Blogolj!

Blogstar kávéház

Rögzítés

Az Európai Parlament lerohanása.

A rádiósok és tévések rögzíthetnek sajtókonferenciákat és sajtónyilatkozatokat, készíthetnek hang- és videofelvételeket a szakbizottsági üléseken, az üléstermeket körülvevő nyílt tereken, külön engedéllyel a képviselői irodákban, mármint az Európai Parlamentben – írja a Népszava Online az új, szigorú magyar országgyűlési sajtószabályzás kapcsán.

„A plenáris ülések alatt az újságírók a számukra fenntartott galériát használhatják, és dolgozhatnak a plenáris ülésterem közelében is. A rádiósok és tévések rögzíthetnek sajtókonferenciákat és sajtónyilatkozatokat, készíthetnek hang- és videofelvételeket a szakbizottsági üléseken, az üléstermeket körülvevő nyílt tereken, külön engedéllyel a képviselői irodákban. A folyosókon 'lerohanhatják' a képviselőket mikrofonnal és kamerával. Ők azonban bármikor megtagadhatják az interjút vagy véget vethetnek annak. Az EP munkatársait ugyanakkor csak előzetes engedélyükkel lehet mikrofonvégre kapni. Parlamenti szünet idején tilos hangfelvételt és videót készíteni a Házban. Nem lehet forgatni továbbá az éttermekben és bárokban, az adminisztratív személyzet irodáiban, az üzletekben és bankfiókokban, a garázsban és azokon a helyeken, ahol biztonsági kamerák vagy berendezések vannak elhelyezve.”

Az EP-ben le lehet rohanni a képviselőket

Kisebb dulakodás volt az Országgyűlésben Orbán Viktor beszéde alatt, amikor Hadházy Ákos független képviselő egy táblát mutatott fel. - A parlamenti munkát mára teljesen kiüresítette a Fidesz, a sajtó nagy része kézivezérelt, „át kellett valahogy ütni ezt a falat - ezzel magyarázta a Népszavának hétfői országgyűlési akcióját Hadházy Ákos független parlamenti képviselő.

Szakember

Hadházy ingyencikusza.

Hadházy Ákos bukott LMP-s, jelenleg független parlamenti képviselő hazugságokkal teleírt táblával próbálta megzavarni Orbán Viktor kormányfőt a napirend előtti felszólalása közben a parlamentben – elemzi az Origo.hu.

„Arra kérte az ellenzéki képviselőket, hogy a választási vereségből ne azt a következtetést vonják le, hogy ugyanaz 'az agresszív háborús politika' a célravezető, amit idáig folytattak. Arra kérte őket, tartsák be a házszabályt, ne csináljanak cirkuszt a parlamentből. Kövér László azt is kérte, hogy aki erre nem képes, forduljon szakemberhez segítségért. A házelnök végül megfeddte a magáról megfeledkező Hadházyt. Orbán Viktor természetesen elmondta beszédét.”

Óriási felháborodást keltett, hogy Hadházy trágár szöveget mutatott fel

Hadházy Ákos bukott LMP-s, jelenleg független parlamenti képviselő hazugságokkal teleírt táblával próbálta megzavarni Orbán Viktor kormányfőt a napirend előtti felszólalása közben a parlamentben. Kövér László, az Országgyűlés elnöke Hadházy akcióját látva azt mondta, ezen a pulpituson egy több mint 100 éves golyónyom árulkodik az ellenzéki felelőtlenségről, ostobaságról, hazafiatlanságról.

Nyomás

Putyin gyarmati versenye.

Putyin emeli a tétet. Moszkva egyre több védelmi megállapodást köt Afrikában, ahol eddig főleg Peking és Washington volt jelen. Vissza akarja szerezni a Szovjetunió szétesése után nagyrészt elvesztett afrikai befolyását Oroszország – mutatja be a Magyar Hírlap Online.

„Putyin szerint több nyugat-európai ország is nyomást gyakorol az afrikai kormányokra, fenyegetéssel és zsarolással próbálja visszaszerezni a befolyását az egykori gyarmatokon, ki akarja használni azok erőforrásait. Megjegyezte, ezért is próbálják akadályozni az orosz–afrikai közeledést. Az orosz államfő szerint Moszkva nem Afrika újrafelosztásában akar részt venni, sokkal inkább versenyezni az Afrikával való együttműködésért – feltéve, hogy ez a verseny civilizált és jogszerű.”

Putyin emeli a tétet

Kétnapos Oroszország-Afrika csúcstalálkozót és gazdasági fórumot tartanak holnaptól Szocsiban Vlagyimir Putyin orosz és Abdel Fattah esz-Szíszi egyiptomi államfő elnökletével. A rendezvényre 54 afrikai ország kapott meghívást, és hétfőig legalább negyvenen meg is erősítették a részvételüket. Putyin elnök tegnap a TASZSZ hírügynökségnek hangsúlyozta: gyors tempóban szélesedik a védelmi együttműködés Afrikával, jelenleg harminc országgal van érvényben haditechnikai megállapodásuk, amelynek keretében Oroszország hadi felszereléseket küld.

Teher

Bihács puskaporos hordója.

Kritikus a helyzet Bihácson. A boszniai város polgármestere megunta, hogy két éve több ezer illegális bevándorló táborozik a városban, mostantól a bihácsi vízmű nem visz vizet a helyi befogadótáborba. A városvezető azt akarja, tűnjenek el onnan – így a Hirado.hu.

„Muci Attila, a közmédia tudósítója elmondta, hogy a mostani eset is megmutatja azt, mi történik egy országgal, amely sokáig tétlenül szemléli az illegális migránsok beáramlását. Elmondta, hogy kezelhetetlenné vált a helyzet, és most még több befogadóközpontot kellene létesíteni, hogy az érkező embereket el tudják helyezni. A bihácsi központ nagy terhet ró a lakosságra és fennáll a járványveszély is – tette hozzá. Az elmúlt héten mintegy 400 illegális bevándorló érkezett Szerbiába. A helyi hatóságok arra panaszkodnak, hogy nagyon rossz állapotban érkeznek a migránsok, akik többsége afgán és pakisztáni, sokan közülük rühesek.”

Kezelhetetlen a helyzet a bihácsi táborban

Kritikus a helyzet Bihácson. A boszniai város polgármestere megunta, hogy két éve több ezer illegális bevándorló táborozik a városban, mostantól a bihácsi vízmű nem visz vizet a helyi befogadótáborba. A polgármester szerint csak ezzel a drasztikus lépéssel lehet elérni, hogy eltűnjenek a bevándorlók a környékről, akik mióta ott vannak, megkeserítik a város lakóinak életét - számolt be az M1 Híradója.

Akció

Tóth Gabi rakott krumplija.

Boldogabb már nem is lehetne Tóth Gabi (31). A Sztárban Sztár leszek! zsűritagja karácsonyra várja első gyermekét, és nemrégiben kimondta a boldogító igent is szerelmének, Krausz Gábornak, aki minden kívánságát lesi – állítja a Blikk Online.

„– Gábor, amikor csak teheti, itt van Gabival. Minden mozdulatát, kívánságát lesi, látszik, mennyire boldogok, támogatják és szeretik egymást – árulta el az egyik stábtag, aki elmesélte, Krausz abban a pillanatban, amikor elindul a reklámszünet és a zsűritagok eltűnnek a stúdióból, azonnal ott terem a felesége mellett, hogy a segítségére legyen. Így volt ez a korábbi adások felvételein is: egy alkalommal például szinte a könnyekig meghatotta az énekesnőt, amikor egy adag rakott krumplival jelent meg a színpadon. Korábban ugyanis Tóth Gabi egy félmondattal megemlítette, mennyire kívánja ezt az ételt, séfként dolgozó szerelme pedig azonnal akcióba lépett.”

A férje lesi Tóth Gabi minden kívánságát - A munkába is elkíséri, az összes szabad percében vele van

Az énekesnő láthatóan imádja jelenlegi élete minden percét, a TV2 show-jában folyamatosan simogatja egyre gömbölyödő pocakját, és a színfalak mögött is mindenki figyel rá. Többek között a szerelme is, aki rajong a feleségéért , amit a Blikk fotóriportere által elkapott szenvedélyes csók is igazol.

Címkék: Aktuális, lapszemle
https://aktualis.blogstar.hu/./pages/aktualis/contents/blog/84846/pics/lead_800x600.jpg
Aktuális,lapszemle
 

Hozzászólások

Hasonló bejegyzések a témában

Blogstar kávéház

2020.01.23. 03:00
A BKV elkendőzött trükközése, a néppárti bölcsek salamoni döntése, Karácsony karácsonyi magyarázkodása, az influenza támadása és Tatár Csilla szexi kötődése csütörtöki online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2020.01.22. 04:15
Orbán Viktor kártyabarátsága, Karácsony Gergely méhhorrorja, Brüsszel magyarországi tényfeltárása, a liberálisok felmelegített házassága és Péter Szabó Szilvia lábadozása szerdai online lapszemlénkben.

Megjelent a kormányhatározat a börtönkártérítések felfüggesztéséről

2020.01.21. 12:55
Azonnali hatállyal felfüggeszti a kormány a börtönkártérítések kifizetését, az Igazságügyi Minisztérium pedig felülvizsgálja a …

A tartós, sűrű köd miatt adtak ki riasztást

2020.01.21. 10:10
Vas megye kivételével az egész országra elsőfokú figyelmeztetést adott ki az Országos Meteorológiai Szolgálat keddre.

Leégett egy kínai cég munkásszállója Szibériában, többen meghaltak

2020.01.21. 08:50
Leégett egy munkásszállónak használt faépület a nyugat-szibériai Tomszk megyében, a tűznek tizenegy halálos áldozata van.

Blogstar kávéház

2020.01.20. 22:50
Macronék rémisztő migránsinváziója, a balliberális propagandamédia hallgatása, a néppárti bölcsek összhangja, a Fidesz ingadozása, Curtis és Majka lazítása online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2020.01.20. 03:20
A Fidesz hatalmas győzelme, a kapcsolati erőszak elharapózása, a polgárőrök modern hazafisága, a királyi család krízise és Eva Longoria dekoratív dekoltázsa hétfői online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2020.01.18. 21:45
A néppárti bölcsek ingadozása, a Momentum kommunistásodása, Magyar György titokzatos börtönbiznisze, a családtámogatási rendszer bővülése és Horváth Tamás lebegős szelfije online lapszemlénkben.

Holtestet találtak egy kiégett kazánházban Makón

2020.01.18. 20:50
Egy férfi holttestét találták meg egy kiégett kazánházban a tűzoltók szombaton Makón – tájékoztatta a Csongrád Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-t.

Továbbra is marad a szmogriadó Budapesten

2020.01.18. 13:10
Bár megvan a maga romantikája a napok óta tartó ködös időnek, tudni kell, hogy ezt nem csupán a köd, hanem a szmog is okozza, így a szmogriadó továbbra is fennáll.

Ezeket a cikkeket olvastad már?