Blogolj!

Blogstar kávéház

Franciázás

Orbán Viktor párizsi ebédje.

A Kereszténydemokrata Internacionálé (CDI) rendezvényére Rómába utazik Orbán Viktor miniszterelnök, a Fidesz elnöke csütörtökön, majd pénteken Párizsba repül tovább, ahol Emmanuel Macron francia köztársasági elnökkel tárgyal – jelenti az Origo.hu.

„A magyar miniszterelnök péntek kora délután érkezik Párizsba, ahol Emmanuel Macron államfő munkaebéden látja vendégül. A tárgyalást megelőzően az Élysée-palota kertjében rövid sajtónyilatkozatot terveznek – mondta a Miniszterelnöki Sajtóirodát vezető helyettes államtitkár szerdán.”

Orbán Viktor Rómába és Párizsba látogat

A Kereszténydemokrata Internacionálé (CDI) rendezvényére Rómába utazik Orbán Viktor miniszterelnök, a Fidesz elnöke csütörtökön, majd pénteken Párizsba repül tovább, ahol Emmanuel Macron francia köztársasági elnökkel tárgyal - tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a Miniszterelnöki Sajtóirodát vezető helyettes államtitkár szerdán.

Karrier

Karácsony pancser polgármestersége.

A Karácsony Gergely által meghirdetett alternatív szavazatszámláló rendszer csak a várható ellenzéki vereség kimagyarázását szolgálja – mondja a Magyar Hírlap Online-nak Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetője.

„Karácsony maga bizonyítja be az alkalmatlanságát nap, mint nap, nem kellünk mi ahhoz. Polgármesterségének a hibalistája elképesztően hosszú: romos költségvetés, parkolási botrány, másfél milliárdnyi kifizetetlen számla, adósságrendezési eljárás, igénytelen közterületi munkák és sorolhatnám. Zuglóban kipróbálhatta magát, aminek elég csúnya vége lett, hiszen ő maga sem kérkedett a kampányában „világszenzációt jelentő” zuglói ügyekkel. Egy pancser jelentkezik főpolgármesternek a következő öt évre, aki inkább maga sem beszél az elmúlt öt évéről. Ez elé tartunk tükröt. Polgármesterségét főként arra használta, hogy országos politikai karrierjét építgesse. Azt sem túl nagy sikerrel.”

Kocsis Máté: Hosszú hibalistát hozott össze zuglói ténykedésével a pancser polgármester

A kispesti szocialista politikusok hétköznapjairól kiszivárgott felvételek ugyanazt a korrupciós gyakorlatot leplezik le, mint ami Zuglóban is megvalósult Karácsony polgármestersége alatt - mondta el lapunknak Kocsis Máté a Fidesz frakcióvezetője, aki szerint a kispesti botrányban senkit fel nem ismerő ellenzéki vezetők egyszerre bizonyították alkalmatlanságukat és gyávaságukat is.

Konszolidáció

A kórházbezárások kockázata.

Lenne kormányzati igény kórházbezárásra. Struktúra-átalakítással oldaná meg a kormányzat a kórházi adósságválságot – a Népszava Online szerint ez derül ki egy budapesti egészségügyi konferencián.

„Senki nem érzi jól magát a kórházi adósságoktól – ezt a nem meglepő információt osztotta meg hallgatóságával Banai Péter Benő, a Pénzügyminisztérium államtitkára a Hungaromed 2019 Medicina konferencián. A szakpolitikus a konkrétumokat kerülő előadásában nyilvánvalóvá tette, hogy struktúraváltozás nélkül nem lesz több pénz az egészségügyre. A kórházbezárás szót persze nem ejtette ki, de érzékeltette, lehetetlen helyzetet okoz például az, ha tíz érsebészet van az országban, de csak nyolchoz van elegendő orvos. Más szakmákban is egymástól csábítják el erős bérlicittel a szakembereket a kórházigazgatók, miközben minderre a finanszírozás nem nyújt fedezetet. A nyáron havonta már mintegy 6 milliárd forinttal nőtt a kórházak lejárt adóssága, amely augusztus végén összesen 53,3 milliárd forintra rúgott. Romlott a fizetési hajlandóság is, mivel az 53 milliárdos adósság felét már több mint két hónapja át kellett volna utalniuk a kórházaknak. Már a főigazgatók körében is az a hír járja, hogy idén csak azok számíthatnak konszolidációra, akik hatékonyságjavulást tudnak felmutatni.”

Lenne kormányzati igény kórházbezárásra

Struktúra-átalakítással oldaná meg a kormányzat a kórházi adósságválságot - derült ki egy budapesti egészségügyi konferencián. Senki nem érzi jól magát a kórházi adósságoktól - ezt a nem meglepő információt osztotta meg hallgatóságával Banai Péter Benő, a Pénzügyminisztérium államtitkára a Hungaromed 2019 Medicina konferencián.

Kockázat

Az iszlám gyarmatosítása.

Az elmúlt hetekben több merényletet is elkövettek iszlám hátterű elkövetők, például Párizsban. Eközben az Európai Unió leköszönő vezetése gőzerővel készíti elő a migránsok állandó szétosztását lehetővé tevő kvóta bevezetését – így a Hirado.hu.

„Horváth József szerint ez az eset is rávilágít arra, hogy 'a történet az elejétől el van rontva'. Úgy vélte, az rendben van, hogy az állam alkalmaz egy süketnéma embert, aki a rendőrséghez kerül, az azonban már kevésbé érthető, miért nem tudták kiszűrni a lehetséges kockázatokat, amikor a terrorelhárításnál dolgozott, és minősített adatokat kezelt. Horváth József szerint számos előzmény utalt a férfi radikalizálódására, mégsem merte senki sem felvállalni, és jelenteni a veszélyhelyzetet, mert az állami alkalmazottak attól félnek, hogy rájuk sütik a rasszizmus bélyegét. Erre példaként hozta fel az egyik francia lap vezető publicistáját ért éles bírálatokat. Az újságíró szerint Franciaországban nem jó irányba mennek a dolgok, mert az iszlám gyarmatosítja az országot.”

Az elhárítás számára rémálom a párizsi támadás

Az elmúlt hetekben több merényletet is elkövettek iszlám hátterű elkövetők. Limburgban, Triesztben, majd Párizsban is áldozatokat követeltek a támadások. Eközben az Európai Unió leköszönő vezetése gőzerővel készíti elő a migránsok állandó szétosztását lehetővé tevő kvóta bevezetését, igaz egyelőre önkéntes alapon, amely azonban bármikor megváltozhat.

Intimitás

Emily Ratajkowski vadító idomai.

A gyönyörű modell brutálisan szexi, tűzforró fotót tett közzé az Instagram-oldalán – közli a Blikk Online.

„A szupermodell nem rejtegeti tökéletes testét, közösségi oldalán gyakran mutogatja vadító idomait. A dögös Emily nem vett fel melltartót ehhez a fotóhoz, és odalent is csak egy aprócska bugyi takarja a csodaszép nő intim testrészét.”

Köszönjünk el a mai naptól Emily Ratajkowski tűzforró fotójával

A szupermodell nem rejtegeti tökéletes testét, közösségi oldalán gyakran mutogatja vadító idomait. A dögös Emily nem vett fel melltartót ehhez a fotóhoz, és odalent is csak egy aprócska bugyi takarja a csodaszép nő intim testrészét.

Címkék: Aktuális, lapszemle
https://aktualis.blogstar.hu/./pages/aktualis/contents/blog/84440/pics/lead_800x600.jpg
Aktuális,lapszemle
 

Hozzászólások

Hasonló bejegyzések a témában

Kedden távozhat Borkai a Fideszből

2019.10.14. 18:55
Az éppen külföldön tartózkodó Orbán Viktor kérésére Kövér László és Kubatov Gábor konzultációra hívta Borkai Zsoltot.

Meg kell ismételni a szavazást Nyéstán

2019.10.14. 17:50
A Borsod-Abaúj-Zemplén megyei településen 30 napon belül megismétlik az önkormányzati választást, mert fiktív lakcímmel rendelkezők is szavaztak.

Több településen is szavazategyenlőség alakult ki

2019.10.14. 12:00
Tizenkét településen alakult ki szavazategyenlőség a polgármesterjelöltek között, így ezeken a településeken feltehetően időközi választást kell tartani - derül ki a Nemzeti …

Érvénytelen szavazatokkal is nyert az MSZP-s polgármester Mohácson

2019.10.14. 10:35
A Baranya megyei városban érdekesen alakultak az idei választások.

Szijjártó: Magyarország szempontjából kulcsfontosságú, hogy a lengyel Jog és Igazságosság párt győzött

2019.10.14. 09:20
Magyarország számára kulcsfontosságú, és a lehető legjobb hír, hogy a Jog és …

Nem jár a sikló és a libegő

2019.10.14. 09:10
Hétfőtől péntekig nem üzemel a Zugligeti Libegő és a Budavári Sikló - közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) vasárnap éjjel az MTI-vel.

Választás: Eredmények Budapest kerületeiben

2019.10.14. 07:35
Nemcsak a főváros polgármesterének személye változott, hanem számos budapesti kerület is váltott, bár volt, ahol csak pár száz szavazat döntött. Nézzük, mi történt a kerületekben.

Blogstar kávéház

2019.10.14. 05:25
Karácsony köszönete, a NER megroppanása, a demokrácia sikere, az ellenzék pozícióharcai és Nacsa Olivér sorozatos válásai hétfői online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2019.10.13. 02:00
Karácsony romos pályafutása, Gyurcsány durva kioktatása, Budapest önállóságának elvesztése, Magyarország népszerűsége és Gáspár Evelin dögös szexisége vasárnapi online lapszemlénkben.

Több mint 240 illegális bevándorló érkezett Görögországba az elmúlt egy nap alatt

2019.10.12. 18:45
Több mint 240 migráns kelt át Törökországból Görögországba péntek óta – közölték a görög és az európai uniós …

Ezeket a cikkeket olvastad már?