Blogolj!

Blogstar kávéház

Ellenállás

A Balaton önvédelmi háborúja.

Több százan demonstráltak szombaton délután Vonyarcvashegy és Balatongyörök határában a tervezett ipari kikötő és kőberakó ellen – számol be róla a Népszava Online.

„– Ez a mi Balatonunk, védjük hát meg! – adta meg az alaphangot Surányi Norbert főszervező. – Azt mondják, a kikötő és a kőberakó állami területen épülne meg, így nincs beleszólásunk, úgyis az történik majd, amit a hatóságok akarnak – tette hozzá, mire ismét kitört a népharag, ami aztán üdvrivalgásba csapott át, miután györöki szónok kijelentette: nem akarunk kőszállító teherkocsikat a 71-es főútra! Pali Róbert, Vonyarcvashegy frissen megválasztott polgármestere arról beszélt: jellemző, hogy hivatalba kerülése előtt, szimpla önkormányzati képviselőként nem is hallott a tervekről. –Ránk rúgták az ajtót a hatóságok – jelentette ki –, csakhogy nem hátrálunk meg, hiszen engem nem a hatalom, hanem az emberek választottak meg. A zagytározó esetében hajlandóak vagyunk tárgyalni, hiszen a tervek szerint másutt is épülnek ilyenek a tó körül, csak azt akarjuk, hogy a helyi iszapot helyezzék el nálunk, s ne mondjuk, Siófokról hozzák ide. A másik két projektet viszont elutasítjuk: tudjuk, hogy adó- és más bevételt is jelentene a falunak, de nekünk fontosabb, hogy élhető település maradjunk, s a turizmusunk fejlődjön tovább.”

Ez a mi Balatonunk, védjük meg! - Nem kérnek a kőrakodóból, meg a kikötőből a tóparton

Több százan demonstráltak szombaton délután Vonyarcvashegy és Balatongyörök határában a tervezett ipari kikötő és kőberakó ellen. - Tegnap még nem volt lezárva - vette észre a 40 halász csodálatos megmenekülésének emléket állító Szent Mihály-kápolnához vezető szerpentin alján az autócsapdát egy mikrobuszból kiszálló férfi, majd kézikocsira pakolta az erősítőket és a hangfalakat, s nagyot sóhajtva megindult terhével a kaptatón a közel 300 éves kis templom felé.

Osztás

Hadházy Ákos károgása.

Helyretették a kommentelők a stadionavató kapcsán gyalázkodó Hadházyt – mutatja be a Magyar Hírlap Online.

„A pénteken átadott Puskás Aréna végre méltó otthona lehet a magyar futballnak és úgy általában a magyar sportnak. A nemzetközi mércével mérve is lenyűgöző létesítménynek azonban a jelek szerint nem mindenki örül: a közelmúltban leginkább a parlamenti trágárkodásával a hírekbe került Hadházy Ákos például a nyitómeccs napján négy bejegyzésben kelt ki a stadion ellen, majd gyalázkodását szombaton reggel is folytatta egy hasonlóan negatív hangvételű poszttal. Az ellenzéki képviselővel azonban még saját oldalának követői közül is sokan vitába szálltak, többen kiosztották a károgó politikust.”

Helyretették a kommentelők a stadionavató kapcsán gyalázkodó Hadházyt

Az ellenzéki képviselővel azonban még saját oldalának követői közül is sokan vitába szálltak, többen kiosztották a károgó politikust. A Hadházyt „helyreigazító" hozzászólásokból az Origo gyűjtött össze egy csokorra valót, ezeket közöljük most mi is változtatás nélkül: „Csak hab a tortán!!"..h.Csallóközi diákok énekétől lesz hangos a Puskás Aréna!!!!!

Cirkusz

Az anarchisták fosztogatása.

Gyújtogatnak és fosztogatnak a tüntetők közé keveredő anarchisták Párizsban – foglalja össze az Origo.hu.

„Ismét feldúlták Párizst a sárgamellényesek és elsősorban a közéjük keveredő szélsőbaloldali anarchisták. Ma egy éve kezdődött a tüntetéssorozat, Macron kegyetlen és szociálisan érzéketlen gazdaságpolitikája ellen. Bankokat gyújtottak fel ma is, több üzletet pedig kiraboltak. A V4NA nemzetközi hírügynökség információi szerint egész Párizsban folyamatosan igazoltatják az embereket, közel tízezer ember adatát írták fel. Több mint száz tüntetőt pedig bevittek.”

Gyújtogatnak és fosztogatnak a tüntetők közé keveredő anarchisták Párizsban

Ismét feldúlták Párizst a sárgamellényesek és elsősorban a közéjük keveredő szélsőbaloldali anarchisták. Ma egy éve kezdődött a tüntetéssorozat, Macron kegyetlen és szociálisan érzéketlen gazdaságpolitikája ellen. Bankokat gyújtottak fel ma is, több üzletet pedig kiraboltak. A V4NA nemzetközi hírügynökség információi szerint egész Párizsban folyamatosan igazoltatják az embereket, közel tízezer ember adatát írták fel.

Zaklatás

Bihács forrongása.

Tüntetésen tiltakoztak Bihács lakói, amiért nem zárták be a környék befogadóközpontjait – tudósít a Hirado.hu.

„Tüntetésen tiltakoztak a bosznia-hercegovinai Bihács lakói, mert az ígéretekkel ellentétben mégsem zárták be a környék befogadóközpontjait. A demonstrálók azt mondják: csak azt akarják, hogy ne zaklassák őket és ne törjenek be a házaikba. Egyelőre nem tudni, hogy a hatóságok miért nem kezdték el a túlzsúfolt táborok bezárását, pedig a maguk által szabott határidő pénteken lejárt. Közben már nemcsak Bosznia-Hercegovinában érezhető az újabb migrációs hullám, a magyar határ közelében fekvő településeken is egyre több illegális bevándorló várakozik, Magyarkanizsán péntekre már válságstábot is összehívtak – hangzott el az M1 Híradójában.”

Tüntetésen tiltakoztak Bihács lakói, amiért nem zárták be a környék befogadóközpontjait

Tüntetésen tiltakoztak a bosznia-hercegovinai Bihács lakói, mert az ígéretekkel ellentétben mégsem zárták be a környék befogadóközpontjait. A demonstrálók azt mondják: csak azt akarják, hogy ne zaklassák őket és ne törjenek be a házaikba. Egyelőre nem tudni, hogy a hatóságok miért nem kezdték el a túlzsúfolt táborok bezárását, pedig a maguk által szabott határidő pénteken lejárt.

Nem

Kulcsár Edina gender partija.

Kiderült Kulcsár Edináék második gyermekének a neme: az egész család ott volt, amikor megtudták – így a Blikk Online.

„A gyönyörű modell és férje amerikai példára egy 'gender party-t' rendezett, ahova meghívták az egész családot és a barátaikat. Modern módját választották annak, hogy megtudják, hogy születendő csöppségük kisfiú, vagy kislány lesz. Rajongói örömére a gyerekváró zsúrról videó is készült, amiből kiderült, hogy Medoxnak kishúga lesz.”

Kiderült Kulcsár Edináék második gyermekének a neme: az egész család ott volt, amikor megtudták - megható videó

A gyönyörű modell és férje amerikai példára egy "gender party-t" rendezett, ahova meghívták az egész családot és a barátaikat. Modern módját választották annak, hogy megtudják, hogy születendő csöppségük kisfiú, vagy kislány lesz. Rajongói örömére a gyerekváró zsúrról videó is készült, amiből kiderült, hogy Medoxnak kishúga lesz. Íme a megható videó:

Címkék: Aktuális, lapszemle
https://aktualis.blogstar.hu/./pages/aktualis/contents/blog/86111/pics/lead_800x600.jpg
Aktuális,lapszemle
 

Hozzászólások

Hasonló bejegyzések a témában

Blogstar kávéház

2020.01.23. 03:00
A BKV elkendőzött trükközése, a néppárti bölcsek salamoni döntése, Karácsony karácsonyi magyarázkodása, az influenza támadása és Tatár Csilla szexi kötődése csütörtöki online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2020.01.22. 04:15
Orbán Viktor kártyabarátsága, Karácsony Gergely méhhorrorja, Brüsszel magyarországi tényfeltárása, a liberálisok felmelegített házassága és Péter Szabó Szilvia lábadozása szerdai online lapszemlénkben.

Megjelent a kormányhatározat a börtönkártérítések felfüggesztéséről

2020.01.21. 12:55
Azonnali hatállyal felfüggeszti a kormány a börtönkártérítések kifizetését, az Igazságügyi Minisztérium pedig felülvizsgálja a …

A tartós, sűrű köd miatt adtak ki riasztást

2020.01.21. 10:10
Vas megye kivételével az egész országra elsőfokú figyelmeztetést adott ki az Országos Meteorológiai Szolgálat keddre.

Leégett egy kínai cég munkásszállója Szibériában, többen meghaltak

2020.01.21. 08:50
Leégett egy munkásszállónak használt faépület a nyugat-szibériai Tomszk megyében, a tűznek tizenegy halálos áldozata van.

Blogstar kávéház

2020.01.20. 22:50
Macronék rémisztő migránsinváziója, a balliberális propagandamédia hallgatása, a néppárti bölcsek összhangja, a Fidesz ingadozása, Curtis és Majka lazítása online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2020.01.20. 03:20
A Fidesz hatalmas győzelme, a kapcsolati erőszak elharapózása, a polgárőrök modern hazafisága, a királyi család krízise és Eva Longoria dekoratív dekoltázsa hétfői online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2020.01.18. 21:45
A néppárti bölcsek ingadozása, a Momentum kommunistásodása, Magyar György titokzatos börtönbiznisze, a családtámogatási rendszer bővülése és Horváth Tamás lebegős szelfije online lapszemlénkben.

Holtestet találtak egy kiégett kazánházban Makón

2020.01.18. 20:50
Egy férfi holttestét találták meg egy kiégett kazánházban a tűzoltók szombaton Makón – tájékoztatta a Csongrád Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-t.

Továbbra is marad a szmogriadó Budapesten

2020.01.18. 13:10
Bár megvan a maga romantikája a napok óta tartó ködös időnek, tudni kell, hogy ezt nem csupán a köd, hanem a szmog is okozza, így a szmogriadó továbbra is fennáll.

Ezeket a cikkeket olvastad már?