Blogolj!

Blogstar kávéház

Ring

Orbán gyurcsányista motorozása.

10 évvel az első próbálkozás után a kormány megint egy MotoGP-futam Magyarországra hozatalával próbálkozik, vagyis Orbán Gyurcsány nyomában motorozik – fogalmaz a Népszava Online.

„Tíz év elteltével, a Gyurcsány-kormány után az Orbán-kabinet is megpróbálkozik azzal, hogy Magyarországra csábítsa a gyorsaságimotoros-világbajnokságot. – Magyarország 2022-től MotoGP futamot rendezhet – jelentette be Palkovics László innovációs és technológiai miniszter a hétvégén. Mint mondta, hosszabb ideje tárgyalnak már a MotoGP kereskedelmi jogait birtokló céggel, és szándéknyilatkozatot is aláírtak, a kormánynak február 28-ig kell döntenie a helyszínről és a rendezéshez kapcsolódó intézkedésekről. Kósa Lajos, az Országgyűlés honvédelmi és rendészeti bizottságának elnöke közölte: a MotoGP-futam megrendezésének érdekében új versenypálya épülhet Kelet-Magyarországon. Szerinte a futam óriási ismertséget adhat Magyarországnak.”

Orbán Gyurcsány nyomában motorozik

10 évvel az első próbálkozás után a kormány megint egy MotoGP-futam Magyarországra hozatalával próbálkozik. Tíz év elteltével, a Gyurcsány-kormány után az Orbán-kabinet is megpróbálkozik azzal, hogy Magyarországra csábítsa a gyorsaságimotoros-világbajnokságot. - Magyarország 2022-től MotoGP futamot rendezhet - jelentette be Palkovics László innovációs és technológiai miniszter a hétvégén.

Mém

Karácsony álzöld képmutatása.

Kineveti a net népe a reklámfotókon bicikliző, valójában sofőrrel járó Karácsony Gergelyt – így az Origo.hu.

„Karácsony Gergely, a főváros újdonsült balliberális főpolgármestere többször is állította, hogy kerékpárral közlekedik és tömegközlekedést használ, ugyanakkor hamar kiderült, hogy reggelente szolgálati sofőr szállítja munkába. Természetesen az álzöld képmutatás azért elég komikus, így nem véletlen, hogy az interneten sok vicces kép gúnyolódik Karácsony Gergelyen. Néhányat megmutatunk.”

Így csinálnak viccet a sofőrrel furikázó, álzöld Karácsony Gergelyből

Karácsony Gergely, a főváros újdonsült balliberális főpolgármestere többször is állította, hogy kerékpárral közlekedik és tömegközlekedést használ, ugyanakkor hamar kiderült, hogy reggelente szolgálati sofőr szállítja munkába. Természetesen az álzöld képmutatás azért elég komikus, így nem véletlen, hogy az interneten sok vicces kép gúnyolódik Karácsony Gergelyen. Néhányat megmutatunk.

Hiány

A Jobbik ordas hazugsága.

Nem is járt a házbizottságban, mégis arról panaszkodik Jakab Péter – derül ki a Magyar Hírlap Online cikkéből.

„A Jobbik elnöki posztjáról a párton belüli ellenállás miatt lecsúszó szájhős esetében a cikkíró megjegyzi, hogy büntetést kapott, mert beült a miniszterelnök parlamenti székébe, majd idézi a Gyurcsány Ferenccel szövetkező Jakabot, aki ezt a demokrácia hiányának tartja. A frakcióvezető ráadásul a HVG-s újságírónak arról is hosszan panaszkodik, hogy állítása szerint a házelnök a házbizottság ülésein is arrogáns, ahol nem veszik a kamerák, ezt személyesen tapasztalta. Csakhogy a politikus ebben a témában aligha illetékes. Lapunk megkeresésére az Országgyűlés sajtóirodája ugyanis közölte, a jelenléti ívek tanúsága szerint Jakab Péter a testület egyetlen ülésén sem vett részt.”

Nem is járt a házbizottságban, mégis arról panaszkodik Jakab Péter

Kövér László és a Fidesz állítólagos bosszúhadjáratáról cikkezett minap a HVG, amely egyebek mellett azt rója fel a házelnöknek, hogy az olyan botránypolitikusokkal is betartatja a házszabályt, mint a trágár feliratú táblákat mutogató Hadházy Ákos vagy a kormányfőt letegező jobbikos Jakab Péter.

Felvétel

Skócia függetlenségi harca.

Jövőre újabb függetlenségi népszavazást akarnak a skótok – mondja a Hirado.hu-nak Berzi Gergely, a Századvég külügyi igazgatója.

„Senki nem tudja, hogy mi történne egy esetleges újabb népszavazáson, de a közvélemény-kutatások szerint szoros eredmény születne – mondta. Megjegyezte, a különválásnak óriási ára lenne, mert a két gazdaság nagyon összefonódott. Skócia szárazföldön csak Angliával határos. Kitért arra is, hogy miként a Brexit, úgy Skócia esetleges maradása az Európai Unióban is számos tisztázatlan jogi kérdést vet fel. Ez úgy történhetne meg, ha a Brexit lezárása után Skócia újból kérelmezné felvételét.”

Jövőre újabb függetlenségi népszavazást akarnak a skótok

„Jövőre újabb függetlenségi népszavazást akarnak a skótok" - mondta Berzi Gergely, a Századvég külügyi igazgatója az M1-en. Hozzátette, jelenleg a nagy brit pártok egyike sem támogatja, hogy a kérdésről népszavazás legyen. A skót függetlenségről 2014 szeptemberében már tartottak egy népszavazást ...

Pasizás

Vasvári Vivien személyiséglopása.

Kiborult Vasvári Vivien (29), amikor szembesült vele, hogy egy társkereső oldalon, a Tinderen élnek vissza nevével és fotóival! A Feleségek luxuskivitelben sztárja rajongói segítségét kéri, hogy eltüntessék az álprofilt – így a Blikk Online.

„Nem tudom, mire jó ez, de borzalmas, ha valaki erre vetemedik. Így akar pasizni, vagy engem akar rossz helyzetbe hozni? Nem tudom, ilyenkor mit tudnék tenni, így szeretném arra kérni azokat, akik használják ezt a társkereső alkalmazást, ha látják a képeimet, jelentsék a kezelőnek a csalást. Nagyon szánalmas ez, nem szeretném, ha valaki elhinné, hogy az enyém a profil. Belegondolni is rossz, hogy a személyiségtolvaj a nevemben írogathat másoknak, ki tudja, miket, és azt hiszik, hogy én vagyok – mesélte Vivien. A válófélben lévő modellnek több barátja, ismerőse is átküldte a hamis profilt, s bizony többen elhitték, hogy ő keresi a szerelmet az alkalmazás segítségével.”

Döbbenet: személyiségtolvaj ismerkedik Vasvári Vivien nevében egy társkeresőn - Kamuprofilt készítettek a csinos modellről

Megdöbbentem, és nagyon kiborultam, amikor egy ismerősöm átküldte a társkereső oldalas álprofilról készült fotókat. Valaki letöltötte a képeimet a közösségi oldalamról, azokat használta, de annyira amatőr volt, hogy még az életkoromat sem írta jól, ugyanis nem 32 éves vagyok - kezdte lapunknak a kellemetlen eset miatt roppant bosszús Vasvári Vivien, aki nem érti, mi célja van annak, aki visszaél más fotóival.

Címkék: Aktuális, lapszemle
https://aktualis.blogstar.hu/./pages/aktualis/contents/blog/85839/pics/lead_800x600.jpg
Aktuális,lapszemle
 

Hozzászólások

Hasonló bejegyzések a témában

Kirúgta a vizes vb szervezője Balogh Sándort

2019.12.12. 11:10
Bártfai-Mager Andrea volt férje már nem dolgozik a vizes vb-t lebonyolító cég gazdasági igazgatójaként.

Megkezdődött a parlamenti választás az Egyesült Királyságban

2019.12.12. 08:20
A 650 választókerület csaknem 50 ezer választóhelyiségében az 50 millió brit választópolgár helyi idő szerint reggel 7 és este 10 óra - közép-európai idő …

Blogstar kávéház

2019.12.12. 05:15
Greta Thunberg véleményformálása, Karácsonyék rombolása, a főváros politikai tisztogatása, a mohácsi szocialista törvénysértése és Köllő Babett perverz szexuális zaklatása csütörtöki online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2019.12.11. 04:25
Orbán Viktor jámbor türelme, a Soros-kórus felsorakozása, a világ legfiatalabb miniszterelnöke, a grönlandi jég halálos olvadása és Ördög Nóra gyermeki kikapcsolódása.

Blogstar kávéház

2019.12.10. 03:55
Az értelmiség legyilkolása, Gyurcsány pártbedarálása, a balliberális ellenzék klikkesedése, a muszlimok lelki hadviselése és hollywoodi hírességek hasonmásai keddi online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2019.12.09. 05:20
Trump ténytorzító populizmusa, Orbán Viktor adventje, a balliberális ellenzék kifizetőhelyei, a terrorizmus európai áldozatai és Palya Bea erotikus örömei hétfői online lapszemlénkben.

Nem volt telitalálat a hatos lottón

2019.12.08. 17:15
Ezen a héten sem volt olyan, akinek szerencsét hozott volna hat bűvös szám. Mutatjuk is, melyek voltak ezek.

A tél bekeményített, de jövő héten megenyhül kicsit

2019.12.08. 16:10
A hét elején szépen megmutatta arcát a tél, viszont most egy kicsit visszavonul: jövő héten akár 10 fok is lehet.

Mérgező füstfelhő borítja be az ausztrál fővárost

2019.12.08. 14:25
Hónapok óta tombolnak a bozóttüzek Ausztráliában, aminek egyre súlyosabb következményei vannak.

Jövő héten már hazaengedhetik a kórházból a megkéselt tanárnőt

2019.12.08. 13:55
A csütörtökön megtámadott 51 éves győri tanárnőt műteni is kell.

Ezeket a cikkeket olvastad már?