Blogolj!

Blogstar kávéház

Minimum

Karácsony szaporodó helyettesei.

Kiss Ambrus lehet Karácsony Gergely ötödik főpolgármester-helyettese. A politológushoz a gazdasági és adminisztratív feladatok tartoznának a Népszava Online szerint.

„Kiss Ambrus 1979-ben született, az ELTE Jogtudományi Karán végzett. 2010 óta vezeti a Policy Agenda kutatóintézetet, több kötet szerkesztője, és publikációi jelentek meg főképpen társadalompolitikai témákban. 2016-ban jelent meg első könyve: Nem kell nemzeti minimum címmel. Főbb kutatási területei a társadalompolitikai folyamatok, a szakszervezeti mozgalmak és a munka világa intézményrendszere. Lapunk írta meg először, hogy Karácsonynak kezd összeállni a főpolgármester-helyettesi csapata: Kiss Ambruson kívül a DK-s Gy. Németh Erzsébet, a szocialista Tüttő Kata, a momentumos Kerpel-Fronius Gábor, valamint a párbeszédes Dorosz Dávid lehet főpolgármester-helyettes. Arról is írtunk, hogy Karácsony kabinetfőnöke Balogh Samu várostervező lesz.”

Kiss Ambrus lehet az ötödik főpolgármester-helyettes

Úgy tudjuk, a politológushoz a gazdasági és adminisztratív feladatok tartoznának. Kiss Ambrus lehet Karácsony Gergely ötödik főpolgármester-helyettese - értesült a Népszava. Úgy tudjuk, a politológushoz a gazdasági és adminisztratív feladatok tartoznának. Kiss Ambrus 1979-ben született, az ELTE Jogtudományi Karán végzett. 2010 óta vezeti a Policy Agenda kutatóintézetet, több kötet szerkesztője, és publikációi jelentek meg főképpen társadalompolitikai témákban.

Otthon

A stadionstop csúsztatása.

Úgy tűnik, már nem annyira fontos a fővárosi stadionstop a balliberálisoknak, így Gajda Péter kispesti polgármesternek, mint a kampányban – mutatja be a Magyar Hírlap Online.

„Szeretném megnyugtatni a Honvéd vezetését és a Kispest szurkolókat, hogy továbbra is támogatom, midig is támogattam és támogatni is fogom, hogy csapatunk végre méltó otthonra leljen és hamarosan az új stadionban köszönthessük játékosainkat. Biztosíthatom Önöket, hogy nincs tehát sem a főváros új vezetésének sem nekem olyan szándékunk, hogy a már épülő stadion beruházás ellen bármi módon fellépjünk.”

Csak a választásokig volt stadionstop?

Az érdeklődésre való tekintettel a klub cégvezetője, Gács Pál levelet írt Gajda Péter kerületi polgármesternek, amelyben tolmácsolta a szurkolók kérdését, egyben reményét fejezte ki, hogy a 110 éves Budapest Honvéd, Puskás Ferenc egykori klubja múltjához méltó stadionban kezdheti el a következő bajnoki idényt - áll a klub hivatalos honlapján.

Megegyezés

Európa fel nem ismert érdekei.

Recep Tayyip Erdogan török elnök csütörtökön ismét azzal fenyegette meg az Európai Uniót, hogy amikor eljön az ideje, országa megnyitja a kapukat a menekültek előtt Nyugat felé – elemez a Hirado.hu.

„Bende Balázs, a közmédia vezető külpolitikai újságírója az M1-en azt mondta, az Európai Uniónak lassan komolyan kellene venni, amit Erdogan mond. 'Az EP továbbra is ragaszkodik ahhoz, hogy Törökország agressziót követett el, nemzetközi jogot megsértve végzett hadműveleteket, és azonnal szankciókat kell bevezetni Törökország ellen' – tette hozzá. Hangsúlyozta, olyan, mintha Európa érdekeit ebben az egész – mondhatni konfliktusban – csak és kizárólag Európa nem ismerné fel. Mindenki más érti, hogy Európának érdeke a törökökkel, illetve az oroszokkal megegyezni.”

Az EU-nak lassan komolyan kellene vennie, amit Erdogan mond

Recep Tayyip Erdogan török elnök csütörtökön ismét azzal fenyegette meg az Európai Uniót, hogy amikor eljön az ideje, országa megnyitja a kapukat a menekültek előtt Nyugat felé. A török elnök ismét azzal fenyegette meg az Európai Uniót, hogy elengedi a Törökországban ragadt menedékkérőket Európa felé.

Diadal

A Ferencváros orosz bravúrja.

Hatalmas győzelmet aratott Moszkvában a zöld-fehér csapat – tudósít az Origo.hu.

„A Ferencváros taktikus játékkal, 1-0-ra verte sokkal magasabban rangsorolt ellenfelét az Európa-liga csoportkörében. A CSZKA Moszkva három meccs után pont nélkül, a Ferencváros már négy ponttal áll a H csoportban. A magyar bajnok egy 86. percben szerzett Varga Roland-góllal aratott fantasztikus győzelmet Moszkvában.”

Hatalmas bravúr: Moszkvában verte a Ferencváros a CSZKA csapatát

A Ferencváros taktikus játékkal, 1-0-ra verte sokkal magasabban rangsorolt ellenfelét az Európa-liga csoportkörében. A CSZKA Moszkva három meccs után pont nélkül, a Ferencváros már négy ponttal áll a H csoportban. A magyar bajnok egy 86. percben szerzett Varga Roland-góllal aratott fantasztikus győzelmet Moszkvában. Munkatársunk helyszíni jelentése Moszkvából.

Ikrek

VV Seherezádé döbbenetes villantása.

A Blikk Online szerint ezt mindenkinek látnia kell.

„Óriási dekoltázst villantott a volt realitysztár-modell, DJ Seherezádé. A bomba formában lévő hölgy az Instagramon robbantott hatalmasat, férfi követői nem kis örömére. Mivel a képhez nehéz mit hozzáfűzni, beszéljenek helyettünk az ikrek.”

Hatalmasat villantott VV Seherezádé - Ezt mindenkinek látnia kell!

Óriási dekoltázst villantott a volt realitysztár-modell, DJ Seherezádé. A bomba formában lévő hölgy az Instagramon robbantott hatalmasat, férfi követői nem kis örömére.

Címkék: Aktuális, lapszemle
https://aktualis.blogstar.hu/./pages/aktualis/contents/blog/84995/pics/lead_800x600.jpg
Aktuális,lapszemle
 

Hozzászólások

Hasonló bejegyzések a témában

Blogstar kávéház

2020.01.24. 04:25
A Soros-hálózat tetten ért manipulációja, az Európai Néppárt liberális fordulata, a V4-ek jobboldalisága, a stressz felfoghatatlan rombolása és Rubint Réka drámai menekülése pénteki online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2020.01.23. 03:00
A BKV elkendőzött trükközése, a néppárti bölcsek salamoni döntése, Karácsony karácsonyi magyarázkodása, az influenza támadása és Tatár Csilla szexi kötődése csütörtöki online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2020.01.22. 04:15
Orbán Viktor kártyabarátsága, Karácsony Gergely méhhorrorja, Brüsszel magyarországi tényfeltárása, a liberálisok felmelegített házassága és Péter Szabó Szilvia lábadozása szerdai online lapszemlénkben.

Megjelent a kormányhatározat a börtönkártérítések felfüggesztéséről

2020.01.21. 12:55
Azonnali hatállyal felfüggeszti a kormány a börtönkártérítések kifizetését, az Igazságügyi Minisztérium pedig felülvizsgálja a …

A tartós, sűrű köd miatt adtak ki riasztást

2020.01.21. 10:10
Vas megye kivételével az egész országra elsőfokú figyelmeztetést adott ki az Országos Meteorológiai Szolgálat keddre.

Leégett egy kínai cég munkásszállója Szibériában, többen meghaltak

2020.01.21. 08:50
Leégett egy munkásszállónak használt faépület a nyugat-szibériai Tomszk megyében, a tűznek tizenegy halálos áldozata van.

Blogstar kávéház

2020.01.20. 22:50
Macronék rémisztő migránsinváziója, a balliberális propagandamédia hallgatása, a néppárti bölcsek összhangja, a Fidesz ingadozása, Curtis és Majka lazítása online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2020.01.20. 03:20
A Fidesz hatalmas győzelme, a kapcsolati erőszak elharapózása, a polgárőrök modern hazafisága, a királyi család krízise és Eva Longoria dekoratív dekoltázsa hétfői online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2020.01.18. 21:45
A néppárti bölcsek ingadozása, a Momentum kommunistásodása, Magyar György titokzatos börtönbiznisze, a családtámogatási rendszer bővülése és Horváth Tamás lebegős szelfije online lapszemlénkben.

Holtestet találtak egy kiégett kazánházban Makón

2020.01.18. 20:50
Egy férfi holttestét találták meg egy kiégett kazánházban a tűzoltók szombaton Makón – tájékoztatta a Csongrád Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-t.

Ezeket a cikkeket olvastad már?