Blogolj!

Blogstar kávéház

Ellenállás

A Balaton önvédelmi háborúja.

Több százan demonstráltak szombaton délután Vonyarcvashegy és Balatongyörök határában a tervezett ipari kikötő és kőberakó ellen – számol be róla a Népszava Online.

„– Ez a mi Balatonunk, védjük hát meg! – adta meg az alaphangot Surányi Norbert főszervező. – Azt mondják, a kikötő és a kőberakó állami területen épülne meg, így nincs beleszólásunk, úgyis az történik majd, amit a hatóságok akarnak – tette hozzá, mire ismét kitört a népharag, ami aztán üdvrivalgásba csapott át, miután györöki szónok kijelentette: nem akarunk kőszállító teherkocsikat a 71-es főútra! Pali Róbert, Vonyarcvashegy frissen megválasztott polgármestere arról beszélt: jellemző, hogy hivatalba kerülése előtt, szimpla önkormányzati képviselőként nem is hallott a tervekről. –Ránk rúgták az ajtót a hatóságok – jelentette ki –, csakhogy nem hátrálunk meg, hiszen engem nem a hatalom, hanem az emberek választottak meg. A zagytározó esetében hajlandóak vagyunk tárgyalni, hiszen a tervek szerint másutt is épülnek ilyenek a tó körül, csak azt akarjuk, hogy a helyi iszapot helyezzék el nálunk, s ne mondjuk, Siófokról hozzák ide. A másik két projektet viszont elutasítjuk: tudjuk, hogy adó- és más bevételt is jelentene a falunak, de nekünk fontosabb, hogy élhető település maradjunk, s a turizmusunk fejlődjön tovább.”

Ez a mi Balatonunk, védjük meg! - Nem kérnek a kőrakodóból, meg a kikötőből a tóparton

Több százan demonstráltak szombaton délután Vonyarcvashegy és Balatongyörök határában a tervezett ipari kikötő és kőberakó ellen. - Tegnap még nem volt lezárva - vette észre a 40 halász csodálatos megmenekülésének emléket állító Szent Mihály-kápolnához vezető szerpentin alján az autócsapdát egy mikrobuszból kiszálló férfi, majd kézikocsira pakolta az erősítőket és a hangfalakat, s nagyot sóhajtva megindult terhével a kaptatón a közel 300 éves kis templom felé.

Osztás

Hadházy Ákos károgása.

Helyretették a kommentelők a stadionavató kapcsán gyalázkodó Hadházyt – mutatja be a Magyar Hírlap Online.

„A pénteken átadott Puskás Aréna végre méltó otthona lehet a magyar futballnak és úgy általában a magyar sportnak. A nemzetközi mércével mérve is lenyűgöző létesítménynek azonban a jelek szerint nem mindenki örül: a közelmúltban leginkább a parlamenti trágárkodásával a hírekbe került Hadházy Ákos például a nyitómeccs napján négy bejegyzésben kelt ki a stadion ellen, majd gyalázkodását szombaton reggel is folytatta egy hasonlóan negatív hangvételű poszttal. Az ellenzéki képviselővel azonban még saját oldalának követői közül is sokan vitába szálltak, többen kiosztották a károgó politikust.”

Helyretették a kommentelők a stadionavató kapcsán gyalázkodó Hadházyt

Az ellenzéki képviselővel azonban még saját oldalának követői közül is sokan vitába szálltak, többen kiosztották a károgó politikust. A Hadházyt „helyreigazító" hozzászólásokból az Origo gyűjtött össze egy csokorra valót, ezeket közöljük most mi is változtatás nélkül: „Csak hab a tortán!!"..h.Csallóközi diákok énekétől lesz hangos a Puskás Aréna!!!!!

Cirkusz

Az anarchisták fosztogatása.

Gyújtogatnak és fosztogatnak a tüntetők közé keveredő anarchisták Párizsban – foglalja össze az Origo.hu.

„Ismét feldúlták Párizst a sárgamellényesek és elsősorban a közéjük keveredő szélsőbaloldali anarchisták. Ma egy éve kezdődött a tüntetéssorozat, Macron kegyetlen és szociálisan érzéketlen gazdaságpolitikája ellen. Bankokat gyújtottak fel ma is, több üzletet pedig kiraboltak. A V4NA nemzetközi hírügynökség információi szerint egész Párizsban folyamatosan igazoltatják az embereket, közel tízezer ember adatát írták fel. Több mint száz tüntetőt pedig bevittek.”

Gyújtogatnak és fosztogatnak a tüntetők közé keveredő anarchisták Párizsban

Ismét feldúlták Párizst a sárgamellényesek és elsősorban a közéjük keveredő szélsőbaloldali anarchisták. Ma egy éve kezdődött a tüntetéssorozat, Macron kegyetlen és szociálisan érzéketlen gazdaságpolitikája ellen. Bankokat gyújtottak fel ma is, több üzletet pedig kiraboltak. A V4NA nemzetközi hírügynökség információi szerint egész Párizsban folyamatosan igazoltatják az embereket, közel tízezer ember adatát írták fel.

Zaklatás

Bihács forrongása.

Tüntetésen tiltakoztak Bihács lakói, amiért nem zárták be a környék befogadóközpontjait – tudósít a Hirado.hu.

„Tüntetésen tiltakoztak a bosznia-hercegovinai Bihács lakói, mert az ígéretekkel ellentétben mégsem zárták be a környék befogadóközpontjait. A demonstrálók azt mondják: csak azt akarják, hogy ne zaklassák őket és ne törjenek be a házaikba. Egyelőre nem tudni, hogy a hatóságok miért nem kezdték el a túlzsúfolt táborok bezárását, pedig a maguk által szabott határidő pénteken lejárt. Közben már nemcsak Bosznia-Hercegovinában érezhető az újabb migrációs hullám, a magyar határ közelében fekvő településeken is egyre több illegális bevándorló várakozik, Magyarkanizsán péntekre már válságstábot is összehívtak – hangzott el az M1 Híradójában.”

Tüntetésen tiltakoztak Bihács lakói, amiért nem zárták be a környék befogadóközpontjait

Tüntetésen tiltakoztak a bosznia-hercegovinai Bihács lakói, mert az ígéretekkel ellentétben mégsem zárták be a környék befogadóközpontjait. A demonstrálók azt mondják: csak azt akarják, hogy ne zaklassák őket és ne törjenek be a házaikba. Egyelőre nem tudni, hogy a hatóságok miért nem kezdték el a túlzsúfolt táborok bezárását, pedig a maguk által szabott határidő pénteken lejárt.

Nem

Kulcsár Edina gender partija.

Kiderült Kulcsár Edináék második gyermekének a neme: az egész család ott volt, amikor megtudták – így a Blikk Online.

„A gyönyörű modell és férje amerikai példára egy 'gender party-t' rendezett, ahova meghívták az egész családot és a barátaikat. Modern módját választották annak, hogy megtudják, hogy születendő csöppségük kisfiú, vagy kislány lesz. Rajongói örömére a gyerekváró zsúrról videó is készült, amiből kiderült, hogy Medoxnak kishúga lesz.”

Kiderült Kulcsár Edináék második gyermekének a neme: az egész család ott volt, amikor megtudták - megható videó

A gyönyörű modell és férje amerikai példára egy "gender party-t" rendezett, ahova meghívták az egész családot és a barátaikat. Modern módját választották annak, hogy megtudják, hogy születendő csöppségük kisfiú, vagy kislány lesz. Rajongói örömére a gyerekváró zsúrról videó is készült, amiből kiderült, hogy Medoxnak kishúga lesz. Íme a megható videó:

Címkék: Aktuális, lapszemle
https://aktualis.blogstar.hu/./pages/aktualis/contents/blog/86111/pics/lead_800x600.jpg
Aktuális,lapszemle
 

Hozzászólások

Hasonló bejegyzések a témában

Teljesen megbolondult az időjárás: 16 fok is lehet a jövő héten

2019.12.13. 14:45
Az időjárás továbbra is a bolondját járatja velünk, szóval jobban járunk, ha még nem rakjuk el az őszi kabátot.

Egyre nagyobb üzlet az illegális migráció

2019.12.13. 09:10
Egyre rosszabb a migrációs helyzet: a Századvég Alapítvány elemzése szerint már-már a kábítószer-kereskedelemhez mérhető üzlet az illegális migráció.

Halálos áldozata is van az orosz nehézcirkálón pusztító tűznek

2019.12.13. 07:00
Az Admiral Kuznyecov nevű repülőgép-hordozón még tegnap alakult ki tűz. Mostanra kiderült, hogy halálos áldozata is van a katasztrófának.

Blogstar kávéház

2019.12.13. 02:50
Boros Johnson tarolása, a szocialisták diktatúrája, Hadházy Ákos váratlan beperlése, a Fradi büszke búcsúja és Hosszú Katinka aranyos NASA-dressze pénteki online lapszemlénkben.

Elkészült a képviselők új irodaháza

2019.12.12. 18:30
Egy évet csúszott, de elkészült a Parlamenttel szemben található épület, amit Szabad Györgyről, az első szabadon választott országgyűlés elnökéről neveznek el.

Ügyvédek estek neki egy kórház dolgozóinak Pakisztánban - videó

2019.12.12. 18:05
A lahori kardiológiai intézetben történt a felháborító eset, hárman meghaltak.

Egyszerűsített vámellenőrzést vezet be az ünnepi időszakban Szerbia és Magyarország

2019.12.12. 17:05
Egyszerűsítik a határ- és vámellenőrzést a szerb-magyar határon az ünnepi időszakban, december 15. és január 15. …

Szerződést akar bontani az újbudai önkormányzat Mága Zoltánnal

2019.12.12. 16:20
Nem tartanak igényt a fellépéseire és szerződés bont Újbuda. Ezt Barabás Richárd alpolgármester közölte Facebookján.

Módosul a vonatközlekedés a hétvégén

2019.12.12. 14:40
A Mávinform közlése szerint pénteken a munkanapra, szombaton pedig a pénteki napra érvényes menetrend szerint fognak közlekedni a vonatok a szombati munkanap miatt.

Elmeorvos vizsgálja a győri késelőt

2019.12.12. 13:35
Az elmeorvosi, pszichológusi és pszichiáteri vizsgálat eredménye dönti majd el, hogy egészségügyi, vagy bűnügyi kategóriába tartozik a győri késes diák ügye.

Ezeket a cikkeket olvastad már?