Blogolj!

Blogstar kávéház

Magyarázkodás

Karácsony zavaros menekülése.

Már követni sem tudjuk, hogy hányadik verziót halljuk Karácsony Gergelytől az őszödi beszédével kapcsolatban. Most éppen ragaszkodik hozzá, hogy ez egy magánbeszélgetés volt, amit a Párbeszéd hivatalos elnökségi ülésén folytattak – foglalja össze az Origo.hu.

„Karácsony Gergely őszödi beszédéről is újabb verziókkal állt elő. Megkérdeztük tőle, ha valóban a kormánypártok szivárogtatták ki a hangfelvételt, akkor miért torzították el a Párbeszéd elnökségi tagjainak a hangját. Nem az lett volna az érdekük a kiszivárogtatóknak, hogy minél több párbeszédes politikust belekeverjenek? A főpolgármester-jelölt minderre zavarában azt mondta, majd a nyomozóhatóságok ezt eldöntik. Majd ezután következett a teljesen zavaros magyarázkodás arról, hogy az elnökségi ülésen magánbeszélgetést folytattak. Nézzék meg Karácsony Gergely menekülési kísérletét és zavaros magyarázkodását!”

Így próbált menekülni a kérdések elől Karácsony Gergely - videó

Már követni sem tudjuk, hogy hányadik verziót halljuk Karácsony Gergelytől az őszödi beszédével kapcsolatban. Szerda este azt mondta az Origónak egy követhetetlenül zavaros okfejtésben, hogy ragaszkodik hozzá, hogy ez egy magánbeszélgetés volt, amit a Párbeszéd hivatalos elnökségi ülésén folytattak.

Kürtölés

Vásárhely Mária antiszemitázása.

Mérsékelten drámai hír futott végig a balliberális médiumokban. A Hírklikk így tálalta: „Vásárhelyi Mária is szakított a 168 órával” – elemez a Magyar Hírlap Online.

„Miután ocsúdunk a nemzetet megrázó fájdalomból, idézzük fel a szociológus múltjának néhány szeletkéjét, aki 1990 óta minden létező nemzeti kormány legádázabb ellensége, aki főállásban antiszemitázza a jobboldalt. A legalapvetőbb etikai-szakmai szabályokat is áthágva azt kürtölte világgá, hogy itthon 'lámpaernyőt akarnak belőle csinálni'. Pécsi főiskolásokkal készített 'kutatást', majd – tudtuk és beleegyezésük nélkül – nyilvánosságra hozta, amely szerint a jövő tanárai rasszisták.”

Vásárhelyi búcsúja

Miután ocsúdunk a nemzetet megrázó fájdalomból, idézzük fel a szociológus múltjának néhány szeletkéjét, aki 1990 óta minden létező nemzeti kormány legádázabb ellensége, aki főállásban antiszemitázza a jobboldalt. A legalapvetőbb etikai-szakmai szabályokat is áthágva azt kürtölte világgá, hogy itthon „lámpaernyőt akarnak belőle csinálni".

Szlogen

A Brexit célegyenese.

Johnson ragaszkodik az október 31-i kilépéshez. Első tory vezetői kongresszusi programbeszédében a kormányfő nem hagyott kétséget afelől, hogy a parlamenti törvény ellenére is kész alku nélkül elhagyni az Európai Uniót – tudósít a Népszava Online.

„Az Egyesült Királyságot a Brexit elhúzódása miatt 'világklasszis atlétának tekinti, akinek kavicsokkal a cipőjében kell futnia'. Többször is visszatérve a konferencia szlogenjére, 'Get Brexit Done”, hajtsuk végre a Brexitet, az eddigi tartalékmegoldást, a backstopot 'antidemokratikusnak' és az Egyesült Királyság szuverenitásával össze nem egyeztethetőnek nevezte.”

Johnson ragaszkodik az október 31-i kilépéshez

Első tory vezetői kongresszusi programbeszédében a kormányfő nem hagyott kétséget afelől, hogy a parlamenti törvény ellenére is kész alku nélkül elhagyni az Európai Uniót. Szerda újabb kulcsfontosságú nap volt a Brexit történetében, egyben a hetven napja kormányon lévő Boris Johnson pályafutásában.

Tragédia

A migránstáborok türelmetlensége.

Fokozódik a migrációs helyzet Görögországban. Szeptemberben tízezernél is több bevándorló érkezett az Égei-tengeri szigetekre. Az elmúlt három évben nem volt erre példa. A befogadótáborok megteltek, az emberek pedig egyre türelmetlenebbek – írja a Hirado.hu.

„Szerdán egy nap alatt hét csónakon több mint kétszázötven illegális bevándorló kötött ki Leszbosz szigetén: önkéntesek és civil szervezetek várták őket a parton. A partra érés után az egyik migráns még visszaszállt a csónakba, amelyet dühből többször is átszúrt egy késsel, ezzel szimbolikusan jelezve, hogy számára már nincs visszaút – hangzott el az M1 Híradójában. A migránsokat a regisztrációs központba szállították, ahol felvették az adataikat. Többségüket a Mória táborba helyeznék el, annak ellenére, hogy megtelt a tábor. A helyzet sokak szerint kritikus, a háromezer férőhelyes központban már 13 ezer bevándorló él. A zsúfoltság miatt gyakori az erőszak és a baleset is. Legutóbb a hét végén történt tragédia. Egy tűzesetben ketten életüket vesztették, a táborban zavargások törtek ki, az ott lakók a tűzoltókra is rátámadtak. A készenléti rendőrség végül könnygázzal tudta feloszlatni a feldühödött tömeget.”

Megteltek a befogadótáborok Görögországban, az emberek egyre türelmetlenebbek

Fokozódik a migrációs helyzet Görögországban. Szeptemberben tízezernél is több bevándorló érkezett az égei-tengeri szigetekre. Az elmúlt három évben nem volt erre példa. A befogadótáborok megteltek, az emberek pedig egyre türelmetlenebbek, kedden több százan tüntettek az egyik legzsúfoltabb szigeten, Leszboszon. Törökországban négy-öt millióan várakoznak indulásra készen, a nyomás egyre inkább érződik a balkáni útvonalon is - közölte az M1 Híradója.

Alma

Tóth Gabi szexi terhespocakja.

Már jó nagy a pocakja a Sztárban sztár leszek! zsűritagjának: megvillantotta gömbölyű terheshasát Tóth Gabi – így a Blikk Online.

„Óriási a terhespocakja Tóth Gabinak, amit előszeretettel mutat meg a rajongóinak az Instagram-oldalán. Az énekesnő, aki jelenleg a TV2 Sztárban sztár leszek! című műsorában zsűrizik, első kislányát hordja a szíve alatt, s mint ahogy az a képen is látható, a csöppség gyorsan növöget édesanyja pocakjában. Tóth Gabi korábban egyébként elárulta: bár gyerekkora óta nem evett almát, amióta terhes, csak azt kívánja.”

Domborodó pocakjáról posztolt Tóth Gabi

Óriási a terhespocakja Tóth Gabinak, amit előszeretettel mutat meg a rajongóinak az Instagram-oldalán. Az énekesnő, aki jelenleg a TV2 Sztárban sztár leszek! című műsorában zsűrizik, első kislányát hordja a szíve alatt , s mint ahogy az a képen is látható, a csöppség gyorsan növöget édesanyja pocakjában.

Címkék: Aktuális, lapszemle
https://aktualis.blogstar.hu/./pages/aktualis/contents/blog/84209/pics/lead_800x600.jpg
Aktuális,lapszemle
 

Hozzászólások

Hasonló bejegyzések a témában

Blogstar kávéház

2020.02.25. 03:10
A Fidesz tetemes előnye, a pandémia előszele, a kommunizmus keresztény áldozatai, Köllő Babett szürreális galambfeje és Bordán Lili gólyahíre keddi online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2020.02.24. 04:30
Kelet-Európa demográfiai válsága, a nemzetállamok szuverenista forradalma, Magyarország klímavédelme, a téli Balaton meghódítása és Várkonyi Andrea titkos romantikázása hétfői online lapszemlénkben.

Viharos szél miatt adtak ki figyelmeztetést hétfőre

2020.02.23. 19:40
A kellemes idő úgy tűnik a múlté, ugyanis hétfőn újra feltámad a szél, emiatt pedig az egész országra figyelmeztetéseket adott ki az Országos Meteorológiai Szolgálat.

Karanténba kerülnek az Olaszországból hazatérő diákok

2020.02.23. 17:40
Tizenegy magyar középiskolás diák, valamint egy kísérőjük és az autóbusz két vezetője kerül a Szent László Kórházba kéthetes elkülönítésre, miután ma este hazatérnek …

A Külügyminisztérium óvatosságra int az észak-olaszországi utazásokkal kapcsolatban

2020.02.23. 16:10
Olaszország több északi tartományában is rendkívüli a helyzet a koronavírus miatt, ötvenezer ember került vesztegzár alá. …

Ötvenezer embert érint a karantén Olaszországban

2020.02.23. 13:50
Egyre komolyabb a helyzet Észak-Olaszországban a koronavírus miatt: olasz fegyveres erők katonái ellenőrzik a kivezető utakat, leállították a vasúti és a helyi tömegközlekedést, valamint …

Földrengés volt a török-iráni határnál, többen meghaltak

2020.02.23. 12:50
Egy közepesen erős, 5,9-es fokozatú földrengés rázott meg néhány török falut Irán közelében vasárnap reggel.

Két olasz tartományban is karantént rendeltek el a koronavírus miatt

2020.02.23. 08:15
Az észak-olaszországi Lombardia és Veneto térségében is lezárják az új koronavírus gócpontjait. Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy ott élők a következő …

Blogstar kávéház

2020.02.22. 21:55
Karácsony kockázatos költségvetése, a Soros-birodalom felsorakozása, Szili Katalin kiállása, a munkaerőhiány kreativitása és Istenes Bence havas lazítása online lapszemlénkben.

Újból többezer migráns várható Európába

2020.02.22. 10:30
Hiába örülünk annak, hogy kezd jó idő lenni, ez azt is jelenti, hogy a migránsok is jobban mozgásba lendülnek.

Ezeket a cikkeket olvastad már?