Blogolj!

Blogstar kávéház

Értelem

A magyar futball paródiája.

A legváltozatosabb módokon készítette elő a magyar védelem a horvát gólokat a 3-0-ra elveszített labdarúgó Európa-bajnoki selejtezőn – tudósít a Népszava Online.

„A csütörtöki vereség azt jelenti, hogy már nem saját kezében van a válogatott sorsa, az Európa-bajnoki szereplést jelentő első két hely elérése nem sikerülhet saját erőből, szükség lesz ehhez a riválisok botlására is. A hajrában ismét jól hallhatóan szidták a vendég nézők az UEFA-t, hogy ennek mi értelme volt, csak ők tudják. Lehet, azt szeretnék, ha a zárt kapus büntetés után pontokat is levonnának a magyar csapattól. Nem könnyű követni az ultrák logikáját. Ha van egyáltalán nekik...”

Magyar futballparódia Splitben

A legváltozatosabb módokon készítette elő a magyar védelem a horvát gólokat a 3-0-ra elveszített labdarúgó Európa-bajnoki selejtezőn. Baráth Botond kiállítása, Nagy Ádám sárga lapok, Bese Barnabás, Pátkai Máté és Szoboszlai Dominik sérülés miatt nem állt Marco Rossi szövetségi kapitány rendelkezésére a spliti mérkőzésen.

Hazugság

Karácsony siránkozós kéztördelése.

A kampányhajrában bevitt még egy gyomrost balliberális kihívójának Tarlós István – mutatja be az Origo.hu.

„Ennél keményebb kampányban már volt részem, ennél erkölcstelenebb, mellébeszélőbb, valótlanságokat hangoztatóbb kampányban nem – mondta a főpolgármester élesen bírálva Karácsony Gergely kampányát. Az alkalmatlan zuglói polgármesterről megállapította, hogy abszolút valótlanságokkal kampányol. Ilyen siránkozós, kéztördelős, hazudozós kampány még nem volt, mint amilyet Karácsony Gergely folytatott – mondta a főpolgármester.”

Siránkozós, kéztördelős, hazudozós kampányt folytat Karácsony Gergely

Ennél keményebb kampányban már volt részem, ennél erkölcstelenebb, mellébeszélőbb, valótlanságokat hangoztatóbb kampányban nem - mondta Tarlós István főpolgármester Karácsony Gergely kampányáról az Inforádió Aréna című műsorában. Tarlós István siránkozósnak, kéztördelősnek, hazudozósnak nevezte az alkalmatlan zuglói polgármestert. 170 projektet indítottak el eddig a főpolgármestersége alatt, amelyek még zajlanak, azokat szeretné befejezni - mondta Tarlós István főpolgármester az Inforádióban.

Reklám

Gyurcsány álságos támogatása.

A Magyar Hírlap Online szerint minden jel arra mutat, az ellenzék igazi vezére, Gyurcsány Ferenc is alkalmatlannak tartja Karácsony Gergelyt.

„Ezek után a kampányban egyszer sem állt ki Karácsony mellett Gyurcsány, egészen most szerda reggelig, amikor is rövid videoüzenetében azt mondta, 'jó lenne Budapestet újra nyitottnak, szabadnak és vidámnak látni, ehhez változás kell, ehhez a változáshoz pedig az ellenzék közös főpolgármester-jelöltje, Karácsony Gergely kell'. Jelentőségteljes azonban, hogy ezt a kis reklámfilmet sem a DK-elnök tette közzé, hanem maga Karácsony osztotta meg. A 'támogatás' őszinteségéről sokat elmond, hogy miközben Gyurcsány közösségi oldalára 'nem fért ki' a Karácsony melletti szavazásra ösztönző pár mondat, rendszeresen buzdította követőit a különböző DK-s kerületi jelöltekre való voksolásra.”

Gyurcsány álságos támogatása

Minden jel arra mutat, az ellenzék igazi vezére, Gyurcsány Ferenc is alkalmatlannak tartja Karácsony Gergelyt. A bukott miniszterelnök még júniusban, az ATV-ben beszélt arról, hogy „Gergő mögül elment a támogatás", mert „ráégett a parkolási botrány". Gyurcsány akkor figyelmeztette a problémákra, de az a telefonbeszélgetés is csak arról győzte meg, hogy „az erő, ami a legfontosabb (...)

Tragédia

Az iszlám terror fenyegetése.

Párizs után most a németországi Halléban történt terrortámadás egy zsinagóga előtt. Mindeközben az EU hamarosan leköszönő migrációs biztosa egy újabb betelepítési kvóta elfogadására próbálja rávenni a tagországokat – elemez a Hirado.hu.

„Berzi Gergely külpolitikai elemző szerint is egyértelmű, hogy az elmúlt években egyre jobban szaporodnak a merényletek Európában. Úgy véli, ez a 2015-ös migrációs válsággal van összefüggésben, amikor is több millió olyan személy érkezett Európa területére, akikről semmilyen információja nem volt a hatóságoknak. Ez leterheltséget is okozott a különböző titkosszolgálati és bűnügyi szerveknek, hiszen más bűncselekményekre sem tudtak teljes mértékben koncentrálni. Példának a francia rendészeti szerveket említette, akik olyan szintű túlterheltségről panaszkodnak már hosszú ideje, amely megnöveli a kockázatát annak, hogy nem tudják a munkájukat megfelelően végezni. Itt arra az esetre gondolt, amikor egy radikalizálódott rendőr támadott rá a saját kollégáira, akire ha egy kicsit jobban odafigyelnek, talán megakadályozható lett volna a tragédia.”

A kisebb létszámú zsinagógákat veszélyeztetheti az iszlám terror

Párizs után most a németországi Halléban történt terrortámadás egy zsinagóga előtt. A német szövetségi belügyminiszter úgy fogalmazott, antiszemita indíttatásra és szélsőjobboldali háttérre utalnak a lövöldözés körülményei. Az esetnek két halálos áldozata és két sebesültje van. Mindeközben az EU hamarosan leköszönő migrációs biztosa egy újabb betelepítési kvóta elfogadására próbálja rávenni a tagországokat.

Álom

Risztov Éva mesés ajándéka.

Boldogan újságolta el rajongóinak a közösségi oldalán Risztov Éva, hogy valóra váltotta édesanyja nagy álmát – írja a Blikk Online.

„Lassan egy éve már, hogy az RTL Klub Konyhafőnök című műsorában második helyet értem el. A nyereményemet Anyukámnak adtam, egy Földközi-tengeri hajóutat. Sosem felejtem el, amit gyerekkoromban értem és testvéremért tett, mindezt önzetlenül, hatalmas szeretettel. Sok mindent adott a tv-műsor is, de legfőképp azt, hogy az Ő egyik álmát valóra tudtam váltani – írta Risztov Éva.”

Megható: valóra váltotta édesanyja álmát Risztov Éva

Az egykori olimpiai bajnok úszónő - aki nehéz időszakon van túl - csaknem egy évvel ezelőtt szerepelt az RTL Klub népszerű gasztrorealityjében, amiben egészen a második helyig menetelt. Risztov Éva a Konyhafőnök VIP által egy Földközi-tengeri hajóutat nyert, s mint kiderült, ezzel az édesanyjának kedveskedett, szeretett szülőjének ugyanis nagy álmát válthatta ezzel valóra.

Címkék: Aktuális, lapszemle
https://aktualis.blogstar.hu/./pages/aktualis/contents/blog/84463/pics/lead_800x600.jpg
Aktuális,lapszemle
 

Hozzászólások

Hasonló bejegyzések a témában

Kedden távozhat Borkai a Fideszből

2019.10.14. 18:55
Az éppen külföldön tartózkodó Orbán Viktor kérésére Kövér László és Kubatov Gábor konzultációra hívta Borkai Zsoltot.

Meg kell ismételni a szavazást Nyéstán

2019.10.14. 17:50
A Borsod-Abaúj-Zemplén megyei településen 30 napon belül megismétlik az önkormányzati választást, mert fiktív lakcímmel rendelkezők is szavaztak.

Több településen is szavazategyenlőség alakult ki

2019.10.14. 12:00
Tizenkét településen alakult ki szavazategyenlőség a polgármesterjelöltek között, így ezeken a településeken feltehetően időközi választást kell tartani - derül ki a Nemzeti …

Érvénytelen szavazatokkal is nyert az MSZP-s polgármester Mohácson

2019.10.14. 10:35
A Baranya megyei városban érdekesen alakultak az idei választások.

Szijjártó: Magyarország szempontjából kulcsfontosságú, hogy a lengyel Jog és Igazságosság párt győzött

2019.10.14. 09:20
Magyarország számára kulcsfontosságú, és a lehető legjobb hír, hogy a Jog és …

Nem jár a sikló és a libegő

2019.10.14. 09:10
Hétfőtől péntekig nem üzemel a Zugligeti Libegő és a Budavári Sikló - közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) vasárnap éjjel az MTI-vel.

Választás: Eredmények Budapest kerületeiben

2019.10.14. 07:35
Nemcsak a főváros polgármesterének személye változott, hanem számos budapesti kerület is váltott, bár volt, ahol csak pár száz szavazat döntött. Nézzük, mi történt a kerületekben.

Blogstar kávéház

2019.10.14. 05:25
Karácsony köszönete, a NER megroppanása, a demokrácia sikere, az ellenzék pozícióharcai és Nacsa Olivér sorozatos válásai hétfői online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2019.10.13. 02:00
Karácsony romos pályafutása, Gyurcsány durva kioktatása, Budapest önállóságának elvesztése, Magyarország népszerűsége és Gáspár Evelin dögös szexisége vasárnapi online lapszemlénkben.

Több mint 240 illegális bevándorló érkezett Görögországba az elmúlt egy nap alatt

2019.10.12. 18:45
Több mint 240 migráns kelt át Törökországból Görögországba péntek óta – közölték a görög és az európai uniós …

Ezeket a cikkeket olvastad már?