Blogolj!

Blogstar kávéház

Csönd

Borkai búcsúztatása.

A győri városháza előtt tartott tüntetés résztvevői a polgármester lemondását követelték – tudósít a Népszava Online.

„A felszólalók többek között olyanokról beszéltek, hogy Borkainak inkább aszfaltra kellett volna költenie, és oszlassa fel magát a közgyűlés, az újraválasztott polgármester pedig mondjon le. Emellett felháborítónak találják, hogy a győri püspök még nem szólalt fel az ügyben.”

Százak búcsúztatták Borkait Győrben

A városháza előtt tartott tüntetés résztvevői a polgármester lemondását követelték. Szombatra "Viszlát Borkai!" címmel hirdetett tüntetést a győri MSZP a városháza elé. A vasárnapi önkormányzati választásokon újra megválasztott Borkai Zsolt győri polgármester kedden sajtótájékoztatón jelentette be Győrben, hogy bár a Fideszből kilép, függetlenként folytatja az elkövetkező 5 évben polgármesteri tevékenységét - írja az Index.

Drót

Gyurcsányék lopkodása.

Nyilatkozatpárbaj tört ki a Fidesz és Gyurcsány Ferenc között a korrupció és a politikai bűnözés témakörében – foglalja össze a Magyar Hírlap Online.

„Gyurcsány Ferenc úgy fogalmazott: nyolc évvel ezelőtt azért alapították meg a DK-t, mert hittek abban, hogy becsülettel lehet szolgálni a hazát. A becsületes hazát csak becsületes politikusok tudják képviselni, aki közpénzt lop, az a hazát lopja meg, az nem politikus, hanem bűnöző – tette hozzá a DK elnöke. A Fidesz szerint Gyurcsány most is arra készül embereivel a fővárosi és a többi önkormányzatban, hogy szétlopják a közpénzt és dróton rángassák Karácsonyt, valamint a többi ellenzékit.”

„Az a Gyurcsány beszél becsületről, aki minden idők legkorruptabb kormányzását követte el?"

2019. október 19. szombat. 17:11 A nagyobbik kormánypárt arra reagált, hogy a bukott miniszterelnök a Demokrata Képviselők Közössége fővárosi rendezvényén a korrupció elleni fellépésre és a többi ember tiszteletére szólította fel a Demokratikus Koalíció (DK) frissen megválasztott polgármestereit és önkormányzati képviselőit.

Sors

Salvini soros üdvözlete.

A Liga vezette olasz jobboldal készen áll a kormányzásra – jelentette ki Matteo Salvini, a Liga vezetője a Rómában szombaton tartott kormányellenes nagygyűlésen kétszázezer ember előtt.

„Többek között arról is beszélt a kétszázezres tömeg előtt, hogy a 'Soros-erők uralta Európában” jól teszi Orbán Viktor, hogy védelmezi országát. Matteo Salvini üdvözletét küldte a magyar és a lengyel népnek, de németeknek, franciáknak is, akik szerinte más sorsot érdemelnének.”

Salvini 200 ezer ember előtt beszélt az új olasz kormány elleni tüntetésen

A Liga vezette olasz jobboldal készen áll a kormányzásra - jelentette ki a Matteo Salvini, a Liga vezetője a Rómában szombaton tartott kormányellenes nagygyűlésen. Többek között arról is beszélt a kétszázezres tömeg előtt, hogy a "Soros-erők uralta Európában" jól teszi Orbán Viktor, hogy védelmezi országát.

Szüret

A Balaton őszi termése.

Szüret után az újboroké, a hozzájuk társított ételeké és a nagy sétáké a főszerep. A Balaton őszi világának felfedezéséhez biztosított gasztronómiai túrákon egyikből sem lesz hiány – sorolja a Hirado.hu.

„Népszerű hónap a november a borkedvelők körében, mivel ekkor lehet először megízlelni a legfrissebb termést. Az első Badacsonyi Újborkóstoló, az ott megjelenő tizenkét pincészet több mint harminc kóstolható nedűjével kiváló alkalmat biztosít erre. Az eseményt november 16-án a Hableányban, Badacsony egyik ikonikus, központi épületében rendezik meg. A borászok nemcsak újborokat, de két régebbi, közkedvelt tételt is hoznak magukkal, valamint – egyebek mellett – az idei szüretről, termésről és évjáratról is beszélnek majd.”

Ősszel is vonz a Balaton

Szüret után az újboroké, a hozzájuk társított ételeké és a nagy sétáké a főszerep. A Balaton őszi világának felfedezéséhez biztosított gasztronómiai túrákon egyikből sem lesz hiány. (Fotó: MTI/Varga György) Az őszi programokat egy tíznapos, több mint 195 kilométeres túra előzte meg. A Balaton-caminón a résztvevők október 5-től 14-ig körbesétálhatták a tavat, és minden nap különböző gasztronómiai élménnyel gazdagodhattak.

Koncert

Demjén Rózsi fenomenális visszatérése.

Demjén Ferenc a magyar zenészek legendás alakjaival tér vissza hamarosan a színpadra.

„Mint azt a Blikk már megírta, hamarosan visszatér a színpadra agyérgörcse után Demjén Ferenc, aki az Instagramon most azt is bejelentette, hogy kik lesznek ott mellette december 30-án az Arénában. Demjén mellett tehát Balázs Fecó, Kóbor János, Révész Sándor, valamint Závodi János is ott lesz a fenomenálisnak ígérkező koncerten.”

A legnagyobbak között: velük tér vissza a színpadra Demjén Ferenc - fotó

Mint azt a Blikk már megírta, hamarosan visszatér a színpadra agyérgörcse után Demjén Ferenc, aki az Instagramon most azt is bejelentette, hogy kik lesznek ott mellette december 30-án az Arénában. Demjén mellett tehát Balázs Fecó, Kóbor János,Révész Sándor, valamint Závodi János is ott lesz a fenomenálisnak ígérkező koncerten.

Címkék: Aktuális, lapszemle
https://aktualis.blogstar.hu/./pages/aktualis/contents/blog/84768/pics/lead_800x600.jpg
Aktuális,lapszemle
 

Hozzászólások

Hasonló bejegyzések a témában

Blogstar kávéház

2020.01.20. 03:20
A Fidesz hatalmas győzelme, a kapcsolati erőszak elharapózása, a polgárőrök modern hazafisága, a királyi család krízise és Eva Longoria dekoratív dekoltázsa hétfői online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2020.01.18. 21:45
A néppárti bölcsek ingadozása, a Momentum kommunistásodása, Magyar György titokzatos börtönbiznisze, a családtámogatási rendszer bővülése és Horváth Tamás lebegős szelfije online lapszemlénkben.

Holtestet találtak egy kiégett kazánházban Makón

2020.01.18. 20:50
Egy férfi holttestét találták meg egy kiégett kazánházban a tűzoltók szombaton Makón – tájékoztatta a Csongrád Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-t.

Továbbra is marad a szmogriadó Budapesten

2020.01.18. 13:10
Bár megvan a maga romantikája a napok óta tartó ködös időnek, tudni kell, hogy ezt nem csupán a köd, hanem a szmog is okozza, így a szmogriadó továbbra is fennáll.

Kimentettek egy nőt a Dunából Budapestnél

2020.01.18. 11:05
A vízirendészeknek kellett kiemelni egy nőt a Dunából még szombat hajnalban.

Már több mint 160 ezren hagyták el a Taal-vulkán környékét, ami bármikor kitörhet

2020.01.18. 10:05
Óriási a készültség a Fülöp-szigeteken: már több mint 160 ezer lakos hagyta el a Taal-vulkán környékét, a tudósok szerint …

Ma sem szabadulunk a sűrű ködtől

2020.01.18. 06:45
Az Országos Meteorológiai Szolgálat figyelmeztetése szerint szombaton is folytatódik a borult, párás, ködös idő, a zárt felhőzetből ónos szitálás, hószállingózás alakulhat ki.

Blogstar kávéház

2020.01.18. 03:00
Orbán Viktor békétlen békéje, a momentumos kisasszonyok hőbörgése, az Európai Néppárt sorososodása, a 444 hamisítása és Csonka András viharos köszöntése szombati online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2020.01.17. 04:45
Karácsony Gergely zsarolása, a hálapénz mérgezése, a balliberálisok boszorkányüldözése, Magyarország tejfölösödése és Friderikusz Sándor tanácstalansága pénteki online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2020.01.16. 05:00
Orbán Viktor manipulációja, Cseh Katalin tombolása, az Európai Néppárt megosztottsága, a börtönbiznisz dübörgése és Köllő Babett péniszképei csütörtöki online lapszemlénkben.

Ezeket a cikkeket olvastad már?