Blogolj!

Blogstar kávéház

Töredék

A választási visszaélések robbanása.

Durván megugrott a kamupártok és választási csalások miatt indított nyomozások száma, de ítélet csak az esetek töredékében született eddig – mutatja be a Népszava Online a Polt Pétertől kért adatok alapján.

„Lehangoló képet mutat a választási visszaélések felderítéséről a Szél Bernadett és Polt Péter közötti levélváltás. A független képviselő arra volt kíváncsi, hogy állnak azok eljárások, amiket a 2014-es és 2018-as országgyűlési választások kapcsán, szabálytalan kampánytámogatás vagy ajánlóívekkel történő visszaélés miatt indítottak a hatóságok. A legfőbb ügyész részletes válaszleveléből kiderül, hogy háromszorosára nőtt az eljárások száma mindkét visszaélési típus miatt, a felelősségre vonás azonban eddig csak az esetek töredékében történt meg eddig.”

Miközben sporttá váltak a választási visszaélések, felderítésük erősen lehangoló képet mutat

Durván megugrott a kamupártok és választási csalások miatt indított nyomozások száma, de ítélet csak az esetek töredékében született eddig - derült ki a Polt Pétertől kért adatokból. Lehangoló képet mutat a választási visszaélések felderítéséről a Szél Bernadett és Polt Péter közötti levélváltás.

Zaklatás

A főváros cinkos hallgatása.

Hallgat a szexuális zaklatási botrányban Karácsony Gergely kulturális főpolgármester-helyettese – írja az Origo.hu.

„Nem válaszolt az Origo kérdéseire Gy. Németh Erzsébet, Karácsony Gergely Gyurcsány-párti humán és kulturális területekért felelős főpolgármester-helyettese a budapesti Katona József Színház szexuális zaklatási botrányával kapcsolatban. Kíváncsiak voltunk, hogy a főpolgármester-helyettesnek is ezt jelenti-e az átláthatóság, hogy a színház nem árulja el a zaklató nevét, és azt is szerettük volna megtudni, milyen következményei lesznek az ügynek, de egyik kérdésünkre sem kaptunk választ. De még a kulturális főpolgármester-helyettes kulturális főtanácsadója (igen, van egy ilyen funkció is most már, és erre fizetést is adnak), azaz Kálmán Olga egykori riporter sem szólal meg.”

Hallgat a szexuális zaklatási botrányban Karácsony kulturális helyettese

Nem válaszolt az Origo kérdéseire Gy. Németh Erzsébet, Karácsony Gergely Gyurcsány-párti humán és kulturális területekért felelős főpolgármester-helyettese a budapesti Katona József Színház szexuális zaklatási botrányával kapcsolatban. Kíváncsiak voltunk, hogy a főpolgármester-helyettesnek is ezt jelenti-e az átláthatóság, hogy a színház nem árulja el a zaklató nevét, és azt is szerettük volna megtudni, milyen következményei lesznek az ügynek, de egyik kérdésünkre sem kaptunk választ.

Tárgyalás

Soros és Timmermans mesterkedése.

Ismét a színfalak mögött találkozott Soros és Timmermans – számol be róla a Magyar Hírlap Online.

„A nyilvánosság teljes kizárásával találkozott Frans Timmermans, a leköszönő Európai Bizottság egyik alelnöke Soros György tőzsdespekulánssal november 18-án, hétfőn Brüsszelben. Ugyan mindketten az átláthatóság nagy szószólói, de tárgyalásukról semmilyen információt vagy képet nem osztottak meg. Nagy valószínűséggel a migránskvóták bevezetéséről egyeztettek, ugyanis a korábbi években mindig ez volt a fő téma kettejük találkozóin.”

Ismét a színfalak mögött találkozott Soros és Timmermans

Ugyan mindketten az átláthatóság nagy szószólói, de tárgyalásukról semmilyen információt vagy képet nem osztottak meg. Nagy valószínűséggel a migránskvóták bevezetéséről egyeztettek, ugyanis a korábbi években mindig ez volt a fő téma kettejük találkozóin. Az amerikai milliárdos Timmermansszal találkozott a legtöbbször az EU-s vezetők közül, legutóbb szeptember 23-án New Yorkban folytattak megbeszélést.

Gyökér

A svéd integráció kudarca.

A menedékkérők sikertelen társadalmi integrációja és a rendőrség felkészületlensége is oka annak, hogy emelkedett a szervezett bűnözés szintje és az ezzel összefüggő erőszakcselekmények száma Svédországban – erről beszél Stefan Löfven svéd miniszterelnök a Hirado.hu cikkében.

„A szervezett bűnözés a szegregáció, a munkanélküliség, a sikertelen iskolai tanulmányok és a kábítószerek iránti kereslet növekedése miatt tudott gyökeret verni – vélekedett Löfven. 'Svédország túl sok kudarcot élt meg az integráció kérdését illetően' – fűzte hozzá.”

A svéd kormányfő beismerte a sikertelen integrációt

A menedékkérők sikertelen társadalmi integrációja és a rendőrség felkészületlensége is oka annak, hogy emelkedett a szervezett bűnözés szintje és az ezzel összefüggő erőszakcselekmények száma Svédországban - mondta Stefan Löfven svéd miniszterelnök kedden a TT helyi hírügynökségnek adott interjújában. „A szervezett bűnözés a szegregáció, a munkanélküliség, a sikertelen iskolai tanulmányok és a kábítószerek iránti kereslet növekedése miatt tudott gyökeret verni" - vélekedett Löfven.

Ruhabaleset

Emily Ratajkowski brutális villantása.

Emily Ratajkowski dögös szettjében brutális melleket villantott. A szépséges modell egy apró blézerben és egy kis szoknyában mutatta meg magát – így a Blikk Online.

„Emily Ratajkowski magának tud tervezni ruhákat az Inamorata cégen keresztül, és ezt meg is teszi, méghozzá igen lelkesen. Abban viszont nem vagyunk biztosak, hogy a darabjait bárki viselné. Ugyanis – mint ahogy azt az új szettje is bizonyítja – a ruhái elég veszélyesek, az apró rongyokban igazán könnyű ruhabalesetet szenvedni.”

Emily Ratajkowski dögös szettjében brutális melleket villantott - fotó

Emily Ratajkowski magának tud tervezni ruhákat az Inamorata cégen keresztül, és ezt meg is teszi, méghozzá igen lelkesen. Abban viszont nem vagyunk biztosak, hogy a darabjait bárki viselné. Ugyanis - mint ahogy azt az új szettje is bizonyítja - a ruhái elég veszélyesek, az apró rongyokban igazán könnyű ruhabalesetet szenvedni.

Címkék: Aktuális, lapszemle
https://aktualis.blogstar.hu/./pages/aktualis/contents/blog/86271/pics/lead_800x600.gif
Aktuális,lapszemle
 

Hozzászólások

Hasonló bejegyzések a témában

Egyre több a szabályszegés, az emberek türelme fogy

2020.04.05. 11:55
Az operatív törzs ma is megtartotta szokásos napi sajtótájékoztatóját.

Blogstar kávéház

2020.04.04. 21:40
A maszkviselés egyszeregye, az ellenzék hiteltelensége, Olaszország csúcspontja, Svédország következetlensége és Ubrankovics Júlia szexi karanténszelfije online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2020.04.03. 22:10
Az Európai Néppárt boszorkányüldözése, Brüsszel sértegetései, Giuseppe Conte felelőtlensége, a veszélyhelyzete próbatétele és Jaksity Kata állásvadászata online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2020.04.03. 04:55
Az Európai Unió munkahelyvédelmi akcióterve, Brüsszel övön aluli támadása, a német munkanélküliség elszabadulása, Karácsony Gergely kudarca és Csukás István utolsó kívánsága pénteki online lapszemlénkben.

Újra sűrítik a BKK járatait

2020.04.02. 07:30
Mivel a járvány idejére alaposan lecsökkent a tömegközlekedési járművek utasforgalma, így a BKK úgy döntött, hogy április elsejétől csökkenti a járatokat és a szombati menetrend lesz érvényben. Ez viszont a gyakorlatban …

Blogstar kávéház

2020.04.02. 05:15
A kormánykommunikáció kacskaringói, Karácsonyék hatalomféltése, a koronavírus-járvány tézisei, a migráció kockázatai és Vámos Erika lángoló szerelme csütörtöki online lapszemlénkben.

Koronavírusos Győr polgármestere

2020.04.01. 21:45
Dézsi Csaba András az első magyar politikus, aki igazoltan megfertőződött a koronavírussal.

Gulyás Gergely: változatlanok maradnak a polgármesterek jogosítványai veszélyhelyzetben

2020.04.01. 16:15
Továbbra is az eddigiek szerint lesznek gyakorolhatók a polgármesterek jogosítványai veszélyhelyzetben, a kormány eltekint …

Újabb hat repülőgép hoz védőeszközöket Budapestre

2020.04.01. 13:15
Ahogy már múlt héten is több tonna védőfelszerelés érkezett Magyarországra, úgy most szerdán is hat repülőt várnak Budapestre.

Budapesten van a legtöbb koronavírusos megbetegedés

2020.04.01. 08:20
Sokáig szenzitív adatként kezelték a betegek adatait, valamint a megbetegedések országos eloszlását, de a hivatalos kormányzati oldalon már megtalálhatóak a pontosabb országos adatok is.

Ezeket a cikkeket olvastad már?