Blogolj!

Blogstar kávéház

Magyarázkodás

Karácsony zavaros menekülése.

Már követni sem tudjuk, hogy hányadik verziót halljuk Karácsony Gergelytől az őszödi beszédével kapcsolatban. Most éppen ragaszkodik hozzá, hogy ez egy magánbeszélgetés volt, amit a Párbeszéd hivatalos elnökségi ülésén folytattak – foglalja össze az Origo.hu.

„Karácsony Gergely őszödi beszédéről is újabb verziókkal állt elő. Megkérdeztük tőle, ha valóban a kormánypártok szivárogtatták ki a hangfelvételt, akkor miért torzították el a Párbeszéd elnökségi tagjainak a hangját. Nem az lett volna az érdekük a kiszivárogtatóknak, hogy minél több párbeszédes politikust belekeverjenek? A főpolgármester-jelölt minderre zavarában azt mondta, majd a nyomozóhatóságok ezt eldöntik. Majd ezután következett a teljesen zavaros magyarázkodás arról, hogy az elnökségi ülésen magánbeszélgetést folytattak. Nézzék meg Karácsony Gergely menekülési kísérletét és zavaros magyarázkodását!”

Így próbált menekülni a kérdések elől Karácsony Gergely - videó

Már követni sem tudjuk, hogy hányadik verziót halljuk Karácsony Gergelytől az őszödi beszédével kapcsolatban. Szerda este azt mondta az Origónak egy követhetetlenül zavaros okfejtésben, hogy ragaszkodik hozzá, hogy ez egy magánbeszélgetés volt, amit a Párbeszéd hivatalos elnökségi ülésén folytattak.

Kürtölés

Vásárhely Mária antiszemitázása.

Mérsékelten drámai hír futott végig a balliberális médiumokban. A Hírklikk így tálalta: „Vásárhelyi Mária is szakított a 168 órával” – elemez a Magyar Hírlap Online.

„Miután ocsúdunk a nemzetet megrázó fájdalomból, idézzük fel a szociológus múltjának néhány szeletkéjét, aki 1990 óta minden létező nemzeti kormány legádázabb ellensége, aki főállásban antiszemitázza a jobboldalt. A legalapvetőbb etikai-szakmai szabályokat is áthágva azt kürtölte világgá, hogy itthon 'lámpaernyőt akarnak belőle csinálni'. Pécsi főiskolásokkal készített 'kutatást', majd – tudtuk és beleegyezésük nélkül – nyilvánosságra hozta, amely szerint a jövő tanárai rasszisták.”

Vásárhelyi búcsúja

Miután ocsúdunk a nemzetet megrázó fájdalomból, idézzük fel a szociológus múltjának néhány szeletkéjét, aki 1990 óta minden létező nemzeti kormány legádázabb ellensége, aki főállásban antiszemitázza a jobboldalt. A legalapvetőbb etikai-szakmai szabályokat is áthágva azt kürtölte világgá, hogy itthon „lámpaernyőt akarnak belőle csinálni".

Szlogen

A Brexit célegyenese.

Johnson ragaszkodik az október 31-i kilépéshez. Első tory vezetői kongresszusi programbeszédében a kormányfő nem hagyott kétséget afelől, hogy a parlamenti törvény ellenére is kész alku nélkül elhagyni az Európai Uniót – tudósít a Népszava Online.

„Az Egyesült Királyságot a Brexit elhúzódása miatt 'világklasszis atlétának tekinti, akinek kavicsokkal a cipőjében kell futnia'. Többször is visszatérve a konferencia szlogenjére, 'Get Brexit Done”, hajtsuk végre a Brexitet, az eddigi tartalékmegoldást, a backstopot 'antidemokratikusnak' és az Egyesült Királyság szuverenitásával össze nem egyeztethetőnek nevezte.”

Johnson ragaszkodik az október 31-i kilépéshez

Első tory vezetői kongresszusi programbeszédében a kormányfő nem hagyott kétséget afelől, hogy a parlamenti törvény ellenére is kész alku nélkül elhagyni az Európai Uniót. Szerda újabb kulcsfontosságú nap volt a Brexit történetében, egyben a hetven napja kormányon lévő Boris Johnson pályafutásában.

Tragédia

A migránstáborok türelmetlensége.

Fokozódik a migrációs helyzet Görögországban. Szeptemberben tízezernél is több bevándorló érkezett az Égei-tengeri szigetekre. Az elmúlt három évben nem volt erre példa. A befogadótáborok megteltek, az emberek pedig egyre türelmetlenebbek – írja a Hirado.hu.

„Szerdán egy nap alatt hét csónakon több mint kétszázötven illegális bevándorló kötött ki Leszbosz szigetén: önkéntesek és civil szervezetek várták őket a parton. A partra érés után az egyik migráns még visszaszállt a csónakba, amelyet dühből többször is átszúrt egy késsel, ezzel szimbolikusan jelezve, hogy számára már nincs visszaút – hangzott el az M1 Híradójában. A migránsokat a regisztrációs központba szállították, ahol felvették az adataikat. Többségüket a Mória táborba helyeznék el, annak ellenére, hogy megtelt a tábor. A helyzet sokak szerint kritikus, a háromezer férőhelyes központban már 13 ezer bevándorló él. A zsúfoltság miatt gyakori az erőszak és a baleset is. Legutóbb a hét végén történt tragédia. Egy tűzesetben ketten életüket vesztették, a táborban zavargások törtek ki, az ott lakók a tűzoltókra is rátámadtak. A készenléti rendőrség végül könnygázzal tudta feloszlatni a feldühödött tömeget.”

Megteltek a befogadótáborok Görögországban, az emberek egyre türelmetlenebbek

Fokozódik a migrációs helyzet Görögországban. Szeptemberben tízezernél is több bevándorló érkezett az égei-tengeri szigetekre. Az elmúlt három évben nem volt erre példa. A befogadótáborok megteltek, az emberek pedig egyre türelmetlenebbek, kedden több százan tüntettek az egyik legzsúfoltabb szigeten, Leszboszon. Törökországban négy-öt millióan várakoznak indulásra készen, a nyomás egyre inkább érződik a balkáni útvonalon is - közölte az M1 Híradója.

Alma

Tóth Gabi szexi terhespocakja.

Már jó nagy a pocakja a Sztárban sztár leszek! zsűritagjának: megvillantotta gömbölyű terheshasát Tóth Gabi – így a Blikk Online.

„Óriási a terhespocakja Tóth Gabinak, amit előszeretettel mutat meg a rajongóinak az Instagram-oldalán. Az énekesnő, aki jelenleg a TV2 Sztárban sztár leszek! című műsorában zsűrizik, első kislányát hordja a szíve alatt, s mint ahogy az a képen is látható, a csöppség gyorsan növöget édesanyja pocakjában. Tóth Gabi korábban egyébként elárulta: bár gyerekkora óta nem evett almát, amióta terhes, csak azt kívánja.”

Domborodó pocakjáról posztolt Tóth Gabi

Óriási a terhespocakja Tóth Gabinak, amit előszeretettel mutat meg a rajongóinak az Instagram-oldalán. Az énekesnő, aki jelenleg a TV2 Sztárban sztár leszek! című műsorában zsűrizik, első kislányát hordja a szíve alatt , s mint ahogy az a képen is látható, a csöppség gyorsan növöget édesanyja pocakjában.

Címkék: Aktuális, lapszemle
https://aktualis.blogstar.hu/./pages/aktualis/contents/blog/84209/pics/lead_800x600.jpg
Aktuális,lapszemle
 

Hozzászólások

Hasonló bejegyzések a témában

Blogstar kávéház

2020.01.24. 04:25
A Soros-hálózat tetten ért manipulációja, az Európai Néppárt liberális fordulata, a V4-ek jobboldalisága, a stressz felfoghatatlan rombolása és Rubint Réka drámai menekülése pénteki online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2020.01.23. 03:00
A BKV elkendőzött trükközése, a néppárti bölcsek salamoni döntése, Karácsony karácsonyi magyarázkodása, az influenza támadása és Tatár Csilla szexi kötődése csütörtöki online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2020.01.22. 04:15
Orbán Viktor kártyabarátsága, Karácsony Gergely méhhorrorja, Brüsszel magyarországi tényfeltárása, a liberálisok felmelegített házassága és Péter Szabó Szilvia lábadozása szerdai online lapszemlénkben.

Megjelent a kormányhatározat a börtönkártérítések felfüggesztéséről

2020.01.21. 12:55
Azonnali hatállyal felfüggeszti a kormány a börtönkártérítések kifizetését, az Igazságügyi Minisztérium pedig felülvizsgálja a …

A tartós, sűrű köd miatt adtak ki riasztást

2020.01.21. 10:10
Vas megye kivételével az egész országra elsőfokú figyelmeztetést adott ki az Országos Meteorológiai Szolgálat keddre.

Leégett egy kínai cég munkásszállója Szibériában, többen meghaltak

2020.01.21. 08:50
Leégett egy munkásszállónak használt faépület a nyugat-szibériai Tomszk megyében, a tűznek tizenegy halálos áldozata van.

Blogstar kávéház

2020.01.20. 22:50
Macronék rémisztő migránsinváziója, a balliberális propagandamédia hallgatása, a néppárti bölcsek összhangja, a Fidesz ingadozása, Curtis és Majka lazítása online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2020.01.20. 03:20
A Fidesz hatalmas győzelme, a kapcsolati erőszak elharapózása, a polgárőrök modern hazafisága, a királyi család krízise és Eva Longoria dekoratív dekoltázsa hétfői online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2020.01.18. 21:45
A néppárti bölcsek ingadozása, a Momentum kommunistásodása, Magyar György titokzatos börtönbiznisze, a családtámogatási rendszer bővülése és Horváth Tamás lebegős szelfije online lapszemlénkben.

Holtestet találtak egy kiégett kazánházban Makón

2020.01.18. 20:50
Egy férfi holttestét találták meg egy kiégett kazánházban a tűzoltók szombaton Makón – tájékoztatta a Csongrád Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-t.

Ezeket a cikkeket olvastad már?