Blogolj!

Petíciót indítanak a kormánypártok a dél-budai szuperkórházért

Amit KariGeri és a fővárost „felszabadító” balliberális „egészségügy-élharcosok” egyes nyilatkozataik szerint jól meg akarnak torpedózni.

Ilyen lesz a szuperkórház, ha a balliberálisok nem fúrják meg.

Petíciót indítottak a dél-budai szuperkórház megépítéséért a kormánypártok – jelentette be Simicskó István, Újbuda országgyűlési képviselője.

A KDNP-s honatya az M1-en elmondta, „érdekes nyilatkozatok” láttak napvilágot az önkormányzati választások után számos kormányzati beruházás kapcsán. A dél-budai szuperkórház megépítését például pazarlónak nevezték, és az épület helyszínét is vitatták a balliberálisok, a szivárványos ellenzéki összefogás bizonyos politikusai.

„Azonban én azt hiszem, hogy vannak közös ügyek (...), amelyekben a közös nevezőt meg kell találni, ilyen például a magyar emberek egészségének kérdése, ami nem lehet vita tárgya”

– fogalmazott Simicskó.

Az MTI szerint rámutatott, az ellenzék a parlamentben folyamatosan arról beszél, hogy az egészségügyet fejleszteni kell, s ezt a kormányzat is fontos ügynek tekinti. A Szent Imre Kórház, amit 300-350 ezer ember ellátására építettek – magyarázta – nem tudja kiváltani az 1,2 millió ember ellátására tervezett szuperkórházat.

Az 1,2 millió ember ellátásáért felelős Dél-budai Centrumkórház (DBC) egyébként a tíz év alatt hétszázmilliárd forint forrásból gazdálkodó Egészséges Budapest Program segítségével 2025-re épülne fel a XI. kerületben, az M1-es és M7-es autópálya közös szakasza mellett. A leendő szperkórházban a tervek szerint a legmagasabb színvonalú géppark és informatikai eszközök segítik a betegségek elleni küzdelmet, lerövidítve a betegutakat és a gyógykezelések időtartamát is.

1
https://aktualis.blogstar.hu/./pages/aktualis/contents/blog/86302/pics/lead_800x600.jpg
budapest,egészségügy,Karácsony Gergely,kórház,Simicskó István,szuperkórház
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
Hát, így van ez 2019-11-20 17:47:53
Az aberrált liberráltak a töménytelen hazugságaik közepette már azt sem tudják, hogy mit beszélnek.
Emlékeznek még: ezek a hitvány senkiháziak hosszú éveken keresztül azt pofázták, hogy mennyire siralmas a magyar egészségügyi ellátás színvonala (amit egyébként pont ők vágtak taccsra !!!!), most meg azt az állatságot "találták ki", hogy nem kell nekik a kormány által építendő, vadonatúj, szupermodern, a legkorszerűbb eszközökkel felszerelt kórházegyüttes !!!!
Mondjuk eddig is képesek voltak saját magukat néhány perc leforgása alatt is tökéletesen meghazudtolni, de amit mostanában a karácsonyfadísz (gyengébben kedvéért: a hisztis geri) vezérletével művelnek, az már tényleg bicskanyitogató !!!!!!!
Válaszolok

Hasonló bejegyzések a témában

Karácsonyék idősotthonaiban pusztított leginkább a járvány

2020.07.13. 17:35
Finoman szólva sem áll(t) a helyzet magaslatán a balliberális budapesti városvezetés. Az idősotthoni halálozások háromnegyede az ő intézményeikhez kötődik, a Pesti út …

Fidesz: Az önkormányzatoknak több pénz jut jövőre, mint idén, aki mást mond, az hazudik

2020.07.03. 21:35
Reagálás Karácsony Gergely, Csőzik László, Gémesi György és Tóth József sajtótájékoztatójára.

Idén nyáron is tüzes pokol lesz a 3-as metrón

2020.07.01. 19:55
Klíma ugyanis egyelőre biztosan nem kerül a szerelvényekbe. Ezt már február óta tudjuk és a koronavírus-járvány sem segített a helyzeten.

Július 1-jén újraindulnak a fővárosi kéményellenőrzések

2020.06.25. 11:15
A koronavírus járvány okozta veszélyhelyzet elmúltával július 1-jével ismét megkezdődnek az előzetesen meghirdetett kéményellenőrzések Budapesten.

Döntött a fővárosi közgyűlés: drágul a parkolás Budapesten

2020.06.24. 14:55
A parkolási rendelet módosításáról döntött szerdán a fővárosi közgyűlés. Több kerület parkolási zónáiban emelkedik a parkolási díj augusztus 1-től.

Durván lecsapott a vihar a fővárosra

2020.06.14. 15:10
Csak úgy ömlött az eső vasárnap Budapesten, mintha dézsából öntötték volna. Több utcát teljesen elárasztott a víz.

Szombattól rövidített útvonalon jár a 2-es villamos

2020.06.09. 20:25
Szombattól nem árt résen lennünk, ha a fővárosban közlekedünk, ugyanis rövidített útvonalon fog járni a 2-es villamos a Soroksári út és a Haller utca csomópontjánál épülő új …

Felújításra kell számítani a 4-6-os vonalán

2020.06.08. 19:05
Ha nyár, akkor felújítások. Ez most sem lesz másként, június 11-től a 4-6-os villamos budai szakasza lesz soron.

Ősszel avatják fel a Hableány áldozatainak emlékművét

2020.06.08. 18:15
Szijjártó Péter Facebook-bejegyzése szerint már tervezik és várhatóan idén ősszel felavatják a Hableány sétahajó balesete áldozatainak emlékművét Budapesten.

Szlávik: továbbra is kiemelt fontosságú a maszkviselés és a távolságtartás

2020.05.30. 11:30
Mai tudásunk szerint az új típusú koronavírus elsősorban cseppfertőzéssel terjed, ugyanakkor a felületek fertőtlenítését sem szabad …

Ezeket a cikkeket olvastad már?