Blogolj!

Blogstar kávéház

Ellenállás

Gyurcsány testőrsége.

Gyurcsány Ferenc volt testőre lesz a budapesti önkormányzat rendészeti igazgatója – jelenti az Origo.hu.

„Handl Tamás, Gyurcsány Ferenc egykori testőre válthatja Pető Györgyöt a Fővárosi Önkormányzati Rendészeti Igazgatóság igazgatói posztján. Mindez világosan bizonyítja, hogy Karácsony Gergely nem tud ellenállni a neki dirigáló régi, balliberális világnak. Mindennek az eredménye, hogy Karácsonynak Gyurcsány Ferenc és Bajnai Gordon parancsára legalább öt főpolgármester-helyettest kell kineveznie. Így helyet kaphat majd Gy. Németh Erzsébet, Tüttő Kata és Kiss Ambrus is.”

Gyurcsány volt testőre lesz a budapesti önkormányzat rendészeti igazgatója

Handl Tamás, Gyurcsány Ferenc egykori testőre válthatja Pető Györgyöt a Fővárosi Önkormányzati Rendészeti Igazgatóság igazgatói posztján. Mindez világosan bizonyítja, hogy Karácsony Gergely nem tud ellenállni a neki dirigáló régi, balliberális világnak. Mindennek az eredménye, hogy Karácsonynak Gyurcsány Ferenc és Bajnai Gordon parancsára legalább öt főpolgármester-helyettest kell kineveznie. Így helyet kaphat majd Gy.

Bűntudat

A gyász spiritualitása.

Szellemirtás, lélekidézés, kapcsolat a túlvilággal. A látókat, médiumokat rendőrségi nyomozások során is meghallgatják, és bár ezen „segítségek” alkalmával inkább az derül ki, hogy mindannyian tévedtek, a hívők száma nem csökken. A spirituális szolgáltatók pedig komoly bevételeket szerezhetnek képességeik által – járja körül a Népszava Online.

„Én ugyan nem hiszek abban, hogy bárki is látná az elhunytak szellemeit, de elfogadom, hogy vannak, akiknek megnyugvást, megkönnyebbülést adhat valaki, aki azt mondja: szerettünk még hallotta, amit utoljára neki mondtak, megbocsátotta a hibáinkat és békére talált – mondja dr. Biró Eszter. A gyásznak ugyanis mindig része a bűntudat. Ez lehet amiatt, hogy valaki úgy véli, rosszul döntött, türelmetlen volt a halottal, vagy nem tett meg valamit, amit szeretett vagy kellett volna. Szerinte fontos tudatosítani, hogy ez az érzés természetes, mindig egy picit többet szeretnénk abból, akit szeretünk, így a halál hiányérzetet hagy az élőkben. Friss gyászidőszak alatt a halottak napját és a karácsonyt sem könnyű megélni, de dr. Biró Eszter szerint nem csak ezekben az időszakokban segíthet sokat a saját, egyéni és új rítusok kialakítása.”

Médiumok és halottlátók bűvkörében

Szellemirtás, lélekidézés, kapcsolat a túlvilággal. A látókat, médiumokat rendőrségi nyomozások során is meghallgatják, és bár ezen „segítségek" alkalmával inkább az derül ki, hogy mindannyian tévedtek, a hívők száma nem csökken. A spirituális szolgáltatók pedig komoly bevételeket szerezhetnek képességeik által. Kérdés, hogy ezek a képességek pontosan mik is?

Árnyék

A tőke menekülése.

Nagy-Britanniában a vagyonos rétegek a baloldal győzelmét a december 12-i előrehozott választáson a Brexitnél is nagyobb fenyegetésnek tartják. A Munkáspárt esetleges győzelme esetén hatalmas tőkekiáramlással lehetne számolni – számol be róla a The Guardian alapján a Hirado.hu.

„Az Egyesült Királyság leggazdagabb emberét is bírálta Corbyn. Szerinte Jim Ratcliffe, az Ineos vegyipari vállalat első embere a környezet szennyezésével szerezte 21 milliárd fontot meghaladó vagyonát. A Labour pénzügyminiszter-jelöltje pedig még ennél is tovább ment. Clive Lewis árnyékminiszter a BBC-nek arról beszélt, hogy nem is lenne szabad, hogy milliárdosok legyenek, amikor vannak emberek a bolygón, akik napi egy dollárnál kevesebből tartják fenn magukat. A The Guardian vagyonkezelők, pénzügyi szolgáltatók és ügyvédi irodák körében végzett felméréséből kiderül, hogy a leggazdagabb britek nagyban készülnek a vagyonkimentésre a Munkáspárt győzelme esetén. Geoffrey Todd, a Boodle Hatfield ügyvédi iroda partnere elmondta, hogy ügyfeleik felkészültek arra, hogy akár perceken belül kimentsék vagyonukat.”

Menekülhet a tőke a Munkáspárt győzelme esetén

Nagy-Britanniában a vagyonos rétegek a baloldal győzelmét a december 12-i előrehozott választáson a Brexitnél is nagyobb fenyegetésnek tartják. A Munkáspárt esetleges győzelme esetén hatalmas tőkekiáramlással lehetne számolni - számolt be a The Guardian. Radikális baloldali programot hirdetett a párt kampánynyitó rendezvényén Jeremy Corbyn csütörtökön.

Jelentőség

A migráció feltartóztatása.

A migrációt csak egységes európai fellépés állíthatja meg, mivel az embercsempészet irányítói mindig megtalálják a korrumpálható hivatalnokokat – mondja Nógrádi György biztonságpolitikai szakértő a Magyar Hírlap Online-on.

„Véleménye szerint a háború sújtotta országokból érkezők személyazonosságát nem lehet teljes körűen ellenőrizni, a kibocsátó országoknak pedig nem érdekük, hogy visszafogadják az Európából kiutasított menedékkérőket. Hangsúlyozta, hogy az olasz kormány politikai okokból nem akarja elismerni a migráció jelentőségét, de a választók is tudják, hogy a kabinetnek nincs jövője hosszabb távon.”

Nógrádi György: Egységes európai fellépés állíthatja csak meg a migrációt

Véleménye szerint a háború sújtotta országokból érkezők személyazonosságát nem lehet teljes körűen ellenőrizni, a kibocsátó országoknak pedig nem érdekük, hogy visszafogadják az Európából kiutasított menedékkérőket. Hangsúlyozta, hogy az olasz kormány politikai okokból nem akarja elismerni a migráció jelentőségét, de a választók is tudják, hogy a kabinetnek nincs jövője hosszabb távon.

Birkózás

Vajna Tímea faroktetkója.

Nem akármilyen tetoválás díszíti Vajna Tímea csuklóját, a modell-üzletasszony ugyanis éppen elhunyt férje, Andy Vajna miatt varratott magára, így emléke örökre vele marad – így a Blikk Online.

„Elhunyt férje emlékét őrzi bőrén Vajna Tímea, jóllehet ezt csak most árulta el. A modell-üzletasszony, aki férjét, Andy Vajnát januárban vesztette el, csak nehezen birkózik meg a fájdalommal, amit a filmmogul halála miatt érez. Mint kiderült, enyhülést a lelkének az a tetoválás is hoz, amit Andy Vajna miatt csináltatott. – Évekkel ezelőtt csináltattam a csuklómra ezt a tetoválást. Az egyik kedvenc állatom, a macska látható rajta, amelynek a farka V betűt formáz. V, mint Vajna. Andy nagyon boldog volt, hogy magamra tetováltattam őt. Itthon, Magyarországon készült.”

„Andy nagyon boldog volt" - Andy Vajna tiszteletére varratott magára tetoválást Vajna Tímea

Elhunyt férje emlékét őrzi bőrén Vajna Tímea, jóllehet ezt csak most árulta el. A modell-üzletasszony, aki férjét, Andy Vajnát januárban vesztette el, csak nehezen birkózik meg a fájdalommal, amit a filmmogul halála miatt érez. Mint kiderült, enyhülést a lelkének az a tetoválás is hoz, amit Andy Vajna miatt csináltatott.

Címkék: Aktuális, lapszemle
https://aktualis.blogstar.hu/./pages/aktualis/contents/blog/85442/pics/lead_800x600.jpg
Aktuális,lapszemle
 

Hozzászólások

Hasonló bejegyzések a témában

Továbbra is marad a szmogriadó Budapesten

2020.01.18. 13:10
Bár megvan a maga romantikája a napok óta tartó ködös időnek, tudni kell, hogy ezt nem csupán a köd, hanem a szmog is okozza, így a szmogriadó továbbra is fennáll.

Kimentettek egy nőt a Dunából Budapestnél

2020.01.18. 11:05
A vízirendészeknek kellett kiemelni egy nőt a Dunából még szombat hajnalban.

Már több mint 160 ezren hagyták el a Taal-vulkán környékét, ami bármikor kitörhet

2020.01.18. 10:05
Óriási a készültség a Fülöp-szigeteken: már több mint 160 ezer lakos hagyta el a Taal-vulkán környékét, a tudósok szerint …

Ma sem szabadulunk a sűrű ködtől

2020.01.18. 06:45
Az Országos Meteorológiai Szolgálat figyelmeztetése szerint szombaton is folytatódik a borult, párás, ködös idő, a zárt felhőzetből ónos szitálás, hószállingózás alakulhat ki.

Blogstar kávéház

2020.01.18. 03:00
Orbán Viktor békétlen békéje, a momentumos kisasszonyok hőbörgése, az Európai Néppárt sorososodása, a 444 hamisítása és Csonka András viharos köszöntése szombati online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2020.01.17. 04:45
Karácsony Gergely zsarolása, a hálapénz mérgezése, a balliberálisok boszorkányüldözése, Magyarország tejfölösödése és Friderikusz Sándor tanácstalansága pénteki online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2020.01.16. 05:00
Orbán Viktor manipulációja, Cseh Katalin tombolása, az Európai Néppárt megosztottsága, a börtönbiznisz dübörgése és Köllő Babett péniszképei csütörtöki online lapszemlénkben.

Bezárt a „bádogváros” a Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren

2020.01.15. 13:50
A karámnak is csúfolt várót bezárták a reptéren, egyúttal pedig átadták az új utasmólót, ahol már sokkal kényelmesebb körülmények között …

Blogstar kávéház

2020.01.15. 05:30
Szél Bernadett képmutatása, a Jobbik pártháborúja, az egészségügy elvesztett emberéletei, a természetvédelem nemzeti ügye és Jáksó László frontális támadása szerdai online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2020.01.14. 02:50
Karácsony Gergely hazudozása, a Fidesz értékelvűsége, az MSZP feketekasszája, a DK zarándokútja és Tóth Gabi babaszobája keddi online lapszemlénkben.

Ezeket a cikkeket olvastad már?