Blogolj!

Blogstar kávéház

Találka

Orbán permanens várakozása.

Orbán eddig Karácsony levelét várta, megkapta, aztán közölte, hogy a közgyűlés első ülését várja: csupa várakozás egy miniszterelnök élete – fogalmaz a Népszava Online.

„Az Atv.hu megkérdezte Orbán Viktor miniszterelnököt, hogy megkapta-e már Karácsony Gergely levelét, és találkozik-e vele a Karmelitában. 'A levelet már megkaptam' – mondta Orbán Viktor miniszterelnök. Arra, hogy találkozik-e a főpolgármesterrel a Karmelitában és mikor, a miniszterelnök azt válaszolta: várja a fővárosi közgyűlés első ülését. Az újonnan megválasztott ellenzéki főpolgármester első munkanapján kért levélben személyes találkozót Orbán Viktortól. Karácsony Gergely azt kéri majd a miniszterelnöktől, hogy 'állítsa le a fővárosi látványberuházásokat, ellenben nyújtson több pénzt a kormány a közösségi közlekedés finanszírozására' – erről két héttel ezelőtt az ATV Heti Naplóban nyilatkozott.”

Orbán eddig Karácsony levelét várta, megkapta, aztán közölte, hogy a közgyűlés első ülését várja

Csupa várakozás egy miniszterelnök élete. Az Atv.hu megkérdezte Orbán Viktor miniszterelnököt, hogy megkapta-e már Karácsony Gergely levelét, és találkozik-e vele a Karmelitában. "A levelet már megkaptam" - mondta Orbán Viktor miniszterelnök. Arra, hogy találkozik-e a főpolgármesterrel a Karmelitában és mikor, a miniszterelnök azt válaszolta: várja a fővárosi közgyűlés első ülését.

Elutasítás

Brüsszel kvótacsele.

A magyar emberek számos alkalommal kifejezték, hogy nem kérnek a migránsok betelepítéséből. A Fidesz ezért arra kéri a kormányt, hogy akármilyen jogi vagy más köntösben is álcázzák a nyomásgyakorlást, ne engedjen semmilyen nyomásnak a migránskvóta ügyében – olvasható a Magyar Hírlap Online cikkében.

„A távozóban lévő Európai Bizottság még mindig ragaszkodik a migránsok Magyarországra történő betelepítéséhez, a magyar kormány álláspontja változatlan az ügyben: sem az egyszeri, sem az állandó kötelező kvótából nem kér Magyarország – mondta az igazságügyi tárca államtitkára csütörtökön az MTI-nek. Völner Pál az Európai Bíróság főtanácsnokának a kvótaperben csütörtökön elhangzott indítványára reagálva emlékeztetett, hogy az Európai Bizottság azért perelte be Magyarországot, mert nem hajtotta végre a 2015-ben 'csellel átvert egyszeri kötelező kvótát', amely az országot 1294 migráns betelepítésére kötelezné.”

„Nem kérünk sem a 2015-ös, sem a jövőbeli migránskvótákból"

Sem az egyszeri, sem az állandó, sem a 2015-ös, sem a most formálódó migránskvótából nem kérünk - írta a Fidesz lapunknak is eljuttatott közleményében. A bevándorláspártiak újra és újra megpróbálkoznak a migránsok kvóta szerinti szétosztásának bevezetésével.

Anyanyelv

Gyurcsány négylábú pálfordulása.

Gyurcsány Ferenc ritkán látott módon változtatta meg véleményét Vlagyimir Putyinról: miniszterelnökként még a hátát simogatta, és vacsorára hívta meg az Apró-villába, az utóbbi években viszont rendre negatívan beszélt róla – mutatja be az Origo.hu.

„Korábban még annyira oda volt Putyinért, hogy 2006-os budapesti látogatásakor egyenesen el akarta kápráztatni őt, mégpedig egy négylábúval, nevezetesen Totó kutyával. 'A tokaji bor és a Totó nevű puli kutya tetszett leginkább az orosz elnöknek, mikor szerdán a Gyurcsány családnál ebédelt. Putyin a tervezettnél több időt töltött a magyar kormányfő házában, és a külügy embereinek kellett szólniuk, hogy ideje lenne indulni Prágába. Totó két puszit adott a vendégnek, aki nagyon élvezte, hogy anyanyelvén társaloghatott Dobrev Klárával” – olvasható a Blikk propagandaízű tudósítása a találkozóról. Ebből kiderült, hogy a tokaji borért rajongó Putyin annyira jól érezte magát Gyurcsányék villájában, hogy kis híján megfeledkezett prágai útjáról.”

Gyurcsány Ferenc nemrég még Putyin hátát simogatta, most meg már szidja

Gyurcsány Ferenc ritkán látott módon változtatta meg véleményét Vlagyimir Putyinról: miniszterelnökként még a hátát simogatta, és vacsorára hívta meg az Apró-villába, az utóbbi években viszont rendre negatívan beszélt róla. Tíz évvel ezelőtt még azzal dicsekedett, hogy az MSZP-SZDSZ kormányok alatt "partneri kapcsolat alakult ki Oroszországgal," aminek szükségességét azzal indokolta meg, hogy gazdasági befolyásánál fogva a keleti állam megkerülhetetlen.

Ideológia

A Jobbik süllyedő hajója.

Értékrendválság, hatalmi harcok: ilyen kifejezésekkel illeti volt pártját Volner János, a Jobbik egykori alelnöke a Hirado.hu cikkében.

„Mindenki menekül a süllyedő hajóról – így jellemezte a Jobbik jelenlegi helyzetét a párt egykori alelnöke az M1-en. Volner János úgy fogalmazott: a Jobbik értékrendválsággal küszködik, az látszik, hogy eltűntek azok az ideológiai különbségek, amelyek korábban elválasztották a pártot a balliberális oldaltól.”

Volner: Mindenki igyekszik a Jobbik nevétől megszabadulni

Süllyedő hajó, értékrendválság, hatalmi harcok - ilyen kifejezésekkel illette volt pártját Volner János. A Jobbik egykori alelnöke azután beszélt erről az M1-en, hogy a párt korábbi vezető arca, Vona Gábor két napja hivatalosan is otthagyta a pártot. A Jobbik körüli fejetlenséget az is fokozza, hogy Jakab Péter bejelentette: visszalép az elnökjelöltségtől.

Faragás

Babos Tímea tökös lovaglása.

A teniszező hatalmas mosolyánál csak az a tök a nagyobb, amelyen ül – így a Blikk Online.

„Babos Tímea sem akart kimaradni, így ő is megosztott egy halloweeni tematikájú képet, azt azonban sajnálja, hogy ő maga nem tudott idén tököt faragni. A teniszező, aki rendkívül eredményesen teljesített eddig a vb-n, egy óriási tököt lovagol meg az Instagramon megosztott képén.”

Egy tökön üldögélve sajnálkozik Babos Tímea

Babos Tímea sem akart kimaradni, így ő is megosztott egy halloweeni tematikájú képet, azt azonban sajnálja, hogy ő maga nem tudott idén tököt faragni. A teniszező, aki rendkívül eredményesen teljesített eddig a vb-n, egy óriási tököt lovagol meg az Instagramon megosztott képén. „Szívesen kifaragtam volna a tökömet, de ezt a VB-ről nehéz megoldani.

Címkék: Aktuális, lapszemle
https://aktualis.blogstar.hu/./pages/aktualis/contents/blog/85362/pics/lead_800x600.jpg
Aktuális,lapszemle
 

Hozzászólások

Hasonló bejegyzések a témában

Blogstar kávéház

2020.01.24. 04:25
A Soros-hálózat tetten ért manipulációja, az Európai Néppárt liberális fordulata, a V4-ek jobboldalisága, a stressz felfoghatatlan rombolása és Rubint Réka drámai menekülése pénteki online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2020.01.23. 03:00
A BKV elkendőzött trükközése, a néppárti bölcsek salamoni döntése, Karácsony karácsonyi magyarázkodása, az influenza támadása és Tatár Csilla szexi kötődése csütörtöki online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2020.01.22. 04:15
Orbán Viktor kártyabarátsága, Karácsony Gergely méhhorrorja, Brüsszel magyarországi tényfeltárása, a liberálisok felmelegített házassága és Péter Szabó Szilvia lábadozása szerdai online lapszemlénkben.

Megjelent a kormányhatározat a börtönkártérítések felfüggesztéséről

2020.01.21. 12:55
Azonnali hatállyal felfüggeszti a kormány a börtönkártérítések kifizetését, az Igazságügyi Minisztérium pedig felülvizsgálja a …

A tartós, sűrű köd miatt adtak ki riasztást

2020.01.21. 10:10
Vas megye kivételével az egész országra elsőfokú figyelmeztetést adott ki az Országos Meteorológiai Szolgálat keddre.

Leégett egy kínai cég munkásszállója Szibériában, többen meghaltak

2020.01.21. 08:50
Leégett egy munkásszállónak használt faépület a nyugat-szibériai Tomszk megyében, a tűznek tizenegy halálos áldozata van.

Blogstar kávéház

2020.01.20. 22:50
Macronék rémisztő migránsinváziója, a balliberális propagandamédia hallgatása, a néppárti bölcsek összhangja, a Fidesz ingadozása, Curtis és Majka lazítása online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2020.01.20. 03:20
A Fidesz hatalmas győzelme, a kapcsolati erőszak elharapózása, a polgárőrök modern hazafisága, a királyi család krízise és Eva Longoria dekoratív dekoltázsa hétfői online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2020.01.18. 21:45
A néppárti bölcsek ingadozása, a Momentum kommunistásodása, Magyar György titokzatos börtönbiznisze, a családtámogatási rendszer bővülése és Horváth Tamás lebegős szelfije online lapszemlénkben.

Holtestet találtak egy kiégett kazánházban Makón

2020.01.18. 20:50
Egy férfi holttestét találták meg egy kiégett kazánházban a tűzoltók szombaton Makón – tájékoztatta a Csongrád Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-t.

Ezeket a cikkeket olvastad már?