Blogolj!

Blogstar kávéház

Minimum

Karácsony szaporodó helyettesei.

Kiss Ambrus lehet Karácsony Gergely ötödik főpolgármester-helyettese. A politológushoz a gazdasági és adminisztratív feladatok tartoznának a Népszava Online szerint.

„Kiss Ambrus 1979-ben született, az ELTE Jogtudományi Karán végzett. 2010 óta vezeti a Policy Agenda kutatóintézetet, több kötet szerkesztője, és publikációi jelentek meg főképpen társadalompolitikai témákban. 2016-ban jelent meg első könyve: Nem kell nemzeti minimum címmel. Főbb kutatási területei a társadalompolitikai folyamatok, a szakszervezeti mozgalmak és a munka világa intézményrendszere. Lapunk írta meg először, hogy Karácsonynak kezd összeállni a főpolgármester-helyettesi csapata: Kiss Ambruson kívül a DK-s Gy. Németh Erzsébet, a szocialista Tüttő Kata, a momentumos Kerpel-Fronius Gábor, valamint a párbeszédes Dorosz Dávid lehet főpolgármester-helyettes. Arról is írtunk, hogy Karácsony kabinetfőnöke Balogh Samu várostervező lesz.”

Kiss Ambrus lehet az ötödik főpolgármester-helyettes

Úgy tudjuk, a politológushoz a gazdasági és adminisztratív feladatok tartoznának. Kiss Ambrus lehet Karácsony Gergely ötödik főpolgármester-helyettese - értesült a Népszava. Úgy tudjuk, a politológushoz a gazdasági és adminisztratív feladatok tartoznának. Kiss Ambrus 1979-ben született, az ELTE Jogtudományi Karán végzett. 2010 óta vezeti a Policy Agenda kutatóintézetet, több kötet szerkesztője, és publikációi jelentek meg főképpen társadalompolitikai témákban.

Otthon

A stadionstop csúsztatása.

Úgy tűnik, már nem annyira fontos a fővárosi stadionstop a balliberálisoknak, így Gajda Péter kispesti polgármesternek, mint a kampányban – mutatja be a Magyar Hírlap Online.

„Szeretném megnyugtatni a Honvéd vezetését és a Kispest szurkolókat, hogy továbbra is támogatom, midig is támogattam és támogatni is fogom, hogy csapatunk végre méltó otthonra leljen és hamarosan az új stadionban köszönthessük játékosainkat. Biztosíthatom Önöket, hogy nincs tehát sem a főváros új vezetésének sem nekem olyan szándékunk, hogy a már épülő stadion beruházás ellen bármi módon fellépjünk.”

Csak a választásokig volt stadionstop?

Az érdeklődésre való tekintettel a klub cégvezetője, Gács Pál levelet írt Gajda Péter kerületi polgármesternek, amelyben tolmácsolta a szurkolók kérdését, egyben reményét fejezte ki, hogy a 110 éves Budapest Honvéd, Puskás Ferenc egykori klubja múltjához méltó stadionban kezdheti el a következő bajnoki idényt - áll a klub hivatalos honlapján.

Megegyezés

Európa fel nem ismert érdekei.

Recep Tayyip Erdogan török elnök csütörtökön ismét azzal fenyegette meg az Európai Uniót, hogy amikor eljön az ideje, országa megnyitja a kapukat a menekültek előtt Nyugat felé – elemez a Hirado.hu.

„Bende Balázs, a közmédia vezető külpolitikai újságírója az M1-en azt mondta, az Európai Uniónak lassan komolyan kellene venni, amit Erdogan mond. 'Az EP továbbra is ragaszkodik ahhoz, hogy Törökország agressziót követett el, nemzetközi jogot megsértve végzett hadműveleteket, és azonnal szankciókat kell bevezetni Törökország ellen' – tette hozzá. Hangsúlyozta, olyan, mintha Európa érdekeit ebben az egész – mondhatni konfliktusban – csak és kizárólag Európa nem ismerné fel. Mindenki más érti, hogy Európának érdeke a törökökkel, illetve az oroszokkal megegyezni.”

Az EU-nak lassan komolyan kellene vennie, amit Erdogan mond

Recep Tayyip Erdogan török elnök csütörtökön ismét azzal fenyegette meg az Európai Uniót, hogy amikor eljön az ideje, országa megnyitja a kapukat a menekültek előtt Nyugat felé. A török elnök ismét azzal fenyegette meg az Európai Uniót, hogy elengedi a Törökországban ragadt menedékkérőket Európa felé.

Diadal

A Ferencváros orosz bravúrja.

Hatalmas győzelmet aratott Moszkvában a zöld-fehér csapat – tudósít az Origo.hu.

„A Ferencváros taktikus játékkal, 1-0-ra verte sokkal magasabban rangsorolt ellenfelét az Európa-liga csoportkörében. A CSZKA Moszkva három meccs után pont nélkül, a Ferencváros már négy ponttal áll a H csoportban. A magyar bajnok egy 86. percben szerzett Varga Roland-góllal aratott fantasztikus győzelmet Moszkvában.”

Hatalmas bravúr: Moszkvában verte a Ferencváros a CSZKA csapatát

A Ferencváros taktikus játékkal, 1-0-ra verte sokkal magasabban rangsorolt ellenfelét az Európa-liga csoportkörében. A CSZKA Moszkva három meccs után pont nélkül, a Ferencváros már négy ponttal áll a H csoportban. A magyar bajnok egy 86. percben szerzett Varga Roland-góllal aratott fantasztikus győzelmet Moszkvában. Munkatársunk helyszíni jelentése Moszkvából.

Ikrek

VV Seherezádé döbbenetes villantása.

A Blikk Online szerint ezt mindenkinek látnia kell.

„Óriási dekoltázst villantott a volt realitysztár-modell, DJ Seherezádé. A bomba formában lévő hölgy az Instagramon robbantott hatalmasat, férfi követői nem kis örömére. Mivel a képhez nehéz mit hozzáfűzni, beszéljenek helyettünk az ikrek.”

Hatalmasat villantott VV Seherezádé - Ezt mindenkinek látnia kell!

Óriási dekoltázst villantott a volt realitysztár-modell, DJ Seherezádé. A bomba formában lévő hölgy az Instagramon robbantott hatalmasat, férfi követői nem kis örömére.

Címkék: Aktuális, lapszemle
https://aktualis.blogstar.hu/./pages/aktualis/contents/blog/84995/pics/lead_800x600.jpg
Aktuális,lapszemle
 

Hozzászólások

Hasonló bejegyzések a témában

Blogstar kávéház

2020.02.25. 03:10
A Fidesz tetemes előnye, a pandémia előszele, a kommunizmus keresztény áldozatai, Köllő Babett szürreális galambfeje és Bordán Lili gólyahíre keddi online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2020.02.24. 04:30
Kelet-Európa demográfiai válsága, a nemzetállamok szuverenista forradalma, Magyarország klímavédelme, a téli Balaton meghódítása és Várkonyi Andrea titkos romantikázása hétfői online lapszemlénkben.

Viharos szél miatt adtak ki figyelmeztetést hétfőre

2020.02.23. 19:40
A kellemes idő úgy tűnik a múlté, ugyanis hétfőn újra feltámad a szél, emiatt pedig az egész országra figyelmeztetéseket adott ki az Országos Meteorológiai Szolgálat.

Karanténba kerülnek az Olaszországból hazatérő diákok

2020.02.23. 17:40
Tizenegy magyar középiskolás diák, valamint egy kísérőjük és az autóbusz két vezetője kerül a Szent László Kórházba kéthetes elkülönítésre, miután ma este hazatérnek …

A Külügyminisztérium óvatosságra int az észak-olaszországi utazásokkal kapcsolatban

2020.02.23. 16:10
Olaszország több északi tartományában is rendkívüli a helyzet a koronavírus miatt, ötvenezer ember került vesztegzár alá. …

Ötvenezer embert érint a karantén Olaszországban

2020.02.23. 13:50
Egyre komolyabb a helyzet Észak-Olaszországban a koronavírus miatt: olasz fegyveres erők katonái ellenőrzik a kivezető utakat, leállították a vasúti és a helyi tömegközlekedést, valamint …

Földrengés volt a török-iráni határnál, többen meghaltak

2020.02.23. 12:50
Egy közepesen erős, 5,9-es fokozatú földrengés rázott meg néhány török falut Irán közelében vasárnap reggel.

Két olasz tartományban is karantént rendeltek el a koronavírus miatt

2020.02.23. 08:15
Az észak-olaszországi Lombardia és Veneto térségében is lezárják az új koronavírus gócpontjait. Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy ott élők a következő …

Blogstar kávéház

2020.02.22. 21:55
Karácsony kockázatos költségvetése, a Soros-birodalom felsorakozása, Szili Katalin kiállása, a munkaerőhiány kreativitása és Istenes Bence havas lazítása online lapszemlénkben.

Újból többezer migráns várható Európába

2020.02.22. 10:30
Hiába örülünk annak, hogy kezd jó idő lenni, ez azt is jelenti, hogy a migránsok is jobban mozgásba lendülnek.

Ezeket a cikkeket olvastad már?