Blogolj!

Nem ment át a szakbizottsági koordinátorok szavazásán Várhelyi Olivér

Nem ment át a szakbizottsági koordinátorok szavazásán Várhelyi Olivér magyar biztosjelölt. 

Fotó: MTI/EPA

Várhelyi Olivér három órás meghallgatása ma reggel volt, ahol ferlkészülten válaszolt a kérdésekre, de valahogy mindig visszakanyarodott a téma a magyar kormányfőhöz fűződő viszonyára. Várhelyi többször is kijelentette, hogy teljesen függetlenül fog dolgozni, sehonnan nem fogad el utasításokat. Nagyon úgy tűnt, hogy nehezen akarják elfogadni, hogy ő nem politikus, nem párttag, hanem karrierdiplomata. A képviselők ennek ellenére garanciákat kértek, hogy Orbán Viktortól függetlenül fog működni biztosként, amire Várhelyi csak azt mondta mindnen alkalommal, hogy a munkájába senki sem szólhat bele, és számára az uniós irányvonal az uralkodó.

Ahhoz, hogy a Parlament egyben szavazhasson a teljes bizottságról, előbb egyenként jóvá kell hagynia minden jelöltet a szakbizottságokban a pártcsaládok koordinátorainak. Egészen pontosan a szavazatok kétharmadára van szüksége minden jelöltnek.

Ez nem jelenti egyelőre Várhelyi bukását, csak annyit, hogy kiegészítő kérdéseket kap az Európai Parlament külügyi szakbizottságától, amikre írásban kell válaszolnia.

2
https://aktualis.blogstar.hu/./pages/aktualis/contents/blog/86006/pics/lead_800x600.jpg
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 2 db hozzászólás érkezett!
Hát, így van ez 2019-11-15 18:33:56
Egy kis kiegészítés:
Ma reggel hallottam a rádióban, hogy a jelöltünk az egyik kérdésre adott válaszába beleszőtte az alábbiakat:
"......... A KÖZÖS JÓÉRT KELL, ÉS AZÉRT IS FOGOK DOLGOZNI. "
Na, ez volt a nagy-nagy hiba !!!!!
Ugyanis, ha azt mondta volna: akár életem kockáztatásával is, éjt nappallá téve a hülye "murva" cseh katalinért, meg a hozzá hasonló aberrált soros-csicskákért fogok dolgozni, akkor simán átmegy a moslékok bizottságán. Így lesz még egy nekifutása.
Csak azt nem értem, hogy a FIDESZ és a kormány miért nem viszi már bíróság elé, és ítélteti el ezeket a rohadék hazaárulókat !!!!!
Egyszer - valakinek (valakiknek) - csak el kellene már ezt magyaráznia az egyre türelmetlenebb, a normális (tehát nem kommunista) módon gondolkodó magyar embereknek, akik végig kitartottak, és még ma is kitartanak a jobboldal, a kormány, és Orbán Viktor mellett. Nem ?!
Most komolyan kérdezem:
EZ ÍGY JÓ, AHOGY EZEK A SZEMÉTLÁDÁK CSINÁLJÁK, OTT BRÜSSZELBEN ?! >>>>> meg persze itthon is !!!!!!
Válaszolok
Hát, így van ez 2019-11-14 17:11:28
Ismerve a hazaáruló furcsányné, és a rohadék Momentumos szajhák aknamunkáját, erre azért nagy tételben fogadni mertem volna !!!!
A liberális szenny - a mocskos soros, és közeli talpnyalói vezérletével - elöntötte az egész Európát.
Önkéntelenül, sokadszor felvetődik a - szerintem jogos - kérdés:
Kell ez nekünk ?!
Kell az, hogy ezek az aljas, Európai Uniós lósz@rrugdosók naponta - indokolatlanul - Magyarországba, és a kormányunkba vágják a bicskát ?!
Válaszolok

Hasonló bejegyzések a témában

A cirkuszművészet nemzetközi nagykövete lett Fekete Péter

2020.01.20. 04:40
Az európai cirkuszművészet megújításáért, a művészeti ág társadalmi üzeneteinek kidolgozásáért, a cirkuszpedagógiai programok kitalálásáért kapta meg az elismerést.

Blogstar kávéház

2020.01.20. 03:20
A Fidesz hatalmas győzelme, a kapcsolati erőszak elharapózása, a polgárőrök modern hazafisága, a királyi család krízise és Eva Longoria dekoratív dekoltázsa hétfői online lapszemlénkben.

Meghalt Philipp Tibor, az Inconnu művészeti csoport egykori tagja

2020.01.19. 15:05
Philipp Tibor a nyolcvanas évek elején csatlakozott az Inconnu Csoporthoz, részt vett a 301 kopjafa kifaragásában, amellyel az ötvenhatos hősöknek állítottak emléket a …

Nyolc halott egy nyugat-csehországi betegotthonban történt tűzesetben

2020.01.19. 14:55
Nyolc ember halt meg vasárnap hajnalban egy nyugat-csehországi betegotthonban keletkezett tűz miatt, heten megsérültek, közülük hárman súlyosan - közölte …

Betiltott, méhgyilkos vegyszert is használhatnak a romániai gazdák

2020.01.19. 12:45
Hiába tiltják az európai szabályzatok az ominózus vegyszer használatát, a romániai gazdák mentesülnek a korlátozás alól.

Teljesen lezárják ma az M1-es autópályát Nagyegyházánál

2020.01.19. 09:05
Teljesen lezárják ma reggel az M1-es autópályát a 43-as és az 55-ös kilométerszelvények között vadkihajtás miatt.

Blogstar kávéház

2020.01.18. 21:45
A néppárti bölcsek ingadozása, a Momentum kommunistásodása, Magyar György titokzatos börtönbiznisze, a családtámogatási rendszer bővülése és Horváth Tamás lebegős szelfije online lapszemlénkben.

Holtestet találtak egy kiégett kazánházban Makón

2020.01.18. 20:50
Egy férfi holttestét találták meg egy kiégett kazánházban a tűzoltók szombaton Makón – tájékoztatta a Csongrád Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-t.

A kormány azonnali hatállyal felfüggeszti a börtönkártérítések kifizetését

2020.01.18. 15:20
A kormány azonnali hatállyal felfüggeszti a börtönkártérítések kifizetését – mondta Völner Pál, az Igazságügyi Minisztérium (IM) …

Továbbra is marad a szmogriadó Budapesten

2020.01.18. 13:10
Bár megvan a maga romantikája a napok óta tartó ködös időnek, tudni kell, hogy ezt nem csupán a köd, hanem a szmog is okozza, így a szmogriadó továbbra is fennáll.

Ezeket a cikkeket olvastad már?