Blogolj!

Újbuda új polgármestere leállítaná a szuperkórház építését

Egészen fura dolgot nyilatkozott László Imre Újbuda frissen megválasztott polgármestere. Leállítaná a budai szuperkórház építését.

Fotó: youtube

A kerültt új vezetője szerint pazarló és felesleges a kormány terve, úgy gondolja, hogy a Szent Imre kórház fejlesztése jobb ötlet. 

A volt kórházigazgató szerint olcsóbban és jobban szolgálná a régió érdekeit, ha a Szent Imre Kórházat fejlesztenék tovább. A polgármester teljeskörű vizsgálatot tervez az önkormányzat korábbi működésének átvilágítására – derült ki a hírklikknek adott interjújából, amelynek ezek voltak a legfontosabb részei: 

Visszafordítható-e annak a szuperkórháznak a kivitelezése, amelyről korábban egyértelműen kijelentette: felesleges, hihetetlenül sok pénzbe kerül, amelynek egy részét feltehetően el is lopnák…

Még nem tudom, de napirenden van a megoldás keresése. Itt még egy kapavágás nem történt, csak megvásároltak egy területet, a kórházra, ha jól tudom még nem készültek tervek, a pályázat kiírása is csak nemrég került nyilvánosságra.

Ha az alaposabb vizsgálat visszaigazolja a feltételezéseket, azaz a kórház megépítése felesleges, ráadásul a pénzek átjátszását is lehetővé teszi, akkor le tudja állítani a beruházást?

Ha van erre reális lehetőség, akkor természetesen megteszem. Továbbra is állítom, hogy ennek a szuperkórháznak megteremtettük az alapjait a Szent Imre Kórházban, vagyis azt kell továbbfejleszteni. A Szent Imre akkor el fogja tudni látni a régió, de még szélesebb kör egyészségügyi kiszolgálását.”

Vagyis Karácsony Gergely stadionstopja után jöhet a kórházstop is. 

2
https://aktualis.blogstar.hu/./pages/aktualis/contents/blog/85214/pics/lead_800x600.jpg
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 2 db hozzászólás érkezett!
Hát, így van ez 2019-10-30 17:26:24
Mi meg ezt a hülye (kunhalmiul: hűjje) vadbarmot állítanánk le egy jól irányzott jobbhoroggal !!!
Tudják, olyan Papp Laci-féle "enyhe simogatással", amitől azonnal fejre áll minden begyepesedett agyú libsi !!!!
Válaszolok
Suarez jr. 2019-10-30 12:56:04
Nicsak , nocsak ,....mocsok .....Itt van a legújabb orbitális, brutális, kommenista - bolsevik - libcsi hazudozó ...a kúrós hajlamú //..fertőzött beteg..// László...beültetett lakáj , bérenc , púniós picsanyaló helytartó !! Ez a degenerált kretén , politikai .- erkölcsi hulla csak akkor nem hazudik , ha csukva van a pofája....,amikor tátva van a szája , mindig HAZUDIK HAZUDIK !!! Hazugsággal kötöttek ki a választáson is ... Azt mondja : 1.,pazarló és felesleges modern korházat építeni. Hazugság !! Nem pazarló és nem felesleges funkcionális korházat építeni..Újbudán Ő a felesleges, hamarosan zavarva lesz a csicska , pribék !!! 2., Lopásról beszél ez az undorító csőgörény....Na persze, hogy tudja , hiszen kommunistáéknál , bolsevikoknál, libcsiknél alapvető kritérium a LOPÁS !! A KOMMENISTA BOLSEVIK LIBCSI LOP CSAL SIKKASZT GYILKOL HAZUDIK mindenkor és mindenhol ......Na ilyen fehérje halmaza van most Újbudának ,,,célunk , hogy nem sokáig marad !!!
Válaszolok

Hasonló bejegyzések a témában

Varga Judit: elfogadhatatlan az új uniós költségvetésre vonatkozó német javaslat

2020.09.29. 19:20
Az EU új költségvetési feltételrendszerével kapcsolatos német elnökségi javaslat az uniós szerződések egyoldalú módosítását …

Müller Cecília: Csehországban és Szlovákiában szigorításokatat rendeltek, nálunk viszont ez nincs tervben

2020.09.29. 12:10
A korábbi hetekben megháromszorozódott a pozitív esetek száma. de lassult a növekedés, …

Orbán Viktor: Vera Jourová megsértette Magyarországot, távoznia kell pozíciójából

2020.09.29. 09:25
Orbán Viktor miniszterelnök levélben fordult Ursula von der Leyenhez, az Európai Bizottság elnökéhez, melyben tájékoztatta, hogy …

851 fővel emelkedett a beazonosított fertőzöttek száma és elhunyt 8 beteg

2020.09.29. 09:10
851 újabb magyar állampolgárnál mutatták ki az új koronavírus-fertőzést (COVID-19), ezzel 25 567 főre nőtt a hazánkban beazonosított …

Felhős, esős, zivataros keddi nap vár ránk

2020.09.29. 06:50
Ma joggal mondhatjuk: kicsit szomorkás a hangulatom máma!

Blogstar kávéház

2020.09.29. 05:00
A jogállamiság német felvizezése, Joe Biden gyógyszertesztje, az iskolák lázellenőrzése, Soós Zoltán történelmi bravúrja és Kovács Ákos különös vallomása keddi online lapszemlénkben.

Október elseje után is marad a határzár

2020.09.28. 15:15
Bár a határátlépésre vonatkozó korlátozó intézkedések továbbra is fennmaradnak, a visegrádi országok polgárai számára még mindig élnek a könnyítések.

Müller Cecília: most az egyéni felelősségvállalás a legfontosabb

2020.09.28. 11:45
Az operatív törzs megtartotta szokásos napi sajtótájékoztatóját, ahol a legfrissebb járványügyi adatokat és intézkedéseket ismertették.

702 fővel emelkedett a fertőzöttek száma

2020.09.28. 08:10
Ezzel 24 716 főre nőtt a hazánkban beazonosított fertőzöttek száma. Elhunyt 13 beteg, így az elhunytak száma 749 főre emelkedett, 5152-en pedig már meggyógyultak.

Blogstar kávéház

2020.09.28. 05:15
A balliberálisok mohácsi megsemmisülése, Karácsony Gergely pálfordulása, a Momentum kamupropagandája, a brit felsőoktatás karanténkáosza és Hajdú Péter gyémántos lánykérése hétfői online lapszemlénkben.

Ezeket a cikkeket olvastad már?