Blogolj!

Petíciót indítanak a kormánypártok a dél-budai szuperkórházért

Amit KariGeri és a fővárost „felszabadító” balliberális „egészségügy-élharcosok” egyes nyilatkozataik szerint jól meg akarnak torpedózni.

Ilyen lesz a szuperkórház, ha a balliberálisok nem fúrják meg.

Petíciót indítottak a dél-budai szuperkórház megépítéséért a kormánypártok – jelentette be Simicskó István, Újbuda országgyűlési képviselője.

A KDNP-s honatya az M1-en elmondta, „érdekes nyilatkozatok” láttak napvilágot az önkormányzati választások után számos kormányzati beruházás kapcsán. A dél-budai szuperkórház megépítését például pazarlónak nevezték, és az épület helyszínét is vitatták a balliberálisok, a szivárványos ellenzéki összefogás bizonyos politikusai.

„Azonban én azt hiszem, hogy vannak közös ügyek (...), amelyekben a közös nevezőt meg kell találni, ilyen például a magyar emberek egészségének kérdése, ami nem lehet vita tárgya”

– fogalmazott Simicskó.

Az MTI szerint rámutatott, az ellenzék a parlamentben folyamatosan arról beszél, hogy az egészségügyet fejleszteni kell, s ezt a kormányzat is fontos ügynek tekinti. A Szent Imre Kórház, amit 300-350 ezer ember ellátására építettek – magyarázta – nem tudja kiváltani az 1,2 millió ember ellátására tervezett szuperkórházat.

Az 1,2 millió ember ellátásáért felelős Dél-budai Centrumkórház (DBC) egyébként a tíz év alatt hétszázmilliárd forint forrásból gazdálkodó Egészséges Budapest Program segítségével 2025-re épülne fel a XI. kerületben, az M1-es és M7-es autópálya közös szakasza mellett. A leendő szperkórházban a tervek szerint a legmagasabb színvonalú géppark és informatikai eszközök segítik a betegségek elleni küzdelmet, lerövidítve a betegutakat és a gyógykezelések időtartamát is.

1
https://aktualis.blogstar.hu/./pages/aktualis/contents/blog/86302/pics/lead_800x600.jpg
budapest,egészségügy,Karácsony Gergely,kórház,Simicskó István,szuperkórház
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
Hát, így van ez 2019-11-20 17:47:53
Az aberrált liberráltak a töménytelen hazugságaik közepette már azt sem tudják, hogy mit beszélnek.
Emlékeznek még: ezek a hitvány senkiháziak hosszú éveken keresztül azt pofázták, hogy mennyire siralmas a magyar egészségügyi ellátás színvonala (amit egyébként pont ők vágtak taccsra !!!!), most meg azt az állatságot "találták ki", hogy nem kell nekik a kormány által építendő, vadonatúj, szupermodern, a legkorszerűbb eszközökkel felszerelt kórházegyüttes !!!!
Mondjuk eddig is képesek voltak saját magukat néhány perc leforgása alatt is tökéletesen meghazudtolni, de amit mostanában a karácsonyfadísz (gyengébben kedvéért: a hisztis geri) vezérletével művelnek, az már tényleg bicskanyitogató !!!!!!!
Válaszolok

Hasonló bejegyzések a témában

KariGeri tisztogat: kirúgta a Főtáv vezérigazgatóját is

2019.12.09. 20:40
Az FKF után újabb fővárosi cég éléről szedte le a vezetőt.

Karácsonyi ajándék, újra böngészhetnek LMBTQI-oldalakat a Városháza dolgozói

2019.12.05. 14:30
A Főpolgármesteri Hivatal közlése szerint Karácsony Gergely megszüntette azt a Tarlós István által kezdeményezett pert, amelyet az …

Lezuhant egy teherautó a Nagyszőlős utcai felüljáróról

2019.12.02. 16:40
Az eddig tisztázatlan körülmények között történt balesetben az autó vezetője megsérült.

Rekordszámú kiállító a Startupok Éjszakáján

2019.11.29. 21:20
2019. november 28-án ötödik alkalommal rendezte meg a Budapesti Vállalkozásfejlesztési Közalapítvány (BVK) a főváros által támogatott legnagyobb startup rendezvényt, a Startupok Éjszakáját. …

Lezárásokra kell számítani pénteken a fővárosban

2019.11.28. 08:15
Pénteken újabb klímasztrájk lesz Budapesten, ami lezárásokat von maga után, így ha valaki autóval vág neki a belvárosnak, jobb, ha felkészül a kisebb-nagyobb forgalmi változásokra.

Gulyás szerint eldőlt: megrendezhető Budapesten az atlétikai vb

2019.11.26. 06:35
Ezzel együtt várják a Fővárosi Közgyűlés állásfoglalását is.

Karácsony benyújtotta az atlétikai vb-rendezés számláját a kormánynak

2019.11.25. 14:55
A főpolgármester komoly feltételekhez köti a 2023-as világverseny megrendezését, holott a nemzetközi szövetség már tavaly odaítélte Budapestnek a …

Jön a dugódíj Budapesten, a dízelautókat is kizárnák a belvárosból

2019.11.20. 12:25
Dorosz Dávid főpolgármester-helyettes az RTL Híradójának arról beszélt, bevezetik a dugódíjat Budapesten és öt éven belül a dízelautók behajtását …

Budapestre költözik a Tudomány Világfóruma

2019.11.20. 05:25
A rangos rendezvényre mintegy 120 országból csaknem ezer tudós, tudománypolitikai döntéshozó és újságíró érkezik.

Kórházbezárással riogat a balliberális média

2019.11.18. 15:50
Az Emberi Erőforrások Minisztériuma azonnal reagált, nem lesz itt semmiféle kórházbezárás.

Ezeket a cikkeket olvastad már?