Blogolj!

Blogstar kávéház

Szlogen

Tarlós karakterének ereje.

Tarlós István előnye abból fakad Karácsony Gergellyel szemben, hogy az ő karakterét erősnek látják, az ellenfeléét, Karácsony Gergelyét pedig gyengének a választók – elemez az Origo.hu.

„Tarlós azért tud erősebb lenni és az előnye abból származik, hogy az ő karakterét erősnek látják, az ellenfeléét, Karácsony Gergelyét pedig gyengének. Nem véletlen, hogy a kormánypártoknak az a szlogenje, hogy Karácsony Gergely alkalmatlan, az tapad is rá, mert egyszerűen passzol a karakteréhez és ezt az emberek érzékelik – mondta Lánczi Tamás politológus.”

Tarlós István karakterét erősnek látják a választók

Tarlós István előnye abból fakad Karácsony Gergellyel szemben, hogy az ő karakterét erősnek látják, az ellenfeléét, Karácsony Gergelyét pedig gyengének a választók.Többek között erről és a pártok esélyeiről beszélgetett Lánczi Tamás politológus és Farkas Örs politikai elemző a Hír TV Magyarország élőben című műsorában Földi-Kovács Andrea műsorvezetővel.

Összefogás

A moslékkoalíció működőképtelensége.

Kósa Lajos, A Fidesz kampányfőnöke a Magyar Hírlap Online-nak arról beszél, a „moslékkoalíció” tagjai ki nem állhatják egymást, és ha nyernének valahol, igen hamar azt vehetnénk észre, hogy összevesznek a koncon, ellenkező esetben pedig a kudarc miatt fognak azonnal egymásnak ugrani.

„Ebben a 'nagy ellenzéki összefogásban' sem a résztvevő politikusok személy szerint, sem pedig a mögöttük álló politikai erők nem szeretik egymást. Sőt. Mindennél többet elárul erről a győri jobbikosok szóleleménye, amit arra az ellenzéki együttműködésre találtak ki, amiben egyébként ők maguk is részt vettek: 'moslékkoalíció'. Ki nem állhatják egymást, de most a pénzért és a hatalomért összefogtak. Ha nyernének valahol, igen hamar azt vehetnénk észre, hogy összevesznek a koncon, ha veszítenének, akkor pedig a kudarc miatt fognak azonnal egymásnak ugrani. Semmi sem tartja össze őket, csak a Fidesz gyűlölete. Ez a horrorkoalíció se így, se úgy nem működőképes, ezért fontos megakadályoznunk, hogy megtéveszthessék a választókat.”

Kósa: Ezen a választáson az egyetlen szívesen vállalt pártlogó a Fidesz-KDNP-é

A kampány során, az elmúlt hetekben körbeutazta az országot. Mit tapasztalt? - Az elmúlt időszakban ezerkétszáz polgármesterjelöltünkkel találkoztam. Úgy látom, hogy a választók, akik figyelnek a közéletre, sokkal tájékozottabbak, mint amennyire az ellenzéki politikusok azt hiszik. Az önkormányzati választásról a polgárok valóban azt gondolják, hogy alkalmas embereket kell megválasztani a falujuk, városuk vezetésére.

Lefújás

A fideszes kommunikáció összeomlása.

Megosztja a kormánypártot Borkai Zsolt ügye – így a Népszava Online.

„Összeomlás képét mutatta a fideszes kommunikáció péntekre a Borkai-ügyben: a szexbotrányhős polgármester péntek délután négykor rendkívüli sajtótájékoztatót hívott össze Győrbe hat órára, majd nem sokkal a nagy bejelentés előtt hirtelen indoklás nélkül lefújták az egészet. Lapunk elérte a polgármester sajtófőnökét, ám ő csak annyit erősített meg, hogy ők, helyben szervezték a rendkívüli sajtótájékoztatót, ám azt már nem mondhatta meg, hogy miért kellett azt lefújni. Arra a kérdésünkre, hogy a fővárosból, a Fidesz vezetése döntött-e így arra annyit mondott: nem tud mást mondani.”

Már a Fideszt is megosztja Borkai botránya

A fideszes kommunikáció megzavarodott a Borkai-ügyben: a szexbotrányba keveredett polgármester péntek délután négykor rendkívüli sajtótájékoztatót hívott össze Győrbe hat órára, majd nem sokkal a kezdés előtt hirtelen lefújták azt indoklás nélkül. A kormánylap Magyar Nemzet Borkai lemondását követeli, bár cikket néhány óra múlva eltüntették.

Akarat

Az Európai Bizottság elcsúszása.

Csúszhat az Ursula von der Leyen vezette új Európai Bizottság eredetileg november 1-jére tervezett hivatalba lépése – a Hirado.hu szerint a brüsszeli diplomáciai források biztosra veszik a halasztást.

„Sok szakértő szinte kizártnak tartja a november elsejei hivatalba lépést, különösképp annak fényében, hogy előző nap megbukott a román kormány, Emmanuel Macron francia államfő pedig azt mondta, hogy még nem áll készen új nevet felterjeszteni. Mások szerint viszont az ügy csakis politikai akarat kérdése. Egyesek mindemellett attól tartanak, hogy Goulard és Plumb elutasításával veszélybe kerül Von der Leyen terve a nemi kiegyensúlyozottság eléréséről. Csúszás esetén Jean-Claude Juncker jelenlegi elnök és csapatának tagjai maradnának a posztjukon ügyvivőként.”

Csúszhat az új Európai Bizottság hivatalba lépése

Csúszhat az Ursula von der Leyen vezette új Európai Bizottság eredetileg november 1-jére tervezett hivatalba lépése - közölték brüsszeli diplomáciai források pénteken. Komoly kételyek merültek fel a határidő teljesítésével kapcsolatban, miután az Európai Parlament (EP) illetékes szakbizottságai csütörtökön elutasították a belső piaci biztosnak jelölt francia Sylvie Goulard kinevezését.

Nem

Keira Knightley titkos gyermekáldása.

Keira Knightley-nak már hat hete megszületett a kisbabája, ám eddig titokban tartották – írja a Blikk Online.

„A színésznőnek és férjének, James Rightonnak már van egy gyermekük, most azonban megszületett a kistestvére is. A hírt a színésznő új filmje, az Official Secrets promotálása közben erősítette meg egy BBC-nek adott interjúban. Érdekesség, hogy Knightley maga kérdezett rá, mennyire formális az interjú, beszélhetnek-e arról, hogy van egy hathetes babája. A riporter ezt követően azonnal gratulált is a fiatal anyukának. Azt, hogy a gyerek milyen nemű, egyelőre nem árulták el.”

Hetekig titkolták a nagy hírt: megszületett Keira Knightley második gyermeke

A színésznőnek és férjének, James Rightonnak már van egy gyermekük, most azonban megszületett a kistestvére is. A hírt a színésznő új filmje, az Official Secrets promotálása közben erősítette meg egy BBC-nek adott interjú ban. Érdekesség, hogy Knightley maga kérdezett rá, mennyire formális az interjú, beszélhetnek-e arról, hogy van egy hathetes babája.

Címkék: Aktuális, lapszemle
https://aktualis.blogstar.hu/./pages/aktualis/contents/blog/84490/pics/lead_800x600.gif
Aktuális,lapszemle
 

Hozzászólások

Hasonló bejegyzések a témában

Blogstar kávéház

2020.01.17. 04:45
Karácsony Gergely zsarolása, a hálapénz mérgezése, a balliberálisok boszorkányüldözése, Magyarország tejfölösödése és Friderikusz Sándor tanácstalansága pénteki online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2020.01.16. 05:00
Orbán Viktor manipulációja, Cseh Katalin tombolása, az Európai Néppárt megosztottsága, a börtönbiznisz dübörgése és Köllő Babett péniszképei csütörtöki online lapszemlénkben.

Bezárt a „bádogváros” a Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren

2020.01.15. 13:50
A karámnak is csúfolt várót bezárták a reptéren, egyúttal pedig átadták az új utasmólót, ahol már sokkal kényelmesebb körülmények között …

Blogstar kávéház

2020.01.15. 05:30
Szél Bernadett képmutatása, a Jobbik pártháborúja, az egészségügy elvesztett emberéletei, a természetvédelem nemzeti ügye és Jáksó László frontális támadása szerdai online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2020.01.14. 02:50
Karácsony Gergely hazudozása, a Fidesz értékelvűsége, az MSZP feketekasszája, a DK zarándokútja és Tóth Gabi babaszobája keddi online lapszemlénkben.

Az egész országra figyelmeztetést adtak ki a köd miatt

2020.01.13. 17:50
Nagyon nem akar javulni az idő: keddre is országos figyelmeztetést adtak ki a tartós, sűrű köd veszélye miatt.

Blogstar kávéház

2020.01.13. 05:15
A gyermekvállalás elüzletiesedése, az ellenzéki mítoszok eloszlatása, a balliberálisok szellemi terrorja, a gátlástalan börtönbiznisz megállítása és Király Linda döbbenetes újjászületése hétfői online lapszemlénkben.

Három épület ég Budapesten

2020.01.12. 19:25
Leszakadt egy nagyfeszültségű vezeték Budapesten, a III. kerületi Kunigunda útján vasárnap este, három egymás melletti épület ég - közölte a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság helyettes szóvivője.

Újabb tűzoltó vesztette életét az ausztrál tűzvészben

2020.01.12. 12:35
Vasárnapra virradó éjjel életét vesztette a lángokkal harcoló egyik hivatásos tűzoltó Ausztráliában, rádőlt egy fa, a miniszterelnök pedig kijelentette, hogy a kormány …

Két holttestet találtak egy kiégett budapesti épületben

2020.01.12. 09:35
A Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság helyettes szóvivőjének tájékoztatása szerint szombat reggel kigyulladt egy kétszintes lakóépület Budapest XVIII. kerületében az …

Ezeket a cikkeket olvastad már?