Blogolj!

Blogstar kávéház

Bödön

A Z generáció hazaárulása.

Gyurcsányék már a spájzban vannak. Amit tapasztalunk, miden kétséget eloszlat: a múlt betört a jelenbe. Igaz, okozott egy kis időeltolódást, hisz Karácsonyéknál már november elején karácsony van – olvasható a Magyar Hírlap Online-on.

„Így válik láthatóvá, hogy a Z generáció Fekete-Győr-féle részének globalista céljai miképpen simulnak össze a régi kommunista–liberális hatalom képviselőinek eszméivel. Összenő, ami összetartozik. Hogy lesz-e köztük harc a hatalomért, az a jövő disszonáns zenéje. De a hatalomba fővárosi szinten most visszatérő személyek, no és a gyakran bérmálkozó fővezér fővárosi közgyűlés alakuló ülésén biztosított VIP-helye egyértelmű bizonyítéka annak, hogy Gyurcsányék már a spájzban vannak. A lekváros üvegek mellett felfeszítették a mézes bödön tetejét is, és úgy tűnik, eközben régi elvtársaik új, ifjú barátaikkal együtt egyesült erővel árulják az unió vagy egyik keleti szomszédunk piacán azt, ami nekik nem fontos. A hazát. Az ifjaknál ez új jelenség, míg a régieknél teljesen hiteles. Sajnos az ember gyorsan felejt. Mivel azonban a régi elvtársak újból akcióba léptek, itt az ideje, hogy tényszerűen emlékezzünk néhány esetre abból az időből, amikor a magyar globalista erők már nem is titkolt vezetője, a bukott miniszterelnök, Gyurcsány Ferenc áldásos tevékenysége alatt kínlódtunk.”

Gyurcsányék már a spájzban vannak

Úgy tűnik, a főpolgármesternek megszabják, kinek kell ajándékot adnia. Talán mert saját családjának kell tekintenünk azt a környezetet is, ahonnan kinőtt. A Miniszterelnöki Hivatal politikai tanácsadójaként funkcionált ugyanis 2002 és 2008 között, ott, ahová elég hamar bepuccsolta magát miniszterelnökként a szemkilövető. Így az egykori politikai tanácsadóra is igaz a mondás: kutyából nem lesz szalonna.

Hála

Soros embereinek támadása.

Karácsony Gergely nem késlekedik, ha arról van szó, hogy megfeleljen Soros György elvárásainak. Már hétfőn fogadta a bevándorláspárti milliárdos egyik szervezetének képviselőjét a Városházán. Mint kiderült, nemcsak szimpla látogatásról volt szó – írja az Origo.hu.

„Egy nyitott városházát szeretnék, ahová behívjuk a civil szervezeteket – ezzel kampányolt a szocialista Karácsony Gergely Horváth Csaba ellenében az előválasztás első fordulójának vitáján. A politikus akkor több szervezetet is megnevezett, amiből egyértelművé vált, hogy megválasztása esetén helyzetbe hozná az amerikai milliárdos szervezeteit. Így is lett, ugyanis mai posztjából kiderült, hogy a Soros által finanszírozott A Város Mindenkiért képviselője, Misetics Bálint fogja segíteni a fővárost hajléktalanügyekben.”

Karácsony máris fogadta Soros embereit a Városházán

Karácsony Gergely nem késledik, ha arról van szó, hogy megfeleljen Soros György elvárásainak. Már hétfőn fogadta a bevándorláspárti milliárdos egyik szervezetének képviselőjét a Városházán. Mint kiderült, nemcsak szimpla látogatásról volt szó, ugyanis a főpolgármester egyből feladatot adott Misetics Bálintnak, A Város Mindenkiért képviselőjének.

Átalakítás

Lázár különös szurkapiszkája.

Folytatódik a Lázár-show, a Mezőhegyesi Ménesbirtok kormánybiztosa ezúttal agrármérnök hallgatókat furikázott körbe a gazdaságban, és nagypolitikai kérdésekről csevegett velük – számol be róla a Népszava Online.

„A beszélgetés során Lázár azt is elárulta, hogy őt gyakran leparasztozzák, de ez hízeleg neki – és szakmunkások helyzete kapcsán odaszúrt a kormánynak is egyet: szerinte hiába erőlteti az Orbán-kabinet a szakképzés fejlesztését, amíg a végzett dolgozók nem kapnak tisztességes bért. Azt kell elérni, hogy a szakembert becsüljék meg, és a szülő se szégyellje, ha gyereke ilyen munkát végez – fejtegette a politikus, aki azt is elmondta, hogy teljesen átalakítaná az agrár felsőoktatást, a jelenlegi integráció helyett inkább ki kellene emelni és felturbózni az agrárkarokat; ezeknek az integrált rendszerben ugyanis nincs sok esélyük egy orvosi karral szemben az egyetemi forrásokért vívott harcban.”

Most egyetemistákat ültetett a Ladájába Lázár (videó)

Folytatódik a Lázár-show, a Mezőhegyesi Ménesbirtok felügyelője ezúttal agrármérnök hallgatókat furikázott körbe a gazdaságban. Lendületes vágások, menő drónfelvételek, lezser, kék ingek: viharsarki roadmovie-nak is beillene Lázár János újabb, zenés imázsvideója. A volt kancelláriaminiszter, jelenlegi kormánybiztos ezúttal két, Debrecenben tanuló agrármérnök hallgatónak mutatta be A felügyelete alá tartozó ménesbirtokot, és olyan trendi kérdéseket tett fel nekik, hogy szerintük van-e klímaváltozás (van), mi a véleményük az egyetemi oktatásról és a politikáról.

Kiaknázás

Az életmódgenetika forradalma.

Az orvostudomány egyik legdinamikusabban fejlődő ága a genetika, ami a gyógyítás új dimenzióját nyitja meg. A táplálkozásgenetika és a sportgenetika segítségével olyan életmódváltást hajthatunk végre, amely hozzásegít a természetes, velünk született adottságok kiaknázásában – mutatja be a Hirado.hu.

„Az orvostudomány egyik legdinamikusabban fejlődő ága a genetika, ami a gyógyítás új dimenzióját nyitja meg. Gógl Álmos elmondta, 'a genetikai vizsgálat segítségével megmagyarázhatóvá válik, hogy adott személynek miért használ egy bizonyos gyógyszer, a másiknak miért nem, vagy az onkológiában valakinek miért használ egy kemoterápia, vagy egy adott specifikus terápia, a másiknak miért nem'. A genetikának a betegségek kialakulásának megelőzésében is fontos szerepe van. Tánczos Balázs szerint egy DNS-vizsgálatra épülő életmódváltás akár egészségmegőrző funkcióval is bírhat. Véleménye szerint ez azért hatékony, mivel a DNS-vizsgálat eredményei alapján történt életmódváltás következtében már nem megyünk szembe természetes, velünk született adottságainkkal, hanem megpróbáljuk azokat kiaknázni. A genetikai vizsgálat eredményei nem évülnek el, és már nincs messze az az idő, amikor az életmódgenetika és az egyéni genetikai képletre épülő gyógyítás hétköznapi dolognak számít majd.”

Segítenek a DNS-tesztek abban, hogy egészségesebb életet éljünk

Az orvostudomány egyik legdinamikusabban fejlődő ága a genetika, ami a gyógyítás új dimenzióját nyitja meg. A táplálkozásgenetika és a sportgenetika segítségével olyan életmódváltást hajthatunk végre, amely hozzásegít a természetes, velünk született adottságok kiaknázásában.

Forma

Tolvai Reni vadító villantása.

Csodás ruhában pózolt az énekesnő, a fotókat pedig az Instagramon osztotta meg követőivel – így a Blikk Online.

„Igazán jó formában van Tolvai Reni: az énekesnő most egy fekete-fehér ruhában pózolt a kamerának, a kész fotókat pedig nem sajnálta megosztani az Instagramon a követőivel.”

Tolvai Reni vadító fotóval olvasztotta le az Instagramot - Ezt látni kell még lefekvés előtt

Csodás ruhában pózolt az énekesnő, a fotókat pedig az Instagramon osztotta meg követőivel.

Címkék: Aktuális, lapszemle
https://aktualis.blogstar.hu/./pages/aktualis/contents/blog/85884/pics/lead_800x600.jpg
Aktuális,lapszemle
 

Hozzászólások

Hasonló bejegyzések a témában

Koronavírus: A Budapest Airport felkészült a rendkívüli hatósági intézkedésekre

2020.01.28. 20:00
A Budapest Airport felkészült arra, ha a magyar hatóságok rendkívüli intézkedéseket vezetnek be a Liszt Ferenc-repülőtéren - …

Rendkívüli sajtótájékoztatót tartott a Belügyminisztérium

2020.01.28. 12:40
A röszkei események után a Belügyminisztériumban összeült a Migrációs Munkacsoport koordinációs ülése, amelyen részt vett Orbán Viktor miniszterelnök is.

Szakértő: A migránsok tudják, hogy egyedül nincs esélyük átjutni a határon

2020.01.28. 10:40
Deák Dániel, a XXI. Század Intézet vezető elemzője szerint a migránsok tisztában vannak azzal, hogy egyedül nincs esélyük átjutni a déli …

Megpróbálták áttörni a kerítést Röszkénél a migránsok - Figyelmeztető lövések adtak le

2020.01.28. 07:55
Csoportosan próbáltak meg áttörni a kerítésen illegális bevándorlók a déli határnál, Röszkénél. A …

Koronavírus - Száz fölé emelkedett a halottak száma Kínában

2020.01.28. 07:35
Az orvosok versenyt futnak az idővel: újabb 25 beteg vesztette életét Kínában hétfő estig koronavírus okozta tüdőgyulladás miatt, ezzel a ragály halottainak száma egy …

Blogstar kávéház

2020.01.28. 04:55
Varju László koncepciós rabosítása, a Jobbik szánalmas hallgatása, a balliberálisok hazaárulása, Botkáék korrupciója és Szabó Zsófi rejtélyes eltűnése keddi online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2020.01.27. 03:30
A Fidesz győri hasítása, Jakab Péter képmutatása, a balliberálisok börtönbiznisze, a cölibátus kettős mércéje és Iszak Eszti buja meztelenkedése hétfői online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2020.01.26. 05:20
A bürokráciai útvesztők gyermekáldozatai, Karácsony Gergely főkegyúri jogkörei, a Soros-hálózat globális mesterkedése, a Jobbik döbbenetes mélyrepülése és Szögeczki Ági oltári cukisága vasárnapi online lapszemlénkben.

Ónos eső teszi kellemetlenné a hétvégét

2020.01.25. 13:55
Több megyére is figyelmeztetést adott ki az Országos Meteorológiai Szolgálat.

Megint rossz a levegőminőség több nagyvárosban

2020.01.25. 12:25
A Nemzeti Népegészségügyi Központ tájékoztatása szerint sok hazai városban kifogásolt a levegőminőség a magas szállópor-tartalom miatt.

Ezeket a cikkeket olvastad már?