Blogolj!

Petíciót indítanak a kormánypártok a dél-budai szuperkórházért

Amit KariGeri és a fővárost „felszabadító” balliberális „egészségügy-élharcosok” egyes nyilatkozataik szerint jól meg akarnak torpedózni.

Ilyen lesz a szuperkórház, ha a balliberálisok nem fúrják meg.

Petíciót indítottak a dél-budai szuperkórház megépítéséért a kormánypártok – jelentette be Simicskó István, Újbuda országgyűlési képviselője.

A KDNP-s honatya az M1-en elmondta, „érdekes nyilatkozatok” láttak napvilágot az önkormányzati választások után számos kormányzati beruházás kapcsán. A dél-budai szuperkórház megépítését például pazarlónak nevezték, és az épület helyszínét is vitatták a balliberálisok, a szivárványos ellenzéki összefogás bizonyos politikusai.

„Azonban én azt hiszem, hogy vannak közös ügyek (...), amelyekben a közös nevezőt meg kell találni, ilyen például a magyar emberek egészségének kérdése, ami nem lehet vita tárgya”

– fogalmazott Simicskó.

Az MTI szerint rámutatott, az ellenzék a parlamentben folyamatosan arról beszél, hogy az egészségügyet fejleszteni kell, s ezt a kormányzat is fontos ügynek tekinti. A Szent Imre Kórház, amit 300-350 ezer ember ellátására építettek – magyarázta – nem tudja kiváltani az 1,2 millió ember ellátására tervezett szuperkórházat.

Az 1,2 millió ember ellátásáért felelős Dél-budai Centrumkórház (DBC) egyébként a tíz év alatt hétszázmilliárd forint forrásból gazdálkodó Egészséges Budapest Program segítségével 2025-re épülne fel a XI. kerületben, az M1-es és M7-es autópálya közös szakasza mellett. A leendő szperkórházban a tervek szerint a legmagasabb színvonalú géppark és informatikai eszközök segítik a betegségek elleni küzdelmet, lerövidítve a betegutakat és a gyógykezelések időtartamát is.

1
https://aktualis.blogstar.hu/./pages/aktualis/contents/blog/86302/pics/lead_800x600.jpg
budapest,egészségügy,Karácsony Gergely,kórház,Simicskó István,szuperkórház
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
Hát, így van ez 2019-11-20 17:47:53
Az aberrált liberráltak a töménytelen hazugságaik közepette már azt sem tudják, hogy mit beszélnek.
Emlékeznek még: ezek a hitvány senkiháziak hosszú éveken keresztül azt pofázták, hogy mennyire siralmas a magyar egészségügyi ellátás színvonala (amit egyébként pont ők vágtak taccsra !!!!), most meg azt az állatságot "találták ki", hogy nem kell nekik a kormány által építendő, vadonatúj, szupermodern, a legkorszerűbb eszközökkel felszerelt kórházegyüttes !!!!
Mondjuk eddig is képesek voltak saját magukat néhány perc leforgása alatt is tökéletesen meghazudtolni, de amit mostanában a karácsonyfadísz (gyengébben kedvéért: a hisztis geri) vezérletével művelnek, az már tényleg bicskanyitogató !!!!!!!
Válaszolok

Hasonló bejegyzések a témában

Milliárdos kórházfejlesztések a fővárosban és Pest megyében

2020.01.25. 07:55
Az Egészséges Budapest Program (EBP) keretében 11 milliárd forintot fordít a kormány kórházépületek felújításának és építésének tervezésére.

Bármit hazudik az ellenzék, a Liget egyre zöldebb

2020.01.24. 09:15
További ötezer négyzetméterrel nő a zöldfelület a betonutak rovására a Városligetben, ahol 2019 végén 124 új ligethonos fát is elültettek a Liget Budapest projekt keretében, később pedig …

Debrecen tárt karokkal várja az új természettudományi múzeumot

2020.01.24. 05:15
Egyúttal visszautasítja Karácsony vádaskodását, miszerint tragikus lenne a múzeum odaköltöztetése.

Varga Ivett lesz a BKK vezérigazgatója

2020.01.23. 13:05
Először fordul elő Budapest történetében, hogy női vezetője lesz a főváros közlekedési vállalatának.

Továbbra is marad a szmogriadó Budapesten

2020.01.18. 13:10
Bár megvan a maga romantikája a napok óta tartó ködös időnek, tudni kell, hogy ezt nem csupán a köd, hanem a szmog is okozza, így a szmogriadó továbbra is fennáll.

Ne engedjük Karácsonynak, hogy megfúrja a Liget Projektet!

2020.01.17. 10:50
Karácsony Gergely októberi színre lépésével veszélybe került a Liget Budapest Projekt befejezése. A főpolgármester egyik választási ígérete volt megválasztása előtt, hogy …

Fürjes Karácsonynak: ne szemétkedjünk!

2020.01.16. 19:30
Miután megegyezett a kormánnyal, a főpolgármester furcsa feltételeket szabna, pontosabban fenyegetőzik. Budapest és a fővárosi agglomeráció fejlesztéséért felelős államtitkár keményen odapörkölt neki.

Bezárt a „bádogváros” a Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren

2020.01.15. 13:50
A karámnak is csúfolt várót bezárták a reptéren, egyúttal pedig átadták az új utasmólót, ahol már sokkal kényelmesebb körülmények között …

A kormány semmilyen forrást nem vesz el Budapesttől

2020.01.13. 12:50
A kormány semmilyen forrást nem vesz el Budapesttől, ezt legfeljebb Brüsszel teszi meg - közölte a Innovációs és Technológiai Minisztérium.

Három épület ég Budapesten

2020.01.12. 19:25
Leszakadt egy nagyfeszültségű vezeték Budapesten, a III. kerületi Kunigunda útján vasárnap este, három egymás melletti épület ég - közölte a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság helyettes szóvivője.

Ezeket a cikkeket olvastad már?