Blogolj!

Újbuda új polgármestere leállítaná a szuperkórház építését

Egészen fura dolgot nyilatkozott László Imre Újbuda frissen megválasztott polgármestere. Leállítaná a budai szuperkórház építését.

Fotó: youtube

A kerültt új vezetője szerint pazarló és felesleges a kormány terve, úgy gondolja, hogy a Szent Imre kórház fejlesztése jobb ötlet. 

A volt kórházigazgató szerint olcsóbban és jobban szolgálná a régió érdekeit, ha a Szent Imre Kórházat fejlesztenék tovább. A polgármester teljeskörű vizsgálatot tervez az önkormányzat korábbi működésének átvilágítására – derült ki a hírklikknek adott interjújából, amelynek ezek voltak a legfontosabb részei: 

Visszafordítható-e annak a szuperkórháznak a kivitelezése, amelyről korábban egyértelműen kijelentette: felesleges, hihetetlenül sok pénzbe kerül, amelynek egy részét feltehetően el is lopnák…

Még nem tudom, de napirenden van a megoldás keresése. Itt még egy kapavágás nem történt, csak megvásároltak egy területet, a kórházra, ha jól tudom még nem készültek tervek, a pályázat kiírása is csak nemrég került nyilvánosságra.

Ha az alaposabb vizsgálat visszaigazolja a feltételezéseket, azaz a kórház megépítése felesleges, ráadásul a pénzek átjátszását is lehetővé teszi, akkor le tudja állítani a beruházást?

Ha van erre reális lehetőség, akkor természetesen megteszem. Továbbra is állítom, hogy ennek a szuperkórháznak megteremtettük az alapjait a Szent Imre Kórházban, vagyis azt kell továbbfejleszteni. A Szent Imre akkor el fogja tudni látni a régió, de még szélesebb kör egyészségügyi kiszolgálását.”

Vagyis Karácsony Gergely stadionstopja után jöhet a kórházstop is. 

2
https://aktualis.blogstar.hu/./pages/aktualis/contents/blog/85214/pics/lead_800x600.jpg
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 2 db hozzászólás érkezett!
Hát, így van ez 2019-10-30 17:26:24
Mi meg ezt a hülye (kunhalmiul: hűjje) vadbarmot állítanánk le egy jól irányzott jobbhoroggal !!!
Tudják, olyan Papp Laci-féle "enyhe simogatással", amitől azonnal fejre áll minden begyepesedett agyú libsi !!!!
Válaszolok
Suarez jr. 2019-10-30 12:56:04
Nicsak , nocsak ,....mocsok .....Itt van a legújabb orbitális, brutális, kommenista - bolsevik - libcsi hazudozó ...a kúrós hajlamú //..fertőzött beteg..// László...beültetett lakáj , bérenc , púniós picsanyaló helytartó !! Ez a degenerált kretén , politikai .- erkölcsi hulla csak akkor nem hazudik , ha csukva van a pofája....,amikor tátva van a szája , mindig HAZUDIK HAZUDIK !!! Hazugsággal kötöttek ki a választáson is ... Azt mondja : 1.,pazarló és felesleges modern korházat építeni. Hazugság !! Nem pazarló és nem felesleges funkcionális korházat építeni..Újbudán Ő a felesleges, hamarosan zavarva lesz a csicska , pribék !!! 2., Lopásról beszél ez az undorító csőgörény....Na persze, hogy tudja , hiszen kommunistáéknál , bolsevikoknál, libcsiknél alapvető kritérium a LOPÁS !! A KOMMENISTA BOLSEVIK LIBCSI LOP CSAL SIKKASZT GYILKOL HAZUDIK mindenkor és mindenhol ......Na ilyen fehérje halmaza van most Újbudának ,,,célunk , hogy nem sokáig marad !!!
Válaszolok

Hasonló bejegyzések a témában

Blogstar kávéház

2020.02.18. 02:20
Jakab Péter tisztogatásai, Hadházy Ákos botránypolitizálása, Gyurcsány Ferenc baráti milliói, a mesterséges intelligencia térhódítása és Nicki Minaj szexi vonaglása keddi online lapszemlénkben.

Véget vet a kormány a börtönbiznisznek

2020.02.17. 16:05
A mai napon sürgősségi indítványt nyújtott be a kormány az Országgyűlésnek a milliós kártalanítások kifizetésének leállítására - ezt Varga Judit, igazságügyi-miniszter jelentette be közösségi …

Sávjaira hullott a szivárvány, bedőlt az ellenzéki összefogás Kaposváron

2020.02.17. 09:30
Elváltak egymástól a szivárvány sávjai a somogyi megyeszékhelyen, az ötpárti összefogás négy szereplője is bemondta az unalmast. Csoda, hogy …

Elhagyhatták a kórházat a Vuhanból hazatért magyarok

2020.02.17. 08:40
Semmilyen tünetet nem mutattak a Dél-pesti Centrumkórházban két hétig karanténban tartott magyarok, a Covid-19 koronavírus által okozott fertőzöttség nem igazolódott, így …

Blogstar kávéház

2020.02.17. 04:10
Orbán Viktor szabad kereszténydemokráciája, a kormány különös klímahitele, a Momentum öncélú károkozása, Salvini harcos euroszkepticizmusa és Singh Viki fantasztikus megújulása hétfői online lapszemlénkben.

Ellenzéki győzelem Dunaújvárosban

2020.02.16. 21:15
Kálló Gergely (Jobbik-DK-LMP-MSZP-Momentum-PM) nyerte a vasárnapi időközi országgyűlési képviselő-választást a Fejér megyei 4-es számú választókerületben, Dunaújvárosban és környékén.

Orbán Viktor: Magyarország mindenek előtt!

2020.02.16. 17:35
Magyarország mindenek előtt - hangoztatta Orbán Viktor miniszterelnök vasárnap Budapesten, a Várkert Bazárban tartott évértékelő beszédében,

ÉLŐ: Orbán Viktor évértékelője

2020.02.16. 14:50
A miniszterelnök értékeli az évet és vélhetően az ország állapotát is. Élő, szöveges tudósítás.

Blogstar kávéház

2020.02.16. 03:00
A fővárosi taxitrend átalakítása, a sport közösségformáló ereje, a bűntudat üzletté tétele, a migránstömegek követelései és Melanie Trump különleges Valentin-napja vasárnapi online lapszemlénkben.

Koronavírus: további két hétig tartják karanténban a Japánnál veszteglő hajó személyzetét

2020.02.15. 21:25
A japán hatóságok döntése alapján a jokohamai kikötőben veszteglő Diamond Princess hajó személyzetét a …

Ezeket a cikkeket olvastad már?