Blogolj!

Czeglédy Csaba már a fővárosban is megvetette a lábát

Az ügyvédet hatmilliárd forintos költségvetési csalással vádolják, de ez szemmel láthatóan nem nagyon érdekli Erzsébetváros és Rákospalota új polgármesterét, akik Czeglédy ügyvédi irodáját bízták meg a meglévő önkormányzati szerződések átvizsgálásával.

Fotó: nyugat.hu

A PestiSrácok.hu cikke rávilágít a tényre, hogy Erzsébetvárosban a DK-s Nidermüller Péter, Rákospalotán pedig az MSZP-s Németh Angéla került a polgármesteri székbe, tehát mindkét kerületben ellenzéki győzelem született az október önkormányzati választásokon. A két frissen megválasztott polgármester szinte azonnal pennát s papírt ragadott, hogy mihamarabb megírja a megbízólevelét Czeglédy irodájának.

A PestiSrácok.hu birtokába jutott az a megbízólevél, amit Nidermüller Péter írt alá. A levél nemcsak az önkormányzati hivatal, hanem annak szervezetei, sőt gazdasági társaságai szerződéseibe, minden ügyiratába, gazdasági rendszerébe is betekintést enged Czeglédyéknek, a dokumentumokról pedig másolatot is készíthetnek.

A portál megkereste a két polgármestert azzal kapcsolatban, hogy miért adtak megbízást egy olyan ügyvéd irodájának, akit korábban büntettek gazdasági bűncselekmények miatt, s jelenleg is súlyos bűncselekmények elkövetésével vádolják, de a politikusoktól nem érkezett válasz.

Azt nem tudni, hogy Czeglédyék mekkora fizetést - kvázi közpénzt - kapnak a polgármesteri hivataloktól, illetve az önkormányzatoktól, ezt maga az ügyvéd sem árulta el. Csupán annyit írt e-mailben, hogy az irodának nem ő a vezetője, így nem jogosult nyilatkozni a sajtónak az üggyel kapcsolatban.

1
https://aktualis.blogstar.hu/./pages/aktualis/contents/blog/85737/pics/lead_800x600.jpg
budapest,Czeglédy Csaba,Erzsébetváros
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
Hát, így van ez 2019-11-08 16:45:06
Nem kellene már végre összetörni azt a ügyvédinas, topa lábakat, meg persze a gumiderekat is ?!
Csak azért mert igen nagy igény volna már rá !!!!!!
Válaszolok

Hasonló bejegyzések a témában

Forgalomkorlátozások a fővárosban a török elnök látogatása miatt

2019.11.06. 05:40
Csütörtök éjfélig tartanak a lezárások; mutatjuk, mire figyeljenek!

Liget-projekt: átadták a Nagyjátszóteret és a Millennium Házát

2019.10.26. 14:10
Jó hír: ezeket már biztosan nem állítja le Karácsony Gergely, vagyis nem rabolja el a budapestiektől.

A költségcsökkentés jegyében lelép a Ryanair Budapestről

2019.10.24. 15:10
November végén megszünteti budapesti bázisát az ír légitársaság. A ferihegyi üzemet a Ryanair lengyel bejegyzésű leányvállalata veszi át.

Salvini a migránspártiak ellen, Budapesten Salvini mellett demonstráltak

2019.10.19. 18:20
Kétszázezres tömeg tüntetett Rómában a bevándorláspárti, baloldali kormány ellen Matteo Salvini vezetésével. Budapesten eközben szintén hatalmas …

Tarlós István nem lesz budapesti képviselő

2019.10.15. 14:35
A leköszönő főpolgármester ugyan listavezetőként átvehetné mandátumát a Fővárosi Közgyűlésben a töredékszavazatoknak köszönhetően, ám ezzel a jogával nem kíván élni.

Választás: Eredmények Budapest kerületeiben

2019.10.14. 07:35
Nemcsak a főváros polgármesterének személye változott, hanem számos budapesti kerület is váltott, bár volt, ahol csak pár száz szavazat döntött. Nézzük, mi történt a kerületekben.

Tradicionális dél-koreai felvonulással búcsúztatták a dunai hajóbaleset áldozatait

2019.10.07. 20:55
Tradicionális dél-koreai felvonulással és az erre az alkalomra írt koreai zeneművel, a Rekviemmel búcsúztatták a Hableány hajó …

Áder: Batthyány Lajos életútja mutatja, mekkora érték a szabadság és a függetlenség

2019.10.06. 12:20
Batthyány Lajos, az első magyar miniszterelnök élete és halála ünnepeken és hétköznapokon egyaránt figyelmeztet, mekkora …

Felvonták, majd félárbócra engedték a nemzeti lobogót a Parlament előtt

2019.10.06. 09:50
Katonai tiszteletadás mellett, Benkő Tibor honvédelmi miniszter jelenlétében ünnepélyesen felvonták, majd félárbócra engedték a nemzeti lobogót, …

Baleset miatt lezárták a Szabadság híd Budára vezető oldalát

2019.10.04. 16:55
Elesett egy motoros, emiatt lezárták a budapesti Szabadság híd Budára vezető oldalát péntek délután.

Ezeket a cikkeket olvastad már?