Blogolj!

Blogstar kávéház

Nyomás

Budapest keserves illemhelyhelyzete.

Középkorú férfi áll a belvárosi park hársfájánál. A dolgát végzi, közben szégyellősen tekinget körbe, hogy figyelik-e. A lábánál két tömött szatyor és egy összetekert pokróc. Hajléktalannak látszik, de – ismerve a fővárosi nyilvános illem-helyzetet – akármelyikünk lehetne – fogalmaz a Népszava Online fővárosi budiriportja.

„Ma a fővárosban kicsivel több mint 80 nyilvános illemhely működik, hajszálra annyi, mint a 40-es években. Ha a Budapestre látogató turistákat is ideszámoljuk, akkor 24-25 ezer emberre jut egy. Csak összehasonlításképpen: a hasonló lélekszámú Bécsben több mint 200, Párizsban 400 nyilvános vécé működik. A francia fővárosban ráadásul az önkormányzati működtetésű illemhelyek egy része ingyen használható. A nyilvános vécék területi eloszlása is erősen egyenetlen. A legtöbb a belső kerületekben található, de van a fővárosnak több olyan része, ahol egy sincs (ilyen a III., a XXII. és a XVIII. kerület). Józsefváros képviselő-testülete májusban a civilek nyomására megszavazott ugyan 55 millió forintot további nyilvános illemhelyek létesítésére, ám ezeket eddig nem sikerült megnyitniuk. A helyzet most javulhat, tekintve, hogy az új polgármester, Pikó András tisztább és élhetőbb kerületet ígért, és ennek fontos eleme a tiszta és mindenki által használható nyilvános illemhely is.”

Ha nagyon kéne, de nincs hol - Keserves illem-helyzet Budapesten

Középkorú férfi áll a belvárosi park hársfájánál. A dolgát végzi, közben szégyellősen tekinget körbe, hogy figyelik-e. A lábánál két tömött szatyor és egy összetekert pokróc. Hajléktalannak látszik, de - ismerve a fővárosi nyilvános illem-helyzetet - akármelyikünk lehetne. A C8 józsefvárosi civil szervezet júniusban a Mátyás téri, uniós pénzből épített WC elé útjelző táblákat helyezett ki, jelezve, hol találjuk a legközelebbi nyilvános illemhelyet.

Józanság

Az ellenzéki áskálódás bukása.

A magyar ellenzék áskálódása megbukott, mindent megtettek azért, hogy Magyarországnak ne legyen uniós biztosa, de nem jártak sikerrel – írja a Kormányzati Tájékoztatási Központra hivatkozva az Origo.hu Várhelyi Olivér biztosjelölti sikere kapcsán.

„A kormány üdvözli, hogy az Európai Parlament (EP) külügyi szakbizottsága támogatja Várhelyi Olivér uniós biztosi kinevezését' – olvasható a nyilatkozatban, amelyben arról is szó esett, hogy Magyarország az EU bővítési és szomszédságpolitikai biztosi pozícióját kulcsfontosságúnak tartja az Európai Unió erősítése, a Nyugat-Balkán bővítése és a balkáni migrációs útvonal védelme szempontjából. Tudjuk, hogy a bevándorláspárti erőknek mindez nem érdeke. Bízunk benne, hogy a hamarosan felálló új Európai Bizottság kiegyensúlyozottabb, józanabb uniós vezetést hoz és új korszakot nyit az unió bevándorláspolitikájában – fogalmaztak, hozzátéve, hogy 'a magyar emberekkel együtt a migráció megállítását, a keresztény kultúra és a nemzetek Európája védelmét' várják az új vezetéstől.”

Kormány: A magyar ellenzék áskálódása megbukott

A magyar ellenzék áskálódása megbukott, mindent megtettek azért, hogy Magyarországnak ne legyen uniós biztosa, de nem jártak sikerrel - olvasható a Kormányzati Tájékoztatási Központ MTI-hez eljuttatott hétfői közleményében. "A kormány üdvözli, hogy az Európai Parlament (EP) külügyi szakbizottsága támogatja Várhelyi Olivér uniós biztosi kinevezését."

Kegy

A liberális elit uniformizáltsága.

Kínos képet festettek a magyar biztosjelölt, Várhelyi Olivér megtorpedózására irányuló erőfeszítések az ellenzék nagy részéről. Magyar jelölt ellen kampányolni, Magyarország elleni szankciókat kisírni, amerikai és európai beavatkozásért könyörögni önmagában is megvetésre méltó, pláne, ha ezen erőfeszítések fő célja a belpolitikai haszonszerzés – elemez a Magyar Hírlap Online.

„Magyarnak, közép-európainak és európainak lenni sokkal színesebb és érdekesebb annál, mint hogy mindenáron egy uniformizált liberális elithez akarjunk tartozni. Az olyan politikusokat, akik gyarmattartók kegyét keresik, sem otthon, sem külföldön nem becsülik meg igazán, legfeljebb felhasználják, amíg jók valamire. Aki nyomot akar hagyni a történelemben, annak azért ennél lehetnének komolyabb, nagyratörőbb és nemesebb ambíciói is. Az uniós intézményekben egyre öldöklőbb csatákra kell számítanunk. A népakarat és a kauzalitás előbb-utóbb helyreteszi a dolgokat a világban. Addig pedig választani kell a történelem jó és rossz oldala között.”

Délibábos Nyugaton

Magyar jelölt ellen kampányolni, Magyarország elleni szankciókat kisírni, amerikai és európai beavatkozásért könyörögni önmagában is megvetésre méltó, pláne, ha ezen erőfeszítések fő célja a belpolitikai haszonszerzés. Nem csak erről van azonban szó. A volt szocialista országok liberálisai mindig túlkompenzálnak, kényszeresen akarják bizonyítani a Nyugathoz tartozásukat, előszeretettel határozzák meg magukat inkább európainak, mintsem magyarnak - mintha ez a kettő elválasztható lenne.

Tét

Az őshonos közösségek forradalma.

A határon túli magyar közösségeket fenyegető tényezőkről évek óta hallgatnak Brüsszelben. Épp ezért is indította el a nemzeti régiókról szóló kezdeményezését a Székely Nemzeti Tanács. Folyamatosan gyűjtik az aláírásokat a nemzeti régiók védelméért és a tényleges társadalmi támogatásért – jelenti a Hirado.hu.

„A Székely Nemzeti Tanács kezdeményezése az európai közösség csaknem ötvenmillió tagját érinti. A tanács kezdeményezésének lényege, hogy mindenki a szülőföldjén élhesse meg saját nemzeti identitását. A tétje pedig az, hogy fel tudják-e használni az EU-s forrásokat arra, hogy javítsák a magyarlakta területek népességmegtartó erejét. A szervezők szerint ha az egymillió aláírás összegyűlik, az Európai Unióban sem nézhetik többé levegőnek az őshonos nemzeti közösségek ügyeit. A nemzeti régiókról szóló kezdeményezést minden magyar párt támogatja. Össznemzeti ügyként kezelték a kezdeményezést a néhány napja tartott Magyar Állandó Értekezleten is. A résztvevők itt megállapodtak abban is, hogy 2020 az erős magyar közösségek éve lesz.”

A Székely Nemzeti Tanács kezdeményezése az európai közösség csaknem ötvenmillió tagját érinti

A határon túli magyar közösségeket fenyegető tényezőkről évek óta hallgatnak Brüsszelben. Épp ezért is indította el a nemzeti régiókról szóló kezdeményezését a Székely Nemzeti Tanács. Folyamatosan gyűjtik az aláírásokat a nemzeti régiók védelméért és a tényleges társadalmi támogatásért. A tanács kezdeményezésének lényege, hogy mindenki a szülőföldjén élhesse meg saját nemzeti identitását.

Algoritmus

Kelemen Anna brutális villantása.

Anyaszült meztelen pózolt Kelemen Anna, aki hiába igyekezett, mégsem sikerült teljesen takarnia a bájait – így a Blikk Online.

„Hatalmasat villantott Kelemen Anna! A szőkeség teljesen meztelenül pózolt az Instagramon, és hiába igyekezett a testtartásával takarni a legfőbb bájait, ez nem sikerült neki maradéktalanul: az extra dögös képen ugyanis kellően belátni a lábai közé. Hogy ehhez mit szól majd a közösségi oldal algoritmusa, nem tudni, ám ő elárulta, mit szól a legújabb Joker-filmhez: sajnos, Annácska tetszését nem nyerte el teljesen ez a mozi, de azért egy gondolatot megosztott ezzel kapcsolatban a követőivel: – Azt mondom, menjetek ki a szabadba vagy a való életbe és ne hagyjátok elnyomni magatokat!”

Addig nézze, amíg lehet: teljesen belátni Kelemen Anna lábai közé - erős fotó 🔞

Anyaszült meztelen pózolt Kelemen Anna, aki hiába igyekezett, mégsem sikerült teljesen takarnia a bájait. Hatalmasat villantott Kelemen Anna! A szőkeség teljesen meztelenül pózolt az Instagramon, és hiába igyekezett a testtartásával takarni a legfőbb bájait, ez nem sikerült neki maradéktalanul: az extra dögös képen ugyanis kellően belátni a lábai közé.

Címkék: Aktuális, lapszemle
https://aktualis.blogstar.hu/./pages/aktualis/contents/blog/86202/pics/lead_800x600.jpg
Aktuális,lapszemle
 

Hozzászólások

Hasonló bejegyzések a témában

Blogstar kávéház

2020.01.20. 03:20
A Fidesz hatalmas győzelme, a kapcsolati erőszak elharapózása, a polgárőrök modern hazafisága, a királyi család krízise és Eva Longoria dekoratív dekoltázsa hétfői online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2020.01.18. 21:45
A néppárti bölcsek ingadozása, a Momentum kommunistásodása, Magyar György titokzatos börtönbiznisze, a családtámogatási rendszer bővülése és Horváth Tamás lebegős szelfije online lapszemlénkben.

Holtestet találtak egy kiégett kazánházban Makón

2020.01.18. 20:50
Egy férfi holttestét találták meg egy kiégett kazánházban a tűzoltók szombaton Makón – tájékoztatta a Csongrád Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-t.

Továbbra is marad a szmogriadó Budapesten

2020.01.18. 13:10
Bár megvan a maga romantikája a napok óta tartó ködös időnek, tudni kell, hogy ezt nem csupán a köd, hanem a szmog is okozza, így a szmogriadó továbbra is fennáll.

Kimentettek egy nőt a Dunából Budapestnél

2020.01.18. 11:05
A vízirendészeknek kellett kiemelni egy nőt a Dunából még szombat hajnalban.

Már több mint 160 ezren hagyták el a Taal-vulkán környékét, ami bármikor kitörhet

2020.01.18. 10:05
Óriási a készültség a Fülöp-szigeteken: már több mint 160 ezer lakos hagyta el a Taal-vulkán környékét, a tudósok szerint …

Ma sem szabadulunk a sűrű ködtől

2020.01.18. 06:45
Az Országos Meteorológiai Szolgálat figyelmeztetése szerint szombaton is folytatódik a borult, párás, ködös idő, a zárt felhőzetből ónos szitálás, hószállingózás alakulhat ki.

Blogstar kávéház

2020.01.18. 03:00
Orbán Viktor békétlen békéje, a momentumos kisasszonyok hőbörgése, az Európai Néppárt sorososodása, a 444 hamisítása és Csonka András viharos köszöntése szombati online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2020.01.17. 04:45
Karácsony Gergely zsarolása, a hálapénz mérgezése, a balliberálisok boszorkányüldözése, Magyarország tejfölösödése és Friderikusz Sándor tanácstalansága pénteki online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2020.01.16. 05:00
Orbán Viktor manipulációja, Cseh Katalin tombolása, az Európai Néppárt megosztottsága, a börtönbiznisz dübörgése és Köllő Babett péniszképei csütörtöki online lapszemlénkben.

Ezeket a cikkeket olvastad már?