Blogolj!

Blogstar kávéház

Értelem

A magyar futball paródiája.

A legváltozatosabb módokon készítette elő a magyar védelem a horvát gólokat a 3-0-ra elveszített labdarúgó Európa-bajnoki selejtezőn – tudósít a Népszava Online.

„A csütörtöki vereség azt jelenti, hogy már nem saját kezében van a válogatott sorsa, az Európa-bajnoki szereplést jelentő első két hely elérése nem sikerülhet saját erőből, szükség lesz ehhez a riválisok botlására is. A hajrában ismét jól hallhatóan szidták a vendég nézők az UEFA-t, hogy ennek mi értelme volt, csak ők tudják. Lehet, azt szeretnék, ha a zárt kapus büntetés után pontokat is levonnának a magyar csapattól. Nem könnyű követni az ultrák logikáját. Ha van egyáltalán nekik...”

Magyar futballparódia Splitben

A legváltozatosabb módokon készítette elő a magyar védelem a horvát gólokat a 3-0-ra elveszített labdarúgó Európa-bajnoki selejtezőn. Baráth Botond kiállítása, Nagy Ádám sárga lapok, Bese Barnabás, Pátkai Máté és Szoboszlai Dominik sérülés miatt nem állt Marco Rossi szövetségi kapitány rendelkezésére a spliti mérkőzésen.

Hazugság

Karácsony siránkozós kéztördelése.

A kampányhajrában bevitt még egy gyomrost balliberális kihívójának Tarlós István – mutatja be az Origo.hu.

„Ennél keményebb kampányban már volt részem, ennél erkölcstelenebb, mellébeszélőbb, valótlanságokat hangoztatóbb kampányban nem – mondta a főpolgármester élesen bírálva Karácsony Gergely kampányát. Az alkalmatlan zuglói polgármesterről megállapította, hogy abszolút valótlanságokkal kampányol. Ilyen siránkozós, kéztördelős, hazudozós kampány még nem volt, mint amilyet Karácsony Gergely folytatott – mondta a főpolgármester.”

Siránkozós, kéztördelős, hazudozós kampányt folytat Karácsony Gergely

Ennél keményebb kampányban már volt részem, ennél erkölcstelenebb, mellébeszélőbb, valótlanságokat hangoztatóbb kampányban nem - mondta Tarlós István főpolgármester Karácsony Gergely kampányáról az Inforádió Aréna című műsorában. Tarlós István siránkozósnak, kéztördelősnek, hazudozósnak nevezte az alkalmatlan zuglói polgármestert. 170 projektet indítottak el eddig a főpolgármestersége alatt, amelyek még zajlanak, azokat szeretné befejezni - mondta Tarlós István főpolgármester az Inforádióban.

Reklám

Gyurcsány álságos támogatása.

A Magyar Hírlap Online szerint minden jel arra mutat, az ellenzék igazi vezére, Gyurcsány Ferenc is alkalmatlannak tartja Karácsony Gergelyt.

„Ezek után a kampányban egyszer sem állt ki Karácsony mellett Gyurcsány, egészen most szerda reggelig, amikor is rövid videoüzenetében azt mondta, 'jó lenne Budapestet újra nyitottnak, szabadnak és vidámnak látni, ehhez változás kell, ehhez a változáshoz pedig az ellenzék közös főpolgármester-jelöltje, Karácsony Gergely kell'. Jelentőségteljes azonban, hogy ezt a kis reklámfilmet sem a DK-elnök tette közzé, hanem maga Karácsony osztotta meg. A 'támogatás' őszinteségéről sokat elmond, hogy miközben Gyurcsány közösségi oldalára 'nem fért ki' a Karácsony melletti szavazásra ösztönző pár mondat, rendszeresen buzdította követőit a különböző DK-s kerületi jelöltekre való voksolásra.”

Gyurcsány álságos támogatása

Minden jel arra mutat, az ellenzék igazi vezére, Gyurcsány Ferenc is alkalmatlannak tartja Karácsony Gergelyt. A bukott miniszterelnök még júniusban, az ATV-ben beszélt arról, hogy „Gergő mögül elment a támogatás", mert „ráégett a parkolási botrány". Gyurcsány akkor figyelmeztette a problémákra, de az a telefonbeszélgetés is csak arról győzte meg, hogy „az erő, ami a legfontosabb (...)

Tragédia

Az iszlám terror fenyegetése.

Párizs után most a németországi Halléban történt terrortámadás egy zsinagóga előtt. Mindeközben az EU hamarosan leköszönő migrációs biztosa egy újabb betelepítési kvóta elfogadására próbálja rávenni a tagországokat – elemez a Hirado.hu.

„Berzi Gergely külpolitikai elemző szerint is egyértelmű, hogy az elmúlt években egyre jobban szaporodnak a merényletek Európában. Úgy véli, ez a 2015-ös migrációs válsággal van összefüggésben, amikor is több millió olyan személy érkezett Európa területére, akikről semmilyen információja nem volt a hatóságoknak. Ez leterheltséget is okozott a különböző titkosszolgálati és bűnügyi szerveknek, hiszen más bűncselekményekre sem tudtak teljes mértékben koncentrálni. Példának a francia rendészeti szerveket említette, akik olyan szintű túlterheltségről panaszkodnak már hosszú ideje, amely megnöveli a kockázatát annak, hogy nem tudják a munkájukat megfelelően végezni. Itt arra az esetre gondolt, amikor egy radikalizálódott rendőr támadott rá a saját kollégáira, akire ha egy kicsit jobban odafigyelnek, talán megakadályozható lett volna a tragédia.”

A kisebb létszámú zsinagógákat veszélyeztetheti az iszlám terror

Párizs után most a németországi Halléban történt terrortámadás egy zsinagóga előtt. A német szövetségi belügyminiszter úgy fogalmazott, antiszemita indíttatásra és szélsőjobboldali háttérre utalnak a lövöldözés körülményei. Az esetnek két halálos áldozata és két sebesültje van. Mindeközben az EU hamarosan leköszönő migrációs biztosa egy újabb betelepítési kvóta elfogadására próbálja rávenni a tagországokat.

Álom

Risztov Éva mesés ajándéka.

Boldogan újságolta el rajongóinak a közösségi oldalán Risztov Éva, hogy valóra váltotta édesanyja nagy álmát – írja a Blikk Online.

„Lassan egy éve már, hogy az RTL Klub Konyhafőnök című műsorában második helyet értem el. A nyereményemet Anyukámnak adtam, egy Földközi-tengeri hajóutat. Sosem felejtem el, amit gyerekkoromban értem és testvéremért tett, mindezt önzetlenül, hatalmas szeretettel. Sok mindent adott a tv-műsor is, de legfőképp azt, hogy az Ő egyik álmát valóra tudtam váltani – írta Risztov Éva.”

Megható: valóra váltotta édesanyja álmát Risztov Éva

Az egykori olimpiai bajnok úszónő - aki nehéz időszakon van túl - csaknem egy évvel ezelőtt szerepelt az RTL Klub népszerű gasztrorealityjében, amiben egészen a második helyig menetelt. Risztov Éva a Konyhafőnök VIP által egy Földközi-tengeri hajóutat nyert, s mint kiderült, ezzel az édesanyjának kedveskedett, szeretett szülőjének ugyanis nagy álmát válthatta ezzel valóra.

Címkék: Aktuális, lapszemle
https://aktualis.blogstar.hu/./pages/aktualis/contents/blog/84463/pics/lead_800x600.jpg
Aktuális,lapszemle
 

Hozzászólások

Hasonló bejegyzések a témában

Blogstar kávéház

2020.08.12. 04:25
A Soros-szervezetek budapesti balhézása, a baloldal bikaharca, Karácsony Gergely előremenekülése, az infláció berobbanása és Tóth Andi olaszos szakítása szerdai online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2020.08.11. 05:05
Az egyetemek veszélyes makacssága, a Momentum terézvárosi rombolása, Chicago erőszakos pusztítása, az autóipar megreccsenése és Görög Zita borzalmas élménye keddi online lapszemlénkben.

Újabb 35 fertőzöttet regisztráltak itthon, hárman elhunytak

2020.08.10. 09:55
Ezzel 4731 főre nőtt hazánkban a betegek száma. Eddig összesen 605-en hunytak el, de 3525-en pedig már meggyógyultak.

Blogstar kávéház

2020.08.10. 04:45
A nyugati civilizáció halála, az európaiak lappangó cigányellenessége, a baloldal képmutatása, a magyarok dugimilliárdjai és Eszenyi Enikő eltűnése hétfői online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2020.08.07. 22:40
A rejtélyesen eltűnt Tóth István ügye, az új magyar járványügyi bevetési egység, a Fehéroroszországban fogságba került tévéstáb esete, Benkő László állapotának javulása, valamint a Milan és a Real csatár cserélési tervei a szombati …

Blogstar kávéház

2020.08.06. 22:10
A bejrúti robbanás kivizsgálása, Los Angeles szokatlan járványügyi szigorítása, Müller Cecília sértegetése, nagy felajánlás a hazai sportéletben és egy esküvő nem várt fordulata pénteki online lapszemlénkben.

Óriási támogatást kap a zeneipar

2020.08.06. 12:30
Szentkirályi Alexandra kormányszóvivő és Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter megtartotta szokásos tájékoztatóját a legfrissebb kormányzati intézkedésekről.

33 fővel nőtt a fertőzöttek száma, elhunyt egy beteg

2020.08.06. 09:00
Ezzel 4597 főre nőtt a hazánkban beazonosított fertőzöttek száma. Elhunyt egy idős krónikus beteg, így az elhunytak száma 600 főre emelkedett, 3463-an pedig már meggyógyultak.

Spanyolország besárgult

2020.08.06. 08:15
Az ország eddig zöld besorolásúnak számított, viszont az erről szóló országos tisztifőorvosi határozat szerdai száma szerint már sárga, azaz aki onnan hazatér, karanténba kerül. A döntés péntektől lép életbe.

Blogstar kávéház

2020.08.05. 19:50
A bejrúti tragédia és annak hatásai, erőszakos migránsok a határon, a koronavírus újabb hulláma, búcsú egy legendától és Müller Cecília „sztársága” csütörtöki online lapszemlénkben.

Ezeket a cikkeket olvastad már?