Blogolj!

Nem ment át a szakbizottsági koordinátorok szavazásán Várhelyi Olivér

Nem ment át a szakbizottsági koordinátorok szavazásán Várhelyi Olivér magyar biztosjelölt. 

Fotó: MTI/EPA

Várhelyi Olivér három órás meghallgatása ma reggel volt, ahol ferlkészülten válaszolt a kérdésekre, de valahogy mindig visszakanyarodott a téma a magyar kormányfőhöz fűződő viszonyára. Várhelyi többször is kijelentette, hogy teljesen függetlenül fog dolgozni, sehonnan nem fogad el utasításokat. Nagyon úgy tűnt, hogy nehezen akarják elfogadni, hogy ő nem politikus, nem párttag, hanem karrierdiplomata. A képviselők ennek ellenére garanciákat kértek, hogy Orbán Viktortól függetlenül fog működni biztosként, amire Várhelyi csak azt mondta mindnen alkalommal, hogy a munkájába senki sem szólhat bele, és számára az uniós irányvonal az uralkodó.

Ahhoz, hogy a Parlament egyben szavazhasson a teljes bizottságról, előbb egyenként jóvá kell hagynia minden jelöltet a szakbizottságokban a pártcsaládok koordinátorainak. Egészen pontosan a szavazatok kétharmadára van szüksége minden jelöltnek.

Ez nem jelenti egyelőre Várhelyi bukását, csak annyit, hogy kiegészítő kérdéseket kap az Európai Parlament külügyi szakbizottságától, amikre írásban kell válaszolnia.

2
https://aktualis.blogstar.hu/./pages/aktualis/contents/blog/86006/pics/lead_800x600.jpg
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 2 db hozzászólás érkezett!
Hát, így van ez 2019-11-15 18:33:56
Egy kis kiegészítés:
Ma reggel hallottam a rádióban, hogy a jelöltünk az egyik kérdésre adott válaszába beleszőtte az alábbiakat:
"......... A KÖZÖS JÓÉRT KELL, ÉS AZÉRT IS FOGOK DOLGOZNI. "
Na, ez volt a nagy-nagy hiba !!!!!
Ugyanis, ha azt mondta volna: akár életem kockáztatásával is, éjt nappallá téve a hülye "murva" cseh katalinért, meg a hozzá hasonló aberrált soros-csicskákért fogok dolgozni, akkor simán átmegy a moslékok bizottságán. Így lesz még egy nekifutása.
Csak azt nem értem, hogy a FIDESZ és a kormány miért nem viszi már bíróság elé, és ítélteti el ezeket a rohadék hazaárulókat !!!!!
Egyszer - valakinek (valakiknek) - csak el kellene már ezt magyaráznia az egyre türelmetlenebb, a normális (tehát nem kommunista) módon gondolkodó magyar embereknek, akik végig kitartottak, és még ma is kitartanak a jobboldal, a kormány, és Orbán Viktor mellett. Nem ?!
Most komolyan kérdezem:
EZ ÍGY JÓ, AHOGY EZEK A SZEMÉTLÁDÁK CSINÁLJÁK, OTT BRÜSSZELBEN ?! >>>>> meg persze itthon is !!!!!!
Válaszolok
Hát, így van ez 2019-11-14 17:11:28
Ismerve a hazaáruló furcsányné, és a rohadék Momentumos szajhák aknamunkáját, erre azért nagy tételben fogadni mertem volna !!!!
A liberális szenny - a mocskos soros, és közeli talpnyalói vezérletével - elöntötte az egész Európát.
Önkéntelenül, sokadszor felvetődik a - szerintem jogos - kérdés:
Kell ez nekünk ?!
Kell az, hogy ezek az aljas, Európai Uniós lósz@rrugdosók naponta - indokolatlanul - Magyarországba, és a kormányunkba vágják a bicskát ?!
Válaszolok

Hasonló bejegyzések a témában

A siket sportolókat ünnepeljük ma

2020.06.02. 14:05
Június 2-át 2017-ben nyilvánította egyhangúlag az Országgyűlés a magyar siketsport napjának.

Magyarország fertőzöttségi eloszlása összefüggésben áll a korfával

2020.06.02. 11:55
A magyarországi koronavírussal megfertőződött áldozatok négy százalékának nem volt egyéb alapbetegsége, jelenleg százezer lakosra 40 koronavírusos …

3921 főre nőtt a beazonosított fertőzöttek száma

2020.06.02. 08:50
Újabb 29 magyar állampolgárnál mutatták ki az új koronavírus-fertőzést (COVID-19), ezzel 3921 főre nőtt a hazánkban beazonosított fertőzöttek száma. Elhunyt 5 idős, krónikus beteg.

Blogstar kávéház

2020.06.02. 05:05
A Jobbik alpári stílusa, a kutyapárt budapesti bohóckodása, az amerikai szélsőbal vandalizmusa, a magyar turizmus felpörgése és Hódi Pamela fojtogató feszültsége keddi online lapszemlénkben.

Hamarosan indul az új nemzeti konzultáció

2020.06.01. 15:25
A kormány véglegesítette a nemzeti konzultációs kérdőívet, és a következő napokban témakörönként mutatja be a kérdéseket. A kérdőívek gyártása és postázása június elején indul - közölte a …

Elhunyt egy újabb beteg, 15-tel nőtt a beazonosított fertőzöttek száma

2020.06.01. 08:20
Újabb 15 magyar állampolgárnál mutatták ki az új koronavírus-fertőzést (COVID-19), ezzel 3892 főre nőtt a hazánkban beazonosított fertőzöttek …

Több mint kétszáz határsértő migránst tartóztattak fel a hétvégén

2020.06.01. 07:25
Úgy látszik, hogy az egyre jobb idő a migránsok kedvét is meghozza az útra kelésre, ugyanis a rendőrök és a katonák péntektől vasárnapig 237 …

Blogstar kávéház

2020.06.01. 05:30
Fekete-Győr András hazug rémképei, Csíksomlyó ötszáz éve, a programozás szexisége, a migrációs nyomás fokozódása és Nádai Anikó titokzatos gyásza hétfői online lapszemlénkben.

Ne lepődjünk meg, ha több rendőrt látunk az utcákon nyáron

2020.05.31. 21:05
Az országos főkapitány fokozott ellenőrzést rendelt el Budapesten és az ország több megyéjében. Az intézkedés hétfőn hajnal lép életbe és egészen augusztus 31-ig …

Meleg idővel indul a június

2020.05.31. 20:40
Melegszik az idő június első napjaiban, a jövő hét végén helyenként akár 30 Celsius-fok is lehet - derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat országos, középtávú előrejelzéséből.

Ezeket a cikkeket olvastad már?