Blogolj!

Blogstar kávéház

Képviselet

Juncker gyújtogatása.

Egy korszak zárult le az Európai Unió életében: csütörtökön hivatalosan lejárt a mandátuma a Jean-Claude Juncker vezette Európai Bizottságnak. Ennek apropóján az Origo.hu összegyűjtötte a legjobb pillanatait.

„Juncker sajátosan készült az uniós választásokra. Áprilisban elutazott Kelet-Afrikába, hogy megemlékezzen a ruandai népirtás 25. évfordulójára, csakhogy fáklyalebegtetés közben kis híján felgyújtotta a megjelent delegáció tagjait. Juncker egyébként az Európai Uniót képviselte az eseményen.”

Juncker felemás cipőben: távozik az Európai Bizottság isiászos vezetője

Egy korszak zárult le az Európai Unió életében: csütörtökön hivatalosan lejárt a mandátuma a Jean-Claude Juncker vezette Európai Bizottságnak. Bár teljesen még nem szabadult meg tőle Európa: mivel az új testület hivatalba lépése csúszott, így ügyvivőként folytatja tevékenységét.

Termelés

Gyurcsány olvasztása.

Egyre több helyen bomlik fel a teljes ellenzéki együttműködés az önkormányzati választás óta. Talán a legnagyobb meglepetés Újpesten született, ahol az MSZP-s Trippon Norbert kilépett a pártból és beült Gyurcsány Ferencékhez a DK-ba – közli a Hirado.hu.

„Ez az eset is azt erősíti, amiről elemzők már régóta beszélnek, vagyis, hogy Gyurcsány Ferenc lassan beolvasztja a DK-ba a szocialista pártot. Hasonlóról nyilatkozott csütörtökön Medgyessy Péter volt MSZP-s miniszterelnök, aki a Mandinernek úgy fogalmazott: még egy ilyet nem tudott kitermelni a baloldal, mint Gyurcsány Ferenc.”

Egyre több helyen akadozik az ellenzéki együttműködés

Egyre több helyen bomlik fel a teljes ellenzéki együttműködés az önkormányzati választás óta. Pesterzsébeten a Momentumnak lett elege az MSZP és a DK hatalomgyakorlási stílusából. Kispesten az LMP borított, és ott a fehérporos videó főszereplője: Lackner Csaba helyzete is bonyolítja az ügyet. Elképzelhető, hogy a néhány héttel ezelőtti egység ellenére, végül két külön frakcióba ülnek a baloldali pártok.

Kedvezmény

A balliberálisok pénzszórása.

Milliós fizetéseket szavaztak meg maguknak a balliberálisok Újbudán – mutatja be a Magyar Hírlap Online.

„Érdekes, hogy a Momentum, amely Pesterzsébeten nem nézte jó szemmel az új vezetés költekezését, és kilépett az ellenzéki szövetségből a DK és az MSZP hatalomgyakorlási módszerei miatt, Újbudán már nem emelt szót a pénzszórás ellen, talán azért, mert ezúttal egyik tagjuk is a kedvezményezettek közt van.”

Milliós fizetéseket szavaztak meg maguknak a balliberálisok Újbudán

Az ellenzéki többségű újbudai képviselő-testület szerdán elfogadta László Imre előterjesztéseit. Ezek alapján négy helyettese lesz a DK-s politikusnak: a szintén DK-s Bakai Zita, a momentumos Orosz Anna, az MSZP-s Hintsch György, valamint a párbeszédes Barabás Richárd. Ez már önmagában is komoly plusz kiadást jelent a kerületnek, hiszen az előző polgármester, a fideszes Hoffmann Tamás munkáját mindössze két alpolgármester segítette.

Háromszáz

Hosszú Katinka történelmi csúcsa.

Háromszoros olimpiai bajnok úszónk begyűjtötte 300. aranyérmét – tudósít a Népszava Online.

„Hosszú Katinka 200 méter pillangón nyert pénteken az úszók oroszországi világkupa-állomásának első napján, ezzel a vk-sorozat 2012-es indulása óta kereken 300. egyéni aranyérmét gyűjtötte be. A háromszoros olimpiai bajnok – a kazanyi viadal eredményközlője szerint – 2:08.23 perces idővel végzett az élen. Másodikként, alig lemaradva Hosszútól, Jakabos Zsuzsanna csapott célba (2:08.76 p), a szám döntőjének harmadik magyar szereplője, Verrasztó Evelyn pedig hatodik lett (2:12.63).”

Hosszú Katinka begyűjtötte 300. aranyérmét

Olyan irányítót kerestek a Német Labdarúgó-szövetség élére, akinek nincsenek botrányai, hiteles. Fritz Keller ilyen, ám lehet, ez lesz a veszte. A világ legjobban megszervezett és legszigorúbban ellenőrzött klublicenc-rendszerével - nem lehet külföldi kézben a klubok tulajdonjogának több mint ötven százaléka, veszteséges egyesületek nem szerepelhetnek a profi osztályokban - büszkélkedő német labdarúgás az utóbbi években melléfogott a szövetségi elnökökkel.

Száj

Tóth Andi bombadekoltázsa.

Tóth Andi is beöltözött az idei Halloweenre, Instagram-oldalán új fotóján vad jelmezben és egy bombadekoltázzsal láthatjuk a népszerű énekest – így a Blikk Online.

„A fiatal és szexi énekesnő Joker-jelmezben mutatta meg magát Instagram-táborának. A dögös jelmez biztos nagyot szólt az este folyamán, a kivillanó dekoltázstól pedig valószínűleg mindenkinek tátva maradt a szája.”

Brutális dekoltázst villantott Tóth Andi Halloween ünnepén - fotó

A fiatal és szexi énekesnő Joker-jelmezben mutatta meg magát Instagram-táborának. A dögös jelmez biztos nagyot szólt az este folyamán, a kivillanó dekoltázstól pedig valószínűleg mindenkinek tátva maradt a szája.

Címkék: Aktuális, lapszemle
https://aktualis.blogstar.hu/./pages/aktualis/contents/blog/85399/pics/lead_800x600.gif
Aktuális,lapszemle
 

Hozzászólások

Hasonló bejegyzések a témában

Továbbra is marad a szmogriadó Budapesten

2020.01.18. 13:10
Bár megvan a maga romantikája a napok óta tartó ködös időnek, tudni kell, hogy ezt nem csupán a köd, hanem a szmog is okozza, így a szmogriadó továbbra is fennáll.

Kimentettek egy nőt a Dunából Budapestnél

2020.01.18. 11:05
A vízirendészeknek kellett kiemelni egy nőt a Dunából még szombat hajnalban.

Már több mint 160 ezren hagyták el a Taal-vulkán környékét, ami bármikor kitörhet

2020.01.18. 10:05
Óriási a készültség a Fülöp-szigeteken: már több mint 160 ezer lakos hagyta el a Taal-vulkán környékét, a tudósok szerint …

Ma sem szabadulunk a sűrű ködtől

2020.01.18. 06:45
Az Országos Meteorológiai Szolgálat figyelmeztetése szerint szombaton is folytatódik a borult, párás, ködös idő, a zárt felhőzetből ónos szitálás, hószállingózás alakulhat ki.

Blogstar kávéház

2020.01.18. 03:00
Orbán Viktor békétlen békéje, a momentumos kisasszonyok hőbörgése, az Európai Néppárt sorososodása, a 444 hamisítása és Csonka András viharos köszöntése szombati online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2020.01.17. 04:45
Karácsony Gergely zsarolása, a hálapénz mérgezése, a balliberálisok boszorkányüldözése, Magyarország tejfölösödése és Friderikusz Sándor tanácstalansága pénteki online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2020.01.16. 05:00
Orbán Viktor manipulációja, Cseh Katalin tombolása, az Európai Néppárt megosztottsága, a börtönbiznisz dübörgése és Köllő Babett péniszképei csütörtöki online lapszemlénkben.

Bezárt a „bádogváros” a Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren

2020.01.15. 13:50
A karámnak is csúfolt várót bezárták a reptéren, egyúttal pedig átadták az új utasmólót, ahol már sokkal kényelmesebb körülmények között …

Blogstar kávéház

2020.01.15. 05:30
Szél Bernadett képmutatása, a Jobbik pártháborúja, az egészségügy elvesztett emberéletei, a természetvédelem nemzeti ügye és Jáksó László frontális támadása szerdai online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2020.01.14. 02:50
Karácsony Gergely hazudozása, a Fidesz értékelvűsége, az MSZP feketekasszája, a DK zarándokútja és Tóth Gabi babaszobája keddi online lapszemlénkben.

Ezeket a cikkeket olvastad már?