Blogolj!

Újbuda új polgármestere leállítaná a szuperkórház építését

Egészen fura dolgot nyilatkozott László Imre Újbuda frissen megválasztott polgármestere. Leállítaná a budai szuperkórház építését.

Fotó: youtube

A kerültt új vezetője szerint pazarló és felesleges a kormány terve, úgy gondolja, hogy a Szent Imre kórház fejlesztése jobb ötlet. 

A volt kórházigazgató szerint olcsóbban és jobban szolgálná a régió érdekeit, ha a Szent Imre Kórházat fejlesztenék tovább. A polgármester teljeskörű vizsgálatot tervez az önkormányzat korábbi működésének átvilágítására – derült ki a hírklikknek adott interjújából, amelynek ezek voltak a legfontosabb részei: 

Visszafordítható-e annak a szuperkórháznak a kivitelezése, amelyről korábban egyértelműen kijelentette: felesleges, hihetetlenül sok pénzbe kerül, amelynek egy részét feltehetően el is lopnák…

Még nem tudom, de napirenden van a megoldás keresése. Itt még egy kapavágás nem történt, csak megvásároltak egy területet, a kórházra, ha jól tudom még nem készültek tervek, a pályázat kiírása is csak nemrég került nyilvánosságra.

Ha az alaposabb vizsgálat visszaigazolja a feltételezéseket, azaz a kórház megépítése felesleges, ráadásul a pénzek átjátszását is lehetővé teszi, akkor le tudja állítani a beruházást?

Ha van erre reális lehetőség, akkor természetesen megteszem. Továbbra is állítom, hogy ennek a szuperkórháznak megteremtettük az alapjait a Szent Imre Kórházban, vagyis azt kell továbbfejleszteni. A Szent Imre akkor el fogja tudni látni a régió, de még szélesebb kör egyészségügyi kiszolgálását.”

Vagyis Karácsony Gergely stadionstopja után jöhet a kórházstop is. 

2
https://aktualis.blogstar.hu/./pages/aktualis/contents/blog/85214/pics/lead_800x600.jpg
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 2 db hozzászólás érkezett!
Hát, így van ez 2019-10-30 17:26:24
Mi meg ezt a hülye (kunhalmiul: hűjje) vadbarmot állítanánk le egy jól irányzott jobbhoroggal !!!
Tudják, olyan Papp Laci-féle "enyhe simogatással", amitől azonnal fejre áll minden begyepesedett agyú libsi !!!!
Válaszolok
Suarez jr. 2019-10-30 12:56:04
Nicsak , nocsak ,....mocsok .....Itt van a legújabb orbitális, brutális, kommenista - bolsevik - libcsi hazudozó ...a kúrós hajlamú //..fertőzött beteg..// László...beültetett lakáj , bérenc , púniós picsanyaló helytartó !! Ez a degenerált kretén , politikai .- erkölcsi hulla csak akkor nem hazudik , ha csukva van a pofája....,amikor tátva van a szája , mindig HAZUDIK HAZUDIK !!! Hazugsággal kötöttek ki a választáson is ... Azt mondja : 1.,pazarló és felesleges modern korházat építeni. Hazugság !! Nem pazarló és nem felesleges funkcionális korházat építeni..Újbudán Ő a felesleges, hamarosan zavarva lesz a csicska , pribék !!! 2., Lopásról beszél ez az undorító csőgörény....Na persze, hogy tudja , hiszen kommunistáéknál , bolsevikoknál, libcsiknél alapvető kritérium a LOPÁS !! A KOMMENISTA BOLSEVIK LIBCSI LOP CSAL SIKKASZT GYILKOL HAZUDIK mindenkor és mindenhol ......Na ilyen fehérje halmaza van most Újbudának ,,,célunk , hogy nem sokáig marad !!!
Válaszolok

Hasonló bejegyzések a témában

A kormány azonnali hatállyal felfüggeszti a börtönkártérítések kifizetését

2020.01.18. 15:20
A kormány azonnali hatállyal felfüggeszti a börtönkártérítések kifizetését – mondta Völner Pál, az Igazságügyi Minisztérium (IM) …

Továbbra is marad a szmogriadó Budapesten

2020.01.18. 13:10
Bár megvan a maga romantikája a napok óta tartó ködös időnek, tudni kell, hogy ezt nem csupán a köd, hanem a szmog is okozza, így a szmogriadó továbbra is fennáll.

Kimentettek egy nőt a Dunából Budapestnél

2020.01.18. 11:05
A vízirendészeknek kellett kiemelni egy nőt a Dunából még szombat hajnalban.

Már több mint 160 ezren hagyták el a Taal-vulkán környékét, ami bármikor kitörhet

2020.01.18. 10:05
Óriási a készültség a Fülöp-szigeteken: már több mint 160 ezer lakos hagyta el a Taal-vulkán környékét, a tudósok szerint …

Ma sem szabadulunk a sűrű ködtől

2020.01.18. 06:45
Az Országos Meteorológiai Szolgálat figyelmeztetése szerint szombaton is folytatódik a borult, párás, ködös idő, a zárt felhőzetből ónos szitálás, hószállingózás alakulhat ki.

Blogstar kávéház

2020.01.18. 03:00
Orbán Viktor békétlen békéje, a momentumos kisasszonyok hőbörgése, az Európai Néppárt sorososodása, a 444 hamisítása és Csonka András viharos köszöntése szombati online lapszemlénkben.

Ne engedjük Karácsonynak, hogy megfúrja a Liget Projektet!

2020.01.17. 10:50
Karácsony Gergely októberi színre lépésével veszélybe került a Liget Budapest Projekt befejezése. A főpolgármester egyik választási ígérete volt megválasztása előtt, hogy …

Bevándorló késelhetett meg egy magyart Németországban

2020.01.17. 09:10
A külügyminisztérium a német ügyészséghez fordult a megkéselt férfi ügyében.

Blogstar kávéház

2020.01.17. 04:45
Karácsony Gergely zsarolása, a hálapénz mérgezése, a balliberálisok boszorkányüldözése, Magyarország tejfölösödése és Friderikusz Sándor tanácstalansága pénteki online lapszemlénkben.

Orbán Viktor: Ausztria természetes partnerünk

2020.01.16. 19:45
A miniszterelnök szerint sikerült azonosítani az együttműködés és az együtt nem működés területeit.

Ezeket a cikkeket olvastad már?