobrának megrongálása, Janicsák Veca veszélybe került házassága és Fucsovics Márton szülővárosában aratott győzelme a keddi online …

Harminchatan fertőződtek meg egy családi rendezvényen

2020.08.03. 16:30
A koronavírusos betegek Győr-Moson-Sopron megyében kapták el a fertőzést.

Blogstar kávéház

2020.08.03. 05:15
A nagykövetek durvuló szájkaratéja, Karácsony Gergely hihetetlen szerencsétlenkedése, a baloldal balatoni hisztériakeltése, a celebek mellkisebbítése és Epres Panni soha nem múló szerelme hétfői online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2020.08.02. 04:20
Gyurcsány Ferenc szégyenteljes fenyegetőzése, a szoci kamuvideó európai botránya, a roma holokauszt emlékezete, a magyar munkaerőpiac újjáéledése és Fluor Tomi zenészhisztije vasárnapi online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2020.08.01. 05:05
Boris Johnson koronakeménykedése, a demokrata városok lángolása, a momentumos polgármester teátrális bukása, a magyar autópiac ellenállósága és Ördög Nóra kétkerekű kiruccanása szombati online lapszemlénkben.

Ablakból kizuhanó ember esett rá egy nőre Budapesten, mindketten meghaltak

2020.07.31. 20:15
Egy emeletes ház ablakából zuhant ki egy férfi, aki egy babakocsit toló nőre esett. Mindketten meghaltak.

Ezeket a cikkeket olvastad már?